ZTE Light Plus tablet, Ας έρθει και εδώ με 250 ευρώ…

Επιτέλους ένα ενδιαφέρον tablet από τη ZTE, γιατι το μοντέλο V9 που φέρνει η Cosmote δεν αξίζει. Αυτό εδώ το ZTE Light Plus ανακοινώθηκε σε τιμή 250 ευρώ(!) και προσφέρει οθόνη αφής 7 ιντσών (capacitive), μονοπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 512 MB, GPS, κάμερα 3.2 Megapixel, ενσωματωμένη μνήμη 1GB, είσοδο για κάρτες SIM και τρέχει Android 2.3.

Το ZTE Light Plus δεν γνωρίζουμε πότε και αν θα κυκλοφορήσει στη χώρα μας και αν θα έρθει σε αυτή την τιμή των 250 ευρώ. Το ευχόμαστε πάντως!

, ZTE Light Plus tablet, Ας έρθει και εδώ με 250 ευρώ…

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
angelos

Βλακία θα είναι και αυτό.

Christosjr1

Πολυ καλο ακουγεται και με ενα ακουστικο bluetooth και κινητο ε? χμμμμ ευκολα αντικαθιστα κινητο gps tablet….. Και σε τιμη πολυ προσιτη!!! Οθονη τι εχει ξερουμε? Capactive να φανταστω?

kokour1986

250 και 3G…Πολύ καλό ακούγετε!!!Άντε με το καλό αλλα μην πάει στα 300+ με το φ.π.α….

konstantine

Εχει ανακοινωθει μειωση τιμης του galaxy tab 7 και ειναι πλεον στα 350ε. Αν λοιπον σκεφτουμε οτι το τελευταιο εχει πολυ περισοτερη flash memory καθως και εμπροσθια καμ (και ειναι και samsung) δεν δινω πολυ τυχη σε αυτο της zte

vagosnet

για καθιστε ρε παιδια..πως προεξοφλεις οτι θα ειναι βλακεια??δηλαδη μονο τα διπυρηνα αξιζουν?και στο κατω κατω τι παραπάνω κανεις με το διπυρηνο?αν θες παιχνιδια πηγαινε στο playstation,αν θες επεξεργασια βιντεο η φωτογραφιας πηγαινε στο pc.. το tablet ειναι μια κατηγορια gadget που σου χρειαζεται για τα πολυ βασικα πραγματα οπως το ιντερνετ το mail κλπ..πιστεψε με και το μονοπυρηνο μια χαρα την κανει την δουλεια του!!και στο κατω κατω οπως εχω πει στο παρελθον να παρακαλατε να βγαινουν φτηνες επιλογες στα gadgets γιατι αυτα ειναι που ριχνουν τις τιμες και κανουν τον ανταγωνισμο να ανθιζει!!

κωστα γνωριζεις αν η οθονη θα ειναι capasitive?

konstantine

Οκ αλλα απο την στιγμη που αποφασιζεις να κανεις μια αγορα σκεφτεσαι ολες τις παραμετρους. Προσωπικη μου αποψη δινεις τα 100ε και παιρνεις κατι εγγυημενο. Αν φυσικα κανει 250 το zte και δεν το κοστολογησουν παραπανω. Απο την αλλη πρεπει να δουμε πιο cpu και gpu εχει επανω και την ποιοτητα της οθονης του. Μεγαλο μειον η μικρη flash γιατι ως γνωστον οτι μπαινει στξν καρτσ μνημης κανει αργοτερο το tablet

alex

πολυ ελκυστικο μου φαινεται, ιδιετερα αν η τιμη του ειναι 250ε. Κωστα γνωριζεις αν η Huawei ετοιμαζει tablet?

Ben

@cVlachakis
Γνωρίζουμε τίποτα για το πότε και αν θα έρθει το Asus Transformer?
(sorry για το off-topic)

Konstantine

Να διορθωσω οτι η τιμη του galaxy tab 7 θα ειναι στα 459€ οποτε η συγκριση που εκανα παραπανω ειναι παντελως ατοπη. Οσον αφορα το eee pad σκρουτζαροντας https://www.skroutz.gr/s/332099/Asus-Eee-Pad-Transformer-TF101.html

Ben

Ετοιμαστείτε και γι’ αυτό: https://www.amazon.de/gp/product/B004OXVOTU/

Μαγκογιάν Γκάρο

Εμένα μου φαίνεται τίμιο, και στα 350 αν πάει!!! Μ’ενδιαφέρει να μάθω αν κοντράρει ή έστω φλερτάρει με την αυτονομία ενος IPAD. Αν έχει αυτονομία κινητού, να το βράσω! Δηλαδή αν δεν βγάζει μια εργάσιμη, άσε… Το HTC Desire μου βγάζει-δεν-βγάζει μια εργάσιμη με τo data connection ουσιαστικά ενεργό ολη μέρα (λόγω email sync & remote desktop connections).

Ως προς το μονοπύρηνο, και τι έγινε; Εδω η HTC έβγαλε το Flyer. Άρα δεν είναι off-beat για την εποχή το ΖΤΕ! Τίμιο, είναι η λέξη που το χαρακτηρίζει!

kostas_falcon

Αν η zte ακολουθησει την ιδια τιμολογιακη πολιτικη με το v9 (το οποιο ηταν ακριβο για αυτα που εδινε) δεν εχει καμια τυχη διπλα στο eee pad transformer…..

giorgos

σε καταστημα του χονγκ-Κονγκ βρηκα tablet 7inch capasitive επεξεργαστα 1gh της samsung (ο ιδιος με το galaxy tab) ραμ 512 οθονη capasitive multi-touch android 2.2 παιζει flash 170euro με μεταφορικα γιατι να δωσω 250 για αυτο

aaSas

Γιατι αυτο που βρηκες απο το Χονκ Κονγκ ειναι 90 % απατη.

nikos

@giorgos εγω ειμαι της αποψης να παιρνεις κατι που να ειναι μαρκα εγγυημενη σε αυτη την κατηγορια των gadgets τα ταμπλετ αλλα και γενικα στους ηλεκτρονικους υπολογιστες…τωρα το galaxy 7αρι wifi 16gb το χουν 300 ευρω… δωσε 130 ευρω παραπανω να παρει κατι που θα σου κρατησει για 4-5 χρονια και πολυ πααπανω βασικα αντι να παρεις κατι που γενικα θα ειναι μια απομιμιση και κινεζικης μαρκας που σε 2-3 μηνες θα παρουσιασει προβλημα….αν δεν σε πειθω τωρα σκεου επισης οτι αν προκυψει προβλημα με αυτο το κινεζικο την πατησες γιατι δεν μπορεις να τρχεις παλι μεχρι το hong kong αλλα οπςσ ειπε και ο aaSas θα ειναι σιγουρη κοροιδια και δεν θα στο φτιαξουν αλλα και δεν θα υπαρχει επιστροφη χρηματων πιθανοτητα…βεβαια διαλεγεις εσυ τι θα κανεις αλλα εγω σου ξαναλεω ειμαι της αποψης του να παρεις κατι που θα διαρκεσει για μερικα χρονια παρα για κατι αγνωστου προελευσης χωρις μεγαλη διαρκεια ζωης πιθανοτατα! και να πω επισης πως η zte ειναι μαρκα παγκομιου φημης και πως απο τη στιγμη που προηγουμενα μοντελα της εχουν διατεθει απο εταιρειες οπως cosmote και vodafone δεν εχουμε να φοβομαστ τιποτα!…περιμενω με ανυπομονισια αυτο το μοντελο!

ΓιαννηςΑτλ

Ειναι πολυ καλο και αμα ερθει σε αυτην την τιμη θα το παρω!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.