ViewSonic ViewPad 10e, Tablet με Android 2.3 και οθόνη 9.7 ίντσες IPS

Η ViewSonic ανακοίνωσε το tablet ViewPad 10e με οθόνη αφής 9.7 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS που προσφέρει μεγαλύτερη γωνία θέασης. To ViewPad 10e έρχεται με μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512MB και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread και αναμένεται να τοποθετηθεί στην μεσοχαμηλή κατηγορία τιμής.

Εσείς θα αγοράζατε σήμερα tablet το οποίο δεν τρέχει Android Honeycomb;

ViewSonic ViewPad 10e
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 9.7 ίντσες, LCD IPS, 1024×768 pixels
Κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 4GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, micro HDMI
Μπαταρία: 5400 mAh
Διαστάσεις: πάχος 9.1 χλστ.
Βάρος: 620 γρ.

, ViewSonic ViewPad 10e, Tablet με Android 2.3 και οθόνη 9.7 ίντσες IPS

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zak

Θα έπαιρνα ταμπλετ με gingerbread κυρίως λόγω τιμής.Κι αν το θες μόνο για σερφάρισμα και κανα βιντεάκι και καμια εφαρμογή,τότε δε χρειάζεται να δωσεις τα διπλάσια λεφτά για διπύρηνο με honeycomb. Το συγκεκριμένο αν εχει μια τιμή μεχρι 250ε πιστεύω θα είναι μια πολύ καλή επιλογή.

Mic31

Εγώ έχω το Gtablet της viewsonic αλλά η εν λόγο εταιρεία όπως και οι περισσότερες στο android απλά δεν παρέχει υποστήριξη σε νέες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος. Επίσημα το έχει ακόμα στο 2.2. Όποιος αγοράσει το 10e θα πρέπει να είναι κατά 95% βέβαιος ότι δεν θα δει αναβάθμιση στην ταμπλέτα του. Σε ότι αφορά το δίλημμα του topic, κατά την γνώμη μου δεν αξίζει να αγοράσεις ταμπλέτα android πλην honeycomb.

techviewGr (Iphonias)

iPad > Playbook > honeycomb
δεν με συγκινεί ιδιαίτερα όμως το gingerbread!! (αλλά με κανένα cyanogenMod κάτι θα έλεγε)
τιμή γύρω στα 250-300€ το κόβω κι εγώ και βάλε και τα 10€ της εφαρμογής για το UI (βλέπε ένα χιουαγέι που δεν το θυμάμαι τώρα… ούτε και πως γράφετε η εταιρία θυμάμαι…)

giorgos

έχω το viewsonic 10s πολύ καλό αν εξερέσουμε ότι απο το ένα δωμάτιο του σπιτιού στο άλλο το σήμα πέφτει 2 γραμμές. μάλλον δεν έχει πολύ καλό wi-fi module. η viewsonic όντως δεν δίνει αναβαθμίσεις για το λειτουργικό αλλά κατέβασα και έβαλα το android honeycomb και δουλεύει πολύ καλά. περιμένω να βγεί το android 4 στο τέλος ιουνίου και θα εγκαταστήσω και αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.