Αυτό θα είναι το tablet που φέρνει η Cosmote;

Σύμφωνα με email που έφτασε στο Techblog από ανώνυμη πηγή, το tablet της Cosmote φέρεται να είναι το ZTE V9 με οθόνη αφής 7 ιντσών, λειτουργικό σύστημα Android 2.1, επεξεργαστή 600MHz, μνήμη RAM 512ΜΒ και είσοδο για κάρτες SIM για τηλεφωνικές κλήσεις και SMS. Η ίδια πηγή “διορθώνει” προηγούμενο άρθρο μας που είχαμε κάνει αναφορά για 400 ευρώ και κάνει λόγο για τιμή ακόμα και κάτω από τα 350 ευρώ.

Τις πληροφορίες σας τις μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη.

Με αυτά που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα το puzzle έχει ως εξής: Vodafone φέρνει Huawei S7, Cosmote φέρνει ZTE V9, WIND θα φέρει tablet αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο. Και όλα αυτά; Μέσα στο Δεκέμβριο και πριν τα Χριστούγεννα.

, Αυτό θα είναι το tablet που φέρνει η Cosmote;

ZTE V9
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Οθόνη: 7 ιντσών, resistive, 800×480 pixels
Επεξεργαστής: 600MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Κάμερα: 2 Megapixel
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB
Κάρτα μνήμης: microSD έως και 32GB
Μπαταρία: 3400 mAh
Διαστάσεις: 190x110x13 χλστ.
Βάρος: 350 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Marios Basileiou

Αν οντως ειναι κατω απο 350 δεν με χαλαει καθολου να το χτυπησω με τετοια μπαταρια και ραμ!!

Σταμάτης

2.1 + 600mhz+resistive=uber fail
350 είναι μια χαρά για ένα tablet αλλά με τόσα κουσούρια δεν νομίζω να αξίζει.

kostas

πωπω…εφιαλτης, 600 MHz, Resistive(!!!!)

Rapid-eraser

Είναι πολύ απογοήτευση αυτά τα SPECS …

Fadasma

Κρίμα.

Nikos M.

Δεν μπορω να καταλαβω γιατι να δωσω 300+ για αυτα τα σπεκσ οταν με λιγο ψαξιμο μπορώ να βρω κινεζακι με 2.2 capacitive 800mhz κοντα στα 200ε. Σκετη απογοητευση η κοσμοτε

Ανδρεας Τ

Γιατί κράζετε έτσι? Δεν λέτε πάλι καλά που θια υπάρχει κάτι οικονομικό. Εδώ είχε ακουστει για το Samsung Galaxy Tab, η τιμή μεταξύ 600-800. Οχι οτι είναι το ίδιο αλλα εχει και μια οικονομικότερη λύση και αν θέλει κάποιος να το χρησιμοποιήσει σαν ebook, όπως ενδιαφέρομαι εγώ, δεν νομίζω να πει όχι ευκολα σε μια τετοια λύση. Από εκει και πέρα εννοείται οτι κινεζάκια μπορείς να βρεις όσα θες και φθήνότερα, όπως σε όλα τα πραγματα στο ebay. Καλημέρα 🙂

geoper2

Καλά σίγουρα ότι και να πάρεις απο Κίνα είναι φθηνό, γιατι αυτό εάν το βρείς απο το εξωτερικό πόσο θα κάνει?? Απλά μετά θα είναι οι εγγυήσεις που θα δώσουν και φυσικά το κέρδος αφού πάντα μας πιάνουν το (_*_) οι εταιρίες. Πάντως και εγώ με αυτά τα χαρακτηριστικά δεν θα το έπαιρνα εκτός εάν το βγάλουν κάτω απο 300.

Nikolas

Αν η τιμή του φτάνει τα 350 ευρώ, το βρίσκω ακριβό, τη στιγμή που στην αγορά υπάρχουν τα tablets της archos με ιδια και καλυτερα χαρακτηριστικά. Για παράδειγμα το archos 101 με οθονη 10 ιντσών κοστιζει 350 περιπου και το archos 70 με 7 ιντσες κοστιζει γυρω στα 230!

Michael

Μια παρένθεση όσον αφορά το ebook alternative: λόγο γνωστικού πεδίου (σπούδασα βιβλιοθηκονομία σε ΑΕΙ) έχω ασχοληθεί εκτενώς με τις τεχνολογίες των ebook readers. Αν προσπαθήσει κανείς να διαβάσει ebook για πολή ώρα σε tablet (με την υπάρχουσα τεχνολογία οθονών, όσο καλή και να είναι, ακόμα και Super AMOLED) θα χρειαστεί ένα καλό οφθαλμίατρο, και μάλιστα σύντομα!! Έχει μεγάλη διαφορά το e-ink που χρησιμοποιούν τα περισσότερα ebook readers με τις έγχρωμες οθόνες των άλλων συσκευών… Χρειάζεται τεράστιο refresh rate για να είναι ξεκούραστη η ανάγνωση στα tablets και στα smartphones….

Zafiris

Resistive οθόνη?Α καλααααα 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet COSMOTE

Pαyzy pro: Νέα εφαρμογή για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Ήδη περισσότερες από 400 επιχειρήσεις αξιοποιούν καθημερινά τα οφέλη του payzy pro, τέσσερις μόλις μήνες μετά την εμπορική του διάθεση.

Smartphones featured Nubia Nubia Red Magic

nubia Red Magic 9 Pro: Διαθέσιμο προς πώληση στις διεθνείς αγορές

Το nubia Red Magic 9 Pro παρουσιάστηκε στην Κίνα τον περασμένο Νοέμβριο και έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο του πριν από λίγες εβδομάδες.

Smartphones featured Nubia ZTE

nubia Z60 Ultra: Επίσημο με κάμερες 18mm, 35mm και 85mm

Το nubia Z60 Ultra παρουσιάστηκε επίσημα με ένα εντυπωσιακό σύστημα κάμερας και, για πρώτη φορά σε ΖΤΕ, με προστασία από νερό και σκόνη IP68.

Smartphones Nubia ZTE ZTE Nubia

nubia Z60 Ultra: Επίσημη πλήρης αποκάλυψη του σχεδιασμού

Το nubia Z60 Ultra έρχεται την Τρίτη και η μάρκα αποφάσισε να αποκαλύψει το νέο flagship μέσω πολλαπλών teaser στον λογαριασμό της στο Weibo.