Turbo-X Spice, Android tablet με οθόνη 8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή στα 199 ευρώ

Τα καταστήματα Πλαίσιο διαθέτουν στην ελληνική αγορά το δεύτερο κατά σειρά Android tablet μέσα από την branded σειρά Turbo-X. Πρόκειται για το Turbo-X Spice με οθόνη 8 ιντσών 800×600 pixels, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και λειτουτγικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread (χωρίς πρόσβαση στο Android Market). Διαθέτει κάμερα 2 Megapixel και ψηφιακή έξοδο mini HDMI.

Το Turbo-X Spice κοστίζει 199 ευρώ και θα το βρείτε εδώ (μαθαίνουμε ότι δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο). Υπάρχει διαθέσιμο και το Turbo-X Hive (TechblogTV) με Android Honeycomb και οθόνη 10.1 ίντσες.

Turbo-X Spice
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: Cortex A8 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
Οθόνη: 8 ίντσες, LCD, 800×600 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: Όχι
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 16GB)
Wi-Fi, micro USB, mini HDMI
Μπαταρία: ? mAh
Διαστάσεις: 20×15.2×1.13 χλστ.
Βάρος: 495 γρ.

, Turbo-X Spice, Android tablet με οθόνη 8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή στα 199 ευρώ

, Turbo-X Spice, Android tablet με οθόνη 8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή στα 199 ευρώ

, Turbo-X Spice, Android tablet με οθόνη 8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή στα 199 ευρώ

, Turbo-X Spice, Android tablet με οθόνη 8 ίντσες και 1GHz επεξεργαστή στα 199 ευρώ

Kudos to michalisv

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
petros11

Δεν έχει πρόσβαση στο market;;τι είναι αυτό παλι;;;

pandelis

hands on Kwsta!!

Paris

Γιατι ενα τοσο ανταγωνιστικο προιον, απο αποψης hardware, το υποβαθμιζουν τοσο πολυ οσον αφορα το software; Τι να πω…

Σπύρος

Για ποιο λόγο δεν έχει πρόσβαση στο Android Market???
Τι χρησιμότητα θα έχει χωρίς αυτό????

pete

Σιγά να μην έδινα 200 ευρώ για αυτό το πράγμα!!Μα καλά 8 ίντσες με οθόνη ανάλυσης 800×600?!!Και μάλιστα χωρίς πρόσβαση στο Android Market.!(φυσικά είναι φυσικό επόμενο με τέτοια οθόνη)
Προτιμώ να δώσω τα λεφτά μου σε ένα άλλο ηλεκτρονικό προϊόν όπως π.χ σε ένα iPod Touch που μπορείς να το βρεις στα 200 ευρώ.Δεν μπορώ να καταλάβω πως σκέφτονται αυτοί που τα φτιάχνουν.

Spiros

Για πιο λόγο ένα Android Tablet να μην έχει πρόσβαση στο Android Market;

Αριστοτελης

εγω εχω παραγγειλει το touchpad στα 224 και υποτιθεται 9 του μηνος ερχεται..
καλη προταση παντως στα 199, …αλλα turbox

Solon

Επί τέλους! Το ‘πιασαν το νόημα. Ακριβώς τα specs και η τιμή που πρέπει για την ελληνική αγορά. Μια φτηνή ταμπλέτα για σερφάρισμα, διάβασμα, μουσική και παιχνίδια. Πολύ σωστή προσθήκη το Bluetooth που λείπει από πολλά αντίστοιχα κινέζικα. Και το βάρος κάτω από 500 γρ. ότι καλύτερο. Αν έχει και αξιοπρεπή οθόνη θα πουλήσει σαν ζεστό καρβέλι. Κώστα να περιμένουμε και ανα χείρας;

gator

με 50 ευρω παραπανω υπαρχει το dell streak 7 με tegra 2.και με λιγα παραπανω στα 270 περιπου htc flyer!! δε νομιζω να προτιμησει κανεισ αυτη την αηδια.μονο αυτοι που δεν ξερουν και θα την πατησουν απο το καταστημα..

giorgos22

iPod touch 4g και ξέρω ψωμί οκ μπορει να έχει 3.5 ιντσες οθόνη αλλα είναι παρα πολύ καλό για 200€
Αυτήν την πατάτα που δυστηχως καποιοι θα πιαστούν κορόιδα και θα την αγοράσουν να μην πω που να την βάλουν οι άνθρωποι του πλαισίου ντροπή τους να κοροϊδεύουν τον κόσμο

techviewGr (Iphonias)

epic fail
για το market μηπως παιρνει .apk files ??

O gadgetakias

giorgos22….πραγματικά μπορείς να συγκρινεις ένα μηχανάκι 3,5” με ένα 8” ?
Αφου είναι έτσι,κι εγώ θα προτεινω το” Sony Ericsson Xperia Neo V ” που exει kαι 0,2” παραπάνω και μπορεί να πάρει και τηλ.!
ειναι το iPod touch 4g Tablet.?
Αν ναι,τοτε το iPad ειναι LCD PANEL

ΛΕΥΤΕΡΗΣ

Συμφωνώ με τον gadgetakia..
Και ένας φίλος μου έχει το 7άρι archos και δεν μπαίνει ούτε αυτό στο android market.
Κάθε φορά που θέλει να κατεβάσει μια εφαρμογή την κατεβάζει από τον browser….
Οκ βλακεία αλλά 2 κατοστάρικα είναι αυτά…..
Αφού έχει και capacitive πάλι καλά να λέτε…..

Georgio Mute

Μεγάλη μούφα. Με τα ίδια λεφτά εχω πάρει διπύρηνο και 10αρι!

γιωργος22

Gadgetakias και ΛΕΥΤΈΡΗΣ Sony Erickson είναι κινητό το.ipod είναι σαν μικρό tablet γιατί κανείς ότι κανείς με ένα tablet αλλά πολύ μικρό εγώ αυτή την χρήση του κάνω και δεν με χαλάει γιατί είναι προτιμότερο να πάρεις αυτό με 200€..

SammyJim

…….ολα ταχε ο Ψω#!@%ης το HDMI τον μαρανε…..ουτε τη Λυπισης…Archoς στα ιδια και λιγοτερα ισως φραγκα και με Ντανια για ΜΑΡΚΕΤ και φουλ Ελληνικα………….

geoper2

Κλασσική κίνηση ελληνικής εταιρίας…μπορεί εμείς που ψαχνόμαστε να το ”κάψουμε” σαν επιλογή αλλά θα το αγοράσουν αρκετοί που δεν γνωρίζουν λόγο τιμής. Δηλαδή πάνε και βγάζουνε ένα ταμπλετ με χαρακτηριστικά που υπάρχουν εδώ και 2 χρόνια με 199 ευρώ … ούτε 3g ούτε market ούτε bluetooth ε τι να το κάνουμε… έλεος

FaTaL

Γιατί κάποιος να προτιμήσει αυτό έναντι του Kindle Fire άραγε? Άπατο θα πάει… Αν έκανε κανένα 150άρι το συζητούσαμε…

panos

Αν πουλησει εστω και ενα πρεπει να το γραψουν οι εφημεριδες.
Δεν μπορω να καταλαβω σε ποιο κοινο απευθυνεται.

Tony Cool

Ενταξει,δε λεει και τιποτα το μηχανακι,αλλα εδω αλλοι πουλανε το zte v9 250 ευρω!!!

Νιάνιος Ρωμανός

Λεύτερη άμα ψάξεις μιά χαρά μπαίνει το market στο Archos χωρίς root απλά φορτώνοντας ένα apk. Άμα ο φίλος σου βαριέται να ψάχνει πρόβλημα του 😉

dimpep

@GiorgioMute Για πες μας που παίρνεις και διπύρηνο και 10άρι με αυτά τα λεφτά…αμέσως να το θάψουμε το προιόν

Dimitris

Και ποιους περιμένουν να το αγοράσουν αυτό ρε παιδιά? Δηλαδή τι είναι αυτό που προσφέρει? Τι μπορείς να κάνεις? Μόνο να σερφάρεις στο ιντέρνετ και να τραβήξεις καμια φωτογραφία? Κάρτα sim παίρνει για 3g ή και για τηλέφωνο? δεν το αναφέρει. Εντάξει καλή η προσπάθεια μια ελληνική εταιρεία να παράγει παρόμοια προϊόντα αλλά βάλε τα βασικά (ούτε ελληνικό πληκτρολόγιο ούτε market? έλεος).

Marios

ελληνικό ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ μονο δεν μπορουμε να βάλουμε; αν ειναι στα αγγλικα ολο το λειτουργικό πρωσοπικά δεν με ενδιαφέρει. και μαρκετ επισης δεν με ενδιαφέρει,κατεβαζεις απο browser ότι θέλεις..

Dimitris

Με εκανε να γελασω παλι το πλαισιο…αχαχαχαχαχαχ

Θεμης

πραγματικα ξερετε τι θελετε εδω μεσα. 200 ευρω κοστιζει. για καποιον που θελει ενα tablet και δεν μπορει να διαθεσει παραπανω ειναι πολλυ ωραιο. ωραια specs. οσο για το android μαρκετ ολοι εσεις που “ξερετε” ειναι λιγα λεπτα ψαξιμο και το βρισκεις σαν apk οπος και στο arhcos. το ιδιο και το ελληνικο πληκτρολογιο. τωρα αμα θελετε να παρετε ενα ταβλετ για απλες και βασικες λειτουργιες ναι ειναι μανουλα δεν παραπονιεται. κανει τα παντα. και αυτο που δουλεψα εγω ειχε περασμενο android market. το bluetooth που δεν εχει δεν με πειραξε επειδη δεν βρισκω λογο να το χρησιμοποιησω στο tablet. Το μεγαλο μειονεκτημα του ειναι η απουσια gps.

morfeas

Τελικά είμαστε κλασσικοί Έλληνες και για αυτό δεν θα πάμε ποτέ μπροστά ως λαός και κουλτούρα. Τα διάβασα όλα, είναι χάλια, δεν έχει το ένα, το άλλο, αγοράζω πόρσε με λιγότερα χρήματα κτλ κτλ……. Για αυτό τον λόγο θα συνεχίσουμε να μην μπορούμε να κάνουμε τίποτε και να αγοράζουμε μόνο από το εξωτερικό προϊόντα. Δεν λέω ότι είναι το καλύτερο αλλά το πήγαμε και πολύ μακριά. Ελληνικό πληκτρολόγιο θέλεις λιγότερο από 10 δεύτερα να βάλεις, android market και μόνο google search να κάνεις σε ένα λεπτό βρίσκεις τρόπο να το τρέξεις……… ούτε εμένα με κάλυψε ως προδιαγραφή, αλλά είναι μια Ελληνική προσπάθεια. Αυτό για εμένα φτάνει.

Tony Cool

@morfeas
Φιλε συμφωνω σε γενικες γραμμες με αυτα που γραφεις,αλλα οσον αφορα την ελληνικη προσπαθεια….ο Θεος να την κανει!Κινεζικο ειναι το μηχανακι και το κανει rebranding το πλαισιο.

SIMOS

Παιδια μαλλον την πατησα με αυτο…με ενθουσιασε η τιμη και ετρεψα κατευθιαν να το αγορασω χωρισ να το ψααξω ιδιετερα…γινεται με καποιον τροπο να του βαλω το android market???
HELPPPPPPPPPPPP!!!!!!

SIMOS

Εκανα εγκατασταση το android market παταω πανω του και μου λεει : ”Για να συνεχισετε θα πρεπει να προσθεσετε εναν λογαριασμο στη σησκευη.Θελετε να προσθεσετε εναν τωρα? ”
παταω ναι και δεν γινετε τιποτα μου εμφανιζει την αρχικη οθονη…

sakis

Ενα πολύ καλό android market είναι αυτό
https://www.1mobile.com/app/market/
Εγώ αυτό έχω βάλει,έχει πολλές εφαρμογές πέρα από τις γνωστές.
Απότι έψαξα μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί τρόπος να μπεί το android market.

morfeas

τελικά πέρνω πίσω ότι είπα….. εκτός του ότι κόλλησε εντός 48 ωρών και τελικά δεν επισκευάζεται, πήρα και το επόμενο μοντέλο των 10΄΄ προς αντικατάσταση (για να μην πάρω την ίδια φόλα) και κόλλησε και αυτό. Όταν πήγα να κάνω αρνητικό post στο πλαίσιο μου το έκοψαν……. πολύ δημοκρατία έχουμε!!!!!!!!!! ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟ ΠΡΟΪΏΝ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΤΑΙΡΊΑ

panos

Μια ερώτηση: Μπορείς να επεξεργαστείς αρχεία word, excel κλπ στο συγκεκριμένο tablet?

GeorgeTheSuper

Για να μην αναφέρονται λάθος πληροφορίες, επειδή έχω το συγκεκριμένο tablet, έχω παρατηρήσει τα εξής:

1) Δεν έχει Android Market (Λύση: https://www.1mobile.com/app/market/ με όλες τις επίσημες εφαρμογές)

2) Δεν έχει ελληνικό πληκτρολόγιο (Μπαίνεις στο εξής λινκ https://greekandroidapps.gr/download.php , εγκαθιστείς το GreekAndroidsApp και κάνεις λήψη από εκεί το ελληνικό πληκτρολόγιο)

3) Μπορείς να επεξεργαστείς αρχεία word, excel κλπ στο συγκεκριμένο tablet? που ρωτάει ο panos. Nαι, υπάρχει δυνατότητα επεξεργασίας αρχείων word, excel κλπ

Το Android είναι ελληνικό.
Επίσης παρατήρησα ότι δεν δεχόταν usb και είχε μόνο microUSB. απλώς αγόρασα από το πλαίσιο, έναν μετατροπέα με 2Ε και όλα καλά….

Δεν είναι καn;eνα υπερμηχάνημα, αλλά για τα λεφτά του είναι πολύ καλό…. και αρκετά γρήγορο μπορώ να πω…

Πάντως, η εταιρία θα έπρεπε να το έιχε διαμορφώσει κατάλληλο και για εντελώς αρχάριους χρήστες και μελλοντικά να κάνει κάτι και με το Android Market.

panos

ευχαριστώ george

Andreas

μετα απο λιγο ψαξιμο στο internet
πλεον εχω και market επισημο
προσωπικα δεν με δυσκολεψε καθολου
βημα βημα οσα λεει το αρχειο
στο τελος δεν συνδεοταν
εκανα ενα restart
και πλεον ολα τρεχουν αψογα με android market εγκαταστημενο
super

Spiros

Εγω ρε παιδια που το αγορασα δεν εχω προβλημα,μπηκα στο browser και το κατεβασα το android market

Antonis

Andreas ξεκινησα να κανς αυτα που λεει το αρχει που ποσταρες, αλλα δεν με αφηνει να εγκαταστησω το “google system framework” γιατι λεει οτι υπαρχει ηδη το αρχειο και ας με ρωταει στην αρχη αν θελω να αντικαταστησω την εφαρμογη.

Μηπως πρεπει να κανω root την συσκευη???
Αν ειναι ετσι την πατησα ασχημα γιατι δεν βρησκω πουθενα πως γινετε για το μοντελο μου.
Εχω το Turbo x Breeze για να ειμαι ακρηβης.

θα εκτημουσα πολυ μια απαντηση σου..
Ευχαριστω.

spyros

ξέρει κανείς πως κάνει hardware reset auto to μαραφέτι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.