techblogTV | HTC Touch Diamond

, techblogTV | HTC Touch DiamondΟ ανταγωνισμός στα Touch κινητά είναι σκληρός και η Cosmote θα είναι αυτή που θα προσφέρει πρώτη το HTC Diamond, μια ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία που η Vodafone θα παρουσιάσει το iPhone σε Αυστραλία, Ιταλία, Νέα Ζηλανδία και Πορτογαλία, στις 11 Ιουλίου. Η τιμή του Diamond στην Ελλάδα θα είναι 599 ευρώ (χωρίς συμβόλαιο) και οι υπόλοιπες εταιρείες κινητής θα το προσφέρουν από τα δίκτυά τους στο τέλος Αυγούστου. Δείτε το βίντεο πρώτοι και αποκλειστικά από το techblog.gr.

HTC Touch Diamond

HTC Touch Diamond
Windows Mobile 6.1 Professional
Qualcomm MSM 7201ATM 528MHz
4 GB Εσωτερικός χώρος αποθήκευσης, 256 MB flash, 192 MB RAM
WCDMA / HSPA: 900/2100MHz. HSDPA 7.2 Mbps και HSUPA
GPS/AGPS
Οθόνη: 2.8 ιντσών VGA οθόνη αφής
Κάμερα: 3.2MP, with video calling
WiFi 802.11b/g
Bluetooth 2.0 με EDR
Μπαταρία 900 mAh
102x51x11.33 χιλιοστά
110 γραμμάρια

87
317

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Κώστας Βλαχάκης

Δεν ξέρω αν φαίνεται στο βίντεο πάντως το μενού του αντιδρούσε πάρα πολύ αργά στις επιλογές μας. Από ντιζάιν το HTC Touch Diamond σκίζει, πολύ λεπτό, μαζεμένο και ελαφρύ, η οθόνη του μου φάνηκε λίγο μικρή (έχει και γραφίδα) και το μενού TouchFLO 3D άψογο.
Πολύ καλοσχεδιασμένα 3D γραφικά όπως για τον Καιρό με τα σύννεφα και τη βροχή, τα άλμπουμ με τη μουσική μας αλλά και αυτό με τις φωτογραφίες.
Όπως μου έλεγε και ο Tasosvel κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών έχει ότι έχουν και αρκετά άλλα μοντέλα, όμως η διαφορά είναι στο μενού και την διαδραστικότητα που έχουμε με αυτό.

Τελικά όλοι στο δρόμο που χάραξε το iPhone με την έννοια της σημασίας που δίνεται στο interface.

tasosvel

Την πρώτη φορά που είχα δεί τα χαρακτηριστικά της συσκευής είχα εντυπωσιαστεί, πολύ γρήγορος επεξεργαστής ,πολύ ram , vga ανάλυση οθόνης . Αλλά σήμερα που το δούλεψα δεν μπορώ να πώ ότι ενθουσιάστηκα. Απογοητεύτικα βασικά από δύο πράγαμτα. Πρώτα απ όλα από την τάχύτητα του επεξεργαστή ο οποίος παρόλο που είναι στα 528mhz δεν δείχνει τόσο γρήγορος. Μάλλον το touch flo 3d είναι αρκετά βαρή , ελπίζω να στρώσει με κάποια αναβάθμιση γιατί κατα τα άλλα το intreface πραγματικά είναι φανταστικό. Δεύτερον με το εικονικό πληκτρολόγιο το οποίο αν το έχεις ρθυμισμένο να σου εμφανίζει όλα τα γράμαμτα (qwerty) δεν νομίζω οτι θα καταφέρεις εύκολα να πληκτρολογήσεις.

Τέλος σκεφτείτε και τον ανταγωνισμό:
Se Xperia
https://techblog.gr/mobile/techblogtv-exlusive-se-xperia-x1
iPhone 3G
https://techblog.gr/smallnews/iphone3g-vodafone
Samsung i900
https://techblog.gr/mobile/samsung-i900
Πολύ δυνατές συσκευές και με μεγαλύτερες οθόνες.

evripides

ΕΡΓΑΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!

alexandros

Εξαιρετική παρουσίαση και εξαιρετικό εργαλείο. Μάλλον θα είναι το επόμενο κινητό μου 🙂

nikosm

Τάσο, καταρχάς συγχαρητήρια για την παρουσίαση και ευχαριστούμε πολύ. Σχετικά με τον ανταγωνισμό που αναφέρεις: 1. Το Xperia δεν είναι στην κατηγορία του diamond. Όποιος πάει για το diamond ψάχνει μια High-end συσκευή η οποία όμως να είναι κομψή, μοντέρνα και ελαφριά. Το diamond σε καμία περίπτωση δεν απευθύνεται σε business χρήστες, γι’ αυτό και η μικρή μπαταρία. Αν το κινητό αυτό το κρατήσεις με ανοιχτό bluetooth, wifi ή gprs και αρχίσεις να κάνεις browsing σε 4-5 ώρες είναι νεκρό. Αυτό λοιπόν δείχνει ότι μόνο σε business/απαιτητικούς χρήστες δεν απευθύνεται. Το xperia Λοιπόν καλά θα ήταν να το συγκρίνουμε με το touch pro. 2. Το iphone3g το θεωρώ ελλειπέστατη συσκευή για τον ντόρο που έχει προκαλέσει. Φοβερές ελλείψεις: video recording, camera resolution, mms, unlocked bluetooth. To διαμάντι τα διαθέτει όλα αυτά. Του λείπει βέβαι το card slot αλλά θεωρώ ότι το iphone είναι πολύ πίσω σε δυνατότητες σχετικά με το diamond. 3. Το samsung είναι μια άλλη ιστορία. Θεωρώ ότι βρίσκεται κάπου ενδιαμέσα στις δύο κατηγορίες. Δεν έχει πληκτρολόγιο αλλά είναι full εξοπλισμένο, έχει τρομερή εσωτερική μνήμη, πάιρνει κάρτα, μέχρι και tv out έχει. Μεγάλο αρνητικό του η wqvga οθόνη, που εμένα προσωπικά με αναγκάζει να περιμένω να το δω… Συνέχεια »

nikosm

Ένα επιπλέον σχόλιο: Διαβάζω όλο και περισσότερο ότι η μπαταρία του diamond συμπεριφέρεται όλο και καλύτερα μετά από κάποιους κύκλους φόρτισης. Ευχάριστα τα νέα λοιπόν.

manos

Απο οτι ακουσα οι rom που ειχαν πανω πρεπει να ειναι δοκιμαστικες…

Μεχρι στιγμης εχω διαβασει τα καλυτερα για την ταχυτητα του interface απο οσους το πηραν στα χερια τους

Κώστας Βλαχάκης

@manos: Δεν ρώτησα καθόλου για ROM και firmware, πάντως δεν λέει να κυκλοφορήσουν έτσι όπως τα είδαμε εμείς. 6 κομμάτια πέσανε στα χέρια μας και όλα αντιδρούσαν μετά από 1-2 δευτερόλεπτα, ήταν πολύ κουραστικά. Πάντως από εμφάνιση σκίζουν.

Και κάτι άλλο που παρατήρησα, οι περισσότεροι θα χρειαστούμε την παρεχόμενη γραφίδα για τις λειτουργίες touch της οθόνης. Όπως μας είπαν οι ξένοι που είχαν έρθει από την HTC, οι οθόνες 2,8 ιντσών είναι σύμφωνα με έρευνες οι καλύτερες για την απεικόνιση των εφαρμογών ικανοποιώντας ταυτόχρονα τις ανάγκες των περισσότερων καταναλωτών. Εμένα πάντως μου φάνηκε μικρή. Αυτό όμως που με ενθουσίασε ήταν ότι με τον Opera γεμίζει ολόκληρη η οθόνη και έχεις πολύ πληροφορία.

gorgonitsa

σίγουρα οι γυναίκες με μακριά νύχια σίγουρα θα χρειαστούν τη γραφίδα για την touch οθόνη!!!αμάν δεν μας σκέφτονται καθόλου????τόσα λεφτά δίνουμε στο μανικιούρ!!!

tasosvel

Σήμερα μπήκα στο Πλαίσιο να δω ποιες καινούριες συσκευές έχουν φέρει και έλεγε P3700 PDA (GSM,GPS, Touch Diamond, με Αγγλικό Λειτουργικό Σύστημα) . Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που έχει αγγλικό λειτουργικό σύστημα και όχι Ελληνικό .

Κώστας Βλαχάκης

Το Πλαίσιο κάνει παραεισαγωγή τα HTC Touch Diamond, δεν αγοράζει από την HTC αφού μόνο η ACE-Hellas είναι κεντρικός διανομέας και επίσημο service center στη χώρα μας.

Το HTC Touch Diamond διατίθεται στην Ελλάδα με ελληνικό και αγγλικό λειτουργικό αποκλειστικά από την Cosmote μέχρι το τέλος Αυγούστου και μετά με τους υπόλοιπους παρόχους κινητής.

Κώστας Βλαχάκης

To HTC Diamond ενημερώθηκα ότι το διαθέτει πλέον και ο Γερμανός σκέτο ή σε προγράμματα της Cosmote.

Βασίλης

Ρε παιδια εχω vodafone συνδεση . Μπορω να παρω αυτο το κινητο ή βγαινει μονο για cosmote ? Ηερει κανεις να μου πει .

Κώστας Βλαχάκης

@Βασίλης: Ναι μπορείς να του βάλεις ότι κάρτα SIM θέλεις. Εξάλλου τις επόμενες ημέρες θα αρχίσει να πωλείται και από τα υπόλοιπα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, οπότε περίμενε μήπως και αξιοποιήσεις κάποια επιδότηση!

Βασίλης

οκ , thanks costa

BeVontsis

ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ QUICKOFFICE ΚΑΙ, ΕΑΝ ΝΑΙ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ TOUCH ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ?

Κώστας Βλαχάκης

Η εφαρμογή QuickOffice τρέχει στις πλατοφόρμες S60 3rd Edition, Palm OS, Symbian UIQ 3 και Symbian UIQ 2. Δεν τρέχει σε HTC συσκευές.

Τάσος Βελιάδης

Οι συσκευές με λειτουργικό σύστημα Windows έχουν κανονικό office μέσα, όχι quick office. Μπορούν και διαβάζουν κανονικά word , excel και powerpoint ενώ φαίνονται και οι εικόνες και όλες οι παραμετροποιήσεις στα κείμενα πράγμα που δεν συμβαίνει με το quick office.

jenny

απλά τέλειοοοοοο,αν και φοβόμουν το touch flow αλλά τώρα δεν το αλλάζω με τίποτα είναι εξαιρετικό.Πότε έρχονται τα νέα χρώματα στην Ελλάδα ?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Διαθέσιμο για προπαραγγελία – Βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του

Η HTC επέστρεψε στην αγορά smartphone ανακοινώνοντας το U23 Pro με Snapdragon 7 Gen 1, κύρια κάμερα 108MP και οθόνη OLED 6,7″ 120Hz.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Επίσημο με Snapdragon 7 Gen 1, κάμερα 108MP και οθόνη 120Hz

Η HTC παρουσίασε επίσημα το HTC U23 Pro, με οθόνη OLED FullHD+ 6,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 120 Hz και προστασία Gorilla Glass Victus.

Smartphones featured HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro: Λανσάρεται στις 18 Μαΐου

H HTC επιβεβαίωσε ότι το smartphone της U23 Pro πρόκειται να κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα, την Πέμπτη, 18 Μαΐου.

Smartphones HTC HTC Android Smartphones

HTC U23 Pro 5G: Διέρρευσαν προδιαγραφές και φωτογραφίες

Μια συσκευή της HTC έκανε την εμφάνισή της στο διαδίκτυο με live φωτογραφίες και ορισμένες πληροφορίες hardware.