TechDeals, HTC Evo 3D με 349 ευρώ

Το HTC Evo 3D (TechblogTV) με την οθόνη 4.3 ίντσες 3D και την κάμερα με το διπλό φακό 3D μπορείτε να το αποκτήσετε με 349 ευρώ. Αν θυμάστε καλά, όταν πρωτοκυκλοφόρησε κόστιζε 699 ευρώ! Πραγματικά πολλύ ακριβό όσο καλό και αν είναι το συγκεκριμένο smartphone. Κακά τα ψέματα, τίποτα δεν πουλάει πάνω από τα 649 ευρώ του iPhone εκτός και αν ονομάζεσαι Galaxy Note. Δείτε το TechDeal.

Δείτε το HTC Evo 3D με 349 ευρώ στο Πλαίσιο εδώ.

update: Ο φίλος του Techblog “joe” αναφέρει ότι ίδια τιμή βρήκε και στα καταστήματα Electroworld.

TechDeals
Δεν χρειάζεται να ψάχνετε αλλού για τις καλύτερες προσφορές τεχνολογίας. Το Techblog έχει δημιουργήσει την κατηγορία TechDeals ώστε σε ένα τόπο έυκολα και απλά να ενημερώνεστε πρώτοι για τα καλύτερας deals που παίζουν στην ελληνική και ευρωπαϊκή αγορά. Οι deal hunters είστε εσείς, οι χιλιάδες καθημερινοί επισκέπτες του Techblog που χτενίζετε το ίντερνετ και μας ενημερώνετε για τις καλύτερες προσφορές που ανακαλύπτετε. Εμείς με τη σειρά μας ενημερώνουμε όλους τους φίλους της τεχνολογίας για το deal που βρήκατε και σας τιμάμε με το καθιερωμένο Kudos! Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

, TechDeals, HTC Evo 3D με 349 ευρώ

HTC Evo 3D
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread (αναβαθμίσιμο σε 4.0 ICS)
Επεξεργαστής: 1.2GHz Dual-Core Qualcomm Snapdragon
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 3D, 4.3 ίντσες, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 2x 5 Megapixels
Κάμερα για βίντεοκλήσεις: Ναι
Ενσωματωμένη μνήμη: 1GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, FM Radio
Μπαταρία: 1730 mAh
Διαστάσεις: 126x65x12.05 χλστ.
Βάρος: 170 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Kudos σε όλους όσους μας ενημέρωσαν.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

γιατί δεν το έβαζαν γύρω στα 400 ευρώ εξ’ αρχής να πουλήσει καλά αλλά τώρα το “σκοτώνουν” σε αυτή τη τιμή για να ξεστοκάρουν την αποθήκη τους;;;;

enigma

Για 3d δεν είναι και τίποτα ιδιαίτερο, αλλά από τεχνικά χαρακτηριστικά είναι μια χαρά και με 1gb ram

Dimitris

Αυτοί πάντα βγάζουν κέρδος είτε το σκοτώνουν είτε το πωλούν κανονικά.καμία εταιρία δεν χαρίζει τα κινητά να το ξέρετε αυτό.απλά είναι μια κλασσική απόδειξη ότι κ με 349 πάλι κέρδος βγάζουν.πόσο μάλλον όταν το δίνουν 599…κλέφτες

Γιώργος

Τέτοιες προσφορές δεν ΄”σκοτώνουν” καμία συσκευή! Τέτοιες προσφορές “σκοτώνουν” όσους δεν έχουν καταλάβει οτι σε περίοδο κρίσης πρέπει να κατεβάσουν τις τιμές! Με πήραν τις προάλλες να μου δώσουν από γνωστή εταιρία κινητής ένα μικρό συμβόλαιο και μου λένε : “…σας δίνουμε και επιδότηση 30 ευρω…!!! ” Και τους απαντάω : “…Για να αγοράσω την συσκευή που την έχετε 100 ευρώ πανώ από άλλα καταστήματα…???!!!

Tony Cool

Παντως και το note δε νομιζω να κανει και τιποτα ιδιαιτερο απο πλευρας πωλησεων.Το βλεπω να παιρνει την κατιουσα συντομα.Εξαιρετικη συσκευη αλλα κακα τα ψεμματα,για λιγους.

joe

Το ειδα κ στο electroworld στην ιδια τιμη.για οσους ενδιαφερονται.

techviewGr (Iphonias)

στο φυλαδιο ο κοτσοβολος ειχε παντως το crypto pass part out 70 R84 4GB 99€ και το LG Optimus Tab 8.9 στα 499€…

Σταυρος

Αντε να πεσει και κανενα Galaxy S II……!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

stelios 73

Παιδιά το κινητό το αγόρασα προχθές από το πλαίσιο μεταμόρφωσης , και μπορώ να πω ύστερα από 3 ημέρες χρήσης του πως είναι καταπληκτικό !!!!
Αξίζει τα λεφτά του 100% . Το συνιστώ ανεπιφύλακτα .Και όταν λέω αξίζει τα λεφτά του εννοώ τα 349 € και όχι 599 ή 699 που είχε . Για 349 € δύσκολα θα βρείς κάτι καλύτερο .

παναγιωτης

το κινητο ειναι καταπληκτικο!!! αυτα που κανει δεν ειναι μονο για 350 ευρω!!!! γι αυτο προλαβετε!!!!!

Poker Videos

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν θα πάρει ICS ?

Νικολας

Μόλις το πήρα και ένα καμένο πίξελ κοσμεί την οθόνη μου…..
Είχατε κι άλλοι το ίδιο πρόβλημα?

Πανγιαν

Οχι εμενα δεν ειχε κανενα προβλημα

Dimitris

Παιδιά σήμερα πήρα το κινητό και το μόνο που μου έχει αφήσει είναι θετικότατες εντυπώσεις! Πιστεύω είναι το καλύτερο value for money αυτή την στιγμή!!!

itboygr

Σήμερα πήγα Πλαίσιο… Εξαντλήθηκε και θα ξαναφέρουν από 20 του μήνα.

gastonegr

mediamarkt Μαρουσι 30 τεμαχια σημερα.

kostass

Παιδια η οθόνη του είναι gorilla glass?

Dimitris

Παιδιά γνωρίζει κανείς αν υπάρχει χρέωση για το htc hub? Γιατί είδα ότι ζητά πολλές προσωπικές πληροφορίες? Κώστα αν γνωρίζεις κάτι σε παρακαλώ απάντησε μου… Ευχαριστώ…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.

TechDeals Tech Deals techdeals

TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Ανακαλύψαμε το δίκαρτο smartphone Alcatel 890D με 59 ευρώ και στα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt. Εισαγωγικό μοντέλο με οθόνη 2.8 ιντσών resistive που θέλει πίεση για να ανταποκριθεί, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (είναι και της μόδας το Frozen Yogurt!). Το Alcatel 890D προορίζεται για όσους θέλουν […]

TechDeals Android Smartphones Sony Ericsson Android Smartphones Tech Deals

TechDeals, Sony Ericsson Xperia Arc S με 269 ευρώ

To Sony Ericsson Xperia Arc S με οθόνη 4.2 ίντσες Mobile Bravia Engine, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και κάμερα 8.1 Megapixel με φακό Sony Exmor R έχει αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και σήμερα μπορείτε να το αποκτήσετε από τα καταστήματα Media Markt με τιμή 269 ευρώ. Το Xperia Arc S είναι λεπτό με […]