ASUS Transformer unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το 10άρι Android Honeycomb tablet, ASUS Transformer. Με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB και φωτεινή οθόνη LCD IPS με μεγάλη γωνία θέασης το Transformer μπορεί να γίνει laptop αν το συνδέσετε με ένα έξτρα αξεσουάρ-πληκτρολόγιο.

, ASUS Transformer unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

38 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sotiris

Αν και θεωρώ τα ταμπλετ λίγο περιττά, μου φαίνεται καλύτερο από το Xoom….

Anastasios Spanodimitriou

Πριν το 3.1 δεν είχε ελληνικό πληκτρολόγιο. Με το 3.1 υπάρχει ένα θέμα με τον Browser έχει κάποια bugs αλλά σε κανά 1 με 2 μήνες θα έρθει το 3.2 απ ότι μου είπαν από την Asus.
2 bug είναι ότι το αριστερό ηχείο παίζει χαμηλότερα από το δεξί και είναι πρόβλημα λογισμικού ευτυχώς κάτι που στους Xda έχουν διορθώσει.
Κατά τα άλλα η συσκευή είναι τέλεια.

Iakovos

Μου φαινεται πολυ καλο και μαλλον ειναι μια πολυ καλη value for money επιλογη

dimitrios

το καλυτερο tablet μεχρι τωρα!

nimAR

λιγο πολυ undoxing ipad 1 μου θυμιζει ειναι και η συσκευη στο ιδιο σχημα πανω κατω
αλλα παρα πολυ ωραιο δεν λεω

jivaras123

Πολύ καλό Κώστα, περιμένουμε και το full hands on για να βγάλουμε τα συμπεράσματά μας.
Αν θέλω μπορώ να αγοράσω το πληκτρολόγιο μόνο του;

MANOS

Η οθόνη του φαίνεται απίστευτη!!!

Βασιλης Βασιλειου

καλοοοοοοο

Λουφάκης Ιωάννης

Ομοιο με Αcer A500 ιδιο σχεδον βαρος λιγοτερη μνημη 50 Ευρω πιο φτηνο

Sotos73

Καλο φαίνεται θα δείξει…..

Rapid-eraser

Μου φαίνεται φέτος θα χτυπήσω ένα tabletaki 🙂

nick2007gr

είναι αντιγραφή του ipad 1 η μου φαίνεται εξωτερικά?
μέχρι και το κουτί και το πως είναι μέσα το layout είναι ίδιο με το ipad 1

Panagiotis

Το Public στο παραχώρησε τελικά η τα Multirama?

Garo Mangoyan

Ρε παιδιά, φαίνεται σουπερ! Απέχει σαν τιμή απο το ιδανικό μου για μηχανάκι αυτής της κατηγορίας αλλά δεν βαριέσαι.

Μια ερώτηση: έχει κανεις σας tablet? Είναι λογικό να πάρει κανείς tablet χωρίς 3G? Δηλαδή πως θα γίνει; Ο μόνος τρόπος να έχεις αυτόνομη πρόσβαση είναι με mobile hotspot μέσω κινητού. Εσείς θ’ αγοράζατε tablet που είναι wifi only?

Τελικά υπάρχει 3G edition του Asus?

mastor10

αχ και να χε 3g

kostis

για μενα το καλυτερο android tablet. πολυ καλη σχεση τιμης αποδοσης

mastor10

ειδα στο νετ για το 3g
“The UK division of Asus has announced that the Slider and Transformer 3G will be officially released this August. That’s all they disclosed and we haven’t known the exact prices of these tablets. Still we can sure that they will be much cheaper than the iPad so that Asus could compete fairly with Apple. I predict that the Eee Pad Slider would cost us $649 whereas the Transformer 3G would be priced at $599 without docking kit.”

https://techwalls.com/gadget/asus-eee-pad-slider-transformer-3g-release-date/

alex

Σύντομα και σε έκδοση 3G,με τιμή στα 500 δολλάρια-ευρώ-λίρες Αγγλίας.

Alexandros

Το IPS πάνελ που φοράει η οθόνη για μένα τα σπάει. Κώστα, το Xoom και το tab τι τεχνολογία πάνελ διαθέτουν?

Stamatis

δειξε τα B&W και ασε το tabletki 😛

tasos

αρκετα καλο μου φαινεται, αλλα ταμπλετ ποτε ξανα εγω.

Petros xalkida

ρε παιδιά,δεν ξέρω αλλά και εμένα μου αρέσει πάρα πολύ!!!
Είναι ο συνδυασμός χαρακτηριστικά-τιμής που με έχει κάνει σοβαρά να σκέφτομαι την αγορά!
Περιμένω και το Hands-on για να έχω μία πιο ολοκληρωμένη άποψη!

darth vader

λιγο ακριβο ειναι θα μπορουσε να ειναι πιο φτηνο.Τώρα για xoom και sgtab ειναι απλα υπερεκτιμημενα μετρια tablets που δεν αξιζουν ουτε τα μισα απο τα λεφτα τους και ειναι ντροπη και διασυρμος να πουλας ενα tablet του κ***υ για 700+ ευρω ειδικα σε εναν λαο που ετσι πως παει δεν θα εχει να φαει σε λιγο.Το ipad 2 ειναι πολυ καλυτερο και πιο φτηνο και βρηζουν το σταυρακο μας γιατι πουλαει ακριβα τα προιοντα του.

Anastasios Spanodimitriou

Γιατί είναι πολλά τα λεφτά δηλαδή. Ένα καλό Smartphone έχει σχεδόν τα ίδια πράγματα την μισή οθόνη την μισή μνήμη και την μισή μπαταρία. Και κάποια άλλα που δεν γνωρίζω.
Όσο για το αν είναι ίδιο με το IPad 1 δεν έχει καμιά σχέση γιατί πρώτα από όλα δουλεύει σε landscape αντί για portrait που είναι το άλλο. Εσωτερικα ειδικά είναι άστο εντελώς καμιά σχέση. Η τιμή και αυτή σε σχέση με όταν βγήκε το iPad καμιά σχέση.
Μόνο για εξωτερική εμφάνιση σίγουρα κάποιος που δεν ασχολείται θα τα περνάει όλα ίδια αφού είναι μόνο οθόνη δεν έχει πολύ σασι για να μπορέσουν να σχεδιάσουν.

kostis

Οντως εχει θεματακι στο σερφαρισμα μονο ομως οταν το πας γρηγορα πανω κατω. Το 3 lg για μενα δεν ειναι τοσο θεμα γιατι κανεις το κινητο σου μοντεμ κσι κανεις την δουλεια σου.

Nickolas

Ναι όντως βγήκαμε off topic και μάλλον πήρε η μπάλα και το post που έγραφα για το transformer. Πολύ όμορφο, με πολύ καλή οθόνη και σε καλή τιμή και το έξτρα πληκτρολόγιο ανεβάζει ακόμη περισσότερο την ευχρηστία του, δίνοντάς του μεγαλύτερη αυτονομία και θύρες usb.

Stelios

Πολύ όμορφο, και σε καλή τιμή!! Με τρώει πάλι η τσέπη μου!!!

Panagiotis

Η δικιά μου να δείς πώς με τρώει Στέλιο. Αφού μου κόλισε ειναί θέμα ημερών να την αποκτήσω.

fred

ειναι ομορφο,εντυπωσιαστικα!!κ με ωραια οθονη,αντε να δουμε κ το hands on για καλυτερα συμπερασματα!

ΣΤΑΥΡΟΣ

αν δεν είχα πάρει το huawei ideos x5 θα το έπερνα σήμερα με λίγα λεφτα παραπάνω από τον μπαμπά λόγο γεννεθλίων

Dimitris

Καλημέρα. Εγώ έχω το Acer Ικόνια a500. Η διαφορες τους είναι ελάχιστες με την κυριότερη να είναι στο Ικόνια το οποιο έχει USB port. Κατά τα αλλα είναι και τα δυο πολλή καλά και αξίζουν τα λεφτά τους. Το Ικόνια έχει διπλα από την υποδοχή τις sd card μια άλλη καλυμμένη εσοχή η οποια προφανώς είναι για το 3G. Θα δούμε τι μας φέρνει το μέλλον.

George

Καλημέρα. Το έχω καμιά εβδομάδα τώρα και είναι super! Γρήγορο, εύκολο στη χρήση του, αναγνωρίζει 32gb microsd (οπότε το σύνολο στο pad χωρίς τη βάση είναι 16+32=48GB), με πολλές εφαρμογές στο android market, γρήγορο internet και απόλυτα συμβατό με Office 2010! Η συναντήσεις στο γραφείο έχουν άλλο νόημα πλέον!!! Το πληκτρολόγιο αν και με προβληματάκια (στο κούμπωμα και στο backspace που δεν δουλεύει πάντα) είναι MUST μόνο και μόνο για την extra αυτονομία που παρέχει με άλλες 9 ώρες λειτουργίας του tablet! WELL DONE ASUS! Ελπίζω να φέρουν και αξεσουάρ (extra φορτιστές, καλώδια, θήκες) γιατί δεν υπάρχει τίποτα στην αγορά!

Antonito

Παίδες… με ενδιαφέρει το tablet… Άλλα θέλω να ξέρω πρώτα για τις δυνατότητες συνδεσιμότητας

α) HDMI… έχει δοκιμάσει κανείς… playback 720p /1080p?
b) DLNA ασύρματη μετάδοση μουσικής, φώτο και βίντεο (βλ. παραπάνω)
c) Mirroring δυνατότητα

Χρήσιμες θα είναι οι απαντήσεις από κατόχους και το Hands on !!!!!

John Lagman

Καλησπέρα, το asus eee pad transformer μου αρέσει και από ότι έχω ψάξει έχει τα εξής προβλήματα στην τελευταία 3.1 έκδοση για τα οποία δε το αγοράζω: 1. Πρόβλημα με το browsing όταν σκρολάρεις σε ορισμένες σελίδες μαυρίζει η οθόνη (δε γνωρίζω αν συμβαίνει σε όλες τις σελίδες και επίσης δε γνωρίζω αν συμβαίνει το ίδιο όταν απενεργοποιήσεις το plug in του flash player) 2.Πρόβλημα σε αναπαραγωγή βίντεο 1080p κολλάνε τα βίντεο μάλιστα διάβασα ότι δεν υπάρχει hardware acceleration σε mkv ένω σε mp4 υπάρχει και παίζουν καλά. 3.Ποιο χοντρό κατά την γνώμη μου όταν δεν ανταποκρίνεται η οθόνη αφής αφήνεις να αδειάσει από μπαταρία σε περίπου τέσσερις ημέρες με αποτέλεσμα να χάνεις ότι έχεις περάσει… η υπάρχει μία πιθανότητα να διορθωθεί συνδέοντας στο docking station, υπάρχουν αναφορές για το πρόβλημα σε forum και στο youtube για την έκδοση 3.1 . 4.Παρατήρησα ότι το widget της asus για τον καιρό στην αρχική Οθόνη δεν δείχνει την λέξη Αθήνα σωστά. Και τέλος κάτι που διάβασα από εδώ ότι το αριστερό ηχείο παίζει χαμηλότερα από το δεξί . Έχω διαβάσει ότι υπάρχει και έκδοση 3g. Πότε θα δούμε tegra 3 tablets ; Αξίζει η αναμονή για αυτούς που θέλουν ένα tablet ;… Συνέχεια »

Manolis K

Το Πήρα από Amazon Uk με keyboard

Είναι WW έκδοση με 3.1 3,4,4,5
Όλα οκ αλλά έχω ένα μεγάλο πρόβλημα με Market
Όλα μα Όλα τα προγράμματα μου λένε Δεν Είναι διαθέσιμο στην συσκευή σου ή Χώρα σου

Ούτε to Flash Player , Skype kai opera?
Έχετε καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω? Factory reset και firmware update έκανα.. αλλά τίποτα…

Γκαρο Μαγκογιαν

Η λυση λεγεται market enabler. Κανει emulate to CID ξενου carrier κινητης κ ανοιγουν ολα! Ειχα το ιδιο προβλημα με custom 2.3.4 στο Desire μου. Λυθηκε με αυτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.