TechDeals, Samsung Galaxy S II με 399 ευρώ

Ανακαλύψαμε ένα από τους καλύτερους πρεσβευτές του λειτουργικού συστήματος Android, σε πολύ δελεαστική τιμή. Το Samsung Galaxy S II 16GB με οθόνη 4.3 ίντσες Super AMOLED Plus, διπύρηνο επεξεργαστή Exynos 1.2GHz και κάμερα 8 Megapixel με Full HD video στο ηλεκτρονικό κατάστημα inmobile με 399 ευρώ. Δείτε το TechDeal.

Το Samsung Galaxy S II θα το βρείτε εδώ.

, TechDeals, Samsung Galaxy S II με 399 ευρώ

Kudos to sfkni

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

45 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dimos

Σουπερ τιμη….

Γιώργος Καγγελάρης

Σούπερ τιμή αλλά ήδη πήρα το Optimus 2x sta 249…

bakchr

Φανταστική τιμή !!

Μέχρι πρόσφατα, ούτε μεταχειρισμένο δεν το έβρισκες τόσο…μεγάλη ευκαιρία για κάποιον που θέλει να πάρει κινητό αυτόν τον καιρό.

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Με τα ιδια ακριβως λεφτα παιρνεις HTC Radar με τα εξαιρετικα Windows Phone 7.5:

https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/HTC-Mobile-Phone-Radar-White-99HPF003-00.htm

Voyager13

To μόνο που έχουν κοινό είναι ότι είναι και τα δύο smartphone . Κατά τα άλλα είναι εντελώς ανόμοια η σύγκριση

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

το site αυτο κωστα εχει καλη προσφορα μονο στο samsung galaxy sII εαν δειτε κινητα της SONY θα παθετε πλακα με τιμεσ πανακριβα και επισης αλλοσ τιτλος αλλο κινητο στην φωτογραφια εχουν!!!!τεσπα αν και εχω iphone 4s πολυ καλη προσφορα για οποιον τον ενδιαφερει ενα τετοιο κινητο!!!!

ZJ-HELLAS

Εγω το αγορασα απ’την kinitomania πριν ενα μηνα,στα 425€

Κων/νος

το κινητομανια ειναι αξιοπιστο μαγαζι? ποιο απο τα 2 προτεινετε για ασφαλεις αγορες προκειτε να αγορασω τον γαλαξια και ψαχνω καλες προσφορες αλλα φυσικα και αξιοπιστα μαγαζια

alexis

δεν το εχει σε ασπρο…. :((

Teo

Ποιο μαγαζί είναι πιο αξιόπιστο από αυτά που το δίνουν σε τιμή 400-450 ευρώ?

lorentzos

Απο κινητομανια έχω πάρει δυο φορές δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα δινει αλλαγή συσκευής στης 7 μέρες μετα εγγύηση αντιπροσωπείας αλλά όπως είπα δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα!!

georgios

έχει “ψωνίσει κανείς από το συγκεκριμένο κατάστημα?

gt

Gs2. ΚΟΡΥΦΗ

giorgos

πριν απο 4 μερες παρελαβα τον δικο μου γαλαξια απο το συγκεκριμενο καταστημα!!μετα απο 4 μερες χρησης ολα καλα!!
μονο ενα μικρο προβληματακι!!οταν στελνω μηνυμα σε ελληνικα ο παραληπτης το λαμβανει σε ερωτηματικα!!ενω οταν στελω σε greeklish το παιρνει κανονικα!!αυτο διορθωνεται? και αν ναι πως?

Teo

ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΛΑ OK? 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΕΔΩΣΑΝ?

giorgos

ρωτησα πριν καν παραγγειλω τη συσκευη για την εγγυηση και με μου ειπαν οτι οι συσκευες εισαγονται απο γερμανια και εχουν εγγυηση που ισχυει και στην ελλαδα για δυο χρονια!!με τη συσκευη πηρα κανονικα αποδειξη αγορας που αναγραφει ολα τα στοιχεια της επιχειρησης αλλα και στοιχεια της συσκευης!

Teo

ok thanx

Mike

φιλε giorgo το οτι το λαμβανουν με ερωτηματικα εχει να κανει με μια ρυθμιση στα μνματα….το ειχα κ γω και σε προειδοποιει πριν το στειλει οτι ισως δεν το λαβουν σωστα..δες στις ρυθμισεις…λοιπον…το πηρα και εγω απο αυτο το καταστημα και ολα ειναι μια χαρα…το κινητο ειναι το καλητερο στην αγορα…. οποιος προλαβε προλαβε.

input method —–> automatic και ολα θα πηγαινουν οπως πρεπει να πανε ;)… για να μην το ψαχνεις τσαμπα…

giorgos

φιλε μου ευχαριστω!!εχθες εκατσα και το βρηκα!!!το ξερω οτι ειχε μια προειδοποιηση πριν στειλεις το μηνυμα αλλα βαριομουν να ψαξω!! 🙂
ευχαριστω!!
το κινητο σε συνδιασμο με αυτη την τιμη οντως ειναι το λαλυτερο που μπορεις να παρεις αυτη τη στιγμη!!με διαφορα!!

tns

εγώ έχω κάνει την παραγγελία από το Σάββατο για τον sg2 αλλά δεν μπορώ να βρω άκρη με αυτούς δεν λειτουργεί το τηλέφωνο επικοινωνίας και δεν απαντούν στα e-mail αν κάποιος το έχει αγοράσει θα μπορούσε να μου πει σε πόσες μέρες του το έστειλαν και αν το κινητό είναι κομπλέ ή θα έχω κανένα πρόβλημα που είναι απ έξω ?

Mike

σαββατο μου το εστειλαν και το ελαβα τριτι πρωι 🙂 πανευρωπαικη εγγυηση 2 χρονων και ολα κομπλε…αν το παρηγγειλες σαββατο, δευτερα θα το στειλουν και θα το εχεις τεταρτη λογικα… εγω τους πηρα ποσα τηλ για να μαι σιγουρος οτι ολα ειναι οκ…τελικα ηταν ολα μια χαρα και με ενημερωναν με email…τωρα με σενα δεν ξερω τι παιζει η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο στο ποδι το site τους κ το μαγαζι τους ειναι στην Ναξο να ξερεις..

tns

mike ελπίζω να το πάρω και εγώ στα χέρια μου γιατί το φοβήθηκα λίγο . όπως λες και εσύ το μαγαζί είναι ότι να ναι αλλά καλή τιμή οπότε άμα το πάρω στα χέρια μου και είναι οκ όλα καλά. σε ευχαριστώ πάντως….!!!

nikos

mike προσπάθησα να τους βρω στο τηλ. που έχουν στο site τους αλλά βγαίνει τηλεφωνητής. Εσύ σε ποια τηλ. τους βρήκες και μίλησες μαζί τους ;

Mike

211 850 15 05 εδω τους επαιρναν και ευτυχως που απαντουσαν δηλαδη κατευθειαν..τι να πω…και στα email μου απαντουσαν συντομα…δεν ξερω τι παιζει τωρα…ισως πανε για κλεισιμο…παντως οτι και να γινει μακαρι με τον αλφα η βητα τροπο να παρεις το κινητακι σου και χεστους μετα ! 😉 οσο μπορουσα βοηθησα οτι ηξερα σας ειπα παιδια…δεν εχω ιδεα τι αλλο μπορει να παιζει..ισως τους ετυχε κατι κ σε αυτους

Mike

ΤΕΛΙΚΑ ΟΛΑ ΟΚ ΝΙΚΟ???…

αγγελος

πηρα εχθες το σ2 απο τον κοτσοβολο.
αν και φαν της aple και του iphone (εχω το 4 ρι )
ειπα για αλλαγη να παω σε αντροιντ.
ειχα αντροιντ πριν 1,5 χρονια και δεν μ αρεσε καθολου.
το σ2 ειναι πραγματικα τελειο!!
ενταξει ειναι πλαστικο μα δεν ενοχλει καθολου..:)
η οθονη πραγματικα τελεια!ζωντανη!
και το app store εχει αρκετες εφαρμογες που αξιζουν!
να πω την αληθεια βρηκα αρκετες εφαρμογες να κατεβασω που της ειχα και στο iphone.
εχουν αλλαξει πολλα απο τοτε που ειχα δουλεψει αντροιντ.
και το σ2 τελειο πραγματικα!

Dimitris

κ εγω το πηρα απο το εν λογω καταστημα το παραγειλα πεμπτη τριτη το εστειλαν πεμπτη πρωι το ειχα. ολα καλα το εχω δεκα μερες ολα σουπερ το κινητο απολαυση πραγματικη να ευχαριστησω κ το teckblog διοτι δε θα την εβλεπα την προσφορα κ θα εσταζα διακοσαρι παραπανω απο γερμανο με επιδοτηση τωρα βαλαν την επιδοτηση στον….λογαριασμο μου 🙂

Athanasia
thanos

egw parhggeila to kinito edw k 2 meres k tpt,oute kan m exoun eidopoihseis ean estalei,smr ts esteila oti ean dn to exoun steilei akoma na akurwthei h paraggelia.pantws etsi dn tha pane mprosta,polu erasitexnismos..

Dimitris

κ εγω το ιδιο φιλε θανο 3 μερες εχει που το παρηγγειλα κ ουτε φωνη ουτε ακροαση.βεβαια το παραγγειλα γ μενα πριν 3 βδομαδεσ κ ολα καλα οπως λεω κ πιο πανω τωρα το ξαναπαραγειλα για 1 φιλο μου.πηρα σημερα τηλεφωνο κ βγενει τηλεφωνητης κ λεει πως ειναι κλειστα λογω γιορτων.συμφωνω πολυ ερασιτεχνισμος.παρ ολα αυτα η τιμη που το πηρα δεν υπαρχει πουθενα.λιγο υπομονη κ μολις τελειωσουν τα μελομακαρονα κ τα φαγια εκει στη ναξο ευχομαι να μας το στειλουν

Dimos

Παιδια, αξιόπιστο το μαγαζι?..Να τους παρω τηλ αυριο Δευτερα να το παραγγειλω?…Συνολο μαζι με μεταφορικα ποσο βγαινει?…

thanos

φίλε Δημήτρη,εμένα με ειδοποίησαν με e-mail πως πήρα φωτιά τα γραφεία τους λέει από ένα βραχυκύκλωμα γι αυτό δεν εστάλει η παραγγελία,επίσης μου είπαν θα μπορούν να στείλουν από 12-13 του μηνός,τώρα τι να πώ δεν ξέρω.Και τους απάντησα είναι λόγος αυτός να μην απαντάτε στα e-mail?!όπως καταλαβαίνετε είναι λίγο ότι να ναι!πρέπει να τους σέβονται τους πελάτες.Εγω πρωσοπικά θα περιμένω μήπως βγεί καμιά προσφορά από άλλα καταστήματα,αλλιώς με βλέπω να καταλήγω πάλι εκεί ‘η με κανα 70άρι παραπάνω το motorola Razr..
*Dimos,για το μαγαζί διαβάζεις εδώ τι είπαμε..όσο για τα μεταφορικά,αν θυμάμαι καλά είναι 6ευρώ..δηλαδ’η σύνολο 405 θα σου βγεί..

φωτης

Παιδια εγω 12 δεκεμβριου το παρηγγειλα και μου ηρθε 4 ιανουαριου !!!!παντως το κινητο μια χαρα λειτουργει.δε μου εχει παρουσιασει κανενα προβλημα.

Dimos

Οκ ευχαριστω για τα φωτα σας…Αυριο το παραγγελνω…

tns

παιδιά εγώ το έχω πάρει το κινητό από αυτό το site αλλά επειδή είναι από τη vodafone γερμανιας δεν ξέρω πως να κανω root αν κάποιος το έχει πάρει από το συγκεκριμένο κατάστημα και ξέρει ας μου δώσει τα φώτα του!

thanos

tns* τι έχει δλδ?το σήμα όταν ανοίγει?

tns

Δεν μπορώ να βρω το αντίστοιχο insecure kernel με αυτό που έχει η συσκευή μου για να το κατεβάσω!
έκδοση kernel: BUKJ3

Dimos

Προσπαθω ολη μερα σημερα και δεν λειτουργει το τηλεφωνικο τους κεντρο.Ελεος…Θα κανω κ μια προσπαθεια αυριο κι αν δεν, το παραγγελνω απο αλλου…Αμαν πια..Τι ερασιτεχνες ειναι αυτοι?

Dimitris.T

Ουτε εγω βρηκα ροοτ για την εκδοση που λες tns ετσι λοιπον φλασαρα τη 2.3.6 κκ5 μεσω odin μια σλοβακικη κ εγινα ρουτ.καλη επιτυχια!

Vivi

Παιδια που μπορω να το βρω ασπρο? Ευχαριστω

giorgalis

παιδια,εχει παραγγειλει κανενας το κινητο τωρα τελευταια και του εχει ερθει κανονικα?
εγω εχω κανει παραγγελια εδω και μια βδομαδα ,εχω στειλει e-mail αλλα τιποτα…

nssn

Παιδιά επειδή ψάχνω για το s2 κ αν κρίνω απο το χαμό που γίνετε στο skroutz κ πολλοί άλλοι, αν έχει κάποιος νεότερα ας μπεί στον κόπο να μας τα πεί..

Dimos

Παιδια το kinitomania το εχει 450….Στο σκρουτζ δεν το εχει το site..Εγω τυχαια μπηκα…Στην σελιδα λεει ΜΗ Διαθεσιμο…Εγω ομως τους πηρα τηλεφωνο και τελικα ειχαν στην αποθηκη ενα τελευταιο κομματι…Καθε μερα τους φερνουν ενα πακετο με ελλειψεις μου ειπε και ετυχε να ειχε και ενα GS2 μεσα σε αυτο το πακετο…Οποτε δεν χανετε τιποτα…

Vaggelis Doganis

δεν ειστε καλα μου φαίνεται αντι να το πάρετε απο εξω με 100 ευρω φθηνότερα στα 300 Ε παρακαλω εδω και τωρα στο Ebay, ξυπνατε ρε όλοι στην ελλαδα σας κοροιδεβουν,

sakis

Παιδια μηπως ξερει κανεις να μου πει τι συμαινει οταν λεει οτι ενα κινητο ειναι unlocked????

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Samsung Samsung Galaxy

Samsung Galaxy S: Μία ιστορική αναδρομή στη σειρά που ξεκίνησε το 2010

Από το πρώτο Galaxy S μέχρι τα νεότερα Galaxy S21 series, πάμε να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή στο παρελθόν της σειράς και πως φτάσαμε στο σήμερα.

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

Business Samsung Samsung Galaxy Note 2 Samsung Galaxy S II

Apple: Δικαιώθηκε έναντι της Samsung για slide to unlock και το autocorrect

Οι δικαστικές διαμάχες μεταξύ Apple και Samsung δεν είναι κάτι νέο και ούτε μπορούμε να πούμε με ακρίβεια ποια από τις δυο έχει αναδειχθεί νικήτρια. Αυτή τη φορά η Apple προσθέτει μια ακόμη νίκη στο ιστορικό της, για το slide to unlock και το autocorrect. Το ομοσπονδιακό εφετείο στις ΗΠΑ έκρινε ότι η Samsung παραβίασε […]

Smartphones Samsung Samsung Galaxy Note 3 Samsung Galaxy S II

Samsung G9098, Android flip συσκευή για την China Mobile

Νέο Android flip smartphone με κωδικό G9098 ετοιμάζεται να λανσάρει η Samsung στην αγορά της Κίνας μέσω της China Mobile. Η συσκευή έχει τετραγωνισμένες γωνίες, θυμίζοντας το Samsung Galaxy S2, ενώ το “δέρμα” στο καπάκι δίνει την αίσθηση του Samsung Galaxy Note 3.