TechDeals, Motorola Atrix με 299 ευρώ

Ένα από τα πρώτα διπύρηνα Android smartphones που κυκλοφόρησαν τη χρονιά που πέρασε ήταν το Motorola Atrix (TechblogTV) με οθόνη 4 ιντσών LCD ανάλυσης qHD 960×540 pixels με Gorilla Glass και μνήμη RAM 1GB και το βρήκαμε με 299 ευρώ. Ενσωματώνει κάμερα 5 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο HD 1280x720p και αναγνώστη δαχτυλικού αποτυπώματος για να ξεκλειδώνετε βιομετρικά το κινητό σας.

, TechDeals, Motorola Atrix με 299 ευρώ

Motorola Atrix
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.3 Gingerbread
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4 ίντσες, LCD, 960×540 pixels, 16 εκ. χρώματα, Gorilla Glass
Κάμερα: 5 Megapixel, διπλό LED flash, HD video 1280x720p
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, micro USB, mini HDMI, αναγνώστης δαχτυλικού αποτυπώματος
Μπαταρία: 1880 mAh
Διαστάσεις: 117.8×63.5×11 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Kudos to takis1994

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

48 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
elektronaut

η μπαταρία είναι 1930mAh

και στα sites των 2 καταστημάτων αναγράφεται

και στο gsmarena στα specs της συσκευής

και οκ.. για να είμαστε ακριβείς και στην ίδια τη μοτορολα

BATTERY TYPE
1930 mAh Li Ion Polymer

Nasos K

Θα παρει Android 4;

Παναγιώτης

Απίστευτο… Μέχρι πριν από λίγες μέρες (αν δεν κάνω λάθος) κόστιζε 499 ευρώ στα ίδια καταστήματα! Φανταστείτε για να το πουλάνε σε τέτοια τιμή και να έχουν κέρδος, πόσο θα κέρδιζαν με τα 499 ευρώ…
[Λογικά δεν θα έκαναν καλές πωλήσεις]

vassilis

Και το Πλαίσιο στα 499 το είχε, απλά τώρα το έριξε στα 399… https://goo.gl/QpVq5

Παναγιώτης

@ Nasos K, Η Motorola δεν έχει ανακοινώσει τίποτα για αναβάθμιση αυτού του κινητού. Πρωτοκυκλοφόρησε με 2.2 Froyo και αναβαθμίστηκε σε 2.3 Gingerbread. Μακάρι να αναβαθμιστεί σε 4.0. Τα τεχνικά χαρακτηριστικά τα έχει αλλά ανακοινώθηκε πέρσι τον Ιανουάριο και έχει ήδη αναβαθμιστεί μια φορά.Ίδωμεν…

alex

Και γιατί να πάρω αυτό αντί του Galaxy S9000 που έχει και s-amoled?

Haduuken!

@ Παναγιωτη
Φαντασου τι θα λεει τωρα οποιος το πηρε πριν κανα-δυο μερες. Θα βριζει θεους και δαιμονες .
Αισχροκερδεια στην ελληνικη αγορα ομως μ’αυτες τις αρχικες τιμες , μας περνανε για κοροιδα .

Lefteris

Ο αλλος μπορεις να δινει βαση στη φωτ.μηχανη.Αυτο εχει λεντ φλας αδερφε.Ενα απλο σου λεω.

ΗΛΙΑΣ Χ.

Alex
γιατί αυτό έχει διπύρηνο επεξεργαστή μεγαλύτερη ραμ καλύτερη ανάλυση οθόνης και μεγαλύτερη μπαταρία.

nikos

Με sar SAR EU (W/kg). 1.45 ουτε τζαμπα δεν το επαιρνα…αντε να ξαναβγει κανα deal στα €200 για το galaxy s i9000 γιατι δεν προλαβα να το παρω απ τα mediamarkt την μοναδικη μερα που ειχε αυτη την προσφορα. αληθεια, εχουν σταματησει την παραγωγη του galaxy s και πλεον πουλανε οτι εχει μεινει????κριμα αν ισχυει κατι τετοιο…

Tony Cool

Ωραιοτατο το κινητακι αλλα μαλλον θα προτιμουσα το htc evo 3d με λιγα ευρω παραπανω.

arisgoku

βγάλτε καμιά προσφορά για το razr περιμένω να πέσει κάτω από 450 να το κτυπήσω

takis1994

Ναι !! Ειναι δικια μου η ανακαλυψη!!
πολυ χαρηκα!! 🙂 :p

vassilis

@cVlachakis ουπς! όντως! τώρα το είδα…

lostre21

@nikos ΑΤRIX SAR: Αυτί>0.84, Σώμα>0.92..Απο οτι διαβασα αυτο ειναι το SAR για την Ευρωπη..Για την Αμερικη ειναι αυτο που λες..Και δεν ειναι τοσο τραγικα μεγαλο..Ετσι νομιζω δηλαδη..:P

nikos

@lostre21 πηγη μου ειναι το ιδιο το site του public https://www.public.gr/prod/mobile-mp3-gps/web-sales/motorola-atrix-mb680-mayro/prod2050052pp/.

hayatevo9

οχι ρε παιδιά αν το ήξερα νωρίτερα θα είχα αγοράσει αυτό έναντι του xperia neo v που αγόρασα πρόσφατα. Είναι καταπληκτικό το κινητό παιδιά και το καλύτερο value for money σε αυτή τη τιμή. Και μην φοβάστε την Μοτορόλα, το προηγούμενο κινητό μου ήταν το milestone και έμεινα καταευχαριστημένος..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

παιδια το atrix το αγορασα πριν μια βδομαδα απο το public 299. σαν μετρο σύγκρισης εχω το lg O2X που αγορασα πριν κανα 8μηνο(με το οποιο είμαι υπερ ευχαριστημένος)απλα το atrix εχει περισσότερη ram 817mb / 377 mb το lg, 10.9gb to atrix /5,6gb to lg χωρο αποθήκευσης, περισσοτερα pixel στην οθόνη , μεγαλύτερη μπαταριά 1880mah k μικρότερο μέγεθος. ΑΛΛΑ το o2x είναι καλύτερο κ αν είχε μεγαλύτερη ram παλι το ίδιο θα έπερνα.στην οθόνη ναι μεν το atrix εχει περισσοτερα pixel αλλα τα χρώματα είναι ξεθοριασμένα, την φωτεινοτητα στο lg την έχω στο 25% κ τα χρώματα σου μιλάνε (καλύτερο σε αυτην την φωτεινότητα κ απο το gs2) η μπαταρια είναι 1880 αλλα δεν κρατάει τοσο πολυ όσο περίμενα. βεβαια το atrix είναι μικρο σε μέγεθος κ έχω βάλει 9 παιχνίδια gameloft μεγάλου μεγέθουσ κατι που δεν θα μπορουσα να κανω στο lg

argyriadis

εγώ το αγόρασα 499 πρίν 2 μήνες…. η συσκευή είναι ότι καλύτερο έχω πάρει ποτέ απο κινητό…!

Giorgos

Εχει ραδιόφωνο?? Αλλου γράφει ότι έχει και αλλού όχι. Είμαι αναμέσα στο να πάρω αυτό ή να περιμένω το Huawei Honor και ακόμη δεν έχω αποφασίσει. Οπως είπε και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ και πιο πάνω, επειδή πήγα στα Multirama και είδα το κινητό, ούτε κι εγώ τρελάθηκα από τα χρώματα της οθόνης του (τη ζωντάνια τους), απλά υπέθεσα πως δε θα το είχαν full φωτεινότητα.

Technewz.GR

Για μένα παιδιά καλύτερα να περιμένετε τη MWC σε λίγο καιρό τα κινητά θα πέσουν και άλλο, χαρακτηριστικά σας λέω για τις φήμες που υπάρχουν για το HTC Primo το οποιο θα έχει Android 4.0 ICS, Beats Audio, dual core cpu και οθόνη Amoled και θα κοστίζει 300 ευρώ.

Nick

Είχα διαβάσει στο gsm arena οτι η οθόνη έχει ένα θέμα (“Screen image is pixelated upon closer inspection”) και όταν το έπιασα στα χέρια μου είχαν δίκιο. Πολύ κακή οθόνη για την ανάλυσή της. Ρίξτε μια ματιά απο κοντά όσοι ενδιαφέρεστε.

Παναγιώτης

@Giorgos, Δυστυχώς δεν έχει ραδιόφωνο. 🙁

Dimos

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ, δεν νομιζω η φωτεινοτητα του lg2x να ειναι καλυτερη απο αυτην του GS2..Οπως δεν νομιζω το lg2x να υπερτερει σε εστω ενα σημειο του GS2..Αν κανω λαθος διορθωστε με…

nickBill

Αγοράζω smartphone για δύο βασικούς λόγους. Για να έχω μαζί μου τους χάρτες (Google earth)
και μια καλή κάμερα για video και foto . Είμαι ανάμεσα στα Xperia arc S , Atrix και Galaxy S PLUS . Διαβάζω τις προτάσεις σας . (θα προτιμούσα να μην είναι πλαστικό και να χωράει στη τσέπη )

Dimos

Ασυζητητί, οταν μιλάμε για κάμερα πας κατευθειαν σε ARC S. Δεν συγκρινεται με τα αλλα 2..Ειναι μακραν κορυφαιο σε αυτον τον τομεα μαζι με το GS2. Για χαρτες δν ξερω, ας πει καποιος που να γνωριζει! 🙂

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

για το GS2 δεν αμφιβάλει κανεις ότι είναι κινηταρα….ΑΛΛΑ βάλε την φωτεινότητα στο 25% κ συγκρινε με o2x.εγω το έχω κάνει κ έχω βγάλει το δικό μου συμπέρασμα.(η IPS ΤΑ ΣΠΑΕΙ)
nick bill για αυτα που ζητας πας κατευθειαν στο arc……TO ATRIX δεν εχει τοσο καλη κάμερα….

frastgr

επειδή βλέπω σχόλια για φωτεινότητα και για το GS2 με βάσει τη δική μου εμπειρία το εν λόγω κινητό δεν είναι τόσο φωτεινό όσο το LG2X καλά σε σχέση με τον αρχηγό της φωτεινότητας LG Optimus Black είναι ”Χρόοοοονια” πίσω….!!!!!!! η μέρα με τη νύχτα για τέτοια διαφορά μιλάμε… Ο κύριος λόγος που έχω και το black είναι αυτός μπορείς άνετα κάτω από τον ήλιο να δεις τα πάντα καθαρότατα στο κινητό πράγμα που δεν μπορείς με τίποτα με το gs2.

nickBill

Συμφωνώ με Dimos και Δημήτρης η κάμερα και ο τρόπος που τραβά fotos & videos το arc S είναι απίστευτος.
Δείτε αυτό το video στο Yoytube https://youtu.be/L2kf9upg5iY .
Νομίζω μετά από αυτό οι φανατικοί του GSII θα αλλάξουν γνώμη .(όχι οτι δεν είναι καλό τηλέφωνο)
To atrix μου αρέσει σαν συσκευή (μεταλλικό πλαίσιο, καλή ποιότητα) , η 1 GB μνήμη ram και τα
σχεδόν 48 GB αποθηκευτικός χώρος. Η οθόνη δεν είναι η καλύτερη ούτε η κάμερα .

Dimos

@frastgr, στον ηλιο με φωτεινοτητα 25% στο GS2 βλεπω πεντακαθαρα…Στο 100 αστο..Δεν πιανεται το κινητο οπως και να το κανουμε…στο 100 ειναι σαν να βλεπω μες στο σκοταδι(κατω απο τον ηλιο εννοω)…Τωρα για την καμερα ισως το Arc να υπερτερει..Επειδη δεν εχω προσωπικη αποψη απλα λεω οτι βλεπω σε βιντεο μονο…

GiannisWST

H φωτεινοτητα του sg2 ειναι πιο μεγαλη και απο τα nova display της lg. Δε ξερω γιατι λετε μερικοι το αντιθετο. Αυτο δεν ειναι απαραίτητα καλο πάντως, σε απόλυτο σκοταδι ακομα και στην ελαχιστη φωτεινοτητα κουράζει και τυφλωνει. Για αυτο εχει βγει filter στο μαρκετ και βαζεις σε αυτα τα κινητα ή εχουν και οι περισσότερες ρόμ για sg και sg2 προεγκαταστημενο. Ακομα και led οπίσθιο φωτισμό να αποκτησει το ips στο κινητο παλι το amoled θα ειναι πιο φωτεινό γιατι ειναι αλλη τεχνολογια. Το προβλημα με την amoled ειναι στη χαμηλη φωτεινοτητα οτι αλλοιώνει το λευκο, σε υψηλη ειναι οκ.

Το atrix ειναι καλο, αλλα δε ξέρουν ακομα αν θα αναβαθμιστει σε 4, ενω το techdeal του htc evo ισως να ειναι καλυτερο γιατι θα παρει σιγουρα 4…ειναι παραπλήσια τα κινητα και εχει και 3d το evo.

hayatevo9

Στο e shop στην ενότητα crazy sundays το έχει 289 euro αλλά δε ξέρω για πόσο

hayatevo9

λογικό μου ακούγεται κώστα! 🙂

Bellem

στο e-shop γραφει πως θα γινει νεα παραλαβη στις 31 ιανουαριου .

Fanis

Παιδιά σοβαρά αν είχατε 350 ευρώ μαζεμένα,για κινητό,ποιό θα πέρνατε αυτό ή το Htc evo 3d?

NickBill

Πήγα στα multirama και τα είδα (artix & arc s) . Η οθόνη του atrix έχει θέμα, έβαλα το ίδιο screen
και στα δύο κει είδα ότι το arc s υπερτερούσε με διαφορά . Είδα και το Galaxy S plus με την amoled στο ίδιο screen , καμία σχέση . Η Bravia του arc s είναι η καλύτερη , φωτεινή, ζωντανά χρώματα όχι υπερβολικά, καλό μαύρο και λευκό που κάνει λευκό και όχι κάτι άλλο . Νομίζω θα προτιμήσω το arc S αλλά δεν μου αρέσουν τα hard buttons . Ξέρει κανείς να μου εξηγήσει τι γίνεται με αυτά όταν το κινητό αναβαθμιστεί τον Μάιο σε ice cream . Κάτι έχω ακούσει ότι αυτά καταργούνται κι εμφανίζονται στην οθόνη απo το ίδιο το UI κλέβοντας χώρο απο την οθόνη .
Ευχαριστώ !

PETROS

Κι εγώ έχω την ίδια απορία με τον Φάνη πιο πάνω, αν μπορεί ας μας απαντήσει κάποιος πιο ειδικός..

Tony Cool

@Fanis,Petros
Παιδια το htc ειναι ελαφρως καλυτερο και εγω θα το προτιμουσα με κλειστα ματια λογω μεγαλυτερης οθονης και 3d.Υπερτερει και σε αλλα specs αλλα δεν ειναι κατι που θα το καταλαβετε στην πραξη.Οποτε αν δε σας νοιαζει η οθονη και το 3d κρινετε καθαρα με βαση το γουστο σας,ποιο σας αρεσει πιο πολυ εμφανισιακα,καθως και το atrix ειναι μια χαρα κινητο.

Fanis

Καταρχήν Tony cool thanks για την απάντηση.Κατά δεύτερον και εγώ μετά απο κριτικές που έχω διαβάσει από πολλά site για HTC πάω καρφωτός!Όχι τόσο για το 3d αλλά για το ότι έχει κλάσεις ανώτερη οθόνη,θα φορέσει και το android 4 και σε εμφάνιση (κατά την γνώμη μου) άλλο επίπεδο από το atrix!

Νικος Σ

Παιδες το κινητο το πηρα. Κινηταρα. Ειχα (κ το χρησιμοποιω ακομα) ένα htc hero. Ειμαι καταευχαριστημενος με τον ηρωα. Βεβαια το atrix δε μπορει να πιασει σε τιποτα το htc sense…Tο atrix όμως είναι άλλο κινητό! Όσον αφορά το ποιο να διαλέξω ανάμεσα στο atrix ή το evolution 3d, το θεμα είναι υποκειμενικό.Αν θες 3d παρε το htc, αν θες specs παρε το atrix. Τέτοια εσωτερική μνήμη, διπύρινο, dlna, hdmi (με το καλώδιο στη συσκευασία το οποίο δεν είναι καθόλου φθηνο) και fingerprint reader σ’ αυτή την τιμή δε βρίσκεις.

αλεξανδρος

399ε τιμη στο media market παιδες μαζι με το laptop dock οποις προλαβε

kostass

Τελικά το atrix καταγράφει 1080p ή έμεινε στα 720p;

Παναγιώτης

@kostass 720p video τραβάει.

Ακης

παιδια πειτε μου τη γνωμη σας…..θελω να αλλαξω κινητο και ειμαι αναμεσα σε τρια μοντελα που αυτη τη στιγμη τα βρισκω σε παρομοια τιμη……το motorola atrix, τo LG Optimus 2X και τo LG Optimus 3D…..πραγματικα εχω σπασει το μυαλο μου……οποιος εχει αποψη θα ηθελα να μου πει πιο θεωρει συνολικα καλυτερο?? επισης αν εχει καποιος να μου προτεινει κατι ακομα πιο καλο γυρω στα 300 ευρω καλοδεχουμενο……

Tony Cool

Aκη μια χαρα και το atrix και το 2χ αλλα εγω στη θεση σου θα κοιτουσα καποιο συγκριτικο αναμεσα στα lg optimus 3d και htc evo 3d,κατα τη γνωμη μου ειναι ενα σκαλι παραπανω.

Παναγιώτης

@Ακης, Ανάλογα τι θέλεις να έχει το smartphone σου. Για παράδειγμα το Atrix δεν έχει ραδιόφωνο που προσωπικά, σαν κάτοχος του, με χαλάει. Σε σχέση με τα άλλα κινητά που αναφέρεις το Atrix έχει λίγο καλύτερη οθόνη όμως. Αν σε ενθουσιάζει το 3D κοίταξε για το LG Optimus 3D. Γενικότερα ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά το LG Optimux 2X δείχνει να υπερέχει. Ρίξε μια ματιά και στο geekaphone.com για σύγκριση τεχνικών χαρακτηριστικών καθώς αναφέρονται αναλυτικότατα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.