Crash Test, Motorola Xoom vs. iPad 2 vs. Galaxy Tab [τα σπάνε οι οθόνες]

Αυτό είναι crash test στην κυριολεξία. Τα άτομα δεν έχουν δουλειά να κάνουν και πετάνε στο τσιμπεντο με την οθόνη προς τα κάτω τρια από τα πιο γνωστά tablets. Το Motorola Xoom, το iPad 2 και το παλιό 7άρι Samsung Galaxy Tab. Δείτε τι θα μπορούσε να πάθει το αγαπημένο σας tablet αν έπεφτε κάτω με τα μούτρα. Φρίκη!

, Crash Test, Motorola Xoom vs. iPad 2 vs. Galaxy Tab [τα σπάνε οι οθόνες]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ikostas

τόσο ευαίσθητα είναι??? ειδικά το Ipad που κάνει και μια περιουσία δε θα έπρεπε να είναι λίγο πιο ανθεκτικό???

Vasilios Bouras

ΑΜΑΝ.
Ντροπή!!! Αν δεν τα ήθελαν έπρεπε να τα δώσουν στο techblog για διαγωνισμό! 😛

Πάντως όσον αφορά αυτό που έκαναν απ’ότι βλέπουμε όλα είναι πολύ…πολύ εύθραστα. Είναι να μην σου πέσει. Αν σου πεσει. Κλάψτο!

Costas

Παιδια, εμενα μου επεσε το iPad 1st gen (επαθα εγκεφαλικο!) απο υψος περιπου 1 μετρο με την πλευρα της οθονης και δεν επαθε τιποτα. Το οτι το 2 διαλυθηκε, φταιει οτι στο πρωτο iPad η οθονη δεν ειναι τοσο εξω (προεξεχει το αλουμινιο νομιζω) ενω στο 2 δεν προεξεχει τιποτα και η οθονη ειναι απροστατευτη?

jivaras123

Κάθε φορά που βέπω τέτοια videos σφίγγεται η καρδιά μου! Πόσα χρήματα έχουν για πέταμα κάποιοι άνθρωποι? Και μια ερώτηση για τέλος: Μπορούν να αντικατασταθούν οι οθόνες αυτών των Tablets?

Nik0s

και τα πληρωνεις 600ευρω….

Moisis

ipad σου λεει μετα….!!!!

angelos

Τώρα που το ίδα να πάω να παίσω και εγώ από έναν γκρεμό ?

Moisis

https://www.youtube.com/watch?v=_vrJ83dEec4
παιδια κοιταξτε λιγο και αυτο

Dami

@jivaras123 από όσο ξέρω δεν είναι η οθόνη αυτή που γίνεται κομμάτια αλλά το προστατευτικό γυαλί που έχουν μπορστά απο τις οθόνες οι κατασκευαστές.Τώρα πάλι,αν σπάσει το γυαλί και η οθόνη…βρίσκεις άλλες στο ebay 😛

Solon

Φίλε jivaras123 για το iPad 1 έχω δει σε eshops οθόνες καθώς και οδηγίες για αντικατάσταση. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω αλλά νομίζω πως πρέπει να υπάρχουν και για αυτά. Υπάρχουν ειδικά eshops που εξειδικεύονται στις πωλήσεις panels. Πρόσφατα αντικατέστησα το panel στην οθόνη ενός laptop και μπορώ να σου πω πως θέλει ιδιαίτερη προσοχή και κάποιες εξειδικευμένες γνώσεις γιατί τέτοιες επεμβάσεις έχουν κάποια απρόοπτα τα οποία πρέπει να είσαι σε θέση να τα αντιμετωπίσεις καθώς τα ανταλακτικά μπορεί να διαφέρουν σε κάποια σημεία από τα original. Εγώ πάντως τα κατάφερα και απέκτησα πολύτιμη πείρα!

ΣπύροςΠαπανα

Ποποποπο αθάνατη samsung έτσι δυνατάαα αχαχαχα

fred

ρε τι εχει παθει ο κοσμος????

argiriscuderias

αρε samsung,gorila glass ρε!!!!προσεξτε στο 1 και 31 την κραυγη της απελπισμενης!

giorgos

Παιδιά λίγο μουφάκι φαίνεται το βίντεο! μάλλον έφαγαν πολλές σαβούρες τα κακόμοιρα για να γίνουν έτσι ! αν παρατηρήσετε πριν το αφήσει, το βίντεο κάνει μια διακοπή λες και είναι μονταρισμένο….λες και έχει ενώσει διαφορετικά βίντεο!

tasos

ακριβως παιδια, αν ηταν ετσι τοτε χαρα στην καλη τους κατασκευη.

mastor10

θα συμφωνήσω με τον giorgos, οταν τα ριχνουν τα εχουν αναποδα δεν μας δειχνουν την οθονη πριν τα ριξουν, αλλα περα απο αυτο ποιος ο λογος να δωσεις ενα ματσο λευτα για κατι που θες να σπασεις, δεν το καταλαβαίνω

tasos

Καταρχην δεν σου λεει κανεις οτι ειναι αληθηνα τα μοντελα και οχι ψευτικα, δεν τα ανοιξαν καθολου.οποτε ενας ακομα λογος για την πιθανοτητα οτι ισος αντεχουν πθο πολυ απο οσο μασ δειχνουν. Δεν πιστευω οτι πληρωσαν πανω απο 1500 ε για να τα χαλασουν.

Petros Nikolopoulos

Παναγία μου!!!!!
Με έπιασε η καρδιά μου όταν τα είδα να τα ρίχνουν κάτω……!!

konstantine

Οταν δεν εχει δουλεια ο διαολος…

Μαγκογιάν Γκάρο

Μα καλά, μόλις κατέστρεψαν 1500-2000 ευρώ; Μα τι κουβαλάνε στο κεφάλι τους;

kostas_falcon

Αν ριξουν το κεφαλι τους απο αυτο το υψος δεν θα παθει τιποτε…..αφου μεσα εχει αχυρο….χαχαχα….

nikos14

moisis οντως φιλε με το smart cover δεν επαθε τιποτα 😀

Γιωργος

Κανεις σας δεν βλεπει οταν τα γυριζουν και ειναι σπασμενα οτι δουλευουν κανονικα τα ταμπλετσ ? Στο ipad και στο samsung τουλαχιστον φαινεται, στο xoom δε μπορεσα να βρω κατι γιατι εχει αρκετα θριψαλα η οθονη.Αν και μαλλον εχει κολλησει η οθονη. Επισης καθως πεφτει λειτουργει η μπροστινη καμερα στην οποια φαινεται καθαρα οτι σπαει το τζαμι μπροστα.
Επισης στη αρχη και στο τελος του βιντεο διαφημιζουν μια ασφαλιστικη. Δε νομιζω να χρειαζεται να γραψω κατι αλλο!

ΣπύροςΠαπανα

μπράβο στο σχόλιο πάνω από αυτό το δικό μου, γιατί κατευθείαν να μην πιστέψετε σε κάτι?

thannasis

Ειναι οτι πρεπει για το Esc τωρα………..

Κώστας

μην το κάνετε αυτό ΓΚΡΡΡ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 και Tab A9+ κυκλοφορούν παγκόσμια

Ξεκίνησε επίσημα η παγκόσμια κυκλοφορία των Galaxy Tab A9 και Galaxy Tab A9+ που έρχονται με ελαφρύ σώμα, απλή σχεδίαση και ελκυστικές τιμές.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE και Buds FE: Ανακοινώθηκαν επίσημα

Η Samsung, εκτός από το Galaxy S23 FE, παρουσίασε και άλλα προϊόντα της σειράς Fan Edition, το Galaxy Tab S9 FE και τα Galaxy Buds FE.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Samsung Galaxy Tab

Samsung Galaxy Tab A9 & Tab S9 FE στo Google Play Console

Tα επερχόμενα budget tablet της Samsung, Galaxy Tab A9 και Tab S9 FE, έκαναν την εμφάνιση τους στη βάση δεδομένων Google Play Console.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Tab S9 FE: Διέρρευσε η τιμή

Η Samsung αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα τα tablet Galaxy Tab S9 FE και Tab S9 FE+, με τις τιμές τους να διαρρέουν στο διαδίκτυο.