HTC Desire HD full video παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το HTC Desire HD μέσα από τέσσερα χορταστικά 10λεπτα βίντεο για να ανακαλύψετε όλες τις δυνατότητες και τις χάρες του τέρατος. Με επεξεργαστή 1GHz, 768MB RAM, οθόνη αφής 4.3 ιντσών S-LCD και το νέο HTCSense user interface, το Desire HD κυκλοφορεί μέσα στο Νοέμβριο με τιμή 599 ευρώ.

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

, HTC Desire HD full video παρουσίαση

HTC Desire HD
Επεξεργαστής: 1 GHz
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.2 with HTC Sense
Οθόνη: 4.3″, 480×800 pixels, Capacitive, 262k χρώματα
Κάμερα: 8 Megapixel, auto focus, dual LED flash, 720p HD video recording
RAM: 768 MB
ROM: 1.5 GB
Συνδεσιμότητα: Bluetooth 2.1, Wi-Fi 802.11 b/g/n
Έξοδος ακουστικών: 3.5mm, micro-USB
Motion G-sensor, Proximity Sensor, Ambient Light Sensor
Κάρτα μνήμης: microSD
Μπαταρία: 1230 mAh
Διαστάσεις: 123x68x11.8 χλστ.
Βάρος: 164 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

105 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Παναγιωτης

Πραγματικά έλεος αυτή η HTC με τις μικρές μπαταρίες.

BHacker

Συγχαρητήτια Κώστα.
Ήρθε η ώρα να δούμε το πραγματικό πρόσωπο του Desire HD!!!

Gio

teleia videoo:D

Anastasios-Antonios Toulkeridis

Η οθονη ειναι σιγουρα SLCD? Εχω την εντυπωση οτι ειναι απλη LCD (οπως και στο HD7?)

Giati?

Πότε έρχεται στην Ελλάδα; Η τιμή του θα είναι παντού η ίδια ή με συμφέρει να το πάρω από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα?

Iakovos

Πολύ καλό το κινητό αλλά νομίζω θα έχουμε πάλι θέμα με τη μπαταρία… Είδωμεν…εγώ προσωπικά θα περιμένω και το HD7 να δούμε τι καινούργιο θα μας δώσουν τα win7…so far so good για το desire hd. Αν δεν κάνω λάθος πρέπει να κυκλοφορήσει μέσα Νοέμβρη.

Athan

Ήθελα να ήξερα τι διάολο έχουν πάθει εκεί στην HTC με τις μικρές μπαταρίες. Είναι δυνατόν να παρουσιάζουν κινητό με τόσο ενεργοβόρο hardware και να το εφοδιάζουν με 1200mAh; Είπαμε περιορισμός του κοστολογίου με πρακτικά ανύπαρκτη storage memory 1.5GB, άντε και με τις απαράδεκτες πλαστικές λεπτομέρειες όπως τα καπάκια, αλλά να πάρει η ευχή και στην μπαταρία; Μετά ας μην αναρωτιόμαστε γιατί πουλάει το στα θεωρητικά “ακριβότερο” iPhone.

giwrgos_petra

δεν μου αρεσε και πολυ το κινητο.
μου αρεσε ομως οπως επαιζε τα φλας

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Φοβερη παρουσιαση ! Υπερπληρης ! Συγχαρητηρια Κωστα !
Οσο για το κινητο , ειναι τουμπανο αλλα αμαν πια με τις τσιγγουνιες στην μπαταρια.. Τιναι αυτο το πραγμα με την HTC ρε γαμωτο…? Εχθρα εχει με τις μεγαλες μπαταριες ? Που ηταν το δυσκολο να βαλει μια 1500αρα τουλαχιστον ????

thomas

poli oreo

giorgosk

μπραβο κωστα πολη καλη παρουσιαση…!!! ΕΚΑΝΕΣ καλη δοθλεια…!!! εγω ηθελα να σε ρωτησω ποσω θα ειναι η τιμη του και απο που με συμφερει να το παρω…!!! ευχαριστο….!!!!!

Panos

Ωραίο το κινητό. Πολύ καλύτερο απο το galaxy κατα την γνώμη μου. καλήτερη ποιότητα κατασκευής και γενικά η htc κάνει γρήγορες αναβαθμίσεις, έχει το htc sense κλπ. Την sumsung δεν την εμπιστεύομαι.

Αλλά η μπαταρία είναι πολύ μεγάλο fail. Είναι φορητή συσκευή και η μπαταρία είναι το ποιό σημαντικό . Μπορεί όπως λές στο βίντεο να κρατάει καμια μέρα αλλά αμα δεις βιντεακια και χρησιμοποιήσεις το gps σε κανα 4ωρο έχει κλατάρει η μπαταρία.

Ηταν ο λόγος που πούλησα το προηγούμενο desire. Πίστευα οτι κάτι θα κάνει με το θέμα μπαταρίας.

Α ρε HTC….

Fadasma

Πως κατάφερες να έχεις aeroplane mode + wifi ??? :p

Nick Zagkanas

Κώστα εκεί με την κάμερα που άγγιζες την οθόνη μια φορά δεν έκανες zoom, απλά εστιαζες..επειδή στο 4o βιντεάκι λες οτι ζούμαρες..!

soc

πολυ καλη παρουσιαση!αρνητικο το μεγεθος της μπαταριας αλλα με πολλα συν η συσκευη!εχω το galaxy s αλλα τουλαχιστον σε ποιοτητα κατασκευης η htc ειναι μπροστα!γιατι σας φανηκε περιεργο aeroplane mode+wifi?

λευτερης

εχθες μου ηρθε απο play247…
μεχρι τωρα οι εντυπωσεισ αριστες.
αριστη αποκριση οθονης,παρα πολυ γρηγορο (δεν σκαλωνει με τιποτα) ,η 8αρα camera πραγματικα με εχει εντυποσιασει..ειναι εξερετικη τοσο σε φωτογραφιες(μερα νυχτα) οσο και σε video.για την μπαταρια δεν εχω βγαλει συμπερασματα ακομα αλλα μου φεναιται λιγο καλητερη απο αυτη του απλου desire.αριστη ποιοτητα κατασκευης(με το κακαπι δεν εχω κανενα προβλημα).
αθτα παιδια..αν εχει κανενασ καμια απορια ρωτηστε…

Aris

super ειναι…
μπραβο τελεια δουλεια μας καλυψες .
μονο για την μπαταρια σκεφτομαι ποσο θα αποδιδει.
ελπιζω την τριτη θα εχει ερθει οπως λεει και η vodafone.

lazaros

Παιδια http://www.clove.co.uk Αξιοπιστο site και πολυ καλες τιμες. Απο Play 247 παλι εισαγωγης παιρνεις και οχι απο Ελλαδα οποτε γιατι να το πληρωσετε πιο ακριβα?

Βαγγέλης

Nα ρωτησω αν γνωριζει κανεις το νεο HTC Sense θα το βαλουν στα παλια μοντελα η νο κοκο;

Λαμογια εκ μερους της HTC να σε αναγκαζει να αγοραζεις νεα μοντελα μονο για το Sense που απλα δεν εχει διαθεση να ενσωματωσει στα ξεπερασμενα της μοντελα (μολις λιγους μηνες πισω) μοντελα.

RDX Devs πλεον ειναι η μονη λυση

Nikos

Αυτο με την αναμονη το εχουν ολα τα blackberry εδω και πολυ καιρο.Το κιν δεν μπορω να πω οτι ειναι και ομορφο ασε που ειναι και τεραστιο, η cpu του ειναι ολα τα λεφτα.

Solon

Ευχαριστούμε για την παρουσίαση Κώστα. Έκανες φοβερή δουλειά! Είδα ακριβώς ότι ήθελα να δω.
Ανυπομονώ να ρθει για να το πιάσω και στα χέρια μου. Θα το έπερνα στα σίγουρα αλλά δύο πράγματα με χαλάνε. Το μέγεθος… παντόφλας στις 4.3΄ που είναι πολύ μεγάλο για τα γούστα μου και η μπαταρία όπως επισήμαναν όλοι σχεδόν οι προγράψαντες. Είδομεν.

Βαγγέλης

Βασικα Κωστα τωρα που το βλεπω με ολη αυτη την παραμετροποιηση και τα κατεβασματα απο το web αν δεν τα κατεβαζει στην SD ολα τα προηγουμενα μοντελα με την μηδενικη ROM θα ειχαν μεγαλο προβλημα. Γνωριζεις που κατεβαινουν ολα αυτα τα themes, walls etc?

Sakis

Ρε παιδιά γιατί δεν κάνετε ένα βίντεο που να δείχνει πως παίρνει τηλέφωνο;
Πως κάνεις αναζήτηση τις επαφές όταν πρόκειτε να κάνεις κλήση;
Πως γίνεται να κάνεις σίγαση σε μάι κλήση και πολλά άλλα χρήσιμα πραγματάκια.

Ben

@cVlachakis
Απ’ όσο γνωρίζω, το YouTube έχει ανεβάσει το περιθώριο της διάρκειας του video που ανεβάζει κάποιος στα 15 λεπτά (οπότε μην αγχώνεσαι τόσο με το δεκάλεπτο)!
Ερώτηση: Πουλάει η HTC εξτρά μπαταρίες με περισσότερες mAh? Εννοείται ότι θα πρέπει να ταιριάζει η μπαταρία στη συγκεκριμένη συσκευή.
Προχθές 4/11 έδωσε η HTC το 2ο software update OTA (αρκετά μεγάλο) για το DesireHD με software number: 1.32.405.6. Βελτιώνει το screen control και την απόδοση του Youtube client.

stratos

Μετα την παρακουλούθηση και των 4 βίντεων εχω τις εξις αποριες και προβληματα¨
1ο προβλημα roll στα windget (Part 1)
2ο η πλοήγηση ειναι δωρεαν…ενοώ εχει χάρτες? (Part 3)
3o η καμερα μπορω να πω οτι δεν τρελαθηκα.περιμενα κατι ποιο καλο…
4ο Ποιο να πάρω το Samsung GalaxyS ή το HTC Desire HD ?

nick2010

Μία ερώτηση κι από μένα (εντελώς αδαούς στα android γενικότερα), επειδή δεν είδα κάτι σχετικά με τα sms μηνύματα στα βιντεάκια, να ρωτήσω…

1. Υπάρχει κανονικό ελληνικό πληκτρολόγιο και Τ9 ??? Μέχρι πόσους χαρακτήρες επιτρέπει ανά μήνυμα ??? Έχει κανονικά αναφορά παράδοσης ???

2. Υπάρχει φωνητική καθοδήγηση δωρεάν στους χάρτες (υπάρχουν προεγκαταστημένοι ή τους κατεβάζεις και εάν είναι δωρεάν ή όχι) ???

3. Στα βίντεο το κινητό πάιζει κατευθείαν αρχεία avi με υπότιτλους ή χρειάζεται μετατροπή σε mp4 και ενσωμάτωση υποτίτλων με εξωτερικό pc πρόγραμμα ???

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΆΝΤΗΣΗ.

Nightmare

@Stratos
Το Galaxy S έχει καλύτερη οθόνη (SuperAMOLED), μεγαλύτερη μπαταρία (και εμένα προσωπικά που το έχω μου φαίνεται και πολύ καλή…), καλύτερο ήχο, νομίζω ότι είναι και 50 ευρώ φθηνότερο πλέον, είναι φορητό, πιο ελαφρύ, έχει προστινή κάμερα..
Το Desire HD έχει SENSE (αυτό τα λέει όλα), έχει 8 Mpx με φλας (το βίντεο του Galaxy S εμένα μου αρέσει περισσότερο βέβαια), είναι καλύτερο σαν κατασκευή και έχει από την μάνα του Android 2.2 (ενώ αν πάρεις Galaxy S θα περιμένεις την αναβάθμιση…η οποία μέχρι να κυκλοφορήσει το Desire HD μπορεί και έχει κυκλοφορήσει…ήδη στην Αγγλία νομίζω κυκλοφορεί..), και έχει αυτό το “sleep mode”, πως να το πω….??
εγώ δεν θα το επέλεγα το Desire HD για το μέγεθος της οθόνης και την ποιότητα της (αμα πορωθείς με SuperAMOLED, δύσκολα ξεκολλάς…) αλλά ζηλεύω το Sense ρε παιδί μου… αν και τώρα βολεύομαι με LauncherPro και Zeam…

Nicola97

Φοβερή παρουσίαση Κώστα. Είδα όλα όσα ήθελα να δω και προσωπικά δεν μ’αρέσει τόσο πολύ το μόνο που με εντυπωσίασε αρκετά ήταν το Sense που είναι απλά τέλειο.
Η μπαταρία με απογοήτευσε πολύ και άλλα μικροπράγματα (εκτός του πλαστικού καλύμματος από πίσω) Και όσο για το Galaxy Που αν και παράξενο τρύπωσε στην συζήτηση..Για εμένα παραμένει το πρώτο κινητό στις προτιμήσεις μου μέχρι τώρα.
@Sratos θα συμφωνήσω και εγώ με το roll και όχι μόνο στα widgets αλλά και στα slideshow των φωτογραφιών κ.τ.λ.

An-Apple-a-day

πλαστικουρα – παντοφλα – ξεπερασμενη οθονη – no front camera – μικρη μπαταρια – καπακια παντου

mediocracy at its best!

Spiros

Η οθονη μας τα χαλαει λιγο , τελικα ειναι S-LCD η απλη lcd ?

Kostas

ουαου η RAM ειναι απιστευτη…πολυ καλο πρεπει να ειναι αλλα εχει ΠΟΛΥ μικρη μπαταρια για τοσο μεγαλη οθονη..και η αναλυση της οθονης ειναι μικρη για 4.3 αν σκεφτουμε το iPhone με 3.5 οθονη…

Αντώνης

Κωστα στο βιντεο λες οτι δεν ακουγοντε δυνατα οι ηχοι..εισαι σιγουρος για αυτο η ειναι λιγο σιγανο..με ενδιαφερει να εχει ενα εξερετικο ηχειο το κινητο που θα παρω .. επισης η μπαταρια ειναι εσχος..χρησημοποιω το htc hero εδω και ενα χρονο και εχο μεγαλο προβλημα με την μπαταρια τ.. που ειναι 1200 .. καθε μερα πρεπι να το φορτιζω και καποτε το φορτιζω διπλη φορα σε μια ημερα..επισης εαν αφησω το φως τοθ κινητου να ειναι στην μεγιστη φοτινοτητα η οταν αναψω το gps η μπαταρια εξαφανιζετε σε λλιγοτερο απο 1-2 ορες…ελεος

Ανδρεας Τ

Εχω το Desire το απλό. Είναι πολύ καλό αλλα βλέποντας και αυτό, ζήλευω…
Η εμπιρεία στο web surfing Πρεπει να είναι παρα πολύ καλή για κινητό

Γιωργος

Χαιρεται, υπαρχει μηπως η δυνατοτητα να κανετε κατι αναλογο αναφορικα με το dell streak? Πιστευω οτι θα υπαρχει αρκετος κοσμος που θα περιμενει να δει τις δυνατοτητες αυτου του tablet, ειδικα τωρα με την αναβαθμιση σε android 2.1 Ευχαριστω εκ τν υστερων.

harry920

Συγχαρητήρια!Πάρα πολύ καλή παρουσίαση.
Θα ήθελα να ρωτήσω αν την λειτουργία wi-fi hotspot την έχουν και άλλα κινητά android ,όπως το galaxy s , ή υπάρχει μόνο στο Htc.?

Ανδρέας

Θέλω να ρωτήσω αν το ηχείο των κλήσεων είναι και αυτό σιγανό όπως το μεγάφωνο!
Ευχαριστώ

Nightmare

@harry920
την έχουν και άλλα κινητά android όπως το Galaxy S πχ

fred

πολυ ωραια παρουσιαση,μπραβο. εγω παντως επιμενω στο galaxy

giannis

Κώστα καταρχάς συγχαρητήρια για την καλή δουλειά.Το κινητό τώρα μου αφησε και καλές και κακές εντυπώσεις.Απογοητεύτηκα με το μέγεθος της μπαταρίας αλλά και την ένταση του ηχείου.Απο την άλλη εντυπωσιάστηκα με το sense το οποίο η HTC έκανε φοβερή δουλειά.Πιστεύω ότι θα έχει ένα γερό χαρτί στο μέλλον και κάπως έτσι για μένα θα έπρεπε να έιναι το android απο μόνο του.Τώρα τί να σου πώ.Εγω΄δεν θα το έπαιρνα νομίζω και λόγω ότι έχω πεί ότι δεν θέλω να πάω πάνω απο 4 ίντσες οθόνη.Πάντως είναι τουμπανάκι το τηλέφωνο και σε όσους το πάρουν καλή απόλαυση

fred

κωστα γνωριζεις αν τα προηγουμενα htc(desire) θα δεχθουν αναβαθμιση με το καινουριο htc sense??

Aris

τελικα η οθονη πως σας φανηκε??

Βαγγέλης

Ευχαριστω Κώστα για την απαντηση στο δικο μου ερώτημα.

Εψαξες καλα τα αρχεια; Με το SwiFtp μπορεις να δεις ακομα κ το βασικο ροοτ του κινητου. Ισως εκει βγαλεις ακρη με το που αποθηκευονται

Aris

με καλυψες….
με την οθονη και με την μπαταρια.
αμα κραταει 1μερα με wifi/3g ανοικτο και push
ειναι μια χαρα.

kostikas00

γεια σας παιδιά!!! θέλω να ρωτήσω κάτι σε εσάς που κάτι θα ξέρετε παραπάνω από μένα που είμαι καινούργιος στα Android. θέλω να ρωτήσω αν είναι προτιμότερο αν αγοράσω από site το htc Desire HD και να βάλω κάποιο πρόγραμμα γαι ελληνικά ή να περιμένω ποτέ θα το φέρουν επίσημα από αντιπροσωπεία….??????Τι είναι καλύτερο?? Please απαντήστε γιατί έχω κολλήσει άσχημα με αυτό το κινητό…
🙂

thanasis

Γεια σας και απο εμένα. Θα ηθελα να ρωτησω αν η χρηση των χαρτων και η πλοηγηση ειναι δωρεαν η οχι. Νομίζω ότι το κιν ειναι σουπερ και με λελογισμενη χρηση κραταει 2 ημέρες σίγουρα

stratos

Paidia polla fail to kinitaki
Me tin o8oni tin bataria tin kamera akougete siga kai to xeirotero PANTOU KAPAKIA!!

Hristoforos

Καλη παρουσίαση, τελικά δεν απάντησες αν έχει και Ελληνικό + Αγγλικό πληκτρολόγιο … Μπορείς να κάνεις ένα ακόμα videaki με τις Επαφες και χρηση πληκτρολογιου ? Για ολους εμας που δεν έχουμε σχεση με το Android ?

thanasis

κωστα αν εχεις την καλοσυνη μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα που σου εχω θεσει λιγο πιο πανω? Η χρηση των χαρτων και η πλοηγηση ειναι δωρεαν η οχι?

Ευχαρισρω πολυ!

thanasis

Σ ευχαριστω πολυ κωστη. Και μια που σε βρηκα μποσικο μπορεις να μου πεις αν υπαρχει στο κιν μετρητης δεδομενων ιντερνετ ή καποιο προγραμμα στο android market γιατι στο desire δεν υπήρχε

και παλι σ ευχαριστω προκαταβολικα

chris

μετρητης δεδομενων (data traffic) στο μαρκετ 3g watchdog.
το χρησιμοποιουσα στο desire και ηταν αψογο.

Βαγγέλης

Thanasi ευκολα βγαζεις συμπερασματα. Υπηρχε, υπαρχει κ ειναι ακρως λειτουργικα τα counter. Κωστα ειναι αξιοπιστα μεχρι κ τελευταιο kb.

Παραδειγμα το Data Counter σε μορφη widget πανεμορφο και σου δειχνει κ cell data αλλα κ wireless ακομα και BT data χωριστα. Του βάζεις περιοδο που μηδενιζει (ανα μηνα δηλαδη) ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΟΝΤΑΣ.

Το αρχικο ποστ που ειχα κανει στο φορουμ για το Desire υπαρχει ακομα και παραμενει λειτουργικο. Ειχα κανει πολυ καλη ερευνα αγορας σχετικα με τα best apps για να γινει το κινητο ενα τρελο εργαλειο.

ΜΙΧΑΛΗΣ

Μια ερωτηση εχω μονο γιατι και εγω ενδιαφερομαι να το παρω η μπαταρια ποση ωρα κρατια με αρκετη χρηση και χωρις αρκετη χρηση?????

ευχαριστω εκ τον προτερων

chris

Αξιότιμε κ……..,

Έπειτα από την τελευταία μας επικοινωνία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ό,τι αφορά το προϊόν με κωδικό: 0537106 ΚΙΝ ΤΗΛ HTC A9191 DESIRE HD, που έχετε επιλέξει στην παραγγελία σας, λάβαμε σχετική ενημέρωση από τον προμηθευτή, για επιπλέον καθυστέρηση και παραλαβή του στις αρχές Δεκεμβρίου.

Αυτο ειναι e-mail που ελαβα σημερα για παραγγελια που εχω κανει απο 25/10.

Γνωριζει κανεις τιποτε περισοτερο ?

Γιαννης

Συγχαρητήρια πολύ καλή και αποκαλυπτική παρουσίαση. Θα ήθελα επίσης να ρωτήσω αν θα άξιζε κατά τη γνώμη σου, μιας και το έχεις χρησιμοποιήσει, να το αγοράσει κάποιος…???

Aris

μολις το παρελαβα σημερα απο γερμανο….
και το παλισιο εχει καποια κομματια διαθεσιμα.
αντε καλο μας λιωσιμο και bye-bye iphone 4.

Σταύρος

@ Βαγγέλης

Αγαπητέ Βαγγέλη, στο σχόλιο 57 (Τετάρτη, 10 Νοεμβρίου 2010 στις 20:58) αναφέρεις:

“Το αρχικο ποστ που ειχα κανει στο φορουμ για το Desire υπαρχει ακομα και παραμενει λειτουργικο. Ειχα κανει πολυ καλη ερευνα αγορας σχετικα με τα best apps για να γινει το κινητο ενα τρελο εργαλειο.”

Αν δεν σου κάνει κόπο, μπορείς να μου πεις ποιο ακριβώς forum εννοείς – link θα ήταν υπέροχο :-), γιατί με ενδιαφέρει πολύ να δω το ποστ σου, μιας και είμαι κάτοχος ενός HTC Desire και το ψάχνω κι εγώ πολύ?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρω!

Βαγγέλης

Μιχάλη μάλλον το έσβησε ο Κώστας

1ον δεν βρήκα λινκ
2ον βρήκα λινκ απο το google αλλα πλεον μεσα εχει μείνει μονο αγοραπωλησία κινητών και pc.

Δυστυχώς δεν πρέπει να υπάρχει πια.

Βαγγέλης

Εμενα δεν με πειραζει Κωστα αλλα κάποιο παιδί ήθελε πληροφορίες.

Μιχάλη υπάρχουν αξιόλογες πληροφορίες και εφαρμογές στο web. Ψάξε λιγάκι και θα τα βρείς.

giwrgos

paidia ti protinene iphone 4 nokia n8 htc delise HD i sony ericsson x10???eimai se adie3odo…

Δημήτρης

στη wind ξερουμε ποτε θα ερθει??

geozaxa

ρε παδια ποιο ειναι καλητερο το htc desire hd i to iphone 4???και πειες οι δειαφορες!!!!

Danielsan

Και τα δυο καλά είναι. Εξαρτάται το γούστο του καθενός. Πήγαινε σε ένα κατάστημα και δες τα απο κοντά. Θα σε βοηθήσει αρκετά.

Giwrgos

για σου κωστα θελω να σε ροτησω προσοπικα!!!Εχω το iphone 4 16gb και το πουλαω γιατι θελλω καπια android σησκευη και ειμαι αναμεσα σε galaxy tab kai htc desire hd!!!!Μπορεις να με βοηθεισης παρακαλω????????

dionisis

paizei .avi?

jimys

το εχω μερικες μερες πολυ καλο τηλεφωνο τρομερα γρηγορο αλλα μικρη μπαταρια.καμια σχεση με το omnia 2 που αντικατεστησα

altsakal

Και εγώ έρχομαι απο το omnia 2, καμία σχέση, εντάξει. Και δεν χρειάζεται ανανέωση στο android 2.3. Ο,τι αλλάγές έχουν γίνει απο το froyo τα καλήπτει το htc sense

JohnPapa

εχω ενα προβλημα με το htc likes παω να μπω και μ λεει προβλημα με διακοσμιστη αμα ξερει κανεις ας μου στειλει…ευχαριστω

tpc

Αξιζει να το αγορασω τωρα??

Γιώργος Μ.

@ tpc
Ναι σίγουρα αξίζει!
Το έχω και εγώ , μόνο που δεν πρόλαβα να το χαρώ πολύ γιατί μου παρουσίαση πρόβλημα στον G-Sensor (τον αισθητήρα που αντιλαμβάνεται τις 4 κατευθύνσεις).Το έχω πάει στην αντιπροσωπεία για να το φτιάξουν και δεν βλέπω την ώρα να το ξαναπάρω στα χέρια μου! Μόνο αρνητικό είναι η μπαταρία του που είναι πολύ μικρή και αδειάζει γρήγορα.

philippos

paidia 8elw na ma8w an ginetai na katebaseis oses efarmoges 8es (analoga me thn karta mnhmhs baibaia)kai na tis xoresei oles h to menou ftanei se mhkos ws ekei pou deixnei to bideaki???????

manos

Re paidia den ksero ti na kano gia na doulepsei to htc sence…Den mporo na mpo mesa sto htc likes klp..Kserei kaneis na voithisei??

dimitris

καταρχήν συγχαρητήρια στον Κώστα που για άλλη μια φορά έχει κάνει εξαιρετική δουλειά με μια παρουσίαση που έχει τα πάντα…
Μου άρεσε πολύ το τηλέφωνο γιατί εκτός από μερικά μειονεκτήματα που έχει, έχει χίλια δυο καλά ήμουν ανάμεσα στο iphone 4 αλλά κατάλαβα πως είναι πολύ πιο μπροστά η htc.
Ήθελα να ρωτήσω όσους ξέρουν να μου πουν αν θα μπορέσω να βάλω ελληνικό μενού κ γενικά ότι αφορά το τηλέφωνο αν το παραγγείλω από το εξωτερικό από εδώ όπως είπαν και παρά πάνω ( https://www.clove.co.uk) γιατί το έχουν πολύ πιο φθηνό από την Ελλάδα όποιος γνωρίζει ας μου πει γιατί θέλω να το παραγγείλω…
Ευχαριστώ εκ των προτέρων…

dimitris

Οκ Κώστα σε ευχαριστώ. θα το κάνω και θα σου πω τι μου είπαν να το δουν και άλλοι που ίσως ενδιαφέρονται ….

dimitris

ΛΟΙΠΟΝ ΠΗΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΕΝΟΥ Κ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ..
ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΕΓΩ ΜΕ ΕΝΑ( Android Handset Languages) ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΚ…

Tassos

Καλημέρα.
Είμαι έτοιμος να πάρω το desire hd και έχω την εξής απορία:
Να πάρω την υπάρχουσα έκδοση με το android 2.2 ή να περιμένω το desire s με το 2.3;
Το 2.2 μπορεί να αναβαθμιστεί σε 2.3;
Κ σε πόσο καιρό περίπου απο την ανακοίνωση μια συσκευή βγαίνει στην αγορά;

tsamo

@Tassos , απ’ότι έχω διαβάσει θα πάρει αναβάθμιση στο 2.3 μέσα στο Q1 αρχίζοντας από Κορέα . To Desire S θα κυκλοφορίσει Απρίλη αλλά δεν νομίζω να έρθει τον ίδιο μήνα Ελλάδα .

tsipakos

Κώστα και οι αλλοι οπαδοί της τεχνολογίας θέλω να πάρω κινητό και είμαι ανάμεσα στο htc desire hd & iphone 4!!!!!;;;ποιο να πάρω ή λετε κάποιο άλλο;

Costas

iPhone 4 χωρις δευτερη ουτε πρωτη σκεψη καν! 🙂

teo

θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν προβλήμματα με τα καπάκια της μπαταρίας και της καρτας sim.

χρηστοσ

παιδια πειτε μου ποιο ειναι πιο καλο το HTC DESIRE HD ή Sony Ericsson XPERIA Arc
Θελω παρα πολυ την γνωμη σας

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

πιστευω πως ειναι πολυ καλο κινητο.αν ειχε και βιντεοκληση θα ηταν ακομα καλυτερα_ και αν ηταν και windows(7 καλυτερα δεν ξερω αν υπαρχει αλλη εκδοση για αυτο) ακομα καλυτερα!!!!

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

προϊόντος HTC Desire HD – Smartphone
Τύπος προϊόντος Smartphone – 3G
Παροχέας υπηρεσίας Not specified
Mobile Services YouTube
Σχεδίαση τηλεφώνου Candy bar (κλασική)
Διαστάσεις (ΠxΒxΥ) 68 mm x 12 mm x 123 mm
Βάρος 164 γρ.
Τεχνολογία WCDMA (UMTS) / GSM
Συχνότητα WCDMA (UMTS) / GSM 850/900/1800/1900
Integrated Components Digital camera, FM radio, digital player, GPS receiver
Ασύρματη διασύνδεση IEEE 802.11b, Bluetooth 2.1 EDR, IEEE 802.11g, IEEE 802.11n
Οθόνη LCD display – colour – 4.3″
Συσκευή(ές) εισόδου Οθόνη αφής
Λειτουργικό σύστημα Google Android 2.2
User Interface HTC Sense
Mobile Email Client Ναι
Supported Social Networks and Blogs Twitter, Flickr, Facebook
Εφαρμογή περιήγησης για πρόσβαση στο Internet Ναι
Ψηφιακή αναπαραγωγή (εγγραφή) WAV, WMA, AAC, AMR, MP3, OGG, MIDI, M4A , AVI, XviD, MPEG-4, WMV, 3GP
Υποστηριζόμενες κάρτες μνήμης flash microSDHC
Χρόνος ομιλίας Up to 550 minutes
Χρόνος αναμονής Up to 490 hours

teodore88

Κωσταα, μετα απο πολυυυυυ ψαξιμο ανακαλυψα οτι η οθονη δεν ειναι s-lcd αλλα tft-lcd! ..καλο θα ταν να το αλλαξεις για να μην ειναι παραπληροφοριση! ..αρκετοι αγοραζουν ακμ αυτη τη συσκευη.. ειτε καινουργια, ειτε μεταχειρισμενη!

christodoulos

ρε παιδια σκρφτομαι σοβαρα να αγοράσω αυτό το τηλέφωνο αλλά με ανυσηχεί το πρόβλημα της μπαταρίας η οποία δεν έχει αρκετη διάρκεια. θα ήθελα να μαθω και τη δικη σας αποψη

Βαγγέλης

Η μπαταρία ναι μεν δεν κρατάει και πάρα πολύ,αλλά έχει εξοικονόμιση ενέργειας.Όσο αναφορά στην οθόνη είναι πολύ καλη και δεν πιξελίζει και είναι μεγάλη.Επίσης το θέμα με την κατάσταση <> υπάρχει η δυνατότητα απενεργοποίησης.Επιπλέον μπορείς να πάρεις μεγαλύτερη μπαταρία.

Marinos

τελικα θα αναβαθμιστει σε 2,3 ι οχι??

Ανδρέας

Εχει αναβαθμιστει ηδη και βγηκε ηδη leaked καινουργιο official base με Sense 3.0 καθως και beta με Sense 3.5.Ψαξε στο site XDA developers

Marinos

Ευχαριστώ για την βοήθεια

Δημήτρης

Ας το ξεθαψω το θεμα λιγακι…
Μου το στελνουν απο εξωτερικο (Σουηδια) μεταχειρισμενο το Desire HD…
Tο μονο προβλημα οτι δεν εχει ελληνικο μενου..
Εψαξα για το Android Handset Languages αλλα δεν βρηκα κατι…
Μπορει να με κατατοπισει καποιος; Παρακληση…

George

Ξέρει κάποιος αν τα desire hd – desire s, θα πάρουν sence4?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.