TechDeals, iPhone 4 8GB με 469 ευρώ

Το iPhone 4 κυκλοφορεί με μικρότερη ενσωματωμένη μνήμη 8GB και χαμηλότερη τιμή. Στους επίσημους διανομείς της χώρας μας θα το βρείτε με τιμή 549 ευρώ, το TechDeals το ανακάλυψε 80 ευρώ κάτω στα 469 ευρώ. Σύμφωνα με το ηλεκτρονικό κατάστημα υπάρχει διαθεσιμότητα και στα δύο χρώματα λευκό και μαύρο. Πως το βλέπετε το deal;

Το iPhone 4 8GB με 469 ευρώ θα το βρείτε εδώ.

, TechDeals, iPhone 4 8GB με 469 ευρώ

Kudos to Θάνος

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

20 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fotis

Αρκετά καλό Deal και αν ήταν και τα 16 θα ήταν Super. Εγώ προσωπικά πριν 1 μήνα πήρα το iPhone 4 16GB Black, σφραγισμένο στα 480. 🙂

dimcore81

καλημερα κωστα!κανενα καλο TECHDEAL για ΙPAD 2???????????

O gadgetakias

πίτουρα για κοτούλες το βλέπω..!

vitalogy

Eκπληκτικη η τιμη!!!

Mike

Κωστα, το site το οποιο αναφερεις δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ κανενα στοιχειο περαν ενος τηλ. αριθμου και ενος email.

Ουτε ονοματεπωνυμο, ονομα εταιρειας (αν ειναι εταιρεια), Α.Φ.Μ., διευθυνση, τιποτα. Η απουσια των ανωτερω στοιχειων (που αν δεν κανο λαθος ειναι υποχρεωτικη για e-commerce sites), ειναι τουλαχιστον υποπτη.

Καλο θα ειναι να κανεις την ερευνα σου πριν βγαλεις ενα τετοιο site στον αερα.

haris

δεν συμφερει το 8GB εχει πολυ μικρη μνημη.

Ender

Καλά, είναι χιλιοειπωμένα τα περί iphone και σχέση τιμής/ωφέλειας και λόγω αντικειμενικών συνθηκών, δεν τα ξαναλέμε γιατί πάλι θα έχουμε haters και lovers και δεν οδηγεί πουθενά.

Όποιος καταλαβαίνει τί γίνεται γύρω του – να καταλαβαίνει όμως , όχι να λέει απλά ότι καταλαβαίνει- δεν υπάρχει καν θέμα.

@Μike εκτός από manager του στυλ : “ΕΓΩ ΘΕΛΩ” είσαι και consultant του στυλ ” Καλό θα ήταν να κάνεις ΑΥΤΟ πριν κάνεις το ΑΛΛΟ”.

Για το μπακλαβωτό έχεις να πεις τίποτα?

Tsili

Αυτη επρεπε να ειναι η αρχικη τιμη που αρμοζει στο iphone:)

giannis

Τα 8 γίγα δεν φτάνουν ούτε για αστείο.Το 16άρι είναι μιά χαρά και πάλι απο κάποιο σημείο και μετά δεν είσαι και άνετος

md03582

πολυ καλο κινητο και σε καλη τιμη. 8gb ειναι μια χαρα

venisk

Και πάλι δεν είναι κάτι τ ιδιαίτερο… εδώ παίρνεις sg2 με 430 ευρώ ποιος ασχολείται με τα 8 gb και την οθονουλα του iphone;;

REDODIN7

Το πιο καλο για ολους ειναι να βλεπουν τιμες μεσα απο το σκουτζ που υπαρχουν κριτικες απο αγοραστες και ξερουμε τι γυνετε.

Michalis

πήγα στα 64Gb στο iPhone 4S γιατί στο 4άρι μου έμεναν λίγα για δείγμα που είχα μέχρι 32.
και αυτά χωρίς jailbreak φυσικά
επομένως κατα τη γνώμη μου θα έπρεπε η Apple να ρίχνει τις τιμές στα 16άρια αντί να βγάζει 8άρια..

sakis

υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει απο αυτο το site?Aν ναι ας μας το πει

Βασίλης

Το έχω παραγγείλει και το περιμένω στο τέλος της επόμενης εβδομάδας. Θα ενημερώσω πάλι με νέο σχόλιο για τα περαιτέρω.

Γιωργος

Παιδια,εγώ τη χτύπησα το συγκεκριμένη προσφορα.την επόμενη μέρα ήταν σπίτι μου.το μόνο που χρειάστηκε ήταν να βρω κοφτη για τηνsim. Κατα τα αλλά το κινητό τα σπάει και πραγματικά μπορεί κάποιος να φάει χρόνια πάνω από αυτό το κινητο

Βασίλης

@Γιωργος
Πότε ακριβώς το παρήγγειλες και στο έφεραν την επόμενη μέρα?? Γιατί εγώ εδώ και 3 βδομάδες περιμένω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone 4

Η στιγμή που iPhone πιάνει ξαφνικά φωτιά [βίντεο]

Ένα πρόσφατο βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο καταγράφει τη στιγμή που ένα iPhone 4, που λειτουργούσε τέλεια, τυλίχτηκε ξαφνικά στις φλόγες.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Ο Κινέζος που πούλησε το νεφρό του για ένα iPhone 4 το 2011, θα υποβάλλεται σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του

Το 2011, ο Xiao Wang στην Κίνα ήθελε να αγοράσει τόσο πολύ το iPhone 4 που έκανε μια συμφωνία για να πουλήσει το νεφρό του και να αγοράσει τη συσκευή της Apple. Πλέον η ζωή του κινδυνεύει μιας και εξ αιτίας μόλυνσης θα πρέπει να υποβάλλεται πλέον σε αιμοκάθαρση για το υπόλοιπο της ζωής του.

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Smartphones Apple iPhone iPhone 4

Πόσο εύκολα μπορούν όλοι να ξεχωρίσουν iPhone 4 από iPhone X;

Η Apple με το επετειακό iPhone X έχει κάνει τις μεγαλύτερες αλλαγές στο iPhone συγκριτικά με τα τελευταία χρόνια, για την ίδια είναι μια φουτουριστική συσκευή. Σε κάποιους αρέσει και σε άλλους όχι, αλλά σίγουρα έχει κεντρίσει την προσοχή.