Η τιμή των Windows 8 tablets ακούγεται ότι θα είναι τσιμπημένη

Πόσο θα κοστίζουν τα νέα Windows 8 tablets; Οι εταιρείες έχουν ανακοινώσει κάποια πρώτα μοντέλα έχοντας παραλείψει όμως να αναφερθούν στις τιμές τους. Για την επόμενη Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου η Intel έχει ετοιμάσει ένα μεγάλο event για τα tablets με την συμμετοχή όλων των συνεργατών της Acer, Asus, HP, Lenovo, Dell, Samsung και ZTE όπου και αναμένονται πιο συγκεκριμένες πληροφορίες σχετικά με την τιμή των tablets.

Πάντως σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις οι τιμές του θα είναι επιπέδου iPad 3 64GB δηλαδή ακόμα και πάνω από 800 δολάρια Αμερικής, ενώ μοντέλα όπως το Acer Iconia Tab W700 με την οθόνη 11.6 ιντσών λέγεται ότι θα κοστίζουν 1500 δολάρια. Σίγουρα σημαντικές θα είναι οι εξελίξεις που θα φέρει και η τιμή του Microsoft Surface.

, Η τιμή των Windows 8 tablets ακούγεται ότι θα είναι τσιμπημένη

, Η τιμή των Windows 8 tablets ακούγεται ότι θα είναι τσιμπημένη

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SammyJim

…..καλα, ας δουμε Πρωτα τι κανουν, και μετα ας δουμε αν και ποσο μας Περνει με τις τιμες,αλλωστε ειναι “ανοιχτο” το συστημα, θα βγαλουν πολλοι και πολλα και διαφορα…ας μην το συγκρηνουμε ουτε Ξυστα με Μονοπωλιακες i-διες…αντε κοντα ειναι…..αν βγει και καμια 7ιντση….ΕΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑΑΑΑΑ….!!!!

manolis tsagkarakis

@SammyJim συμφωνώ όμως εμένα προσωπικά με αποθαρρύνει η φημολογία για πανάκριβες τιμές και μάλιστα για συσκευές που δεν θα είναι x86… άρα γιατί να μη προτιμήσω μια καλή Android συσκευή ή το iPad που έχουν άπειρες εφαρμογές ήδη αλλά να αγοράσω κάποιο πιθανότατα πανάκριβο tablet μόνο και μόνο επειδή έχει Windows 8….

gian

τα πράγματα είναι απλά!

αν οι τιμές είναι λογικές και κάτω τότε θα πουλήσουν τρελά και θα μπουν στο παιχνίδι.
αν οι τιμές είναι υψηλές και πάνω θα κάνουν πωλήσεις κάτω του μετρίου και θα μείνουν εκεί που είναι και τώρα.

Αντώνης Μαρίνος

Που είναι ρε παιδιά εκείνο το παληκάρι που μου τα έχωνε κιόλας σε αντίστοιχο θέμα, επειδή και καλά τα Windows Tablets θα σκοτώνουν, θα κάνουν, θα δείχνουν, και μάλιστα φθηνότερα από τα Android tablets, και εγώ του έλεγα ότι θα βγουν πανάκριβα τελικά ?

Καλά, αν οι τιμές είναι αυτές που βλέπω εδώ, μιλάμε ότι θα πάνε, όχι απλά άσχημα, άπατα και άκλαφτα θα πάνε….

Χρήστος

σύγκριση windows8 tablet με ipad3 και γενικά οποιαδήποτε ταμπλετοσυσκευή, δεν μπορεί να γίνει, αυτό είναι laptop (κυρίως για τα x86, όχι για τα ARM) και όχι ένα ipod/android ξεχειλωμένο σε διαστάσεις χωρίς την δυνατότητα τηλεφώνου. τα win8 tablets είναι πολλά παραπάνω απο όλα όσα είναι τώρα στην αγορά. όταν βγουν στην αγορά επίσημα, τότε θα πούμε αν πάνε άπατα, μήν πάθουμε όλοι μας την νίλα με το iphone2g/note και τόσα ακόμα που τα βγάζαμε όλοι μας σκάρτα.

nikmour

Παιδιά το tablet της lenovo θα κοστίζει κάπου 299-399$. To surface RT 300$ και pro 600$. Δεν είναι και ακριβά …

ανώνυμος

χεστήκαμε. Για αυτό έχουμε τα φτηνά Android 🙂

K.boug

διαφημιστικό κόλπο μυρίζομαι..
Οτιδηποτε ακριβοτερο απο ios&android δυσκολα θα επιβιώσει εκτος αν εχει αυτο το “κατι”..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.