TechDeals, Lenovo IdeaPad A1 με 159 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά

Αναλύψαμε το Android tablet Lenovo IdeaPad A1 με οθόνη αφής 7 ιντσών multi-touch ανάλυσης 1024×600 pixels, επεξεργαστή 1GHz μονοπύρηνο, μνήμη 512MB και κάμερα 3 Megapixel στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon Γερμανίας με 159 ευρώ και δωρεάν τα έξοδα μεταφοράς. Το Lenovo A1 τρέχει την έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 2.3 Gingerbread και έχει GPS.

To Lenovo IdeaPad A1 με 159 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά θα το βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα Amazon Γερμανίας εδώ.

Lenovo IdeaPad A1
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: TI OMAP 3622 1GHz μονοπύρηνος
Μνήμη RAM: 512ΜΒ
Οθόνη: 7 ίντσες, 1024×600 pixels
Κάμερα: 3 Megapixel
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 3550 mAh
Διαστάσεις: 195x125x11.95 χλστ.
Βάρος: 400 γρ.

, TechDeals, Lenovo IdeaPad A1 με 159 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά

, TechDeals, Lenovo IdeaPad A1 με 159 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά

, TechDeals, Lenovo IdeaPad A1 με 159 ευρώ και δωρεάν μεταφορικά

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

42 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Giannis Kwtsios

τέλεια τιμή και έχει τα πάντα.Ειδικά το GPS και τα 16GB μνήμης τα βρίσκεις μόνο σε ακριβότερα μοντέλα

george

Αγγλικά δεν έχει ρε γμτ?

naxiand

εμενα μου βγαζει και μεταφορικα χωρις αλλη επιλογη απο αμαζον αγγλικα δεν εχει μεταφορικα μετα τις 25 λιρες γενικοτερα

Bestellungsübersicht
Artikel: EUR 164,34
Verpackung & Versand: EUR 7,81
Gesamtbetrag: EUR 172,15

aanag

Επιβεβαιώνω naxiand και όντως έχει μεταφορικά (EUR 7,81) ενώ η διαφορά της τιμής (164,34 αντί 159) προκύπτει από τη διαφορά ΦΠΑ στις δυο χώρες. Γερμανία 19%, Ελλάδα 23% την οποία προσαρμόζουν αυτόματα πλέον πολλά μεγάλα sites της ΕΕ …

Konstantinos

Παιδια τελωνείο πόσο παιζει να πληρωσει κανεις;

Konstantinos

Ααα, οκ ειμαι ψηλοασχετος απο αγορες…
Thanks παντως!

nikos k

Ξερουμε αν θα παρει αναβαθμιση σε ice cream sandwich?

nikos

παιδες,το τσακισα…171 και κατι με τα μεταφορικα…λευκο…

gpalouk

Με 171 ευρώ τελική “φτάνει” πολύ κοντά στα 209 ευρώ (επίσης τελική με μεταφορικά, και σε δύο μέρες το πολύ το έχεις σπίτι σου) για το Archos G9 80 8GB από Pixmania-Pro (για όποιον κόβει τιμολόγιο).

Το οποίο Archos έχει επιπλέον: 8″ και μεγαλύτερη ανάλυση (1024×768), HDMI, USB Host!! Πήχτρα στα codecs για να παίζει τα πάντα από multimedia, Cortex A9 1GHz DUAL Core!!, και Honeycomb με επίσημη αναβάθμιση σε IceCream!!

Εσείς τι λέτε;;

ΓιαννηςΑτλ

https://www.getitnow.gr/prod/tablets/tablets/archos-a101-g9/prod1590054pp/ Archos G9 10” 299Ε
για 2 ώρες ακόμα!

billoukosaelaras

Το archos g9 8ari το βρισκεις simple electronic με 205 αν δεν κανω λαθος με δωρεαν μεταφορικα

billoukosaelaras

Κυριε βλαχακη δεν εχω αγορασει αλλα σε λγ καιρο σκεφτομαι να προχορησω σε αγορα ταμπλετ απο αυτο το καταστημα λογο οτι εχει δωρεαν μεταφορικα και χαμηλες τιμες..καταναλωτες εκαναν παραπονα για αυτο το καταστημα?

katzenjammer

Ευχαριστώ για την πληροφορία, το χτύπησα και εγώ εχθές 171 ευρώ, ελπίζω να μην καθυστερήσει.

Giwrgos

Το οτι ειναι Lenovo για μενα σημαινει αυτοματα οτι θα ειναι ποιοτικο.
Η μπροστινη camera ειναι για skype μονο η κανει και κλισεις?

Με την αναπαραγωγη multimedia ξερουμε πως τα παει?

Ψαχνω ενα επωνυμο φθηνο 7ρι για GPS και Internet – multimedia και για να μπορω να δοκιμαζω Javodroid εφαρμογες που θα χρειαστω να φτιαξω…

billoukosaelaras

Αν ειναι ετσι τοτε να σταματησω να ονειρευομαι το Playbook στα 205 που το εχει το simple electronic :pΠαντος Γιωργο το g9 της archos στο προτεινω μονο που εχει ενα ελατωματακι με την οθονη του κανει μικρες “λημνουλες” πατα στο youtube να δεις λογο πλαστικης κατασκευης

billoukosaelaras

και πιστευω για να μν ειμαι συνεχεια off topic το lenovo δεν αξιζει λογο του ενος πυρηνα εδω κινεζιεσ καταπληκτικες με ics πχ αινολ αουρορα εχουν τα παντα εκτος απο μπλουτουθ

gpalouk

Λοιπόν, για να είναι σωστή η σύγκριση: (μιλάω πάντα για τιμές χωρίς ΦΠΑ για όσους επαγγελματίες μπορούν να κόψουν τιμολόγιο) Στο Pixmania-Pro το Archos G9 80 8GB έχει τελική τιμή (με μεταφορικά): 209 ευρώ Στο Amazon.de (επιβεβαιώνοντας αυτά που λέει ο Κώστας) έχει τελική τιμή (με μεταφορικά δωρεάν, μέχρι το σημείο που ζητά επιβεβαίωση πιστωτικής): 133,61 ευρώ Είναι όντως δελεαστική τιμή αν το δεις έτσι, όμως το δίλημμα είναι: – Να μην έχεις USB Host;; Επιβεβαιωμένα (από forums) το A1 δεν έχει! Και δεν μιλάω μόνο για keyboard/mouse, αυτό είναι το λιγότερο (έχω και BlueTooth Keyboard)… To βασικό στο USB Host είναι ότι έχεις φώτος στην κάμερα που θες να τις ανεβάσεις στο cloud. Με Tablet και USB Host είσαι τελείως αυτόνομος!! – Άμα θες multimedia player: Το Archos έχει και HDMI για play σε TV άμα είσαι σε κάποιο σπίτι εκτός του δικού σου. Επίσης, είδα σε YouTube hands-on που του έβαλαν BluRay Rip σε 720p να το παίζει σφαίρα και μάλιστα σε ακαριαίο χρόνο (!!) να κάνει access οποιοδήποτε σημείο της ταινίας!! Ούτε στο Mac Mini δεν έχω δει τόσο εντυπωσιακό access!! – Για να μην μιλήσω για τα υπόλοιπα που ανάφερα πριν: Dual Core CPU, Honeycomb με… Συνέχεια »

Solon

Το σίγουρο είναι ότι πλέον μπορείς να βρεις πολύ φτηνά και ποιοτικά Android tablets. Φέτος είναι η χρονιά τους και μέχρι το τέλος του έτους θα έχει γεμίσει ο κόσμος.

billoukosaelaras

Φιλε gpalouk αυτο με κραταει το προβλημα με την οθονη θα παω μια μερα απο κοντα να το δω…οσο για το λενοβο προσωπικα δεν με ενδιαφερει επειδη κανει ακριβος οτι και το γοογλε νεξους σ μου απλα με μεγαλυτερη οθονη το λενοβο…τωρα τελευταια ψαχνω σε προσιτη τιμη και το πλειμπουκ εχω ακουσει τα καλητερα

vprot

Αγόρασα το Lenovo A1 από το Amazon.co.uk με 170 λίρες Αγγλίας (περίπου 205 ευρώ), πριν απο 2 περίπου εβδομάδες, όταν στην Ελλάδα είχε 240 ευρώ περίπου. Μέσα σε 5 μέρες η τιμή στο Amazon.co.uk είχε πέσει στις 150 λίρες και τώρα το βλέπω στο Amazon.de με 160 ευρώ! Μεγάλη πτώση στην τιμή…

Μέχρι τώρα είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το Α1, το οποίο είναι γρήγορο και βολικό, με ωραία οθόνη και ενσωματωμένο GPS. Στιβαρή κατασκευή και καλό hardware (1GHz CPU, 512RAM, 16GB storage, 1024×600 capacitive screen κλπ).

Βέβαια δεν έχει HDMI ή διπύρηνο επεξεργαστή, αλλά για τη βασική χρήση που το ήθελα πάει σφαίρα!

βασιλης

εαν μπορει καποιος απο τα παιδια που το πηρε απο το amazon de να μας πει εαν εχει επιλογες στο μενου για ελληνικα η αγγλικα ?? η ειναι μονο γερμανικο μενου..

vprot

Εμένα πάντως που ήρθε από Αγγλία, το φλάσαρα αμέσως με την τελευταία ROM (οπότε δεν ξέρω για τη μαμίσια που είχε επάνω) και σίγουρα δεν έχει Ελληνικά για τα μενού (έχει πολλές διαφορετικές γλώσσες π.χ. Ινδονησιακά, Πολωνικά κλπ. αλλά όχι Ελληνικα).

Είναι κάτι που δεν με απασχολεί, αφού ευτυχώς έχω συνηθίσει όλα τα λειτουργικά και προγράμματα να τα λειτουργώ στα Αγγλικά (λόγω ορολογίας)…

Δημητρης K.

μετριο στα χαρακτηριστηκα…αλλα τι να λεμε τωρα? για 160 ευρω ειναι σουπερ,αν και εντος ελλαδας παει απο 225….

ανωνυμοσ

Android Market έχει;
Ελληνικά θα έχει σαν γλώσσα;
Αξίζει η αγορά του;

vprot

Έχει εγκατεστημένο το Android Market και προσωπικά πιστεύω ότι αξίζει η αγορά του. Στα ίδια χρήματα βρίσκεις μόνο άγνωστα κινέζικα με ίσως καλύτερο hardware. Αν το αγορασεις από έξω δεν ξέρω αν θα έχει Ελληνικά μενού, το δικό μου Αγγλικό νομίζω πως δεν είχε…

sakis

ΑΝ ΘΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙΣ ΑΠΟ TO ANDROID MARKET TO ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ moreLocale2 ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΘΕΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.ΣΕ ΚΙΝΗΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΨΟΓΑ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ.

ΓΙΏΡΓΟΣ

Να ροτισω ρε παιδια αυτο περνει καρτεσ SIM????

ΓΙΏΡΓΟΣ

Οχι δεν ειναι τοσο σιμαντίκιο απλα εχω μπερβευτει λιγο για μου φενετε ποσ ειναι λιγα αυτα που δεχοντε καρτες SIM!!!!

nikos

Κώστα το lg optimus pad το εχεις δει ποτε απο κοντά;Aν ναι πως σου φάνηκε;Σκέφτομαι να αγορασω ενα tablet μέχρι 350 και δεν καταλήξα πουθενά; Eχεις κανένα να μου προτείνεις(ποιο σου φαίνεται για best value for money).Οποιος αλλος το εχει ας πει μια γνώμη..

Voyager13

Κοντά στα 350 εάν δίνεις πάρε ipad2 όταν βγει το 3 , που θα το βγάζουν σε προσφορά .

Pytheas

Τώρα στα 175,00 από Ελλάδα (Birdphone). Πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο έχω λυώσει μέχρι τώρα και δεν καταλαβαίνει τίποτα!

parenaxeis

Η οθόνη είναι εντάξει παιδιά? στα χαρακτηριστικά βλώπω capacitive multitouch… αποκρίνεται ικανοποιητικά?

Ειρήνη

Τώρα στα 129 € απο multirama!! Αξίζει 1χρόνου μοντέλο λέτε; Υπάρχει άλλο σ’αυτή τη τιμή;

Νίκος

Μόλις το τσίμπησα 129€ στα Multirama! Αν αξίζει λέει; 129€ για αυτά τα specs και αναβαθμισμένο σε ICS και GPS δεν υπάρχει σε καμία άλλη συσκευή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Android Android Tablets Samsung

Galaxy Tab Active4 Pro: Είναι δυνατό και αντέχει!

Η Samsung έφερε το ανθεκτικό Galaxy Tab Active4 Pro το οποίο ξεχωρίζει για το σχεδιασμό του, που μαρτυρά πως είναι έτοιμο για δύσκολες συνθήκες εργασίας.

Reviews TCL Hands-on

TCL Tab Max 10 4G review: Με NXT Vision και ηχεία Stereo

Με έμφαση στις τεχνολογίες που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία θέασης και χρήσης έρχεται το TCL Tab Max 10 4G με τιμή 299 ευρώ.

Reviews TCL Android Tablets Hands-on

TCL Tab 10s WiFi review: Για τηλεκπαίδευση και διασκέδαση

Ψάχνεις τίμιο 10ιντσο tablet που συμμετέχει και στο πρόγραμμα Ψηφιακή Μέριμνα; Το TCL Tab 10s WiFi είναι εδώ. Πάμε να το γνωρίσουμε μαζί.

Software Google Android Tablets

H Google φέρνει το Entertainment Space στα Android tablets

Το Entertainment Space είναι ένας κοινός χώρος για όλες τις δυνατότητες ψυχαγωγίας σε ένα Android tablet.