Intel | Νέοι SSD για φορητούς υπολογιστές

, Intel | Νέοι SSD για φορητούς υπολογιστέςΜέσα στο 2ο τετράμηνο του 2008 σχεδιάζει η Intel την κυκλοφορία των νέων φορητών υπολογιστών με SSD (Solid State Drives) των 1,5 και 2,5 ιντσών. Όπως φαίνεται επικρατεί έντονη κινητικότητα όσον αφορά τα αποθηκευτικά μέσα που θα χρησιμοποιούν οι φορητοί υπολογιστές στο μέλλον . Πρώτα η Samsung και τώρα η Intel παρουσιάζουν SSD που θα ενσωματώνονται σε φορητούς υπολογιστές.

Η Intel παρουσίασε SSD χωρητικότητας 80 και 160GB που πρόκειται να ενσωματωθούν σε φορητούς υπολογιστές μέσα στον χρόνο. Ωστόσο όπως εκτιμούν οι αναλυτές η ουσιαστική χρήση των SSD θα καθυστερήσει λίγο περισσότερο λόγω του αυξημένου κόστους για το επόμενο τουλάχιστον χρονικό διάστημα.

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Intel

Δύο από τα παλιότερα desktop PC στον κόσμο ανακαλύφθηκαν σε καθάρισμα σπιτιού

Σε μια εποχή που ό,τι ψάχνεις μπορείς να το βρεις στο e-bay, γίνονται ακόμα ανακαλύψεις που μπορούν να σε εκπλήξουν ευχάριστά.

Business Chip Intel

Η Intel ζητά 5 δισ. ευρώ από τη Γερμανία για την παραγωγή τσιπ

Η Intel ζήτησε επιπλέον επιδοτήσεις 4 έως 5 δισεκατομμυρίων ευρώ από τη γερμανική κυβέρνηση, προκειμένου να προχωρήσει σε ένα συγκρότημα κατασκευής Chip στην χώρα.

Computers Intel Microsoft

Τα Windows 12 μόλις εμφανίστηκαν σε έγγραφα Intel που διέρρευσαν

Tα Windows 11 δεν έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολύ καιρό ωστόσο φαίνεται πως η Microsoft ετοιμάζει ήδη το επόμενο βήμα της.

Business Intel

Intel: “Μαχαίρι” στον μισθό του CEO – Μείωση κατά 25%

Η ύφεση στην αγορά υπολογιστών οδηγεί την Intel στην απόφαση να περικόψει κατά 25% τον μισθό του CEO, Pat Gelsinger.