TechDeals, Samsung Galaxy Tab 8.9 με 399 ευρώ

Το Samsung Galaxy Tab 8.9 είναι μια κατηγορία μόνο του. Tablet με οθόνη 8.9 ίντσες, διπύρηνο επεξεργαστή Tegra 2 στο 1GHz, Android Honeycomb, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB, κάμερα 3 Megapixel και δεύτερη μπροστινή για βίντεοκλήσεις. Το Galaxy Tab 8.9 το ανακαλύψαμε στο ηλεκτρονικό κατάστημα eshop με τιμή 399 ευρώ που ισχύει έως και το τέλος του έτους.

Το Samsung Galaxy Tab 8.9 σε λευκό χρώμα και μαύρο με 399 ευρώ θα το βρείτε εδώ.

, TechDeals, Samsung Galaxy Tab 8.9 με 399 ευρώ

Samsung Galaxy Tab 8.9
Λειτουργικό σύστημα: Android Honeycomb
Επεξεργαστής: NVIDIA Tegra 2 Dual-Core 1GHz
Μνήμη RAM: 1GB
Οθόνη: 8,9 ίντσες, 1280×800 pixels
Κάμερα: 3 Megapixel με LED flash και δεύτερη 2 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB/ 64GB
Κάρτα μνήμης: micro SD
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 6000 mAh
Διαστάσεις: 230,9×157,8×8,6 χλστ.
Βάρος: 470 γρ.

Kudos MishMash

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitris7

γιατι να μην εχει ενα κωλοhdmi ρε γαμωτο?????ΠΑΝΤΑ κατι πρεπει να λειπει

ΘΑΝΑΣΗΣ

δεν είναι το 3g μοντέλο αυτό έχει 569

jimeco1990

@dimitris 7 εχει hdmi φιλε αλλα μεσω mhl adaptor και μαλιστα διαφορετικο απο του galaxy s2…

spiros

Δεν ειναι 3G μονο wifi. Το 3G εχει 570 καπου εκει….

FORO-XRISTOS

Δίκιο εχει ο φίλος απο πανω αυτο ειναι το wi-fi only το 3g εχει 560 https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.907336

eleonora

Αντε για να σας το ξεκαθαρισω εγω,αυτο ειναι το wi-fi only model(p7310).Το p7300 ειναι το wi-fi+3g μοντελο,και το ειχε προσφορα στις αρχες τις εβδομαδας για 429ευρω το ιδιο μαγαζι.Τωρα η τιμη του εχει επιστρεψει στη κανονικη τιμη(570).Παντως,αυτη την περιοδο μονο Ipad 2 αξιζει να αγορασεις(Λογω Apps,καλυτερης αποκρισης,καλυτερης gpu,κτλ) ή να περιμενεις απο Γεναρη για tegra 3 tablets.

Thanos

Ξέρουμε αν θα πάρει παγωτάκι????

eleonora

Θεωρητικα ολα τα dual-core tablets δεν θα εχουν κανενα προβλημα να παρουν android ice cream,αρα και το galaxy tab 8.9,θα παρει και αυτο,το ποτε ειναι το προβλημα.

Solon

Αυτό που μου αρέσει είναι το πόσο ελαφρύ είναι. Με μόλις 470 γρ. είναι ελαφρύτερο από οποιοδήποτε άλλο tablet στις 8-10 ίντσες. Και το 3g μοντέλο έχει το ίδιο βάρος!
Επιμένω σε αυτό γιατί το βάρος, η αυτονομία και η οθόνη κατά τη γνώμη μου είναι τα ποιο σημαντικά στοιχεία σε ένα tablet. Και στα 3 το Tab 8.9 τα πάει περίφημα. Αν αγόραζα τώρα θα έπαιρνα το 3g μοντέλο. Ωστόσο θα περιμένω να βγει η επόμενη γεννιά tablets για να αντικαταστήσω to Χοομ μου.

Solon

Παιδιά μόλις είδα προσφορά από Media Markt έχει το μοντέλο 3g 16gb στα 469 ευρώ! Αν στα υπόλοιπα μαγαζιά έχει 570 ευρώ όπως γράφουν παραπάνω οι φίλοι τότε σίγουρα είναι πολύ καλή προσφορά για όσους ενδιαφέρονται.

Γιωργος

400 ευρω προσφορά? δε νομίζω,αν δεν πέσουν οι τιμές σοβαρά στα tablet δεν νομιζω να πανε μπροστά, οι πωλήσεις των tablet έχουν ανέβει γενικώς? εχει κανείς κανα link με στατιστικά?

προσωπική αποψη κοροιδία

Solon

Κώστα το φυλλάδιο γράφει κατά λέξη “υπηρεσίες 3G”, αν δεν λένε ψέματα τότε πρόκειτε για το 3G μοντέλο. Επιπλέον γράφουνε πως το μοντέλο που πουλάνε είναι το GT-P7300 που είναι το 3G μοντέλο. Το only Wi-Fi είναι το 7310. Αν περάσει κάποιος από Media Markt ας μας το επιβεβαιώσει.

bakchr

Το Ρ7300 δεν είναι και μεγάλη προσφορά στα €469…σχεδόν με τα ίδια λεφτά (δείτε skroutz) βρίσκεις το Ρ7500 που έχει 10.1” οθόνη !!

SammyJim

….γιατι στο 80% των προσφορων να παιζει παντα καποια παραπληροφωριση-λαμογια-δηθεν τυπογραφικο λαθος!!!!!!

michalis_mclaren

Sammy jim ακριβως ετσι ειναι. Ταχα μου και καλα. Οπως και στις εταιριες κινητης σου πασαρουν ενα ματσο μουφες και τρικ ωστε να την πατησεις.

SammyJim

…αν ψωνιζα κινητα ακομα απο τους παροχους κινητης,θα συμεναι οτι ειμαι σε κωμα λανθανουσας λοβωτομης….και θα χα καταληξει με κανα ι….. η το αλλο το μεγαλυτερο ι… με λιγα λογια μεσα στη Μοδα αλλα γενικοτερα για κλαματα

A.A.

Μην αγοράζετε απο Ελλάδα παιδιά! Είμαστε λαμόγια στη νοοτροπία μας. Μέχρι να αλλάξει αυτό εγώ δεν ”ακουμπάω” χρήματα σε έλληνα έμπορο.
Ευχαρίστως να προτιμούσα τους συμπατριώτες μου και με λίγο πιο υψηλή τιμή εφόσον ήταν σωστοί επαγγελματίες και ”πρόσεχαν” τον πελάτη τους παραπάνω απο τα απρόσωπα eshops εξωτερικού. Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι και δε θα επιβραβεύσω την κουτοπονηριά του κάθε τυχάρπαστου που προσπαθεί να με κοροιδέψει. Το συγκεκριμένο κατάστημα έχει ουκ ολίγα παρόμοια περιστατικά.
Amazon.co.uk
Ebay.co.uk μέχρι να σας διαδεχθεί καλύτερη γενιά εμπόρων.
Καλά χριστούγεννα.

Δημήτρης Π.

Μάγκες έχει λάβει κανείς το συγκεκριμένο e-mail με την προσφορά; Το έσβησα κατά λάθος, και χρειάζομαι τον τετραψήφιο κωδικό προσφοράς, για ένα άλλο προϊόν από το συγκεκριμένο e-mail.
Αν το έχει κάποιος ας μου το πει, ευχαριστώ εκ των προτέρων…

Κυριάκος

Δημήτρη, στην ώρα ανάρτησης σου (τέσσερα ψηφία) πρόσθεσε 115! 😉

kostas

Τσακοσα το xoom στα ιδια λευτα και ειμαι μια χαρα ειναι σουπερ
.

Νικος

Παιδια μου εφεραν πριν 1 μηνα απο εξω το GT-P7310m32 σιγουρα ειναι μονο wifi το 3g ειναι το GT-P7300. Ξερει κανενας σιγουρα ποτε θα βγαλουν την αναβαθμιση; και αν την παιρνει; Ακουσα οτι η Samsung εχει ανακοινωσει οτι εξαιρει καποιες συσκευες απο την ερχομενη αναβαθμιση android 4.0.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Black Friday Black Friday 2018 deals

Black Friday στην Ελλάδα: Παροξυσμός για το τίποτα;

Τα email φτάνουν να είναι εκατοντάδες, τα ενοχλητικά pop ups και διαφημιστικές καμπάνιες σε internet και τηλεόραση κατακλύζουν τους καταναλωτές και την αγορά να τρέχει σε ρυθμούς «εκπτώσεων». Η Black Friday είναι εδώ και μας απογοητεύει για ακόμα μία φορά.

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.

TechDeals Tech Deals techdeals

TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Ανακαλύψαμε το δίκαρτο smartphone Alcatel 890D με 59 ευρώ και στα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt. Εισαγωγικό μοντέλο με οθόνη 2.8 ιντσών resistive που θέλει πίεση για να ανταποκριθεί, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (είναι και της μόδας το Frozen Yogurt!). Το Alcatel 890D προορίζεται για όσους θέλουν […]