LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, ενσωματώνει μνήμη 16GB και δέχεται κάρτες μνήμης micro SD. Δείτε το βίντεο.

Το LG G Pad 8.3 κυκλοφορεί στην ελληνική αγορά με τιμή 299 ευρώ.

LG G Pad 8.3 πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

LG G Pad 8.3 TechblogTV hands-on video, LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

44 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
jonjon

Όπως πάντα σούπερ hands on , έπαιξα μαζί του αρκετά στο work shop έχουν κάνει πολύ καλή δουλειά στην LG θα το έχω στα υπό όψη.

Darth

αν και δεν μου χρειαζεται tablet (εχω ενα acer W700-6680 με i5 και 4gb ram)
το συγκεκριμένο tablet είναι πάρα μα πάρα πολύ καλεί δουλειά το είδα σε αρκετά καταστήματα δίπλα σε αλλά tablets (Samsung Galaxy Tab 3 8.0) δεν συγκρίνονται ούτε καν……..
μιλάμε για πάρα πόλη καλή δουλειά, ποιοτικό με πάρα πόλη καλή οθονη, άψογη απόκριση και καλογραμμένο UI σχεδόν ΧΩΡΙΣ bloatware
η τιμή ήδη έχει πέσει από 300 στα 280 και θα πέφτει και άλλο (Χριστούγεννα 240 λογικά θα το έχουν)

μπραβω στην lg

btw: πολύ καλή παρουσίαση καλή τιμή

μέχρι τώρα όταν ήταν να πάρω για κάποιον tablet ει χα δυο επιλογές
1. nexus
2. tablet από την κίνα (με λίγο ψάξιμο αγοράζεις από εκεί διαμάντια)

τώρα με 240 ευρώ που θα είναι σύντομα θα είναι πάρα πολύ καλή επιλογή (κρίμα δεν έχει 3g έκδοση )

jonjon

Darth όχι vader 🙂 +1

giorgio

καλησπέρα θα ήθελα να πω κ εγώ την γνώμη μου πάνω στο ταπλετ!.
το εχω αλλάξη 3 φορές ως τώρα!!!!!!!!!!.το πρόβλημα είναι ότι μετά από 1ώρα μου έβγαζε μια μπλε λεπτή γραμμή στα πλάγια κ φαίνεται πολύ έντονα στης ταινίες κ επίσεις ο φωτισμός της οθόνης δεν είναι ομαλός ειδικά στης ταινίες, στης γωνίες που είναι μαύρη η οθόνη έχει σε κάποια σημεία πιο έντονη φωτινότητα απο αλλά σημεία.
σήμερα πήρα την τετάρτη συσκευή δεν έχω την μπλε γραμμή αλλά ο φωτισμός είναι πιο έντονος σε διάφορα σημεία στην οθόνη κ αυτό φαίνεται πολύ έντονα στο μαύρο!! θα το ξανά πάω πίσω!!!!!
ολα ωραία αλλά ο φωτισμός ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!κ λέω να πάω για nexu 7.

Darth

@giorgio μιπος σε καμία προβληματική παρτίδα έπεσες? αν μπορείς γράψε μας το μαγαζί (να ξέρουμε τη μας γίνετε)
εγώ είχα δύο κομμάτια για καμία μέρα (πριν τα παραδώσω στους κατόχους του) δεν παρατήρησα τέτοια θέματα (αγορασμένα απο amazon ήταν)

Θανάσης

“αν και δεν μου χρειαζεται tablet (εχω ενα acer W700-6680 με i5 και 4gb ram)” σαν να λέμε έχω νταλίκα δεν χρειάζομαι ποδήλατο :))

maximos

Κώστα κανε καμιά παρουσίαση για το Nexus 7 να κάνουμε καμιά σύγκριση.

Darth

@Θανάσης θα το πω διαφορετικά………….
με το acer κάνω δουλεια…… ένα tablet με android η ios η windows rt ουσιαστικά θα μου είναι τελείως άχρηστο…… γιατί δεν θα εχω τι να το κάνω για μικρότερα πράγματα εχω το oppo find 5 και για ποιο σοβαρά (on the go) το acer (σπίτι κλασσικά ένα desktop που τα κάνει όλα)

και στο τέλος τέλος για δικιά μου προσωπική ανάγκη μιλούσα (εξαλου το τόνισα εξαρχής για να μην δημιουργήσω κάποιο flame)
και για το lg μόνο καλά λόγια είχα να πω

τεσπα δεν καταλαβαινω μερικούς αλλά τι να κάνουμε αυτά έχει ο κόσμος

Θανάσης

@Darth ο καθένας όπως βολεύεται πχ εμένα ένα ελαφρύ tablet για το κρεβάτι το πρωί που το παίρνω στο σαλόνι με το πρωινό καφεδάκι είναι μια συνήθεια που έγινε απαραίτητη και ας έχω άλλους πέντε υπολογιστές…!

mitsos

Η οθονη του ειναι χαλια δυστυχως.Διπλα διπλα με την απλη HD του note 8 η διαφορα ειναι χαoτικη υπερ του samsung.Κριμα γιατι κατα τ αλλα εχει κανει φοβερη δουλεια η lg κ με τρομερη αρχικη τιμη

Αλέξανδρος

Παιδιά το tablet είναι κορυφή, το έχω από της πρώτης του μηνός
και όλα καλά και η οθόνη και τα χρώματα αλλά το άσπρο δεν είναι τόσο δυνατό. Η οθόνη είναι καθαρή διαβάζεις ξεκούραστα. Όσο για σένα “Giorgio” πρέπει να έπεσες σε προβληματική παρτίδα και έχεις αφήσει και άλλο σχόλιο εδώ στο techblog και σου είπα ότι αυτό δεν ισχύει.

Mitsos “ουδέν σχόλιο”.

Μitsos

Kαταλαβαινω οτι ο καθενας προσπαθει να δικαιολογησει τα λεφτα που ξοδεψε αλλα επειδη μιλαμε για μηχανηματα καλο ειναι κ καθενας να λεει αυτο που πιστευει κ οχι αυτο που θελουν να ακουσουν κ αγοραστες ωστε να διαμορφωνεται μια πιο πληρης κ αντικειμενικη αποψη.Η οθονη του ειδικα για full hd δεν ειναι καλη πως να το κανουμε τωρα??? Οπως επισης το προβλημα με την μπλε γραμμη που λεει ο φιλος ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ κ δυστυχως το αντιμετωπιζουν ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ(μια βολτα απο xda θα σε πεισει).Για τα λεφτα του το μηχανημα ειναι αριστο αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν εχει κ αρνητικα

Άγγελος

Κώστα εξαιρετικό το tablet και το hands on σου για άλλη μια φορά. Εγώ βλέπω μια ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευή από την Lg με μια τίμια αρχική τιμή που όπως ξέρουμε πέφτει. Όμως σου το έχω πει και θα το ξαναπώ θέλουμε το hands-on του 625!

tomtik

Έχουμε το nexus 7 που έχει φοβερή οθόνη, ειναι σαν ξεπλυμμενη του LG μπροστά του.Είναι μικρό όμως για διάβασμα.Την καλύτερη οθόνη με διάφορα μέχρι στιγμής έχει το νέο της Αμαζον hdx 8,9 καλύτερη κι από του iPad air.Περιμένω να γίνει ρουτ της συσκευής και θα την αγοράσω,περνώντας της άλλη ρομ, θα ειναι το ιδανικό ebook reader σε αντροιντ με φοβερή οθόνη.270 ευρώ έρχεται από Αμερική.Το LG έχει άσχημη οθόνη, ξεπλυμενα χρώματα και σκοτεινή.Δείτε το δίπλα από ένα νέο νεξους 7 και θα καταλάβετε.

giorgio

καλησπέρα και πάλι, παιδιά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την εταιρία απλά αναφέρω το πρόβλημα που συνάντησα ίσως ήμουν καντέμης (άλλος μπορείς να του είναι μια χαρά η συσκευή ) το μαγαζί που το πήρα ήταν τα μουλτιραμα3 κ 1 που έστειλαν από τα παμπλικ 4 στα 4 το πρόβλημα μου μέχρι κ οι πωλητές παθαν πλάκα, τα 2 ταπλετ είχαν διαφορετικούς αρθμούς δηλαδή δεν ήταν ίδια παρτίδα όπως μίλησα με τον τεχνικό, σαν κατασκευή είναι παρά πολύ καλό !! αλλά από την οθόνη παιδιά σε ταινίες βασικά στο μαύρο της οθόνης περιμετρικά o φωτισμός ήταν απαράδεκτος κάπου ήταν έντονος κάπου ήταν χαμηλός + το πρόβλημα με την μπλε γραμμή!.κ κατέληξα στο νεχούς 7 2013. .

thana soubas

Παιδιά,δευτερο g pad που γύρισα με τη μπλε γραμμή που λέει ο φίλος πιο πάνω,αγορασμένα απο πλαίσιο.μπορει να οφείλεται σε υπερθέρμανση,δε ξέρω,πάντως αυριο περιμένω να με πάρουν τηλ αφου επικοινωνήσουν με LG.τι να πω πραγματικά,παρατηρώ πάντως ότι και απο xda και phandroid πολλοί “γκαντεμιδες”μαζευτικαμε…αμα συνεχιστεί αυτο με βλεπω για note 8..nexus 7 2 2013 είχα πριν,τέλειο σε όλα,αλλα δε ξαναγυρίζω πάλι στα ίδια..

Αλέξανδρος

Mitsos, κοίτα εδώ :https://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=374974&page=8
Καλό είναι να μιλάμε “όσοι το έχουν” για να είναι πλήρες αντικειμενικοί και φυσικά όσοι δεν έχουν μετοχές στην εταιρία ” για να μπορούν να δικαιολογήσουν τα λεφτά αγοράς όπως λες”.
Από εκεί και πέρα μην δημιουργείς αρνητικές εντυπώσεις που δεν υπάρχουν, ορίστε το hands on, ορίστε και το forum ( Ένα από τα πολλά που γίνεται συζήτηση για το συγκεκριμένο tablet ).
Από εκεί και πέρα ” ΕΝΝΟΕΊΤΑΙ” πως θα πούμε τα αρνητικά της συσκευής και όπως είπα παραπάνω ( το οποίο δεν το θεωρώ αρνητικό ) θα ήθελα το λευκό πιο δυνατό.
Φιλικά και κάθε γνώμη ή άποψη δεκτή αλλά να στέκει.

Chris

αγορά από το πλαίσιο και 3 φόρες αλλαγή για να πετύχω το “σωστό” κάλο το tablet αλλά η οθόνη βγάζει την μπλε γραμμή μετά το 30 λεπτο λειτουργίας , σκιές στην κάτω πλευρά από 0 -30% φωτεινότητα και κολλημένα πιξελ που εμφανίζονται μετά από μερικές μέρες λειτουργίας. Τα πρωτα ηταν άσπρα το τελευταίο μαύρο οπου και ήταν πιο νορμαλ με ελάχιστες σκιάσεις μονο σε 0% φωτεινότητα και η μπλε γραμμή σχεδόν ανύπαρκτη(ελάχιστα ορατή). Για να κλείσω με τα αρνητικά θέλει σίγουρα κάποιο update μιας και παρουσιάζει και λαγκαρισματα στον chrome.
Στα θετικά τώρα η φωτεινότητα της οθόνης πολύ καλή όπως και η διαύγεια και τα χρώματα δεν ξέρω πως σας φαίνεται οτι δεν είναι φωτεινή αρκετά…. γενικά είναι γρήγορο και εύχρηστο με αρκετά καλή διάρκεια μπαταρίας και πολύ καλή ποιοτική κατασκευή (εκτός οθόνης να πω?) και σίγουρα + το ir bluster για την τηλεόραση και το Micro sd

Nthegrpap

Το προβλημα με την μπλε γραμμη ειναι υπαρκτο
και στο δικο μου G Pad την βγαζει.
Αλλα τωρα μολις μπηκα στις ρυθμησει–>προβολη–>Daydream.
Και απενεργοποιησα το Daydream… θα προσεξω αν αν θα την βγαλει.
αν και δεν ειναι κατι ενοχλητικο.
αν δεν το λεγαται δεν θα το θεωρουσα προβλημα.
δεν ειμαι σηγουρος αν λυθει το προβλημα αλλα δεν
χανουμε τιποτα να δοκιμασουμε.
ΚΩΣΤΑ το οτι σβηνει η οθονη οφειλεται σε δυο λειτουργιες.
πας ρυθμησεις—>προβολη—>Εξυνπνη οθονη και Εξυπνο βιντεο.
και τα απενεργοποιης. Γι’ αυτο ειμαι 100 τις 100..
Και μια πληροφορια το QPair λειτουργει και με αλλες συσκευες
Παραδειγμα το εγκατεστησα στο RAZR και δουλευει μια χαρα!!
να δω τωρα ποιο κινητο θα επηλεξω μετα την πρωτοχρονια…
3 ειναι Z1,G2 ή Note 3. Κλεινω πρως το Ζ1.
Ολα εχουν τα σην και τα πλην τους.
Στα Scrutzομαγαζα θα παω βεβαια.
ΚΩΣΤΑ αν εχεις αυτα τα τρια κινητα μπορεις να κανεις
μια συνγκρηση στις οθονες τους 🙂

Giorgos

Τοσο ομορφο και τιμιο εργαλειο γιατι να μην εχει και 3g; αλλα βασικα εχω και μια απορια, τα ταμπλετς με 3g λειτουργουν ως κινητα; ( κλησεις, μηνυματα) ψιλο off topic αλλα με τρωει που δεν ξερω!

Nik

@mitsos
Δλδ εγώ λέγοντας ότι η οθόνη του είναι πολύ καλύτερη από αυτή του Note 8 προσπαθώ να δικαιολογήσω τα λεφτά μου, οι φίλοι μου που δυο απ’αυτους έχουν το Note 8 και λένε ότι το G Pad έχει καλύτερη οθόνη τι προσπαθούν να δικαιολογησουν; Η οθόνη είναι αρκετά καλή και χρώματα είναι πολύ ωραία χωρίς πρασινάδες και παράξενο λευκό των Amoled. Εγώ προσωπικά θεωρώ πως το Ταμπλετ είναι από τα καλύτερα, θα ήθελα όμως καλύτερη αυτονομία (δεν είναι τόσο σημαντικό για μένα), αλλά πιστεύω πως από αυτονομία δεν είναι και κορυφή. Και οθόνη πιστεύω πως δεν είναι και μεγάλη φωτεινότητα. Ναι μεν και στο 50% που την έχω είναι μια χαρά, αλλά ΠΧ το Optimus 4X, To Nexus 7 2013 , και το Νοτε 8 που βάλαμε δίπλα έχουν μεγαλύτερη φωτεινότητα.

Μitsos

Εχω γραψει ΚΑΙ ΣΤΑ 2 μηνυματα μου οτι το μηχανημα για τα λεφτα του ειναι εξαιρετικο πλην της οθονης που ειδικα για την αναλυση της δεν ειναι καλη.Αμα δεν μπορειτε ή δεν θελετε να καταλαβαιτε αυτο που γραφω δεν μπορω να βοηθησω.Δεν κακολογισα το μηχανημα ισα ισα,απλα ειπα κατι που για την προσωπικη μου γνωμη ειναι αρνητικο.Το γραφεις κ μονος σου στο κατω κατω “αρκετα καλη”,ε εμενα το αρκετα καλη πλεον για τετοια υπεραλανυση σε μια συσκευη 8 ιντσων δεν μου κανει.

Φανης

Κι εμενα μια απο τα ιδια. Τέταρτη μερα σημερα, αν δεν διαβαζα ομως τα σχοκεια αλλων, δδν θα το προσεχα. Εχω κι εγω την μπλε γραμμη. Τωρα το αν θα το αλλαξω δεν ξερω, γιατι την ειδα με πληρη φωτεινοτητα και καταμαυρο background. Οπως και να’χει παντως, ειναι αριστη συσκευη, καθολου lag, πολυ καλη αναλυση, καλη μπαταρια, παρα πολυ καλο (με το παραπανω θα ελεγα) για τα λεφτα του!

Εχει να κανει η μπλε γραμμη με το αν ειναι λευκο ή μαυρο? Εγω εχω το λευκο…

Eleni

Καλησπέρα, Ψάχνω για ένα tablet, ήθελα να αγοράσω το lg pad, διαβάζοντας όμως τις αναρτήσεις απογοητεύτηκα και είπα να το αφήσω. Διαθέτω το πολύ 280Ε και θέλω να είναι γύρω στις 8 ιντσες. Μου είπαν να αποφύγω το ipad mini. Διαβάζω παραπάνω για το Nexus και το note 8, το οποίο όμως είναι ακριβό. Να πάω σε nexus η υπάρχει κάτι άλλο?

Νίκος

Eleni σε πολύ γνωστό online shop εδώ στην Ελλάδα το note έχει 299. τσέκαρε αν θες και το galaxy tab 3 8.0 αξίζει τον κόπο

Δημήτρης

Εσύ Κώστα τι έχεις να πεις για την μπλε γραμμή;
Θα το πάρω από το Media Markt.

jim

Το εχω εδώ και μία βδομάδα το εν λόγω.
Πρόβλημα με μπλε γραμμη στην οθόνη έως τώρα δεν έχω διαπιστώσει & το λιώνω ολη μερα.
Ρώτησα τον υπεύθυνο στον Κοτσοβολο που το πήρα & μου είπε ότι ήταν οι πρώτες παρτιδες ελλατωματικες & τις επιστρεψανε.
Τώρα, σχετικά με την αναλυση της οθόνης, εγώ είμαι υπερ- ευχαριστημενος. Οποίος ακουει τι λενε εδω μεσα κ φοβάται ας πεταχτεί μέχρι ενα μαγαζί που το δειγματιζει κ ας βάλει να παιξει ενα απο τα hd video που έχει αποθηκευμένα η συσκευή ώστε να του λυθεί η απορία. Ξεπλυμενη δεν την λες σε καμία περίπτωση πάντως την οθόνη.
Η μπαταρια κραταει κανα 6 ωρο με browsing .
Δεν εχω κανενα παράπονο, νομίζω οτι ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορεί σε value for money σήμερα.
Το μόνο παράπονο μου είναι ότι δεν βρίσκω θηκες . Είναι σχετικά νεο ταμπλετ και δεν έχεις μεγαλη ποικιλία στα case- covers. Αυτά από μένα

πασχάλης

τι είναι καλύτερο να αγοράσω lg gpad ι ipad mini?

dimitris

Κωστα μεταξυ LG Gpad και Nexus 7 2013 ποιο θα προτεινες? παρακαλω στο αμεσω μελλον ενα video με συγκριση θα ηταν πολυ καλο

Ζήσης Βαγγελός

Το έχω πιάσει από κοντά και μπορώ να πω πως μου άρεσε πάρα πολύ. Τώρα για το αν θα το αγόραζα? Λίγο δύσκολο καθώς όσα tablet και αν έχω δοκιμάσει δεν βρήκα αυτό που θα μου αρέσει πιο πολύ από το iPad. Επίσης θεωρώ το LG πολύ καλύτερο από τα Tab της Samsung.

Alexis

Κωστα μπορεις να μου πεις τι ειναι αυτο το μαυρο (σαν σουπλας) που χρησιμοποιεις στα βιντεο σου?

ΣΤΑΘΗΣ

Παιδιά το εχω κ γω σε λευκο περιπου μισο μηνα…Πολυ καλη συσκευη, δυνατη..αλλα παρατηρησα πως οταν το γυρνας πλαγια ωστε να ερθει το λογοτυπο της LG στα αριστερα σου κ εχεις φωτεινοτητα μεταξυ 0 εως 35% περιπου κ σε καταλευκο φοντο φαινονται στα δεξια εκεινη τη στιγμη τα 6-7 backlights….Δεν ειναι κατι το οποιο φυσικα ενοχλει, γιατι ετσι κ αλλιως απο 40% και πανω το εχω παντα….Στο xda σχεδον ολοι το αναφερουν…

Μιχάλης Φ.

Δεν εχω εμπειρια σε σχεση με τα tablet, το συγκεκριμενο ομως το εχω σχεδον δυο εβδομαδες και μπορω να πω οτι ειναι παρα πολυ καλο! Δεν εχω αντιμετωπισει κανενα προβλημα, δεν κολλαει σε τιποτα, η οθονη του ειναι πολυ καλη αλλα θα μπορουσε να ειναι ακομη καλυτερη. Μπορω και το συνδεω ευκολα με αλλες συσκευες (sony tv, htc one s, πολυμηχανημα). Σαν αρνητικα μπορω να πω ειναι το οτι γλυστραει ευκολα απο το χερι και αρα θελει προσοχη και η μπαταρια του ειναι μετρια, αλλα φορτιζει και.σχετικα γρηγορα. Ενω οταν δεν το χρησιμοποιω δεν καταναλωνει καθολου ενεργεια, σε αντιθεση με το htc μου που αδειαζει ακομη και οταν καθεται. Για την τιμη του, τελος, ειναι νομιζω η καλυτερη προταση.

kostas

το ταμπλετ ειναι προβληματικο, οχι ενα ουτε μια παρτιδα, αλλα ολα! ειναι εργοταστασιακο το λαθος κ ανεβαζει θερμοκρασια, κ μπλε γραμμες κ δεν σου επιτρεπει υψηλη φωτεινοτητα λογω υπερθερμανσης πολλες φορες… ΚΑΙ ΝΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΛΑ SPECS αλλα τι τη 8ες την καλη αναλυση αν η οθονη κανει τα δικα της???????????????? τι τη θες τη ραμ 2gb και τον Q1.7 αν το tablet ζεματαει κ βραζει ολοκληρο??? κοιτατε πραγματικες αναγκες πριν αγορασετε κατι… και ναι το samsung tab 3 8.0 ειναι πισω σε πολλα specs οπως και ολα της κατηγοριας μεχρι 280.. E KAI???? και εγω σε αναζητηση για να αγορασω tablet ειμαι και το εψηνα πολυ το lg μεχρι που εψαξα και ειδα τι παιζει… μια αναζητηση η μια πολυωρη δοκιμη θα σας πεισει κ η αποφαση δικη σας ¨)

Jim

Φιλε εισαι εκτος τοπου και χρονου,
Το εχω πριν τα Χριστουγεννα, του χω θηκες δερματινες το ζοριζω συνεχεια με Real Racing 3 – NOVA – Death Trigger 2 και αλλα απαιτητικα παιχνιδια και δεν εχει κανει ΚΙΧ. Εχει τυχει να το φορτισω κ 2 φορες μεσα στη μερα απο το λιωσιμο και δεν ζεσταθηκε. Μπλε γραμμες μονο οταν εχεις την ελληνικη σημαια σαν φοντο, τοτε ναι, εμφανιζει.
Η πλακα ειναι οτι το πηρανε αλλα 2 ατομα απο την παρεα κ ουτε αυτοι εχουν καποιο θεμα.
Η σε προβληματικη παρτιδα επεσες Η κατι δεν καταλαβες καλα…………..
Φιλακια

Στάθης

Ολοι αυτοι που εχουν προβληματα δε τα βγαζουν απο το κεφαλι τους….Το εχω αλλαξει δυο φορες. Τη δευτερη μαλιστα το εστειλα στα κεντρικα της LG…Το πρωτο μου ειχε εντονο screen bleeding….Δηλαση δεν ξεχωριζες μια ταινια ή ενα βίντεο που ειναι λιγο πιο σκοτεινο απο τα σημεια που το φως επεφτε στην οθονη….Σε οποια φωτεινοτητα και να το εβαζες.Το πηγα λοιπον στο καταστημα αγορας και το αλλαξα…Το δευτερο ηταν ακομα χειροτερο…Χειροτερο bleed…Ετσι η LG μου ειπε οτι πρεπει να γινει αναστροφη πωλησης…Τωρα περιμενω να το λαβει το καταστημα αγορας…Οποτε σιγουρα ολοι αυτοι που παραπονιουνται εχουν καποιο δικιο…Και δεν ειμαι εναντιον της εταιριας (έχω NEXUS 5 το οποιο εχει λιγο bleed και αυτο, αλλα δεν ειναι τιποτα το φοβερο και το αγαπαω πολυ το κινητο αυτο)…Δηλαδη τι σοϊ παρτιδες ερχονται στην Ελλαδα…ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ….

kostas

δηλαδη με real racing 3 δεν ζεσταινεται ? με fhd video δεν βγαζει μπλε γραμμες ? προβλημα με τη ρωτεινοτητα π δεν σε αφηνει οταν τρεχεις πολλα ? τιποτα ? αν η απαντηση σ αυτα ειναι οχι, ψησου να μου το πουλησεις

Demy

παιδια εμενα μου δουλευε μια χαρα μεχρι πριν μια βδομαδα και εχω δοκιμασει πολλα παιχνιδια,εφαρφογες κ.α . Ομως τωρα πλεον οταν παιζω παιχνιδια, αυτα παιζουν με slow motion δεν ξερω τη εχει παιχτει παντος αν γνωριζει καποιος τι φτεει ας μου πει και μενα! Παντως για την τιμη του ειναι πολυ καλο.

Αλέξανδρος

@Demy δεν αν έχεις κολλήσει ιό ή έχεις γεμάτο την sd ( χώρο αποθήκευσης και όχι την εξωτερική sd ) που είναι και το πιο πιθανό, ακόμη και η εξωτερική sd αν είναι γεμάτη σου δημιουργεί “slow motion” .
Ακόμη και να μην έχει τίποτα από αυτά πολύ πιθανό να έχει γίνει κουβάρι η sd από το βάλε βγάλε.
Κάνε ένα hard reset ( φυσικά πριν back up ότι αρχεία σε ενδιαφέρουν ).
Εγώ είμαι από τους πρώτους που το πήρε και δεν μου έχει δημιουργήσει το παραμικρό και πίστεψε με πιο πολύ δουλεύω μ’αυτό παρά με το κινητό ή τον υπολογιστή.

Demy

Χμμμ…μαλιστααα! Θα το δοκιμασω και αυτο! Σ’ευχαριστω πολυ

Παυλος

Παιδιά μακρυα.

το εχω 2 μήνες και τώρα δεν ανοίγει καν. κολλησε.

και το support της LG χαλια. ήρθαν να το παραλάβουν και μου έφεραν κουτι κινητού. το πότε θα το πάρουν είναι θέμα γραφειοκρατίας.

χάλια.

Stefos

Το έχω 4 μήνες είναι με διαφορά το καλύτερο ταμπλετ που κυκλοφορεί στις 8 ίντσες έρχεται και κιτ κατ θα πετάει ακόμα πιο πολύ η καλύτερη αγορά που έχω κάνει ένα μεγάλο μπράβο στο techblog για την άψογη παρουσίαση

Παναγιώτης

…Μια ερώτηση παρακαλώ…ποια διαδικασία ακολουθώ στο μενού του LG G PAD 8,3 ώστε να μεταφέρω ένα αρχείο από το τάμπλετ ,μέσω της θύρας usb ,σε φλασάκι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.