ZTE T98, Το πρώτο tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 Kal-El

Το πρώτο Android Honeycomb tablet με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 (Kal-El) είναι γεγονός και είναι δημιούργημα της ZTE. Ονομάζεται T98, παρουσιάστηκε σήμερα στην έκθεση PT/Expo Comm στην Κίνα και κάνει την εμφάνισή του στις 7 ίντσες με 1GB μνήμη RAM και χρονισμό στο 1.3GHz (underclock από τα 1.5GHz).

Τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά κάνουν λόγο για ανάλυση οθόνης 1280×800 pixels, κεντρική κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη για βίντεοκλήσεις 2 Megapixel, πάχος 11.5 χλστ, μπαταρία 4000 mAh και υποδοχή για κάρτες SIM 3G.

Διαβάστε εδώ περισσότερα για το “πενταπύρηνο” επεξεργαστή NVIDIA Tegra 3 (Kal-El).

, ZTE T98, Το πρώτο tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 Kal-El

, ZTE T98, Το πρώτο tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 Kal-El

, ZTE T98, Το πρώτο tablet με τον τετραπύρηνο NVIDIA Tegra 3 Kal-El

Πηγή

Kudos to Giorgos Rethimno

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kon

zte τούμπανο.σιγά σιγα πέρα από κολοσσός στην ανατολή θα γίνει και πακοσμίως.

lefteris

Τιγκα στη δαχτυλια και τη βρομα ειναι το κακομοιρο :Ρ

Grethimno

Να δούμε τώρα τι παραπάνω θα μας προσφέρουν οι 5 πυρήνες στα tablet-κινητά. Η επόμενη βελτίωση που θέλω να δω στα κινητά-tablet είναι μεγαλύτερες μπαταρίες και καλύτερα λειτουργικά. Διαφορετικά θα συνεχίσουμε να πέφτουμε στην λουμπα του μάρκετινγκ που ταζουν φύκια για μεταξωτές κορδέλες. Πχ. Λάπτοπ με 3gb κάρτα γραφικών…

Gamer

Μπράβο στην Ζτε που έκανε μια πρωτοπορία και ανέβασε τα χαμηλά specs αμα ειναι γύρω στα 300 ευρώ θα γινει χαμός 🙂

Γκαρο Μαγκογιαν

Η ΖΤΕ εχει πιασει παντως τον παλμο των πραγματων εδω και καιρο!!!! αργησε να κανει κατι στην Ελληνικη αγορα μετα το V9 (ειδε κανεις το plus?) Αλλα ο γιγαντας οταν κινειται, πραγματικα καβει θαυματα. Οπως ο ΟΤΕ ενα πραμα… 🙂

Β βασιλης

Χα.χα.. Για τον οτε λέω.. Γίγαντας ναι, αλλα πολυ δυσκολοκινητος..

kostis

δεν δικαιολογω οποιαδηποτε υποψια λαγκ με τοσους πυρηνες…

Γιώργος

Εεεε όχι και zte το πρώτο tablet με nvidia tegra 3….Όχι.

Solon

Πρόσφατα σύγκρινα τις οθόνες των Zte και Huawei tablets που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά. Τις έβαλα δίπλα δίπλα και διαπίστωσα πως της Huawei είναι πολύ καλύτερη. Η ΖΤΕ έχει δρόμο ακόμα.
Τώρα από τους KalEl περιμένω να μην σέρνονται στις 720ρ ματρόσκες διαφορετικά δεν μου λένε τίποτα.

Antonis

Μωρε μπραβο. Αλλα 7αρι δεν μου αρεσει.

Giannis

Οι οθόνες δεν συγκρινονται δυστυχώς έτσι. Σημασία έχει τι οθόνη φοράει το ένα και τι το άλλο,πραγμα που κανονιζει ο κατασκευαστης. Εγώ έχω ακόμα να λέω για ζτε blade απο uk που έχουν amoled οθόνη σε σχέση με το ελληνικό και χαζεβεις τα χρώματα σε σχέση με τα huawei. Αν έρθει με ips οθόνη ή γενικά καμία καλή προφανώς θα είναι καλύτερο απο όλα τα huawei τα σημερινά, εκτός αν και η huawei βάλει αντίστοιχες. Σε γενική εκτίμηση εγώ πάλι θεωρώ την Zte καλύτερη κατασκευάστρια απο την huawei, αλλά και πάλι ήμουν γκαντεμης με τη 2η, πραγμα που είναι θέμα τύχης.

steve

@Solon +1
Σωστος αμα ο tegra 3 σερνεται στα mkv 720p τουλαχιστον, παει για πεταμα
Εχω δοκιμασει mkv με το iPad 2 στα 720p και επαιζε κομπλε με oplayer

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Νέο teaser συγκρίνει την οθόνη του με του iPhone 15 Pro

To nubia Z60 Ultra πρόκειται να αποκαλυφθεί επίσημα στις 19 Δεκεμβρίου και όσο αυτή η ημερομηνία πλησιάζει τόσα περισσότερα θα μαθαίνουμε.