Wacom, Ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της tablet

Την Wacom τη γνωρίζουμε από τις γραφιστικές της εφαρμογές και τα Stylus που έχει αναπτύξει, αλλά όπως μας πληροφορεί η ίδια η εταιρεία, ετοιμάζεται να κάνει το επόμενο βήμα της, το οποίο δεν θα είναι κάτι άλλο από ένα αυτόνομο tablet. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο τόσο για Android όσο και για Windows συσκευές, ενώ η ημερομηνία που έχει θέσει για τις ανακοινώσεις της η εταιρεία είναι η 20η Αυγούστου.

Με αφορμή τα σχέδιά της, η Wacom έχει ετοιμάσει το βίντεο που μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο οποίο παρουσιάζει αρκετές από τις συσκευές που έχει παρουσιάσει μέχρι σήμερα. Αξίζει εδώ να σημειωθεί ότι έχει παρουσιάσει συσκευές που συνδέονται με τον υπολογιστή και μετατρέπονται σε σχεδιαστικές επιφάνειες, επομένως τα tablets που ετοιμάζει, μάλλον θα έχουν αυτή τη δυνατότητα.

Μείνετε συντονισμένοι!

Wacom, Wacom, Ετοιμάζεται να λανσάρει το πρώτο της tablet

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stelios

Περιμενα καιρο μια τετοια δημοσιευση! Επιτελους! Αυτο θα ειναι το 1ο μου ταμπλετ

Konstantinos

Εγώ θα έλεγα windows δεδομένης της ιστορίας της και σε μια καλή μετάβαση στη νέα εποχή.. Btw πολύ next big thing παίζει και
τα μικρά κάνουν τη διαφορά

Thanasis K.

Πολύ σωστή κίνηση! Αν το έχει και σε καλή τιμή, θα κάνει πολύ καλές πωλήσεις! Και εγώ το σκέφτομαι για το πρώτο μου tablet που λογικά θα μου χρησιμεύσει και σαν σχεδιαστική επιφάνεια!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εργασίας από απόσταση

Το να εργάζεται κάποιος από το σπίτι είναι κάτι το οποίο οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom θα βοηθήσουν σε αυτό το νέο τρόπο εργασίας.

Gear Wacom

Wacom: Ψηφιακές γραφίδες για ένα νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση πιο ουσιαστικό

Στο νέο τρόπο εκπαίδευσης από απόσταση, οι ψηφιακές γραφίδες της Wacom έρχονται να τον κάνουν πιο αποτελεσματικό, διαδραστικό αλλά και ουσιαστικό.

Business Business Samsung Wacom

Συνεργασία Samsung και Wacom, Θα παίξει πολύ πενάκι και φέτος!

Η Wacom, αμερικάνικη εταιρεία κατασκευής γραφίδων και digitizers ιδιαίτερα γνωστών σε επαγγελματίες γραφίστες, μηχανικούς και αρχιτέκτονες υπέγραψε συμφωνία με τη Samsung ώστε η δεύτερη να έχει εξασφαλισμένη τη διαθεσιμότητας γραφίδων για smartphones και tablets της σειράς Galaxy Note που διαθέτει σήμερα και που θα παρουσιάσει και διαθέσει στο άμεσο μέλλον. Ετοιμαστείτε λοιπόν για πολύ πενάκι […]

Gear Wacom

Wacom Bamboo Stylus duo, Για τo iPad και Android tablets μαζί

Το νέο stylus για tablets της Wacom είναι γεγονός και απευθύνεται τόσο στους Android χρήστες όσο και στους κατόχους iPad, προσπαθώντας να φέρει κάτι από τη λειτουργικότητα του Samsung Galaxy Note 10.1 στην καθημερινή χρήση της ταμπλέτας σας. Στη μια άκρη είναι το σημείο επαφής με την οθόνη της ταμπλέτας και στην άλλη υπάρχει ένα […]