HP Slate 7 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

TechblogTV. Από τη Βαρκελώνη και την έκθεση MWC 2013 κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HP Slate 7 το πρώτο Android tablet της HP με τιμή στην Ευρώπη που δεν αναμένεται να ξεπερνάει τα 149 ευρώ. Το Slate 7 διαθέτει οθόνη 7 ιντσών, διπύρηνο επεξεργαστή, κάμερα 3 Megapixel και BeatsAudio.

HP Slate 7 MWC 2013, HP Slate 7 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

HP Slate 7 MWC 2013, HP Slate 7 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

HP Slate 7 MWC 2013, HP Slate 7 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

HP Slate 7 MWC 2013, HP Slate 7 πρώτη επαφή hands-on (MWC 2013)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργης

για ποιο λόγο τόσο μα τόσο μεγάλο πλαίσιο;

Billys

Πολυ καλο , σε πολυ καλη τιμη . Αν ο πιτσιρικας σε εχει πρηξει γιατι στην ταξη του εχουν παρει ολοι Ipad για να παιζουν angry birds και θελει κι αυτος , του παιρνεις το HP, που δεν ειναι και σαν τις αλλες απολυτες κινεζιες που τρελαινονται να κολλανε και χαλανε πανω στο χρονο , αλλα ειναι και στυλατο (πολυ μπανικο το κοκκινο) και γραφει και το beatsAudio απο πισω . Kαι με διπυρινο στο 1.7 θα ειναι κομπλενταν !

Αποστόλης Ρόδος

Αψογη τιμή από καλή εταιρεία που θα δώσει λύσεις σε στενάχωρες τσέπες.

telnet05

Ολα καλα, αλλα αυτο το πλαισιο ρε παιδι μου. Λιγο πιο μαζεμενο θα ηταν τελειο.

alex

Οπως έχουμε πει και σε αλλο ποστ, αυτη ειναι ι τιμη (149Ε) για την Ευρωπη οχι για την Ελλαδα.
Η Ελλαδα ειναι Ελλαδιστάν
Στην Ελλαδα θα ερθει ευκαιρια στα 249Ε με δώρο φορτιστη….
Οπως και γνωστο κινητο 🙂

Greg

Φίλε Alex είπαμε η Ελλάδα δεν έχει και την καλύτερη αντιμετώπιση όσον αφορά τις τιμές στα προιόντα τεχνολογίας αλλά το έχουμε παρακάνει. Το συγκεκριμένο κινητό που αναφέρεις (LG Nexus 4) όπου και να πήγαινες στο εξωτερικό, σε μαγαζί εκτός του Play Store το έβρισκες πάνω κάτω με την τιμή που το έδωσε η WIND. Μόνο η Google στο δικό της μαγαζί το έβαλε πολύ χαμηλότερα. Όσο για το συγκεκριμένο, θα πόνταρα ότι το πολύ θα φτάσει τα 180-200 ευρώ στην ελληνική αγορά. Η HP έχει πάρα πολύ καλό όνομα στην ελληνική αγορά με συνεργασίες πολλών ετών με πολύ μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων που τη διαφημίζουν πάρα πολύ. Οπότε δεν πιστεύω να φτάσει τα 250. Όσο για το tablet, πολύ ωραίο και προσιτό με σφραγίδα έμπιστης εταιρείας.

alex

φιλε Greg,
Συμφωνω απλως αυτο το πανω κατω, ειναι κατω 100Ε… τουλαχιστον…
🙂

Ας μην κανουμε ποστ εδω τα σχετικα λινκς…

Greg

Ίσως το πιο σωστό θα ήταν να είχες επιλογή να αγοράσεις το κινητό χωρίς το φορτιστή σε χαμηλότερη τιμή. Αλλά γενικά η ιστορία με το Nexus 4 δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμενε κάποιος από τη σειρά Nexus οπότε καλό θα είναι να περιμένουμε το επόμενο Nexus smartphone από έναν πιο έμπιστο OEM.

Gmis

εμενα μ’αρεσει ιδιαιτερα το πισω μερος του … καλο ειναι οπως ειπες μετριο …θυμαμαι τοτε που η ΗΡ σχεδιαζε τα iPaq με παναρχαια λειτουργικα και τωρα εχει φτιαξει android tablet !!!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.