TechDeals, Samsung UE32D6500 3D Smart TV με 399 ευρώ

Μέσα από την ιστοσελίδα προσφορών Golden Deals ανακαλύψαμε σε προσφορά την επίπεδη 32άρα τηλεόραση Samsung UE32D6500 με 399 ευρώ. Πρόκειται για μοντέλο LED 3D και Smart TV με σύνδεση στο ίντερνετ (browser, skyper, applications) και είναι Full HD 1080p με ψηφιακό δέκτη MPEG4 και ενσωματωνει λειτουργία μετατροπής τανιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων από 2D σε 3D. Η τεχνολογίας της είναι active 3D.

update: Η προσφορά δεν ισχύει πια. Το προϊόν εξαντλήθηκε.
Αν σας άρεσε η Samsung UE32D6500 μπορείτε να τη βρείτε εδώ.

, TechDeals, Samsung UE32D6500 3D Smart TV με 399 ευρώ

Σημείωση: Το Techblog.gr δεν σχετίζεται με τα καταστήματα που παρουσιάζονται στην κατηγορία TechDeals και δεν φέρει ευθύνη φέρει ως προς την ακρίβεια και ορθότητα των μεταδιδόμενων πληροφοριών και τη διαθεσιμότητα των προϊόντων. Συνιστάται στους χρήστες να συμβουλεύονται και την αντίστοιχη σελίδα των προϊόντων των καταστημάτων προκειμένου να διαπιστώσουν την ακρίβεια των πληροφοριών και ενημερωθούν εκτενέστερα ως προς τα χαρακτηριστικά του προϊόντος.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

26 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
teo

Πολυ καλη τιμη.Εχω αρχισει και το σκεφτομαι..

alextrela

Εγω ουτε καν το σκεφτηκα.Super τιμη με βαση τα χαρακτηριστικα της.

Panagiotis Gr.

τώρα βρήκε να την κάνει την έκπτωση που πήρα την LG?

TOMTOMS

Apoti divasa sto insomnia…

Προσοχή , ή d6500 είναι sd3d και όχι hd3d

Afto paei na pei oti sta 3d exei scaling 540p

Απο εχθες εχω πληροφορηθει οτι η tv μας καθως και ολη η σειρα d 6xxxx της Samung δεν εχει αναλυση 1080 p σε 3d mode αλλα 540p, παροτι οτι αλιως διαφημιζετε απο την Σαμυ , το εψαξα λιγο και οντος η δικη μου σε τεστ που της εκανα με καπιες φωτο που κατεβασα απο ξενο site αλιωνε την εικονα σε 3d mode ειχε πιξελιασμα και η γραματοσειρα που ειχε η φωτο δεν ηταν ευδιακριτη οπως σε 2d mode εμφανως κατωτερη εικονα σε 3d mode αποτι σε 2d mode που δειχνει κανονικα τα 1080p Προτεινω να το ψαξουμε μην μας πουλανε (η Samsung και οχι τα καταστηματα ) φυκια…

Pantos pedia einai poli kali efkeria ego an den eixa idi tha etrxa na tin eperna exei poli kala xaraktiristika me to mono “meionektima” afto to me to 3d alla kai oti einai mono 32″ kata talla fisaei i TV.

μακης

Παιδια εγω εχω την 6530 που ειναι πιο καινουργιο μοντελο και εχω να πω ο browser ειναι οτι χειροτερο δεν δουλευει με ποντικη και πληκτρολογιο αλλα μονο με το τηλεκοντρολ!!απο την αλλη το 3D ειναι πολυ καλο και δεν εχω παρατηρησει κανενα προβλημα!!

mustanggre

Εγω έχω κάποιες απορίες, τι σημαίνει active 3d, 3d ready και αν μπορούμε να την παραγγείλουμε απ το κατάστημα χωρίς τη χρήση πιστωτικής κάρτας.

TOMTOMS λέει στο insomnia οτι το 3d είναι κανονικά full hd

Aris

επειδη σκεφτομαι αυριο να την παρω….
μπορειτε να μου πειτε τι γυαλια χρειαζεται??
ενα link να παρω μια ιδεα εχω δει πολλα και διαφορα
και μπερδευτικα.

Kostas K.

Παιδια μια ερωτηση..Εχει αγορασει κανεις απο το συγκεκριμενο site ξανα?(inthebox)Ειναι εμπιστο ή θα ψαχνομαστε?

Vasilis

Παιδια 680€ ειναι η πιο φτηνή στην αγορά, ειναι καλή ευκαιρία. Εγω μόλις την τσίμπησα.

Panos

Και εγώ σκέφτομαι να πάρω κάτι. Αλπώς μου φένονται πάρα πολυ καλές οι τιμές για αληθινές, έχει αγοράσει κανείς από το Inthebox για να δούμε εάν είναι έμπιστοι???

alextrela

Προσφορα τελος.

kyriakos

παιδιά καλησπέρα και απο εμένα!
γιατί το είδα και εγώ αυτή την προσφορά το πρωί, και ήθελα να την πάρω…
αλλα άνηχούσα λίγο γιατί μου φάνηκε: ”πολύ καλό για να είναι αληθινό”
όποιος την αγοράσε και του έρθει ας γράψει να μασ πεί εάν όλα ήτανε τέλεια!!!

Aris

λεει οτι ενώ σε περίπτωση εξάντλησης των αποθεμάτων θα γίνει νέα παραλαβή σε 10 – 15 μέρες.
δηλ.θα την ξαναβαλουνε??
οχι ρε….περιμενα να την παρω το πρωι.

Kostas K.

Δε νομιζω να την ξαναβαλουν..Εγω την παρηγγειλα παντως…Εχω καποιους ενδοιασμουε για το καταστημα αλλα επειδη εχω παρει διαφορα πραγματα απο το goldendeals και δεν ειχα ποτε προβλημα το εμπιστευτικα..Το συγκεκριμενο καταστημα (inthebox) ισχυριζεται οτι με αυτο τον τροπο κανει διαφημιση (αντι να δωσει λεφτα για διαφημισεις τα δινει και κανει τετοιες προσφορες).
Δουλευει με διαφορα καταστηματα της Ελλαδος και Ευρωπης..Ειναι κατι σαν ενα Ιnternet Shopping Mall δλδ..Επειδη τσεκαρα και διαφορα αλλα sites πριν την παρω,μονο τυχαιο δεν μπορω να θεωρησω το γεγονος οτι ξαφνικα ξεμειναν απο αποθεμα της συγκεκριμενης τηλεορασης διαφορα sites(e shop,kotsovolos,electro world).
Τωρα τι θα ρθει,ποτε και αν…ειδωμενν! θα ενημερωσω παντως!

Stavroula

Παιδια την παρηγγειλα κ εγω…το θεωρησα υπερβολικα δελεαστικη προσφορα…οποιος εχει πρωτος παραλαβη ας μας πει αν ολα πηγαν καλα.Πηρα τηλεφωνο αρκετες φορες στο goldendeal για να ενημερωθω για την διαδικασια κ ελπιζω ολα να πανε καλα…τελικα καταληξαμε καπου για το αν εχει HD στο 3d?

Stavroula

Που εντομεταξύ η τιμή της στο καταστημα πήγε στα 549..Δεν μπορω να πω οτι δεν ξενερωσα γιατι απλα νιωθω οτι το goldendeal εκμεταλλευτηκε μια πτωση της τιμης απο το συγκεκριμενο καταστημα για να εποφεληθει τονίζοντας μια Μεγαλυτερη εκπτωση ενω δεν ειναι τοοοσο μεγαλη στην πραγματικότητα.Θα μου πειτε οτι παιζει ρόλο ποσο την εχουν και στα υπολοιπα καταστηματα …αλλα…αλλα.Υπαρχει κανεις που να εχει παρει την προσφορα και να εχει μιλησει με το inthebox?Πηρα ξανα κ ειναι κλειστα,οποτε μαλλον απο Δευτερα ε??

kyriakos

το άλλο που εμένα με προβλημάτισε είναι γιατι έχουνε σταματήσει να την πουλάνε σε καταστήματα κανονικά εκτόσ του ιντερνετ!
αυτο το έχει παρατηρήσει κανείς?

Stavroula

Πω…..αυτό τωρα το είδα…μέχρι χτες την είχε ο Κωτσοβολος..κ ο Κολομβουνης νομιζω….ρε μη με τρελλαινεται…!!!Τι να κανω μεχρι την Δευτερα το πρωι θα τρελλαθω!

Kostas K.

Παιδια παρελαβε κανεις τελικα ή θα τα κλαιμε τα λεφτα μας? 7-10 εργασιμες ειπαν εχουν περασει ηδη…

Μαίρη

Καλησπέρα παιδιά. Έχουν φύγει οι πρώτες αποστολές. Έχουμε μια μικρή καθυστέρηση σε νέες παραλαβές λόγω κακοκαιρίας στην Ευρώπη, αλλά αυτή και την ερχόμενη εβδομάδα θα έχουμε εξυπηρετήσει τουλάχιστον το 90% των αποστολών.

Ευχαριστούμε!

sotiris

Καλησπέρα παιδιά.Εχει παρελήβη κανεις τελικα.Εγω περνω τηλεφονω αλλα τιποτα .

loukas

καλησπερα τι γινετε με το εν λογω καταστημα εχει παραλαβει κανεις? το τηλ.κεντρο δεν λειτουργει και τους εστειλα εμαιλ αλλα ουτε που μου απαντησανε.σε ενα μαιλ που μου ειχανε στειλει θα παραλαβω μεχρι τις 5/3.εγραφε εφτασε και ακομα τιποτα.

Kostas K.

Παιδια επικοινωνηστε με το golden deals να παρετε τα λεφτα σας πισω…Μην ασχολειστε αλλο με το inthebox..Η κα Μαιρη αποδειχθηκε αφερεγγυα στις υποσχεσεις της…

panos

Τελικά υπάρχει κανένα νέο, και εμένα μου έστειλαν email για 5/3 όμως τίποτα και ζήτησα την επιστροφή των χρημάτων, είχα πληρώσει μέσω paypal.

panos

Έχω ακυρώσει την παραγγελία για την φωτογραφική μηχανή Panasonic, αφού δεν ήρθε και ας περίμενα 2 εβδομάδες από την προγραμματισμένη ημερομηνία αποστολής. Όμως παρόλα τα email που έχω στείλει δεν μου επιστρέφουν τα 165€ που έδωσα μέσω paypal.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

TechDeals Android Android Smartphones Panasonic Android Smartphones

TechDeals, Panasonic Eluga DL1 με τιμή 225 ευρώ κομπλέ

Το Panasonic Eluga (TechblogTV) ξεχωρίζει με την οθόνη 4.3 ιντσών τεχνολογίας AMOLED και τη δυνατότητα να το χρησιμοποιείτε κάτω από νερό μιας και είναι αδιάβροχο! Ενσωματώνει διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και κάμερα 8 Megapixel με δυνατότητα λήψης βίντεο Full HD. Αν δεν σας πειράζει η απουσία Flash και υποδοχής για κάρτες μνήμης μπορείτε […]

TechDeals deals Samsung Galaxy S II Smartphones

TechDeals, Samsung Galaxy S II με τιμή 329 ευρώ

Ο λύκος κι αν εγέρασε… λέει ένα σοφό ρητό και αυτό ανταποκρίνεται άριστα στο Samsung Galaxy S II, την περσινή ναυαρχίδα της Sammy στα Android smartphones που θα αναβαθμιστεί σε Android 4.1 Jelly Bean και σήμερα ανακαλύψαμε στον κατάλογο τον καταστημάτων Media Markt με τιμή 329 ευρώ. Πρόκειται για το μοντέλο 16GB σε μαύρο χρώμα.

TechDeals Tech Deals techdeals

TechDeals, Alcatel 890D δίκαρτο με 59 ευρώ

Ανακαλύψαμε το δίκαρτο smartphone Alcatel 890D με 59 ευρώ και στα καταστήματα Πλαίσιο και Media Markt. Εισαγωγικό μοντέλο με οθόνη 2.8 ιντσών resistive που θέλει πίεση για να ανταποκριθεί, κάμερα 2 Megapixel χωρίς LED flash και λειτουργικό σύστημα Android 2.2 Froyo (είναι και της μόδας το Frozen Yogurt!). Το Alcatel 890D προορίζεται για όσους θέλουν […]

TechDeals Android Smartphones Sony Ericsson Android Smartphones Tech Deals

TechDeals, Sony Ericsson Xperia Arc S με 269 ευρώ

To Sony Ericsson Xperia Arc S με οθόνη 4.2 ίντσες Mobile Bravia Engine, μονοπύρηνο επεξεργαστή 1.4GHz και κάμερα 8.1 Megapixel με φακό Sony Exmor R έχει αναβαθμιστεί σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich και σήμερα μπορείτε να το αποκτήσετε από τα καταστήματα Media Markt με τιμή 269 ευρώ. Το Xperia Arc S είναι λεπτό με […]