Dell Streak βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Dell Streak, το smartphone/ Tablet της Dell με οθόνη αφής 5 ιντσών multi-touch λειτουργικό σύστημα Android 1.6 (θα αναβαθμιστεί σε Froyo 2.2 τον Οκτώβριο) και επεξεργαστή στο 1GHz. Κυκλοφορεί εδώ και δύο εβδομάδες στη Γερμανία με τιμή 599 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

, Dell Streak βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

33 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Aris

δυνατο…..

Panagiotis

Ωραίο ρε παιδιά αλλά άμα έχεις τόσα λεφτά δεν παίρνεις το iPhone ?

Stefanos

τι σχέση έχει το iphone με αυτό άλλο το ενα άλλο το άλλο

για κινητό μεγάλο το βρίσκω για ταμπλετ πάλι μικρο

το ζοομ ιν ζουμ ουτ χάλια είναι

alexandros

Πολυ μεγαλο. Εγω εχω το Desire και η αληθεια ειναι πως θα ηθελα να εχει 4 ή 4.3 inches. Αλλα αυτο παραειναι μεγαλο και στην ουσια χανει την πρακτικοτητα του. Αν δεν μπορεις να το βαλεις στην τσεπη σου, τι να το κανεις. Επισης δεν μου αρεσει πως εχουν κανει το Android. Οι τροποποιησεις της HTC και της Samsung ειναι πολυ καλυτερες.

Kostas

Ο Κωστας μετα απο τοσα βιντεο παρουσιασεις ακουγετε κουρασμενος χιχι 😛
Anyway..! Κααααααλουτσικο ειναι αυτο δεν με τρελανε καθoλου…. 599 euro 5 ιντσες??

petr00kos

πφφφφ, πολυ μεγαλο με αποτελεσμα να ειναι μη-πρακτικο!

pavlos

δεν παιζει το βιντεο,γιατι?

Dimitris

γιατί το κράζετε το κινητό;;; υπάρχουμε και εμείς που δεν θέλουμε να βγάζουμε τα ματιά μας και ήδη ακόμα και το iphone φαντάζει μεγαλο για την τσέπη ….υπάρχουν και άλλες λύσεις για τα smartphone στην τσέπη τα κουβαλάτε;;;

https://www.anandtech.com/show/3853/the-dell-streak-review

giannis

εξαρτάτε για τί χρήση το παίρνεις
Όποιος κάνει το λάθος και νομίζει ότι το παίρνει για κινητό θα κάνει σίγουρο λάθος

Dimitris

αμά θέλεις ”τηλέφωνο” βρες κάτι τέτοιο NOKIA 3110 CLASSIC

https://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.000335

τώρα άμα θέλεις web browsing και κινητό τότε the bigger(Screen) is better 😉 :D!!!!

giannis

φίλε Δημήτρη το Ν900 έχω,ξέρω πολύ καλά για ποιούς λόγους μπορείς να το πάρεις
Απλά λέω ότι όσοι νομίζουν ότι παίρνουν τηλέφωνο θα ξενερώσουν όπως έγινε άλλωστε και με το Ν900,οι άλλοι που ξέραμε τί πήραμε γουστάρουμε τρελά καθημερινά!

stelios gr

νομιζω πως ειναι υπερβολικο για ενα κινητο να εχει 5 ιντσες οθονη…εαν καποιος χρειαζεται να ειναι on line στο ιντερνετ επειδη το απαιτει η δουλεια του, για μενα πρεπει να παρει netbook η tablet,δεν θα τον ερξυπηρετουν οι 5 ιντσες..εαν θες απλα να χαζευεις με τους φιλους σου στην καφετερια καμια φωτο και κανενα βιντεακι, η πρεπει να τσεκαρεις τα mail σου περιστασιακα, δεν χρειαζεται να κουβαλας τετοιο θηριο..μπορεις ανετα να κανεις την δουλεια σου με κατι πιο “φορητο”! ηδη το htc hd2 με την 4,3′ οθονη φανταζει πολυ μεγαλο! θεωρω οτι 3,7′ αντε 4′ ειναι το ιδανικοτερο για ενα multimedia κινητο…

george

cVlachakis πες μου σε παρακαλω αν υπαρχει σε αυτο το μοντελο η συνδεση με pc,οπως το hotspot στο desire η το galaxy το mobile AP ??Υπαρχει τετοιο πραγμα εδω ??
Ειμαι αναμεσα στο dell και στο tab και ψαχνω πληροφοριες .
Ελπιζω να μου απαντησης …
Σε ευχαριστώ

george

Σε εκτιμω για ολα και για την τελεια δουλεια σου !!Δεν το ηξερα αυτο απο το market ,δεν το φανταστηκα !!Εχω περιπου 400€ διαθεσιμα και ενα galaxy s για σουτ !!Τι μου πρωτεινης να παρω στα δυο μοντελα που ανεφερα λιγο πιο πανω ??

Lp

Σορυ αλλά δεν νομίζω ότι το συγκεκριμένο μπορεί να θεωρηθεί tablet. Περισσότερο με ένα μεγάλο κινητό μου κάνει. ΕΙναι λίγο μεγαλύτερο από ένα smartphone.

george

Ναι καταλαβα !!( 5 Χ 2.54 = 12.7 ) – ( 7 Χ 2.54 = 17.78 ) 5 και κατι του χαρακα,ειναι αισθητο !Εκμεταλευονται την sim διοτι δεν προσφερει τιποτα αλλο απο τον ipad που ειναι πιο φθηνο.. .Ευχαριστω πολυ

george

Φιλε αν κανεις πλοηγηση περισσοτερο απο 5 λεπτα με οθονη 3.7 και κατω ,τελος τα ματια σου ,θα βλεπεις πουλακια !παρε galaxy μηπως σε βολεψει !αυτο το τηλ. ειναι για εμας που δεν τα βαζουμε σε τζεπη αλλα στο γραφειο μας οποτε η αποψη σου ,σεβαστη .

George

Καλησπερα! ειπες οτι με μια καρτα μνημης μπορει να αυξηθει η RAM και να φτασει μεχρι 2GB? δεν ηξερα οτι γινεται αυτο, αλλα για να το λες θα αληθευει, αν ειναι οντως ετσι και με τα λεφτα που ειναι στην αγορα μαζι και με τις αναβαθμισεις του android που οπως εχω δει, θα αναβαθμιστει σε 2.2 froyo μεχρι το τελος του χρονου, ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη για οσους θελουν ενα κινητο με αυθονη μνημη και μεγαλη οθονη για πλοηγηση, καθως επισης σε landscape mode κατα την πλοηγηση φαινεται ολη η σελιδα και δεν χρειαζεται να πηγαινεις δεξια – αριστερα. Επισης η μπαταρια του ειναι 1530mah και υπαρχει και η δυνατοτητα μεγαλυτερης μπαταριας! Εν κατακλειδει πιστευω οτι ειναι μια παρα πολυ καλη επιλογη για οσους ειναι λιγο πιο “ψαχμενοι” σε gadgets, ας μην εχουμε παρωπιδες λοιπον, υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλακια! (https://pdadb.net/index.php?m=specs&id=2211&c=dell_mini_5_dell_streak)

Αλέξανδρος

Δεν βλέπω νόημα ύπαρξης. Πήγα χτες και έπαιξα με το streak στο saturn και εντάξει καλό είναι περιποιημένο έκανε βέβαια κάτι κρεμασματακια όχι τίποτα το ανησυχητικό αλλά είναι τεράστιο για κινητό και πολύ μικρό για tablet. Η οθόνη 5” δεν βοηθά όσο θα έπρεπε στο browsing γιατί και πάλι δεν αποφεύγεις το συνεχόμενο pinch to zoom.
Κατά τη γνώμη μου οι 5” είναι μεγάλο λάθος. Τα κινητά βαριά μέχρι 4,3” και τα ταβλετ από 7” και πάνω.

Αλέξανδρος

640 αν θυμάμαι καλά.
Κλασικά πανάκριβα τέτοιου είδους μαγαζιά

Αλέξανδρος

εντάξει μπορείς να το βρεις και 50 ευρώ κάτω.
καλά όλα αυτά αλλά εγώ περιμένω το archos 101 ( πολύ τίμια πρόταση )

Νίκος

Ξέρουμε σε ποια καταστήματα υπάρχει (ακόμα) για να το τεστάρω??Κώστα, μπορείς να παρομοιάσεις το μέγεθος του Ντελ με κάποιο άλλο αντικείμενο?

ΑΡΓΥΡΗΣ

Το getitnow το έχει 298,99 τι λέτε αξίζει να το πάρω?

dimitris

παιδια αξιζει σαν αγορα στα 250ε??

amedit

cVlachakis γιατί το λες αυτό; Πιστεύεις ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός μεσαίου χρήστη smartphone;

Basilhs

Τοτε οι 5 ιντσες θεωρουνταν λιγο υπερβολη οπως λεει και ο κυριος βλαχακης στο βιντεο ουτε στην κωλοτσεπη δεν θα χωραει

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.