BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το BlackBerry Storm 2, οθόνη αφής 3,25 ιντσών τεχνολογίας SurePress, Wi-Fi, GPS και κάμερα 3,2 Megapixel με flash. Το κοιτάμε από μια άλλη οπτική γωνία και το συγκρίνουμε με άλλες δημοφιλείς πλατφόρμες κινητών. Μας άφησε θετική εικόνα στο σύνολό του. Δείτε το βίντεο και τις hands on φωτογραφίες.

, BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, BlackBerry Storm 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giorgio

Το έχω δοκιμάσει.

Ποιος ο λόγος να έχεις οθόνη αφής που να “πατιέται” σαν να έχει κανονικά πλήκτρα; fail.

aris

το ελληνικου μενου ειναι
απο την μανα του??
ποτε θα κυκλοφορησει/τιμη??

aris

μου φαινεται θα στραφω προς bb
γιατι φαιρνει καπως σε iphone,
παντως το browser δεν ειναι ικανοποιητικο.

tsak4

Φαση εχει που λες για την οθονη οτι ή θα την λατρεψεις ή θα την μισησεις και αμεσως μετα λες οτι σου εχει αφησει αναμικτα συναισθηματα..
Τις ρυθμισεις πολυ προχειρες τις βλεπω με την λιστα και το λευκο φοντο.
Παντως σε αλλα βιντεο φαινεται πιο γρηγορο στο ιντερνετ…

Nipenthis

Μόνο εμένα μου φαίνεται άκρως εκνευριστικό όταν η Vodafone αποφασίζει να φέρει ένα κινητό αποκλειστικά και το καταστρέφει συθέμελα βάζοντάς του το άθλιο μενού της; Ιδιαίτερα παλιότερα, που έβαζε σε ένα από τα κουμπιά που κανονικά είχαν shortcuts το Vodafone live!

SolitaryX88

Η Click Throught οθόνη του Storm 2 9520 είναι άριστη συγκριτικά με του προηγούμενου Storm.
Πάντως σαν συσκευή για Berry δεν με βολεύει καθόλου. Είμαι QWERTY fan boy…

Alexander

Καθότι έχω την ευκαιρία να διαθέτω ενα Storm2 (9520) εδώ και περίπου 2 εβδομάδες (Vodafone UK έκδοση) έχω διαπιστώσει τα εξής : Σε σχέση με το Storm1 (9500/9550) δεν υπάρχουν ιδιαίτερες διαφορές στα χαρακτηριστικά (εξαιρείται το WiFi) ωστόσο τα bugs εχουν μειωθεί σημαντικά. Απο εκεί και πέρα : 1) Το πληκτρολόγιο είναι θέμα συνήθειας…Κάποιοι βέβαια μπορεί να το μισούν (ίσως οι περισσότεροι)… Προσωπικά το λατρέυω… 2) Σε θέματα Messaging δε το κερδίζει κανείς… Τα email έρχονται αμέσως (το push του είναι ό,τι καλύτερο)… 3) Στο browsing εννοείται οτι υστερεί σε σχέση με τον Safari της Apple… Ο browser φαίνεται υποανάπτυκτος… 4) Το αισθάνεσαι πολυ καλύτερα στο χέρι σε σχέση με τα iPhone ενω και αισθητικά πιστεύω δεν υπάρχει σύγκριση. 5) Είναι αρκετά πιο γρήγορο απο το Storm1 αν και αυτό έχει να κάνει με το ironing-out του software περισσότερο παρα το hardware… 6) Πολύ σημαντικό είναι και το εύκολο upgrade… Ήδη έχει κυκλοφορήσει upgrade (απο την TIM Ιταλίας) το οποίο βελτιώνει (εκτός των άλλων) αισθητά το boot time σε σχέση με το OS της μαμας του (τώρα κάνει λιγότερο απο 1 λεπτό)… 7) Το μόνο πραγματικά απογοητευτικό σημείο πάνω στο storm2 είναι η μπαταρία του η οποία μετα βίας κρατα… Συνέχεια »

ted

καλησπερα!
ρε παιδια εχω ενα προβλημα..
αγορασα ενα blackberry storm 2 και δεν μπορω να μπω στο wifi του σπιτιου μου.
με τα windows mobile ποτε δεν ειχα προβλημα. μου ρχετε να παρω το σφηρι και να το κανω κομματακια.
ενω μου δειχνει οτι εχει συνδεθει με “χλωμΗ” την ενδηξη wifi,δεν ανοιγει σελιδες..
για να μπω μεσω wifi στο ιντερνετ θα πρεπει μονο να εχω συμβολαιο και να δινω τα κερατα μου στην κοσμοτε??? δεν γινετε δωρεαν να συνδεετε οπως τα WM,IPHONE,ANDROID??
Εαν γνωριζει καποιος κατι με τις συγκεκριμενες συνδεσεις Ας με βοηθησει λιγακι…..please HELP MEEEE!!!

Panos

Μπορεις να μπεις κανονικα σε οποιο wi-fi θελεις.Φροντισε απλα στις ρυθμισεις του browser να μην εχεις τσεκαρισμενο το wap browser.Αν δεν εχεις συμβολαιο με καποια εταιρεια,οπως και εγω,δεν μπορεις να εχεις προσβαση στα mail σου (εκτος απο τα web based οπως gmail αλλα μονο μεσω browser).Επισης χωρις συμβολαιο και προγραμμα BIS δεν μπορεις να εχεις την υπηρεσια PUSH EMAIL.Kαλο ειναι να βαλεις και τον Opera Mini browser,ειναι πολυ καλυτερος απο τον default…

konstantinos

ΔΗΛΑΔΗ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΚΑΙ Η ΟΘΟΝΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΚΟΥΜΠΙ ΠΡΟΕΞΕΧΩΝΤΑΣ ?

konstantinos

ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΗΧΟ , ΕΕΕ ???

konstantinos

Α ΕΝΝΟΕΙΣ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΠΡΟΕΞΕΧΕΙ ΕΕΕ ? ΑΛΛΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΣΑΝ ΚΟΥΜΠΙ …

Κάλια

Πολύ καλό review…μήπως γίνεται να κάνουμε ένα και για το curve 8520; 🙂

konstantinos

Κώστα , η τεχνολογια surepress δεν απενεργοποιήται ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.