TechDeals, Samsung Galaxy Nexus με 542 ευρώ κομπλέ

Αν βαρεθήκατε να περιμένετε να θα έρθει το Samsung Galaxy Nexus στην Ελλάδα και θέλετε να το αποκτήσετε πιο οικονομικά από οποιοδήποτε κατάστημα του Skroutz μπορείτε να το φέρετε από Γερμανία ξεκλείδωτο με 522 ευρώ συν 20 ευρώ έξοδα μεταφοράς, σύνολο 542 ευρώ. Το ανακαλύψαμε σε ηλεκτρονικό κατάστημα του eBay.de.

Το κινητό δεν γνωρίζω αν έχει ελληνικό μενού, πάντως ελληνικό πληκτρολόγιο σίγουρα δεν θα έχει όπως δεν θα έχουν και όλα τα Galaxy Nexus που θα κυκλοφορήσουν επίσημα στη χώρα μας. Επίσης δεν γνωρίζω αν σας καλύπτει με εγγύηση η ελληνική αντιπροσωπεία ή σε περίπτωση βλάβης θα πρέπει να το επιστρέψετε στον πωλητή.

, TechDeals, Samsung Galaxy Nexus με 542 ευρώ κομπλέ

Samsung Galaxy Nexus
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4460 Dual-Core 1.2GHz
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 4.65 ίντσες, Super AMOLED, 1280×720 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, LED flash, video Full HD 1920×1080 pixels 30fps
Δεύτερη κάμερα: 1.3 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: Όχι
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 3.0, micro USB, NFC, Βαρόμετρο, Pogo Pin
Μπαταρία: 1750 mAh
Διαστάσεις: 135.5×67.94×8.9 χλστ.
Βάρος: 135 γρ.

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιώτης Γ.

Αυτή η νέα μόδα να κάνουν νέο λειτουργικό και να μην βάζουν τις υπάρχουσες γλώσσες μέσα μόνο η google το καταφέρνει!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Μπραβο στο techblog για τις προσφορες που βρισκει !

Κostas

Κωστα το ICS 4.0 ΕΧΕΙ ελληνικο μενου κανονικα..Ελληνικο πληκτρολογιο ΔΕΝ εχει αλλα με μια βολτα απο το Market το προβλημα λυνετε..

Alexandros90

Επίσης να προσθέσω ότι αφού το κινητό προέρχεται από χώρα της ευρωπαικής ένωσης καλύπτεται κανονικά από την εγγύηση.

Πάνος

Εγώ έχω κάνει port στο Galaxy s μου την ics 4.0.3 (alpha 12) από Teamhucksung και έχει ελληνικό μενού και ελληνικό πληκτρολόγιο, και είναι τέλειο με ics….

giorgos rethimno

Εγώ πάντως από galaxy nexus s που έχει ICS official μπορώ να σου επιβεβαιώσω ότι λέει ο @Κostas (Τρίτη, 3 Ιανουαρίου 2012 στις 13:40) οτι το ICS έχει ελληνικό μενού αλλά όχι πληκτρολόγιο. Εκτός και αν η google φέρει το nexus Ελλάδα και με ελληνικό πληκτρολόγιο πράγμα που δεν νομίζω αφού δεν έχει το nexus s…

omnia7user

Το Galaxy Sii με beta rom απο την samsung εχει και πληκτρολογιο και μενου ελληνικο..

Tony Cool

‘Επος οι μπαμιες,εγραψε!!!

Kostas

Προφανως και το SII λογω touchwiz εχει Ελληνικο πληκτρολογιο..Το Νexus που φοραει το μαμα ics της Google δεν εχει ελληνικο πληκτρολογιο..

Πάνος

Ρε παιδιά εδώ για το galaxy nexus μιλάμε, τι θέλετε να δούμε και το βραδινό του Βλαχάκη!!! Απλά ήθελα να τονίσω ότι η 4.0.3 που είναι port από τις original rom των nexus έχει ελληνικό πληκτρολόγιο….μήπως εσείς οι από πάνω φοράτε την 4.0.1??

Πάνος

Κώστα και εγώ την 4.0.1 φόραγα και δεν είχα ελληνικό πληκτρολόγιο, προχθές έκανα update σε 4.0.3 και απέκτισα…λογικά το ίδιο θα γίνει και με galaxy nexus…..

Πάνος

Ίδωμεν….

nikos1123

παιδια ειμαι αναμεσα στο Galaxy Nexus και το Motorola Razr ποιο μου προτεινετε ???

Tony Cool

@nikos1123
Φιλε μου δε σε ζηλευω καθολου,για εμενα το πιο δυσκολο ζητημα θα ηταν να επιλεξω συσκευη αναμεσα στο galaxy nexus,το galaxy s2 και το razr.Ολα εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα μεταξυ τους,κανενα δεν ειναι ξεκαθαρα καλυτερο.Αν δεν σε απασχολει οτι το nexus εχει 5mp φωτογραφικη και δεν εχει υποδοχη για mem. card τοτε κατα τη γνωμη μου θα πρεπει να κρινεις εμφανισιακα,να πας σε ενα καταστημα που να τα εχει ανοιχτα και να τα δουλεψεις καμποση ωρα.

kosmaspt

έχει πέσει κι άλλο η τιμή του στ 469 και με καλό ψάξιμο μπορεί και πιο κάτω…έφτασε το s2 σχεδόν!

Gregory

499 στο inmobile και πο 371 ξεκιναει στο skroutz

Kostas K.

380 το πηρα απο skroutz πριν ενα μηνα… Το καλυτερο Value for money της εποχης κατα την γνωμη μου

Αργύρης

@Kostas K. η μπαταρια εχει ικανοποιητικη διαρκεια? ή τελειωνει γρηγορα?

Kostas K.

Η αληθεια ειναι οτι η μπαταρια ειναι απο τα πιο αδυναμα του σημεια…Με μετρια χρηση παντως μια μερα στην βγαζει για πλακα…Αν το σκισεις στα παιχνιδια,ιντερνετ με 3g,ταινιες κλπ σε 7-8 ωρες την εχει καταπιει..

Kostas K.

Το θετικο ειναι παντως οτι αν εχεις φορτιστη μαζι σου σε μιση ωρα εχει ξαναφτασει στο 50% περιπου..Γενικως φορτιζει γρηγορα

Αργύρης

Ευχαριστω για τις πληροφοριες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.

Smartphones Android Android Smartphones

Ασύρματη φόρτιση Qi2: Σε ποιο Android smartphone θα τη δούμε πρώτα

Η ασύρματη φόρτιση είναι απαραίτητη δυνατότητα για πολλούς χρήστες smartphone, ενώ άλλοι δεν ασχολούνται καθόλου και προτιμούν την ενσύρματη.