Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Connect Me TS-703GR το Android tablet που θα φέρνει η Forthnet στα μέσα Δεκεμβρίου με τιμή 69.90 ευρώ. Το Connect Me έχει οθόνη αφής 7 ιντσών, μονοπύρηνο επεξεργαστή, μνήμη RAM 512MB και πρόσβαση στο Google Play. Θα καταφέρει να ανταποκριθεί στις καθημερινές μας απαιτήσεις για social media, gaming και σερφάρισμα στο ίντερνετ; Δείτε το βίντεο.

Connect Me TS-703GR πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Connect Me TS-703GR ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

132 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GfK

No GPS – No 3G – No video-in – σκοτεινή οθόνη = άχρηστο για το αμάξι
Απλό φτηνό μικρό τάμπλετ = τέλειο δώρο για τα παιδιά!!

Delas

Κώστα θα θέλαμε να μας δείξεις και τον browser…

Στο 7:35, η μιση μπαταρια εξαφανιζεται δια μαγειας! Καλο παντως σε γενικες γραμμες, η οθονη να ηταν λιγο πιο φωτεινη και λιγο μεγαλυτερης αναλυσης θα ηταν ιδανικο στην τιμη του

Γιωργος Ε.

Εξαντλήθηκε!!!

Νίκος Κ

Ωραία και αναλυτική η παρουσίαση, νομίζω είναι μια καλή επιλογή για τα χρήματα που κοστίζει, δεν μιλάμε για τρελες επιδόσεις αλλά για ταινίες, browsing, διάβασμα φαίνεται μια χαρά.

iosif1980

Προφανώς είναι θέμα μοντάζ… 🙂

Νίκος

Μια χαρά είναι για τα λεφτά του με μόνο σοβαρό μειονέκτημα την μπαταρία!Ευχαριστούμε Κώστα για το hands on και αν μπορείς να μας πεις πώς τα πάει και στο ίντερνετ!!!

Νίκος

Μόλις είδα ότι το έχουν και τα Multirama για προπαραγγελία με 129 ευρώ!Καλά μας δουλεύουν;;;;Έλεος,σε πρόβατα απευθύνονται;;;Σε ευχαριστούμε Κώστα για την απάντηση!!!

Πανος Σομπολος

Για 70 ευρώ είναι άψογο!
Για τα 99,90 που γράφει όμως μετά το πέρας της προσφοράς δεν το συζητάμε όλα τα υπόλοιπα είναι καλύτερα σε αυτά τα λεφτά
Άσε που με τις τιμές που έχουν γράψει κατά καιρούς διάφοροι φίλοι βλέπουμε οτι και στα 70 εχει αρκετό κέρδος η Forthnet ,στα 99 μιλάμε για αισχροκέρδεια πλεον !
Προσωπικά έχω προγραμματίσει ενα Alcatelακι T10 για τον εαυτό μου τα Χριστούγεννα ομως και αυτό είναι πολύ καλή πρόταση για τα λεφτά του ειδικά για πιτσιρίκια που λέει και ο πρώτος φιλος

sotos

@Πανος Σόμπολος και εγώ ψήνομαι για alcatel t10, ως μέσος χρήστης πιστεύω με καλύπτει απόλυτα και είναι σε λογική τιμή (πολύ σημαντικό για την εποχή). 125€ στο e-shop. Παιδιά εάν πιστεύει κανείς για κα΄τι καλύτερο σε αυτά τα λεφτά ακόυμε προτάσεις.

p.s.https://ipadalternative.com/high-end-tablet-pcs/119-ainol-novo-7-flame-dual-core-android-403-ics-16gb-1280800px-dual-camera.html 134€ πάνω κάτω ίδια λεφτά αλλά πολύ καλύτερο μηχάνημα. Αλλά εάν σου χαλάσει θα κάνεις τον Κινέζο? Στο alcatel θα βρεις την άκρη……

Παιδιά ακούμε προτάσεις δεν είμαστε ξερόλες, πάντα ακούμε!

ΝΙΚΟΣ

κωστα ευχαριστω για το hands on.το εχω παραγγειλη και για τα λεφτα του ειναι σουπερ!!!!το ηθελα για καμμια ταινια,σερφαρισμα.απλα πραγματα ετσι ωστε οταν δουλευω στο λαπτοπ να εχει η συζυγος αυτο και να σερφαρει.σουπερ για ταλεφτα του.

Kostas

Εγω παιδια το εχω ήδη παραγγείλει και θα παραγγείλω ακόμη ενα . Το tablet το θέλω για περιήγηση στο ιντερνετ για καμμια εργασία με αρχεία office , αντε και καμμια ταινία να μην κουβαλαω τον υπολογιστή . Οτι αλλο εχει θέμα με δουλεια και επεξεργασία το κάνω στον υπολογιστη , δεν θα ασχοληθω στον tablet ακόμη και αν ηταν Ipad ή Nexus

Οπότε με 70 ευρώ ειναι οχι μια χαρα , αλλα τέλειο !!

boula

Ψάχνω ένα tablet για ανάγνωση e-book. Θέλω να διαθέσω έως 150 ευρώ, δεν με ενδιαφέρουν οι υπολοιπες λειτουργίες του θέλω όμως η αναγνωση βιβλίων να είναι όσο το δυνατον καλυτερη με αυτα τα λεφτα.. Μπορείται να μου προτείνεται ένα ή μήπως θα ήταν καλύτερο να πάρω ένα e-reader?
Θέλω να έχει μεγάλη οθονη πχ. 9 ή 10.1

AnakinSkywalker

Κώστα φορτίζει από την θύρα micro USB;

Manos1

Μια ερωτηση…κατω απο εντονο-μετριο ηλιο θα εχεις προβλημα με την φωτεινοτητα της οθονης.Και ψυξελιαζει πολυ;

Πανος Σομπολος

@sotos εμένα μου φαίνονται καλά τα 125 για επώνυμο ταμπλετακι φίλε μου και βρίσκεις και παντού κοντινές τιμές μπορεί και φθηνότερα! Βεβαία είναι Κινέζικων συμφερόντων και η Alcatel ,άλλο όμως να ψάχνεις τον Τσακι Τσαν στο xda κι άλλο Alcatel την έχω πατήσει με κινεζική αγορά στο παρελθόν!
Προσωπικά την έχω και σε εκτίμηση την εταιρεία απο πολύ παλιά αν δεν υπάρξει τίποτα συνταρακτικό σε αυτά τα λεφτά μέχρι να το πάρω μόνο αυτό έχω στα υπ όψιν

Lefteris Nt

Είδα σήμερα τυχαία και στο Μάκρο , tablet στις 7 ίντσες με 72€ ( μέσα το ΦΠΑ ) , με παρόμοια χαρακτηριστικά . Αυτό που δεν ανέφερε ξεκάθαρα στην συσκευασία , και μάλλον αμφιβάλω να διαθέτει , είναι το Google Play Store .
Γνωρίζει μήπως κανείς κάτι περισσότερο για αυτό το μηχάνημα ;

Βλέπω πλέον πολλά tablet στις 7 ίντσες , με τιμές παραπλήσιες , από forthnet , e-shop , makro . Μήπως να κάνουμε υπομονή να πλησιάσουν περισσότερο τα Χριστούγεννα , που θα βγούν ίσως περισσότερες προσφορές ; Και ίσως με λίγο καλύτερα μηχανήματα ;;;;

ΤΡΙΑΔΑΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

ΚΩΣΤΑ ΘΕΛΩ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΓΙΑ ANDROID ΤΟΥ TECHBLOG ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ…..TECHBLOG THE BEST ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

dimitris

ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!ΟΣΟ ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ..”ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΘΟΝΗ..ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΦΩΤΕΙΝΟΤΗΤΑ..ΚΤΛ..” ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ 350 ΕΥΡΩ,ΠΕΡΙΠΟΥ ΕΝΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΜΙΣΘΟ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ,ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟ IPAD MINI.ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ TABLET ΜΕ ΤΙΜΗ 5 ΦΟΡΕΣ ΚΑΤΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΑΥΤΟ..ΚΑΝΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.

AnakinSkywalker

Ευχαριστώ Κώστα! Πολύ βολικό που φορτίζει και μέσω micro USB 🙂

Nick Pap

Παιδιά..θέλω ένα tablet μέχρι 120Ε (μν μ πείτε nexus 7 γιατί δεν μ φτάνουν τα λεφτά). Κοίταξα και στο pandawill όπου έχουν καλύτερα χαρακτηριστικά αλλά δεν ξέρω για την ποιότητα κατασκευής.Εχω δει και το connect από την forthnet και το tablet στα e shop και το one touch το Alcatel….τι μου προτείνετε ΓΡΉΓΟΡΑ

GREG

Wi-Fi τοπικό δίκτυο «Mara αποθηκευμένο ασφαλισμένο με WPA»

xaxas

Παιδια εγω ειχα κανει τη προπαραγγελια απο το λινκ στο προηγουμενο αρθρο ..αλλα ακομη δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση στο μειλ η εστω τηλεφωνικα σχετικα με την εξελιξη της παραγγελιας…δεν ξερω τι να κανω

AnakinSkywalker

@xaxas Η παράδοση ξεκινάει 17/12. Θα σε ενημερώσουν με email όταν το προϊόν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα που δήλωσες ότι θα το παραλάβεις στην φόρμα της προπαραγγελίας.

Tile

Κώστε να σε ρωτήσω σχετικά με την microSD θύρα που έχει…είχα δει στα specs ότι υποστηρίζει μέχρι 16GB αλλά είχα ακούσει σε άλλα tablets (no name κινέζικα) ότι είχαν πρόβλημα να αναγνωρίσουν κάρτα microSD class 10….εδώ δεν ισχύει κάτι τέτοιο σωστά;…επίσης είδα στο video είχες μερικά games φορεμένα επάνω…η απόδοση του σε αυτά είναι καλή ώστε να σκοτώνουμε λίγο χρόνο όποτε χρειαστεί; (με εξαίρεση το angry birds που κράσαρε στο video)

A N

για όσους δεν το έχουμε προπαραγγείλει υπάρχει περίπτωση να το πάρουμε με 70€??

AnakinSkywalker

@A N η τιμή των 69,90 ευρώ σύμφωνα με την ανακοίνωση της Forthnet ισχύει μέχρι 31 Ιανουαρίου. Μετά θα πωλείται 99,90 ευρώ. Δες εδώ:

https://techblog.gr/wp-content/uploads/2012/11/Connect-Me-TS-703GR-5.jpg

A N

οπότε αν συμπληρώσω τώρα τη φόρμα https://www.surveymonkey.com/s/Forthnet_ConnectMePreOrder θα το πάρω στις 10/1 όπως λέει με 70?

sotos

@nick pap ainol novo 7 fire ή flame (το ίδιο είναι) εχει και 1 χρονο εγγυηση ειχα γραψει ένα λινκ πιο πανω. Τωρα αν σου χαλασει που θα βρεις εγγύηση….Πάντως το μηχάνημα είναι κλάσης nexus 7 (σαφώς καλύτερο το nexus και brandname κλπ απλά εννοώ ότι έχει από τα καλύτερα specs που μπορείς να βρεις σε 7αρι όπως και το nexus 7)

Νίκος

Αναρωτιέμαι εάν πρόκειται να υπάρξει κανένα πρόβλημα με τα παρακάτω(και θα παρακαλέσω όποιος μπορεί να βοηθήσει, ας απαντήσει):

Skype
Browsing
Applications(Angry Birds για παράδειγμα)
Movies

Nick

Πολύ καλή προσφορά tablet από eshop με 1,6 GΗz dual core και 1 GB Ram DDR3 και έχει ίδια κάρτα γραφικών με το connect me την Mali 400 και υποστηρίζει και Google Play
https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.909284
Ποια η γνώμη σας για το πιο πάνω tabletακι? Επίσης τι παίζει γενικά με το Google Play? Υπάρχει περιπτωση κάποια συσκευή η οποία διαθέτει Google Play να μην έχει πλήρη προσβασιμότητα στις εφαρμογές?
Εγώ έχω προ-παραγγείλει το connect me αλλά μάλλον το κόβω λόγω χαρακτηριστικών να παίρνω το Apollo του eshop.
Αν ψάξει κανείς πληροφορίες για το Apollo και βρει στα Αγγλίκα ας τις postαρει εδώ για να δούμε γιατί εγώ βρήκα μόνο στα Πωλονικά

greeceandroid

Nick για τα λεφτά του είναι αρκετά καλό. Προφανώς δεν υπάρχει τόσο “άμεση” σύγκριση με το Connect-Me (τουλάχιστον όχι στην τιμή προ-παραγγελίας), καθότι η (ποσοστιαία) διαφορά στην τιμή τους είναι σημαντική.

Ο κάθε προγραμματιστής ΑΝ κρίνει ότι η εφαρμογή του δεν τρέχει σωστά στην Χ/Ψ συσκευή μπορεί να την “εξαιρέσει” από το Google Play. Σκέψου ότι π.χ. φτιάχνεις ένα απαιτητικό παιχνίδι και δεν τρέχει σε low-end συσκευές, οπότε θέλεις να μην μπορούν να το κατεβάσουν οι χρήστες του.

Και το Apollo, και το Connect-Me (στην τιμή προπαραγγελίας), συμφέρουν.

Nick

Φίλε greeceandroid στη τιμή φυσικα δεν συγκρινονται γιατί έχουν σχεδόν διπλάσια διαφορα. Αλλά στα χαρακτηριστικά το Apollo έχει διπύρηνο επεξεργαστη και 1 GB Ram οπότε σίγουρα είναι πιο καλό.

Ευχαριστώ πάντως πολύ για την απαντησή σου γιατί κατάλαβα τι παίζει με το Google Play και πιστεύω μόλις έχω τις επόμενες μέρες ένα tablet θα καταλάβω περισσότερα!

Λοπού

Γεια !!!

Σκέφτομαι να αγοράσω και εγώ το Tabletaki για internet facebook κ.λ.π πιστεύω είναι ιδανικό για internet κ.λ.π..
Θέλω να ρωτήσω εάν το έχουν στα καταστήματα τη Forthnet για πάω να το δω η αν το έχει δει κάποιος για να μου πει μία γνώμη να ξέρω εάν αξίζει για την δουλειά που το θέλω όπως είπα και παραπάνω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Nick

Φίλε/η Λοπού στη σελίδα αυτό μας λέει την γνώμη του ο Κώστας

Λοπού

Ναι είδα την απάντηση του κώστα και όλα τα άλλα μηνύματα..
Απλά ρώτησα επίσης και κάτι ακόμα εάν ξέρει κάποιος κάτι..

ΜΑΝΩΛΗΣ

Δεν πρεπει να ζηταμε απο ενα ταμπλετ των 70ευρω να λειτουργει τοσο καλα οσο και ενα ταμπλετ των 200. Φυσικα θα εχει το connect me θεμα με την οθονη, την μπαταρια, το κρασαρισμα…εδω τα διπλο-τετραπλοπυρηνα κινητα μας μας απογοητευουν αραια και που (αχ υπερθερμανθηκε, ωχ τα χρωματα ειναι ψεφτικα ή θολα,δεν περνει εξτρα μνημη, οοπς γρατζουνιεται ευκολα κτλ), ενω εχουμε δωσει και 10πλασια χρηματα απο αυτο το ταμπλετακι…Αγοραζουμε “φιατακι” για να τρεχουμε σαν ¨φερραρι” ?????

Greek Gooner

Σας παρακαλώ όποιος ξέρει να μου απαντήσει στα εξής΄
Παίζει avi και mkv ταινίες ? Αναγνωρίζει/Παίζει ελληνικούς srt υπότιτλους ?!
Please help guys

Νίκος

MKV πάιζει σίγουρα για srt δεν ξέρω

manolis

teleio !!!!!to 8elw poli

bill

ξερει κανεις αν θα μπορεσω να το παρω 70 ευρω χωρις να κανω προπαραγγελια και απλα να παω σε ενα καταστημα της forthnet και να το ζητησω στις 25 ιανουαριου πχ?

Λοπού

Φίλε bill στην ουσία στην προ-παραγγελία κατοχυρώνεις σε όποιο κατάστημα θες το Tabletaki γιατί άμα πας μπορεί να μην βρεις γιατί θα έχουν εξαντληθεί..Αρα καλύτερα να κάνεις προ-παραγγελία θα είσαι σίγουρος 1000% πως θα το πάρεις στην ημερομηνία δεν αλλάζει κάτι.

Kostakis

Το θέλω 🙂 🙂 για δωρακιιιιιιιιιιιιιιι

dionisis

Μόλις μου ήρθε mail επιβεβαίωσης της παραγγελίας και ότι μπορώ να το παραλάβω από 21-12

Dimitris19

Μολις μου ήρθε και εμένα mail απο την forthnet για παραλαβή απο 20/12!Σε κάποιο σημείο λέει “Παρακαλούμε επιβεβαιώστε μας την κράτηση σας”…πρέπει να τους στείλω κάποιο mail ή να πάρω τηλ στο κατάστημα?

giorgakis

γνωριζει καποιος αν στις γλωσσες εχει ρωσσικα?

Λοπού

Καλησπέρα…

Εάν επιτρέπεται πιο είναι το ι-μαιλ που σας ήρθε για να το κοιτάζω…
Αν και εγώ το παράγγειλα με την παραγγελία που θα έρθει στις 20/1 δεν νομίζω να έρθει από τώρα
ι-μαιλ αλλά τέλος πάντων όποιος θέλει ας μου πει

Ευχαριστώ

Γιώργης

https://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908276&sid=1

Τι γνώμη έχετε για αυτή την προσφορά, οκ δίνεις κάτι παραπάνω αλλά…; Όχι τίποτα άλλο αλλά έχω κάνει προπαραγγελια το connect me και τώρα το σκέφτομαι….

Rafail

ρε παιδια θελω να μου πειτε αν εχει μικροφωνο για το skype και αλλα.Σας παρακαλω απαντηστε οσο πιο γρηγορα!!!!!!!

Tile

@rafail

αν και προφανώς για να έχει κάμερα και να κάνει κλήσεις skype (όπως ανέφερε ο Κώστας στο βιντεο) πρέπει να έχει κ μικρόφωνο. Επίσης αν είχες κάνει μία μικρή αναζήτηση πχ στην επίσημη σελίδα της forthnet για το ταμπλετ εδω: https://www.forthnetgroup.gr/Article.aspx?a_id=4858 θα διάβαζες και αυτό: “Ενσωματωμένο μικρόφωνο , για να μπορείτε να μιλάτε μέσω Skype ή άλλων εφαρμογών”.

Rafail

Γιατι σε αλλα site που εχει το connect me η μπαταρια εχει διαρκεια 5 ωρες ενω εδω μας τονιζει οτι εχει μονο 2 ωρες;;

aanag

το πηρα … οκ για τα λεφτα του δεν ζητας πολλα, οντως μεγαλο μειον η σκοτεινη οθονη … επίσης εσωτερική SD μου βγάζει 1,86 GB και internal storage 0,98 GB εκει πανε οι εφαρμογες απο οτι καταλαβα … τα 4 GB αποθηκευτικος χωρος απο που προκύπτουν; Κώστα αν μπορεις πες μας τι βλεπεις στο δικο σου στις Ρυθμίσεις –> Αποθήκευση χωρίς τυχόν πρόσθετη SD … μην τυχόν είναι bug του δικού μου

bill

Το Tablet είναι τελειο! Απο αυτο γραφω τωρα.τα μονα μειον του ειναι η οθονη και η μπαταρια

Bill

παιδια ξερει κανενας πως μπορω να βαλω widget?επισης υπαρχει καμια εφαρμογη για εξοικονομιση μπαταριας?

AnakinSkywalker

Η μπαταρία όντως μεγάλο μείον. Εμένα κρατάει μάξιμουμ μιάμιση ώρα. Κατά τα άλλα μια χαρά συσκευή είναι για το κόστος της.

kostis

σημερα μου ηρθε mail απο την forthnet οτι στις 28/12 θα ειναι στο καταστημα της επιλογης μου για παραλαβη…..
να το παρω ρε παιδια? δεν εχω τρελες απαιτησεις…. να μην λαγκαρει στο σερφαρισμα μονο…
η αυτονομια που αναφερεται ειναι με την οθονη στην maximum φωτεινοτητα?

tzon

ποση ωρα κανει να ανοιξει ??γτ περιμενω κανα 20λεπτο και τπτ

bill

Εμενα στην αρχη ανοιγε αμεσως.τωρα που το εχω φουλαρει με εφαρμογες δεν πρεπει να κανει πανω απο 1 λεπτο

tzon

ακομα περιμενω αλλα τπτ

bill

Τι σου δειχνει στην οθονη;

tzon

connect me και δεν προχωραει

Tile

Παράξενο ακούγεται αυτό. Δεν το έχω το tablet αλλά σε ένα άλλο που πήρα έκανε μερικά δευτερόλεπτα να μπει. Μήπως έτυχες σε κανένα ελλατωματικό;

tzon

μαλλον θα το παρω πισω τη δευτερα αλλα θελω να πει καπιος που το εχει σε ποσο φωρτονι

tzon

ακυρο ανοιξε απλα ηθελε τρελη φωρτισι πρωτα

tzon

:)))))))))))))))))))))))))))))))))

Λοπού

Tzon πώς σου φαίνεται είναι καλό κολάι στο ίντερνετ στα games φορτώνει καλά γιατί θα το πάρω και εγώ μέσα στη εβδομάδα 😀 😀 😀 😀

tzon

Ολα καλα απο το browser του παιζει τα παντα απο αλους δεν παιζει τα flash απο game δεν εχω παιξει ακομα αλλα απο ιντερνετ σουπερ κανενα κολημα

Λοπού

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες..Εάν δοκιμάσεις και άλλα με το talbet ταινίες,games (Π.Χ Angry Birds) βίντεο κ.λ.π..Εάν μπορείς και θέλεις άφησε ένα μήνυμα εδώ θα το εκτιμήσω 😀

Ευχαριστώ Εκ των Προτέρων

bill

Το εχω κι εγω το tablet.με παιχνιδια τα παει πολυ καλα.μεχρι και το real football 2012 (3d ποδοσφαιρακι ειναι) εβαλα και το παιζει χωρις να κολαει.

Λοπού

Ευχαριστώ πολύ bill :D…Καλορίζικο και να το χαρείς..

Lefteris Nt

@ tzon

Επείδή και το δικό μου που ήρθε από το public , έκανε το ίδιο πράγμα με την οθόνη ( έμενε αναμένη και έδειχνε το Connect Me ) , πόση ώρα το άφησες να φορτίσει ; Και να την ώρα που φόρτιζε , η οθόνη ήταν αναμένη ;
Βέβαια ήδη το πακετάρισα και τους έστειλα πίσω με courrier , αλλά απλώς να ξέρω , που την Δευτέρα που θα μιλήσω με το τεχνικό τμήμα να τους πώ να το αφήσουν να φορτίσει και να το τσεκάρουν μετά .

tzon

Εγω το πηρα το ανοιξα και εβλεπα connectme περιμενα και ξενερωνα λεω σε εμενα επεσε το τζουφιο και λεω δεν το βαζω στη φωρτησι να δω τι θα γινει και το αφησα ανοικτο αυτο εκει το χαβατου δεν προχορουσε και το κλεινω και το αφηνο στην ακρη ημουν ετοιμος να το γηρισω πισω αλλα ειπα να κνω μια δοκιμι ακομα και τελικα ανοιξε αποτι καταλαβα αυτα ειναι τελιως αφορτβστα και θελουν στο ρευμα καμποσι ωρα για να ανοιξουν

Lefteris Nt

@ tzon

Πόση ώρα το άφησες να φορτίζει ; και το άφησες με την οθόνη ανοικτή να φορτίζει ( να δείχνει δηλαδή το λογότυπο ) ;

Γιατί πριν από λίγο επικοινώνησαν μαζί που από το τεχνικό τμήμα του public που το αγόρασα και τους το επέστρεψα , και μου είπε ο τεχνικός ότι σήμερα του επέστρεψαν άλλα 2 με το ίδιο θέμα . Αυτό που του πρότεινα είναι να δοκιμάσει να το αφήσει να φορτίσει σήμερα , και να δούμε μετά τι θα κάνει .

tzon

ναι με το λογότυπο καμια ωρα και μετα το εκλεισα και το ανοιξα και δουλεψε κανονικα και η μπαταρια ηταν στο 12 % απο τοτε και μετα ολα κομπλε

Lefteris Nt

Τελικά πρίν από λίγο επικοινώνησε ο τεχνικός από το public μαζί μου . Μου είπε ότι το άφησε να φορτίσει σχεδόν 2 ώρες και με κάποιον συνδιασμό τυχαίο στα πλήκτρα κατάφερε και του έκανε reset . Μετα από αυτό το tablet ξύπνησε και δούλεψε κανονικά και μπήκε και μέσα στο android . Μου είπε επίσης ότι έκανε το ίδιο ακριβώς και στα άλλα 2 tablet που του είχαν επιστρέψει για τον ίδιο λόγο , και δούλεψε και σε αυτά .
Θα το αφήσει να φορτίσει σήμερα , και αν αύριο όλα είναι εντάξει , θα το πακετάρει για επιστροφή με courier στο Ηράκλειο . 🙂

TZON

:))))))))))

dionisis

εχετε παρατηρησει οτι η μπαταρια απο 70% με 75% πεφτει αποτομα σε πολυ χαμηλα ποσοστα 30% με 25% ? παντως με ανοιχτη την οθονη αντεχει το πολυ μιαμιση ωρα τρατζικ μπαταρια!!!

tzon

ψηλε εγω δεν εχω καταφέρει ακομα να δω βιντεακι 50 λεπτα live stream και απο 12% κλεινη για αυτο μπαλαντεζα φορτηστις και μονιμα στιν φορτησι χαχχαχαχαχαχαχα α και κατι ακομα με το φορτηστι του φορτιζει πιο γρηγορα

bill

εμενα το tabletακι μου ηρθε με 100% φορτιση. επισης στη συσκευασια δεν υπηρχε το καλωδιο που δεχετε usb stick.εσας εχει αυτο το καλωδιο?

dhmhtrhs

χρονια πολλα σε ολους!!!και εγω μια απο τα ιδια παιδια ανοιξε την πρωτη μερα κανονικα και απο την δευτερη μερα εχει κολλησει με την οθονη connect me..σκετη απογοητευση αυριο το παω πισω κ με αυτην την οθονη δεν βλεπεις τιποτα!οτι πληρωνεις παιρνεις τελικα!!!

Λοπού

Χρόνια πολλά και από εμένα…Τελικά τη λέτε ρε παιδιά να μη το πάρω γιατί το πολύ σε 2-3 μέρες θα το έχω μόνο για internet το θέλω και κανένα game δεν κάνει ούτε για αυτά??

Lefteris Nt

Χτες το παρέλαβα πάλι το tablet . Όλα δουλευουν ρολόι εδώ και 2 ημέρες , αν και δεν του έχω κάνει και τρελή χρήση . Η συνολική αίσθηση που μου αφήνει , είναι πολύ καλή . Για τα λεφτά του είναι σούπερ πιστεύω . Για κάποιον που είναι νέος στο android και στα tablet γενικότερα , δεν πιστεύω ότι υπάρχει πιο τίμια πρόταση .
Εντάξει υπάρχουν θεματάκια , όπως το γυάλινο πλαίσιο στην οθόνη που κόβει ένα χιλιοστό από κάθε πλευρά της οθόνης , η μπαταρία που είναι ολίγον μικρή σε διάρκεια , η μικροκαθυστερήσεις όταν το φορτώσεις πολύ , αλλά και πάλι μην ξεχνάτε το κόστος του .
Μεγάλο θετικό η ύπαρξη του play store . Κάνεις άνετα την δουλειά σου , διαλέγεις ότι app θες χωρίς πολλά πολλά , και κατεβάινει απρόσκοπτα στο tablet . Χώρια που σαν μέγεθος είναι ότι πρέπει και για τα χέρια του μικρού γιού , και μπορεί να βλέπει εκεί youtube χωρίς να απασχολεί τον φορητό του μπαμπά ή της μαμάς 🙂
Αν κάποιος θέλει καμία ερώτηση , εδώ είμαι πάντως 🙂

Diavola

Το ταμπλετακι δουλευει μια χαρα, αρκετα καλη αγορα για τα λεφτα – χαρακτηριστικα του, το προτεινω ανεπιφυλακτα σε οποιον θελει μια φθηνη αλα καλουτσικη λυση απο το να ξεπαραδιαστει Χριστουγενιατικα.
Σημερα το παρελαβα απο Forthnet και εκτος του κοιμισμενου υπεφθυνου του υποκαταστηματος (να μην αναφερω τοποθεσια) που δεν ηξερε τι του γινετε και εψαχνε επι 3 τεταρτα για λιστες προπαραγελιων εμεινα πολυ ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη αγορα μου.
Μπαταρια 100 λεπτα σε ταινια, υπαρχουν μεγαλυτερες και οχι πολυ ακριβες στο internet, εγω αυτο εχω σκοπο να κανω για να φθασω σε ποιο ικανοποιητικο επιπεδο λειτουργειας.
Καλες γιορτες σε ολους σας !

Λοπού

Ευχαριστώ πολύ φίλε Lefteri για τις πληροφορίες με βοήθησαν στο να αποφασίσω…Είμαι άπειρος
από Tablet αυτό πιστεύω είναι η καλύτερη αρχή που θα μπορούσα να κάνω με Tablet…

Στέργιος

Ας γράψω κι εγώ τη γνώμη μου μια και έχω και εγώ στην κατοχή μου το εν λόγω ταμπλετάκι.Το πήρα από τη forthnet στη γνωστή τιμή.΄Εχω κινητό android έδώ κι ένα χρόνο γι αυτό και πιστεύω ότι γνωρίζω καλό το λειτουργικό του και μπορώ να εκφέρω γνώμη.Βασικά το πήρα για σερφάρισμα στον καναπέ ή το κρεβάτι σε περίπτωση που δεν έχω διάθεση να ανοίξω το λάπτοπ.Με τον επιλεγμένο browser είναι αργό θα έλεγα, με τον όπερα μίνι πάει σφαίρα.Στο skype που το δοκίμασα τα καταφέρνει μια χαρά.Τραγούδια,ταινίες και φωτογραφίες τα αναπαράγει επίσης πολύ καλά.Διαβάζει με άνεση αρχεία pdf,word και excel.Στα αρνητικά η οθόνη που είναι μάλλον σκοτεινή και βέβαια το ότι στην οριζόντια θέση χάνει ένα δυο χιλιοστά και βέβαια η μπαταρία που εκτός σπιτιού σε καλύπτει για 2 με 2,5 ώρες.
Συμπερασματικά θα έλεγα ότι δεν μετάνοιωσα για την αγορά του γιατί σ΄αυτή την τιμή περίπου έτσι το περίμενα

Κέλλυ Ν.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά. Έκανα το λάθος να αποκτήσω το συγκεκριμένο tablet πριν απο μια εβδομαδα σε καταστημα Forthnet της επαρχιας. Για το tabletaki μονο εμφανισιακά μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και ποτε δεν άνοιξε. Μετά από μιας εβδομάδα κοροϊδίας από τους πωλητές του καταστήματος σήμερα έκανα ακύρωση της παραγγελίας και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Μιας και είμαι αρχάρια στον χώρο των tablet μήπως μπορεί κάποιος να μου προτείνει κάποιο άλλο. Ή αν ξέρει κάποιος κάποιο άλλο κατάστημα πωλησης Connect me εκτός από Forthnet και Public (δεν υπάρχει ούτε δείγμα). Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους

Λοπού

Καλημέρα.

Πείρα και εγώ το Tablet εχθές τελικά και είδα ότι τα τρέχει όλα άνετα π.χ Παιχνίδια,εφαρμογές,μουσική,Ταινίες,Τα μόνα αρνητικά όπως είπε και φίλος στέργιος πιο πάνω είναι η σκοτεινή λιγάκι οθόνη του και τα 2 χιλιοστά που λείπουν στα δεξιά της οθόνης σε οριζόντια θέση ήμουν έτοιμος να το πάω πίσω γιαυτό τον λόγο αλλά από ότι βλέπω σε όλους έτσι είναι η οθόνη.Προσωπικά πιστεύω για αρχή είναι μία πολύ καλή επιλογή και ότι δίνεις παίρνεις (Αυτό είναι σίγουρο)

Φάνης Ρ

Καλημέρα και από μένα.
Πήρα το συγκεκριμένο tablet πριν καμιά βδομάδα.Ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές.Είναι το πρώτο tablet που έχω στη κατοχή μου.Μια ερώτηση έχω να κάνω. Όταν το συνδέω στο laptop με το usb για να μεταφέρω τραγούδια-βίντεο ή οτιδήποτε άλλο,το αναγνωρίζει σαν δίσκο F.Μου ζητάει λοιπόν να τοποθετήσω το cd για να το “τρέξει”.Αν δεν έχω cd ,μου λέει το laptop,να ψάξει μόνο του να βρει το κατάλληλο πρόγραμμα.Ποιο cd? Τι πρέπει να κάνω;Κάθε βοήθεια δεκτή,γιατί με χει φάει η κόρη μου να της περάσω την Ριάνα!!Ευχαριστώ.

Στέργιος

Φίλε Φάνη καλημέρα.Για να περάσεις αρχεία από τον υπολογιστή στο ταμπλετάκι κάνε τα εξής:

1. Σύνδεσε το λάπτοπ με το τάμπλετ με το καλώδιο USB-micro USB
2.Εμφανίζεται ένα πλαίσιο που σε ενημερώνει ότι το USB είναι συνδεμένο.
3.Κάνεις κλικ επάνω του και βγαίνει άλλο ένα πλαίσιο που λέει ενεργοποίηση αποθηκευτικού χώρου,κλικ και σ’ αυτό.
4.Πας μετά στο λάπτοπ ο υπολογιστής μου και ανοίγεις το δίσκο F
5.Εμφανίζονται εκεί όλοι οι φάκελοι που υπάρχουν στο εικονίδιο διαχείρηση αρχείων.
6.Αντιγράφεις σ΄όποιν θέλεις τραγούδια,φωτό κ.λ.π.

Φάνης Ρ

Στέργιο,μέχρι το 4 καλώς.όταν όμως προσπαθω να ανοίξω το F μου λέει ότι :

Τοποθέτησε ένα δίσκο στη μονάδα. Αφαιρούμενος δίσκος F.”

Εκεί τι κάνουμε;

Φάνης Ρ

Εν τω μεταξύ μου βγάζει το laptop ένα πινακιδάκι που με ενημερώνει ότι το πρόγραμμα εγκατάστασης υλικού ΔΕΝ εγκαταστάθηκε με επιτυχία.
Οποιος μπορεί ας βοηθήσει.Ευχαριστώ.

Στέργιος

Δοκίμασε να του βάλεις μια εξωτερική καρτούλα από τηλέφωνο αν έχεις να δούμε θα ζητάει και τότε δίσκο;Λογικά τότε θα σου βγάλει και δεύτερο εξωτερικό δίσκο και φαντάζομαι ότι θα τον διαβάσει.Α και κάτι ακόμα δοκίμασε στο laptop να το συνδέσεις αυτή τη φορά σε άλλη θύρα USB.

Φάνης Ρ

ο.κ σ΄ευχαριστώ.Θα το δοκιμάσω και θα δούμε.

tzon

Κατεβασε απο το μαρκετ το airdroid και περασε οτι θες ασιρματα μεσω wifi τρελα ευκολα

Lefteris Nt

Θα συμφωνήσω και εγώ , airdroid από το store , και ότι θες πλέον μέσω wi-fi , χώρια που σου μένει και το app και έτσι μπορεί και ανταλλάζεις αρχεία με οποιαδήποτε υπολογιστή , χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς το καλώδιο σύνδεσης μαζί σου .

lefdim

Το πήρα προχθές και το μόνο που βγάζει είναι το λογότυπο connect me.
Τίποτε άλλο.Αύριο πάω για αλλαγή.

Lefteris Nt

@lefdim
Είναι θέμα φόρτισης το πρόβλημα . Το άφησες να φορτίσει αρκετά ; Τουλάχιστον κανένα δίωρο τρίωρο .

Γιαννης

Καλησπέρα και χρόνια πολλά.Πηρα κ εγω το ταμπλετ σημερα το πρωι και ακομα προσπαθω να το ανοιξω τιποτα μονο μαυρη οθονη,τσαμπα τα λεφτα που εδωσα………..

Lefteris Nt

Διαβάστε βρε παιδιά λίγο και αυτά που έχουν γράφτεί ήδη . Ηδη η απάντηση είναι στο απο πάνω μύνημα . Είναι θέμα φόρτισης . Το αφήνεις να φορτίσει για τουλάχιστον κανένα δίωρο ή τρίωρο . Και μετά κρατώντας πατημένο το Power για 2-3 δευτερόλεπτα ανοίγει . 🙂

Γιαννης

@Lefteris Nt
Φιλε λευτερη 7 ωρες το εχω κ φορτιζει……

Κέλλυ Ν.

@Lefteris Nt,

Από ότι είδα Λευτέρη επιλύθηκε το δικό σου πρόβλημα. Δεν έχουν όλα πρόβλημα φόρτισης..Εμενα για παράδειγμα δεν λειτούργησε ποτέ, οπότε για να γλυτώσω την γαιδουριά της forthnet (και του κατάστηματος και του εμπορικού τμήματος) έκανα επιστροφή. Και όποιος έχει αντίστοιχο πρόβλημα καλό είναι να απευθυνθεί γρηγορα στο κατάστημα αγοράς. Ελπίζω το δικό σου τωρα να είναι σουπερ.. :))

Lefteris Nt

@ Γιαννης
Δοκίμασε κρατώντας τα πλήκτρα του volume ( και το + και το – ταυτόχρονα ) μαζί με το power μήπως και αλλάξει κάτι . Έτσι πρέπει να κάνει reset . Και μετά βάλτο για φόρτιση . Μήπως τυχόν χρειάζεται και αυτό για να ξεκολλήσει . Από το service του public που το είχα πάρει εγώ , αυτό μου είπε ότι έκανε , και στο δικό μου και σε άλλα 2 που έτυχε να του φέρουν την ίδια ημέρα .

@Κελλυ Ν.
εμένα λυθηκε το συγκεκριμένο πρόβλημα , και πλέον το tablet παίζει μια χαρά . Και όπως έχω ξαναπεί για τα λεφτά του το θεωρώ από τις πιο τίμιες προτάσεις .

giannisma

Καλησπερα και χρονια πολλα..

Οι γονεις μου το εφεραν δωρο.το ταμπλετ.Πατησα το power on και εδειχνε μονο το connect me.Την ασπρη οθονη τιποτα αλλο..Το αφησα καμποσο στην φορτιση(με πεδεψε επειδη δεν εχει καποιο φωτακι που να διχνει οτι φωρτιζει)και δεν εκανε τιποτα.Έκανα hard reset (power button και το – η και τα 2 + – δεν θυμαμαι)και όλα τζάμι.Το μονο που με προβληματίζει είναι ότι δεν είναι σωστα κεντραρισμενη η οθονη,αλλα δεν μπορεις να περιμενεις πολλα απο ενα ταμπλετ των 70€.

Γιάννης

Γεια σας και Καλή Χρονιά,
Λοιπόν, το πήρα και εγώ την πρώτη φορά δεν μου άνοιξε αλλά μόλις το φόρτισα όλα οκ μετά. Με προβληματίζει η οθόνη του που σε όλες τις εφαρμογές δεν κεντράρι καλά και η μπαταρία δεν κρατάει πολύ. Για τα 65€ είναι μια χαρά.

kostis

Το ανεβασα στα 1,2 GHZ….
Quadrant 2500 απο 1650 που επιανα πριν….

Lefteris Nt

@ kostis
Έχει που έχει χαμηλή μπαταρία , τώρα και με το overclocked δεν θα κρατάει λιγότερο ;;;

kostas

παρειγγειλα απο τη forthnet και εγω 2 ταμπλετακια και κανενα δεν ανοιγε. ηταν και τα 2 κολημενα στο “connect me”. τα εσβησα και τα αφησα να φωρτισουν κανα 2ωρο. προσπαθω να ανοιξω το ενα αλλα τιποτα. παλι κολλημενο στο “connect me”. τοτε πατησα το power button για αρκετη ωρα η οθωνη εγινε μαυρη εξακολουθησα να πιεζω το power κ μετα απο λιγο εβγαλε το λογοτυπο της μπαταριας που φορτιζει. τοτε αφησα τo power και η οθωνη εγινε παλι μαυρη . μετα απο λιγα δευτερα δοκιμασα να το ανοιξω και ανοιξε!!! επανελαβα τη διαδικασια και στο 2ο και ανοιξε και αυτο!!! ξερω οτι ακοιυγετε πολυ κουλο αλλα αυτο εκανα και δουλεψαν και τα 2 ταμπλετακια

Γιάννης

@kostis
Με ποιο τρόπο το ανέβασες;

tzon

εγω δεν το κανω φοβαμαι οτι θα λιώσουν τα πλαστικα αχαχαχαχαχααχαχαχαχ!!!!!

tzon

λοιπων το βρηκα ανοιγεις το ταμπλετ βγαζεις των επεξεργαστη κοβεις το τριτο ποδαρακι συνδεης και ενα συστημα με φρεο και αμεσος εχεις ενα διαστημοπλοιο μπαμ μπαμ απλα πραγματα

tzon

sorry για το τρολλ αλλα δεν μπορουσα να κρατηθω

kostis

παιδια το πουλησα…..
πολυ τριξιμο ολη η οθονη μπροστα….
κακη αποκριση της οθονης πολλες φορες…. + το γεγονος οτι ειναι λαθος τοποθετημενη!!!!
μπαταρια για κλαματα…..
μονο ο firefox δεν μου εσπαγε τα νευρα στο σερφαρισμα αλλα και αυτος φορτωνε πολυ αργα τα site….
το παθημα μου εγινε μαθημα….
καλυτερα να δωσω καποια στιγμη κατι παραπανω παρα αυτο το πραγμα….αυτα απο μενα και δεν προκεται να ξανασχοληθω με τετοιες συσκευες….

lefdim

Πήγα στήν forthnet και μου αλλάξανε το κολλημένο στήν αρχική οθόνη τάμπλετ μου χωρίς δεύτερη κουβέντα και με το νέο όλα καλά.Θα έλεγα ότι είναι πολύ τίμιο για τα λεφτά του.Μεγάλο ατου το Play store.To γέμισα με εφαρμογές και παιχνίδια και τρέχει ικανοποιητικά το μόνο μειονέκτιμα μέχρι στιγμής είναι η μπαταρία η οποία σε περίπου 2 ώρες αδειάζει.
Επίσης προσπάθησα να βάλω 3g στικάκι αλλά δέν μπόρεσα να το εγκαταστήσω άν το έχει καταφέρει κάποιος άς γράψει.Καλή χρονιά σε όλους.

DAKMAN

ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ Κ ΗΡΕΜΗΣΑ……

Αντώνης

μα τι εννοείται όταν λέτε ότι η οθόνη δεν είναι κεντραρισμένη και τοποθετημένη σωστά;
σκέφτομαι να το αγοράσω περισσότερο για ίντερνετ όχι για πολλά πολλά…

Στέργιος

Κρύβει ένα με δύο χιλιοστά εικόνας στο πάνω μέρος.Λεπτομέρεια.Όσο για το ίντερνετ μια χαρά είναι.Α! αν το πάρεις βάλε σαν browser τον Puffin και θα πάθεις πλάκα με την ταχύτητά του.

Γιώργης

Χτες μου ήρθε και εμένα. Το πήρα από το amazon(πιο φτηνό και από τα public, και με ελαφρός καλύτερα χαρακτηριστικά, τουλάχιστον έτσι λέει στο amazon). Από το λίγο που το “έπαιξα” πάει αρκετά καλά, πάντα συγκριτικά με την τιμή του. Αν το συμπεριφέρεσαι με αγάπη και δεν το ζορίζεις με γρήγορες κινήσεις είναι υπερτέλειο. Εγώ το πήρα για fb-twitter-skype και σερφάρισμα και δεν είχα πρόβλημα με το multitasking.

maria

Καλησπέρα,
Σήμερα πήρα και εγώ το εν λόγο τάμπλετ και αντιμετωπίζω κάποια προβλήματα….Καταρχάς ακούγετε ένα χρουτσ χρουτσ συνέχεια και δεύτερον μου βγάζει συνέχεια πρόβλημα ελέγχου ταυτότητας…όταν επαναλαμβάνω τη διαδικασία από την αρχή λέει οτι συνδέεται κ μετά απο 3 λεπτά πάλι τα ίδια….

argiro

χθες πήρα το tablet, του έβαλα μοτίβο κλειδώματος το οποίο δεν μπορώ να θυμηθώ με τίποτα, έχω κάνει άπειρες προσπάθειες.
υπάρχει τρόπος για ολικό reset?

Kostas

@argiro Το έχω και εγώ αλλά δεν βρίσκω κάτι για ολική επαναφορά. Αλλά υπάρχει κ η αλλάγη του μοτίβου μέσω email. Όταν το σχεδιάσεις πολλές φόρες λάθος βγάζει “ξεχάσατε το μότιβο;” μπορείς μέσω αυτού αλλά αν δεν είχες συνδέσει κάποιον λογαριασμό ποιο πριν δεν λειτουργεί.
Αν δεν μπορέσεις σου πρωτινό να το πας εκεί που το πήρες ή σε κάποιο εξειδικευμένο service.

argiro

@kostas
Δυστυχώς δεν πρόλαβα να συνδεθώ με το μέιλ, οπότε όσες φορές κι αν έχω σχεδιάσει το μοτίβο δεν μου βγάζει την επιλογή με το μέιλ….
Παρόλα αυτά μίλησα με το service που είχε μέσα η συσκευασία και μου είπαν ότι θα στείλουν στο τοπικό κατάστημα της Forthnet (από εκεί το πήρα) μια κάρτα η οποία ξεκλειδώνει τα tablets…για να δούμε! Ευχαριστώ για την απάντηση!

Kostas

@argiro Ωραία!!! Έψαξα μήπως γίνετε επαναφορά ”χειροκίνητη” όπως στα περισσότερα tablet και smartphone με τα κουμπιά power+vol +- αλλά τίποτα :/ όποτε περιμένεις την forthnet 😉 Περιμένω νέα για να δω τι σόι κλειδί είναι αυτό 😉

Νικος

Ο ανηψιος μου εσπασε το digitizer .Τι κάνω το πετάω?κριμα γιατι με βόλεψε…γνωριζει κανεις καμια ακρη για φτηνα ανταλλακτικα γιατι το κόστος επισκευης στη forthnet ειναι σχεδον οσο η αγορα?Ευχαριστω!

kostas

@Νικος κριμα φιλε:/ δεν εχω κατι στο νου μου…ψαξε ομως μηπως βρεις τπτ στο ιντερνετ ρωτα κ τον Βλαχακη κατι θα ξερει παραπανω 😉

Alexandros

Καλησπερα παιδια,

Θα ηθελα να ρωτησω γιατι δεν μπορω να μπω στο ιντερνετ μεσω ασυρματου δικτυου,αφου εχω περασει τον κωδικο αλλα μου βγαζει προβλημα ελεγχου ταυτοτητας???Ευχαριστω…

argiro

ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ ΜΟΤΙΒΟΥ / PATTERN:
αφορα περιβαλλον ubuntu αλλα με τροποποιησεις μπορει να λειτουργησει οπουδηποτε τρεχει Android sdk tools.

Αρχικά το tablet εχει ενεργοποιημένο το root shell και την αποσφαλμάτωση usb απο default.

To tablet ειναι συνδεδεμένο με το pc.

Κατέβασα και αποσυμπίεσα το Android platform tools:

wget https://dl.google.com/android/repository/platform-tools_r16.0.1-linux.zip
unzip platform-tools_r16.0.1-linux.zip
cd platform-tools

μετα έτρεξα το adb daemon ως root (διαφορετικα θα εχουμε προβληματα δικαιωμάτων με το usb)

sudo ./adb root

και μετα login στο tablet,

./adb shell

και διαγραφή του αρχείου gesture.key (που περιεχει τον κωδικο του μοτιβου),

rm /data/system/gesture.key

αν θελουμε να διαγραφεί κ το αρχειο που αποθηκεύει το pin και το password,

rm /data/system/password.key.

iikostas1

Μία είναι η λύση για φθηνό και άριστο tablet… HYUNDAI T7s… 4πύρηνο με 2GB Ram και GPS στα 145 ευρώ…

@CVlachakis αν το βρεις κάνε ένα hands-on.. 🙂

DrCarbohydrate

hey..πηρα το tablet πριν λιγο καιρο και αναρωτιεμαι τι καλωδιο χρειαζομαι και που θα το βρω για να συνδεσω το tablet με την tv…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.