Sony Xperia Tablet Z τρέχει Ubuntu Touch [video]

Δεν είναι μόνο το Oppo Find 5 που κέντρισε το ενδιαφέρον των developers για την μεταφορά του Ubuntu Touch, αλλά και το tablet της Sony, το Xperia Tablet Z. Η μεταφορά λειτουργεί με λίγα και μικρά bugs που δεν αφαιρούν τίποτα από την εμπειρία χρήσης. Ενδιαφέρον είναι και η δυνατότητα multiboot ανάμεσα σε Android (CyanogenMod) και Ubuntu Touch.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από το λειτουργικό και δύο βίντεο με hands on. Περισσότερα μπορείτε να δείτε στο αντίστοιχο thread στο xda.

Sony Xperia Tablet Z τρέχει Ubuntu Touch, Sony Xperia Tablet Z τρέχει Ubuntu Touch [video]

Sony Xperia Tablet Z τρέχει Ubuntu Touch, Sony Xperia Tablet Z τρέχει Ubuntu Touch [video]

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tech21man

Μια χαρα μεν, αδιαφορο δε…Αν παλι δεν εχει (λεμε τωρα) κενα ασφαλειας κτλ κτλ α-λα linux ειναι απο μονο του πολος ελξης (και δεν εχει και το πρηξιμο της google…)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones cyanogen mod Ubuntu Touch

Οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone με LineageOS και Ubuntu Touch

Αν και βρίσκεται εδώ και χρόνια στο προσκήνιο, οι XDA-Developers λανσάρουν το δικό τους smartphone, το οποίο τρέχει LineageOS και Ubuntu Touch.

News OnePlus one Ubuntu Touch

OnePlus One με Ubuntu Touch

H κοινότητα των developers φαίνεται ότι μετά τις Nexus συσκευές έχει αρχίσει να γλυκοκοιτάει και να πειραματίζεται πάνω και στο δημοφιλές OnePlus One. Η ανάπτυξη μιας έκδοσης Ubuntu Touch που θα τρέχει ομαλά στο OnePlus έχει ξεκινήσει μετα πρώτα βίντεο από την διαδικασία που θα πρέπει να ακολουθηθεί να βρίσκονται στο YouTube.

Smartphones Canonical Meizu Ubuntu Touch

Meizu και Canonical, Πιο κοντά στην κυκλοφορία Ubuntu Touch smartphone;

Φουντώνουν περισσότερο οι φήμες σχετικά με την συνεργασία Canonical με Meizu για την παραγωγή του πρώτου Ubuntu Touch Smartphone. Μπορεί ακόμη στην CES να μην έχει γίνει κάποια σχετική ανακοίνωση αλλά στην Κίνα οι διαρροές σχετικά με το ζήτημα όλο και πληθαίνουν. Πιο συγκεκριμένα η πηγή του Weibo αναφέρει πως ο Li Nan, VP της […]

Tablets Android Android Tablets Sony Android Tablets

Sony Xperia Tablet Z, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.3 Jelly Bean

Ξεκίνησε η αναβάθμιση του Sony Xperia Tablet Z Wi-Fi στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.3 Jelly Bean και φέρνει βελτιώσεις στην ομαλότητα του UI, τις λειτουργίες Stamina της μπαταρίας αλλά και τη δυνατότητα εγκατάστασης νέων camera applications. Το μέγεθος του update είναι 792ΜΒ και θα πρέπει να το αναζητήσετε μέσα από τον υπολογιστή σας […]