IFA 2014, Το Techblog πάει Βερολίνο [live coverage]

Για ακόμα μια χρονιά το Techblog θα βρίσκεται στο Βερολίνο για να ζήσει από κοντά και να σας μεταφέρει τον παλμό της τεχνολογίας μέσα από τη διεθνή έκθεση IFA 2014. Πιστοί στο ετήσιο ραντεβού μας με τη την τεχνολογία θα είμαστε εκεί για να μάθετε πρώτοι και να “δοκιμάσετε”, ότι νέο ανακοινωθεί!

Προσκεκλημένοι της Sony Mobile – δεχθήκαμε πρόσκληση και από τη Samsung Electronics Hellas – θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε πρώτοι όλα τα νέα μοντέλα smartphones, tablets και wearables αλλά και ότι άλλο ενδιαφέρον gadget ανακοινωθεί.

Όλες οι παρουσιάσεις πάντα με βίντεο μέσα από το TechblogTV το μεγαλυτερο κανάλι με ελληνικά hands-on video με τους περισσότερους subscribers, τα περισσότερα video και τα πιο πολλά views από οποιοδήποτε άλλο στην Ελλάδα.

IFA 2014 Techblog, IFA 2014, Το Techblog πάει Βερολίνο [live coverage]

IFA Berlin 2014
5-10 Σεπτεμβρίου, Βερολίνο/ Γερμανία
https://b2b.ifa-berlin.com

Techblog.gr, η τεχνολογία μας ενώνει!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

21 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
diofar

Σκέφτομαι να πάω και εγώ (μένω Γερμανία). Μπορώ σαν επισκέπτης να πάω, ή πρέπει να έχω πρόσκληση; Αξίζει κάποια μέρα περισσότερο να πάω, ή δεν έχει σημασία;

diofar

Ωραία. Είδα ότι το απλό εισιτήριο κοστίζει μόνο 12 ευρώ. Βρήκα ξενοδοχείο Hostel με 22 ευρώ κοντά στην περιοχή. Θα το προγραμματίσω, και θα προσπαθήσω να σε βρω να γνωριστούμε κιόλας (εφόσον έχεις φυσικά χρόνο)!

tiamat

ελα ρε techblog!!χαμος θα γινει παλι του κουτρουλη ο γαμος!

DimitrisK

Μπραβο ρε techblog!!!!

Tony

Μια μερα φτανει για να “γυρισει” ολη την εκθεση κανεις?

JohnWave

@Kώστα Βλαχάκη keep going με την εξαιρετική δουλειά που κάνεις 🙂 Να σε ρωτήσω : Γνωρίζεις αν το Meizu MX4 ( το κινητό για το οποίο έχω τη μεγαλύτερη ανυπομονησία να το δω ) θα παρουσιαστεί εκεί ? Αν ναι please please παρουσίασέ το μας έστω για λίγο 🙂

Νίκος

Φέρε μας νέα για Sony Xperia z3 και compact 😉

Kimonas

Μπράβο ρε techblog 😉 2χρόνια πάνε που είμαι subscriber στο κανάλι και δε σταματάτε να μ´ εκπλίσσετε με την καλή κ γεμάτη όρεξη δουλειά… Keep going Κώστα, καλά να περνάς!!

Takis

Ανυπομονώ για Sony Xperia Z3 & Compact

korto51

Καλή διασκέδαση!!! Καλές και πολλές πληροφορίες!!!! Προσωπικά θα χαρώ να μάθω για ηχεία hifi υπολογιστών. Οπως definitive incline , polk, harman kardon, audioengine κ.λ.π.

Aroulis235

Καλή διασκέδαση! Ελπίζω να περάσετε καλά και χωρίς να σας τελειώνουν οι μπαταρίες κάθε τρεις και λίγο όπως γινόταν σε προηγούμενες IFA! 😛

spiros

Κωστα γινεται να μας παρουσιασεις το xperia μ2 aqua

Τακης

αν μπορειτε παρακαλω και το HTC E8 (αν θα βρισκεται στην IFA)

Vassilis Papathanasiou

Κώστα προχώρα σε θέλει ολ’ η χώρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tiamat

κωστα εισαι βερολινο!!??? ,,μη ξεχασεις να εστιασεις και στα smartwatches!!!! .ειναι το next big hit…!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Gear featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Ring: Leak αποκαλύπτει ότι θα έρθει σε 8 διαφορετικά μεγέθη

Το Samsung Galaxy Ring το πρωτοείδαμε τον Ιανουάριο και στη συνέχεια παρουσιάστηκε τον Φεβρουάριο στο MWC.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy S24 FE: Πότε θα κυκλοφορήσει τελικά;

Το Samsung Galaxy S24 FE ακούγεται εδώ και πολύ καιρό ότι θα κυκλοφορήσει τους επόμενους μήνες ωστόσο μια νέα πηγή υποστηρίζει κάτι άλλο.