Huawei και ZTE, Η κάθοδος των Κινέζων με tablet και κινητά

Στη χώρα μας με το έντονο οικονομικό πρόβλημα οι έξυπνες και φθηνές αγορές ολοένα και κερδίζουν έδαφος με τον καταναλωτή να ψάχνει το καλύτερο για τα χρήματα που διαθέτει. Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας ανοίγουν την αγορά απευθείας σε Κινέζους κατασκευαστές διαθέτοντας στη χώρα μας τα προϊόντα τους. Huawei και ZTE είναι τα ονόματα που θα μας απασχολήσουν έντονα τους επόμενους μήνες.

Τον χορό έχει ανοίξει η Vodafone στα 109 ευρώ με το smartphone Joy 845 (κατασκευής Huawei) και στα σίγουρα αναμένουμε τις επόμενες ημέρες το ΖΤΕ Blade από τη WIND στα 159 ευρώ. Τα κινητά Ideos της Huawei ακούγεται ότι θα έρθουν όλα. Σε ότι αφορά τα tablet ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που πρώτοι φέραμε στο φως της δημοσιότητας εδώ στο Techblog.gr μιλάνε για το tablet Huawei Ideos S7 στη Vodafone (350-400 ευρώ) και ένα ακόμα tablet από Cosmote με τιμή κάτω από τα 400 ευρώ. Κοινός παρονομαστής όλων αυτών, το λειτουργικό σύστημα Android.

Η συμβουλή του Techblog; Μην τα απορρίψετε επειδή είναι “κινέζικα”. Όλα τα καταστήματα πλέον έχουν τα νέα μοντέλα αναμμένα προς live επίδειξη. Πηγαίνετε, δείτε τα, δουλέψτε τα και αποφασίστε. Δείτε και τα ανταγωνιστικά μοντέλα από την υψηλότερη κατηγορία τιμής. Η αγορά ανοίγει και θα έχει δυνατά μοντέλα για όλα τα βαλάντια.

, Huawei και ZTE, Η κάθοδος των Κινέζων με tablet και κινητά

, Huawei και ZTE, Η κάθοδος των Κινέζων με tablet και κινητά

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Μην ξεχνάμε οτι και η HTC έχει ως έδρα την Κίνα 😉

Galios

h HTC exei edra thn Taiwan…oxi thn Kina…

Kostas Perama

@Galios
https://en.wikipedia.org/wiki/HTC_Corporation

Headquarters:Taoyuan, Republic of China
καλή η εξυπνάδα αλλά δυστυχώς έχει ανακαλυφθεί το internet

stelios gr

αν διαβαζες την πρωτη γραμμη απο το link που ποσταρες, θα εβλεπες οτι λεει taiwan based company…εκτος αυτου “republic of china” ειναι η διπλωματικη ονομασια της taiwan, ενω η κινα ειναι “people’s republic of china”… μικρες διαφορες που λογικο ειναι να μπερδεψουν καποιον, αλλα στην ουσια υπαρχει διαφορα.

GREG
maria

eimai eyxaristhmenh me to zte

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.