ASUS PadFone mini hands-on [MWC 2014]

TechblogTV. Βρισκόμαστε στη Βαρκελώνη και στην έκθεση MWC 2014 και πιάσαμε στα χέρια μας το ASUS PadFone mini, δυο σε ένα συσκευή αποτελούμενη από ένα smartphone με οθόνη 4.3 ίντσες 960×540 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστη Snapdragon 400, μνήμη RAM 1GB και από ένα tablet με οθόνη 7 ιντσών αναλυσης 1280×800 pixels LCD IPS. Δείτε το βίντεο.

, ASUS PadFone mini hands-on [MWC 2014]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alexis

Αδιάφορο!

Alex Politis

Συγγνώμη αλλά αν δεν λειτουργεί το tablet όταν λειτουργεί το τηλέφωνο τότε όλη η ουσία της συνεργασίας μεταξύ συσκευών μηδενίζεται. Και όταν δουλεύει κάποιος στο tablet αν χτυπήσει το τηλέφωνο πρέπει να διακόψει τη δουλειά του για να απαντήσει? Αν είναι έτσι τότε δεν έχει και πολύ νόημα…

Panos7GR

Το θέλω!!!!!! Φοβερή ιδέα η ASUS για τα Padfone, από την πρώτη γενια τα ζαχαρωνω. Τα “κανονικά” Padfone εκτός του ότι είναι τούμπανα, είναι και πανάκριβα. Επίσης δεν θέλω 10ιντσο tablet προς το παρόν. Φέτος που έβγαλε τα Padfone mini είναι ότι πρέπει. Ειδικά η τιμή των 250€ είναι δέλεαρ. Tablet και smartphone με 250€ και ασε τους άλλους να σκάνε 800-1000αρικα για 2 συσκευές που είναι “ενδιαφέρουσες”. 2 συσκευές σε μία και εσείς τρέξτε να συγχρονίζεται δεδομένα των 2 διαφορετικών συσκευών σας και να αγοράζεται δεύτερη SIM για mobile Internet.
Το μόνο που με ξενερωνει και ίσως είναι ο λόγος που ίσως δεν το πάρω είναι η έλλειψη LED flash. Τι να κανουμε… Αν δεν το πάρω θα κανω υπομονή να πάρω την επόμενη γενιά mini με Intel επεξεργαστή και με LED flash ελπίζω αυτήν την φορά!

Στο άρθρο Κώστα λέει Snapdragon 400, ενώ στο βίντεο λες για Intel Atom. Δεν είναι λάθος, υπάρχουν 2 εκδόσεις, απλά το αναφέρω. Μόνο που με την Snapdragon υπαρχει LED flash, ενώ στου Atom όχι.

ducatijim

Πραγματικα ποσο αμαθεις ειστε καποιοι. Η Asus ειναι κορυφαια εταιρεια σε ερευνα, σε hardware, κ πουλαει μετα στις υπολοιπες εταιρειες για να φτιαξουν τα δικα τους προιοντα. Μπειτε στο site της Asus να δειτε τι σημαινει πρωτοπορια κ πατεντα!!! Ελεος πια…. αν ηταν apple samsung κτλ τωρα θα παραμιλαγατε ολοι εδω…..

ducatijim

Πραγματικα ποσο αμαθεις ειστε καποιοι. Η Asus ειναι κορυφαια εταιρεια σε ερευνα, σε hardware, κ πουλαει μετα στις υπολοιπες εταιρειες για να φτιαξουν τα δικα τους προιοντα. Μπειτε στο site της Asus να δειτε τι σημαινει πρωτοπορια κ πατεντα!!! Ελεος πια…. αν ηταν apple samsung κτλ τωρα θα παραμιλαγατε ολοι εδω.

acrovat

Το μελλον…Θα τους αφησει ολους ξερους η asus…Tρομερη εταιρεια..Ολες οι οθονες-τηλεορασεις θα ανακαστουν να εχουν εσωτερικο dock για τα κινητα..αργα η γρηγορα..Οποτε με ενα καλο smartfone θα κανεις την δουλεια σου κατα βουληση και οπου θελεις.

Angelos

Φιλε, αν το θετεις ετσι τοτε τραβα και παρε ενα smartwatch!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.