TechDeals, Motorola Xoom 32GB Wi-Fi +3G με 399 ευρώ

Το πρώτο tablet με λειτουργικό σύστημα Android 3.2 Honeycomb ήταν το Motorola Xoom και θα παραμείνει στη δημοσιότητα μιας και θα αναβαθμιστεί σε 4.0 Ice Cream Sandwich. Με διπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 2, μνήμη RAM 1GB και οθόνη 10.1 ίντσες, το “καλό” μοντέλο με τα 32GB μνήμης και την υποδοχή για κάρτες SIM 3G το ανακαλύψαμε στα καταστήματα Media Markt με 399 ευρώ.

, TechDeals, Motorola Xoom 32GB Wi-Fi +3G με 399 ευρώ

Kudos to dimitris7

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

40 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nektarios

Και οποιος προλαβει προλαβε! !!!

Νιάνιος Ρωμανός

Μόνο εγώ βλέπω πως το Honeycomb το γράψανε Honeycomp? 😛

Nikos K

Καλή προσφορά, αλλά απο γερμανικό μαγαζί που κάνει διαφημίσεις και δείχνει τους Ελληνες σαν γυφτους τζαμπατζήδες δεν αγοράζω τιποτα.

θοδωρής

καλά τα λέει ο Νίκος Κ ,υπάρχουν κ άλλου πορτοκαλιές…έτσι κ αλλιώς σε λίγο καιρό η τιμή είναι σίγουρο οτι θα πέσει,ας περιμένουμε λίγο,από το να δώσουμε λεφτά στους $#@%&% γερμανούς!!

Ellinaras

Πηγαινε δωσ’τα στο plaisio που το σαββατο το είδα και ρώτησα στο πωλητή γιάτι κάνει 729!!!!! ευρά????? Αφού το 2 έχει βγεί……

εεε…αααα…οο….όλα τα φωνήεντα

Nasos K

Είμαι ανάμεσα σε XOOM και Galaxy Tab…Δεν ξέρω πιο να πάρω, καμιά βοήθεια;

Vasilis_G

Θα πέσει η τιμή και στο Πλαίσιο … πληροφορία από “μέσα” δουλεύει πολύ καλός φίλος, καθώς και σε άλλο ένα 10άρι Android που τρέχει Honeycomb και αυτό αλλά δεν ήξερε να μου πεί ποιό ακριβώς…

Solon

Άσχετα με το ποιος το πουλάει είναι πολύ καλή τιμή και για το μοντέλο 3g με 32Gb δεν νομίζω να πέσει χαμηλότερα. Το Xoom είναι φοβερό μηχανάκι, το έχω 3 μήνες και την έχω καταβρεί.

Δεν κολλάει, έχει καλή οθόνη, πολύ καλή αυτονομία, μεγάλο αποθηκευτικό χώρο (32Gb onboard+32Gb microSD=64Gb), και τα ασύρματά του δουλεύουν τέλεια. Εξαιρετικό για σερφάρισμα, ανάγνωση αρχείων pdf, και προβολή ταινιών σε πολύωρα ταξίδια.

Ελπίζω με το “παγωτό” να έρθει και η full υποστήριξη usb ώστε να διαβάζει και τα στικάκια χωρίς την ανάγκη root ρυθμίσεων.

Μόνο μειονέκτημα το βάρος του, 700γρ, καθώς τα ποιο καινούρια μοντέλα είναι ποιο ελαφριά.

Επίσης καλό θα είναι να ξέρουν οι επίδοξοι αγοραστές ότι ότι φοράει Tegra 2 δεν μπορεί να αναπαράγει ματριόσκες στα 720p. Με Hardware decoding παίζει αλλά δεν έχει ήχο και με software decoding σέρνεται. Δυστυχώς η Nvidia δεν ενδιαφέρεται να διορθώσει αυτό το πρόβλημα καθώς είναι φανερό ότι ο επεξεργαστής έχει την απαραίτητη ισχύ για να το κάνει και το μόνο που του λύπει είναι το κατάληλο update. Όπως είπα το παραπάνω ισχύει για όλα τα μηχανήματα που φοράνε Tegra 2 και όχι μόνο για το Xoom.

bec

solon άστα και στο 2x να δεις τι έχουμε αλλά είναι άλλο θέμα.Eίναι καλή προσφορά συγκριτικα με την αρχική του τιμή αν δεν μπορεις να δωσεις λιγα παραπανω για το πιο open source tegra 3 και transformer prime σε ένα με δυο μήνες ή αν είσαι συνδρομητής forthnet που δίνει tegra 2 tab ετοιμοπαράδοτο σε πελάτες της με 170 ευρώ και λογικά μαζί με κάποια εγγύηση, αλλά δε θα έχει custom roms όπως το xoom. Γενικά το tegra 2 δεν αξίζει για μένα τόσο καθαρά λόγω μη open source και επικεντρωμένων στο gaming κινήσεων της nvidia και όχι γιατί δεν μπορεί να αποδώσει παραπάνω.

Χρήστος Στάμος

H ταμπλέτα της Forthnet δεν έχει tegra. Cortex A8 μονοπύρηνο φοράει.

bec

δεν το θυμόμουν καλα,τοτε τα android στα 400 αλλά ειναι λιγο ακριβά προς το παρόν

Antonis

Με τα ίδια χρήματα (θα πληρώσω $$) πάω για την αγορά του ASUS transformer Prime Tegra 3.
Ποιος αγοράζει tech ενός χρόνου.. (last year)
Μην ξεχνιέστε CES 2012 στις 10-14 Ιανουαρίου !!!

geoper2

Μια ερώτηση παιδιά, κλήσεις μπορούν να γίνουν απο τις ταμπλέτες ή έχουν δυνατότητα 3G μόνο για ιντερνετ?

geoper2

Ευχαριστώ !

teovag

Μην με φτιάχνετε βραδιάτικα…α,ρε γερμαναράδες, φιρι,φιρι το πάτε για να μου πάρετε και το δώρο χριστουγέννων!
Ερωτήσεις:
1) Το Public λέει ότι το έχει στην ίδια τιμή (το site). Από εδώ και πέρα σε αυτά τα λεφτά θα παίξει, ή είναι για λίγο μόνο. (τηλεφωνικώς μου είπαν ότι: “Επι του παρόντος δεν διαθέτουν αυτήν την πληροφορία”)
2) Τα Turbo-X Hive και Asus ΤF101 (16 gb και χωρίς 3G-που για το tablet επι του παρόντος δεν με νοιάζει) το έχει δοκιμάσει κανείς, ή έχει άποψη γενικότερα, σε σχέση με το Xoom.
3)Γιατί δεν διαβάζει τα usb sticks(το ανέφερε κάποιος παραπάνω)- εξωτερικούς HDD με Usb διαβάζει?
Είμαι καινούργιος στο android, αλλά στο κινητό κάνει παπάδες και λέω να το υιοθετήσω γενικότερα (και εξαιτίας του “τζάμπα”)

Ευχαριστώ παιδιά!

Ρωμανός Νιάνιος

Να διορθώσω τον φίλο Solon και να πω πως το πρόβλημα του tegra2 με τα 720p στην ουσία δεν είναι για τα 720p αλλά για οποιοδήποτε h264 αρχείο με flag Ηigh Profile 4.0 και πάνω , το πρόβλημα έγκειται στο Hardware του επεξεργαστή και όχι στο software οπότε η Nvidia δεν μπορεί να το λύσει με ένα απλό Update.

john

παιδες σιγουρα εχει 3g το μοντελο με τα 399 ευρω?το ειδα στο public το οποιο κ εκει εχει 399 αλλ α δεν γραφει κατι για 3g.Μπορει καποιος να το επιβαιωσει?ευχαριστω!!

bec

Ρωμανος εννοεις οτιειναι ασυμβατότητα μεταξυ cpu αρχιτεκτονικής και video codec;Πιστευεις οτι μονο ενα optimization θα εληνε τα υπολοιπα θεματα του tegra 2;Επισης στο youtube που ειδα κωλαει το xoom σε βαρια flash site.

spiros

κωστα δεν εχω δει αν εχει αναφερθει καπου.. αλλα υπαρχει κ στα public αυτη η προσφορα αν δεν κανω λαθος. https://www.public.gr/prod/computers-and-software/tablets/syskeyes/motorola-xoom-32-gb-tablet-pc-android-30-101%22-tft/prod1430579pp/ κ επισης παλι αν δεν κανω λαθος παλι..:P εισαι ενας κατοχος xoom.. τι δεν σου αρεσει απο αυτο ??? καποιο ελλατωμα ισως..?

spiros

γιαυτο εγραψα αν δεν κανω λαθος.:) επειδη δεν το ανεφερε.. ημουν λιγο επιφυλακτικος..κ οτι τωρα ημουν ετοιμος να παω απο public να το εξακριβωσω. χε χε.. αλλα σε εμπιστευομαι τοτε :)) ok λοιπον.. βουρ για media markt.. ε ρε τι θα γινει αν δεν παει σε αναβαθμιση σε 4.0 θα σε κυνηγαω.. :PpPpP σε ευχαριστω για την αμμεση απαντηση σου 🙂

spiros

Kosta sorry gia ta greeklish all to XOOM nomizo pos akomi den exei elliniko pliktrologio k sou grafo tora loipon apo auto gia na epivevaioso oti i timi one ontos sta 399 k exe ipodoxi k gia sd k gia karta sim. To dokimasa k me 3g k douleuei apsoga.. exe is kapoia pliroforia gia elliniko keyboard? K episis na anafero oti gia option asxolite to mixanima perni over locking sta 1.5

λεο7

με 3G κιόλας?καλά απίστευτη ευκαιρία!εκεί που είχα ερωτευτεί τι transformer!δεν με ενδιαφέρει ας είναι από όπου θέλει η media markt η τιμή είναι άκρως ελκυστική!

john

σπυρο κατεβασε απο το market το greek input method για ελληνικο πληκτρολογιο..παιδια εγω προχτες πηρα το transformer καινουριο στα 300 ευρω χωρις 3g βεβαια κ χωρις dock.αξιζει να το δωσω να παω να παρω το xoom??ο λογος ειναι μονο κ μονο για το 3g.ευχαριστω!!

αλεξανδρος

Καλησπερα σε ολους τους Techblogistes ονομαζομαι Αλεξανδρος κ ενδιαφερομαι κ εγω παρα πολλη να αποκτησω ενα τετοιο αριστουργιμα τωρα που βλεπω αυτη την τιμη σκετη γλυκα αλλα πριν δω την τιμη ημουν μεταξυ xoom-ipad2-galaxy tab 10.1 μπορει να μου πει καποιος που το εχει ηδη αν αξιζει τα λεφτα του γιατι ειμαι σε μεγαλο διλημα

λεο7

@john από που το βρήκες 300€?ακόμα δεν το έχω βρει σε τέτοια τιμή και σκεφτόμουν να το πάρω πριν δω την προσφορά.πάντως κατά την γνώμη μου το 3g αξίζει και από αυτά που ξέρω τάμπλετ με 3g σε τέτοια τιμή και με τόσες καλές κριτικές δεν υπάρχει ακόμα.

john

φιλε το πηρα απο ενα φιλο που το ειχε παρει απο αγγλια τον οκτωβρη καινουριο στο κουτι του κ με τη γνησια θηκη της asus!!!παντως να σου πω την αληθεια σκεφτομαι πουλησω!!

Αλέξης Δογάνης

ααχ ελπιζω να πεσει λιγο η τιμη αν και θελω ολα αυτα και να ειναι στο μισο βαρος και να εχει καλυτερη γωνια θεασης

Ελμίνα

Σήμερα πήγα στο Media Markt της Καλαμαρίας (Θεσσαλονίκη) και το πήραμε με 399€ το 3G. Δεν ξέρω αν έχουν μείνει πολλά ακόμα στο stock. Δεν περίμενα να το έχει γιατί δεν το διαφημίσανε καθόλου στα φυλλάδια της Θεσσαλονίκης αν και είναι πολύ καλή προσφορά. Τυχαία περάσαμε και από Πλαίσιο και το είχανε στην είσοδο του καταστήματος στην παλιά τιμή 789€…

Μπάμπης

Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα.Το σαιτ το ανακαλυψα πριν μερικές ώρες. Κάνετε καταπληκτική δουλειά εδώ. Μπράβο σε όλα τα παιδιά.Ψάχνω και εγώ με τη σειρά μου ένα τάμπλετ με 10″ οθόνη περίπου,και μέχρι 400€.Ξέρω απο τάμπλετ όσα περίπου ξέρω και για τα διαστημόπλοια😊. Εψαξα για λίγο το Xoom απο media markt. Ο πωλητής μου λέει πάρτο με κλειστά ματιά έχω λίγα κομμάτια μονο. Καλό μου φάνηκε 3G -wifi που θέλω έχει αλλα δεν έχει θύρα USB!!Έλεος;Ξέρει κάποιος πως μπορώ να συνδέσω USB με κάποιο τρόπο;Αν μου πείτε ναι πάω να το πάρω αύριο το πρωί 😊.
Ευχαριστώ πολύ.

john

φιλε μου εχει mini usb.οποτε με ενα καλωδιο που να βγαζει σε θηλυκο usb εισαι οκ.

Μπάμπης

Φίλε John ευχαριστώ πολύ!Πάω για αγορά άυριο το πρωί.Θα επανέλθω άυριο βράδυ για εντυπώσεις.

Μπάμπης

Καλησπέρα ξανά. Αν ξέρει κάποιος να βοηθήσει please. Κατεβασα το Greek input method αλλά δεν μπορώ να το κάνω να δουλέψει.Ξέρει κάποιος να βοηθήσει;Κατα τα αλλα το xoom δουλεύει μια χαρά αν και δεν έχω καταλάβει και πολλά(καθότι άσχετος).Το μήνυμα το στέλνω απο κινητό γι αυτό γράφω και ελληνικά. Ευχαριστώ παιδιά.

THOMAS

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΤΟ MOTOROLA XOOM ΕΧΕΙ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ?

john

καλη χρονια φιλε μου!!οχι δεν εχει αλλα μπορεις να κατεβασεις το greek input method η το go keyboard(ειναι free).

sulisk

Smart Keyboard Pro και MultiLing Keyboard επίσεις για ελληνικά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Tablets Motorola Xoom newsletter

Τι συμβαίνει όταν παιδιά από την Αιθιοπία πιάνουν για πρώτη φορά tablet στα χέρια τους;

Τα tablets ήταν σφραγισμένα στα κουτιά τους και στους κατοίκους δεν έδωσαν καμία βοήθεια για τη χρήση αυτών. Μετά τα 4 πρώτα λεπτά ένα από παιδιά άνοιξε το κουτί και βρήκε το κουμπί on/ off (ποτέ στη ζωή του δεν είχε δει κουμπί on/ off) και ενεργοποίησε το tablet. Μέσα σε 5 μέρες τα παιδιά […]

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.