TechDeals by Techblog, Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας

Εδώ στο Techblog είμαστε community, μια μεγάλη παρέα τεχνολογίας. Καθημερινά λαμβάνω δεκάδες email σας όχι μόνο με ερωτήσεις για το ποιο κινητό ή tablet είναι το καλύτερο και ποιο σας προτείνω να αγοράσετε αλλά και tips και υποδείξεις για ενδιαφέροντα άρθρα από sites του εξωτερικού και προσφορές σε προϊόντα τεχνολογίας που έχετε ανακαλύψει.

Τα οικονομικά μας είναι σφιχτά και το κάθε ευρώ μετράει. Με σκοπό την καλύτερη τοποθέτηση των χρημάτων μας στις αγαπημένες μας συσκευές τεχνολογίας γεννήθηκε η ιδέα του TechDeals by Techblog.

Η νέα κατηγορία TechDeals θα φιλοξενεί τις καλύτερες προσφορές και τιμές σε smartphones, tablets και προϊόντα τεχνολογίας που ανακαλύπτουμε εμείς εδώ στο Techblog ή που ανακαλύπτετε εσείς και μας ενημερώνετε.

Αν βρήκατε κάποια πολύ δυνατή προσφορά που πρέπει να την μάθουν οι φίλοι της τεχνολογίας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας εδώ.

Οι προσφορές που θα φιλοξενούνται στο TechDeals θα αξίζουν πραγματικά και θα είναι φιλταρισμένες από το Techblog και εσάς. Δεν είναι απλά μια νέα κατηγορία, είναι εργαλείο για έξυπνες αγορές.

, TechDeals by Techblog, Οι καλύτερες προσφορές τεχνολογίας

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
telas

Πολύ καλή κίνηση Κώστα, μελλοντικά θα μπορούσε να λειτουργήσει και σαν «μοχλός πίεσης» για καλύτερες τιμές, πχ μαζευόμαστε 50 άτομα και θέλουμε να πάρουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν πχ tablet, smartphone, οθόνη κλπ αφού συνεννοηθούμε ότι μας ενδιαφέρει η αγορά μπορεί κάποιος εκπρόσωπος μας να πιάσει 2-3 καταστηματάρχες και να πει, κοίτα να δεις είμαστε 50 άτομα που θέλουμε το συγκεκριμένο προϊόν κάνε μας καλή τιμή και το παίρνουμε από εσένα.

σατανικό; 😀

Loukas

Έχεις site κολοσσό…τέλος

greg

🙂

Γιαννης

Αυτο που λες telas ειναι ομαδικη αγορα, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο διοτι μπορει να κατηγορηθει ο Κωστας οτι προωθει συγκεκριμενα προιοντα, ας μας πει την γνωμη του.
Παρα πολυ ενδιαφερουσα κινηση αυτη Κωστα, ομως με δυσκολο στοχο, καθωτι πρεπει να ενημερωνεται συνεχεια και καθημερινα, ευγε!

giog

Εξαιρετικη κινηση, το χα σκεφτει καιρο κ βλεπω οτι great minds think alike! Ευγε Κωστα! Χρειαζεται αμεση ενημερωση σε κατι τετοιο. Σχετικα με την προταση του telas θα μπορουσαμε πχ να εκφρασουμε ενδιαφερον ακομα και γενικα για καποιο πχ 10ιντσο Tablet και να μας δωσουν προσφορες οι εταιρειες απο μονες τους χωρις να φανει οτι εσυ διαλεγεις καποια! Πιστευω οτι μπορει να λειτουργησει και ως συγκριση μπας και ηρεμησουν μερικες εταιρειες που εχουν ενα κινητο 2πλασια τιμη απο αλλες!

telas

@Γιάννης, κοίτα πως πάει εάν εσύ εγώ και πχ άλλοι 100 θέλουμε ένα συγκεκριμένο προϊόν και μέσα από το techblog το πάρουμε σε καλή τιμή, ποιος θα κατηγορήσει τον Κώστα πως προωθεί συγκεκριμένα προϊόντα; Αφού θα είμαστε 100+ άτομα που θέλουμε το συγκεκριμένο προϊόν!

Γιαννης

Ναι, οκ δεν αντιλεγω φιλε μου, απλα μιλησα επειδη προκειται για ανοιχτη συνομιλια, αλλωστε ο Κωστας απαντησε θετικα στην ιδεα σου, λιγα λεπτα πριν απο μενα και αφου συμφωνει κανενα προβλημα, ολα καλα!
Σαν ιδεα συσκευης τωρα προτεινω κατι οικονομικο για να μπουμε στο ρολο της ομαδικης αγορας
και βλεπουμε, δηλαδη ενα android κινητο ας πουμε αρχικης 150 € ποσο θα μπορουσε να φτασει κλπ.
Ειμαι σιγουρος βεβαια οτι ο καθενας θα θελει σε ομαδικη αυτο που εχει αναγκη, και το βρισκω λογικο.

Παντελάκος

Συμφωνώ και εγώ με την ιδέα του Telas συγχαρητήρια πολύ καλή σκέψη (αφού το υποστηρίζει και ο Κ. Κώστας) . Θα ήταν πολύ καλό να γινόταν η επιλογή τύπου Poll όπως στο facebook όπως λέγεται εκεί <>, λόγω της εύκολης χρήσης του και του πλεονεκτήματος ότι όλοι μπορούν να προσθέσουν επιλογές
https://www.shareimages.com/image.php?60093-qpyWmpOek5.qlZyVmag-facebook_chat.png

(δεν θέλω να πω πως πρέπει να γίνει κάτι απλά εκφράζω την γνώμη μου για μια ιδέα που μου άρεσε πολύ και προτείνω λύσεις )

dimitris7

απιστευτη ιδεα αυτη για τις ομαδικες αγορες.εγω ψηνω full ειδικα για κανα 10αρι tabletaki τωρα τα χριστουγεννα

kostas gavalas

me to

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Η καινουργια κατηγορια techdeals ειναι απιστευτη !! Συγχαρητήρια στο techblog !! Εχει γινει siteαρα !!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Οσο για το 10αρι tabletακι κ εγω σκεφτομαι να παρω ενα τα χριστουγεννα οπότε θα με ενδιεφερε η ιδεα της ομαδικης..Ομως νομιζω ειναι λιγακι δυσκολο να καταφερουμε να συντονιστουμε ολοι και φυσικα να καταληξουμε σε καποιο που να αρεσει σε ολους.. Επισης αλλοι θελουν να δωσουν μεχρι 200 αλλοι μεχρι 300 κ παει λεγοντας..
Παντως ενταξη εαν γινει μια τετοια κινηση απο το Techblog.gr θα εχει ενδιαφερον και τουλαχιστον μπορουμε να δουμε τι ανταποκριση θα υπάρχει..

(Sorry για το off topic)

Αντώνης

Τέλεια κίνηση Κώστα..:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.

TechDeals Tech Deals techdeals

TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Ανακαλύψαμε το δίκαρτο smartphone Alcatel 890D με 59 ευρώ και στα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt. Εισαγωγικό μοντέλο με οθόνη 2.8 ιντσών resistive που θέλει πίεση για να ανταποκριθεί, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (είναι και της μόδας το Frozen Yogurt!). Το Alcatel 890D προορίζεται για όσους θέλουν […]

TechDeals Android Smartphones Sony Ericsson Android Smartphones Tech Deals

TechDeals, Sony Ericsson Xperia Arc S με 269 ευρώ

To Sony Ericsson Xperia Arc S με οθόνη 4.2 ίντσες Mobile Bravia Engine, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και κάμερα 8.1 Megapixel με φακό Sony Exmor R έχει αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και σήμερα μπορείτε να το αποκτήσετε από τα καταστήματα Media Markt με τιμή 269 ευρώ. Το Xperia Arc S είναι λεπτό με […]