LG G2 Day Athens – Techblog Live Q&A

Απόψε στις 21:30 το βράδυ συντονιστείτε εδώ στο TechblogTV και παρακολουθείστε ζωντανά το πρώτο Live Q&A με αφορμή την κυκλοφορία του LG G2 στην ελληνική αγορά. Στελέχη της LG Electronics Hellas θα απαντήσουν ζωντανά στις ερωτήσεις σας αλλά και σε ερωτήσεις 20 προσκεκλημένων, φίλων του Techblog. Απόψε το βράδυ, σας περιμένουμε όλους εδώ. Η τεχνολογία μας ενώνει!

Στείλτε τις ερωτήσεις για την LG συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα επικοινωνίας και δείτε και ακούστε τις απαντήσεις ζωντανά, απόψε στις 21:30.

Update: Παρακολουθήστε το βίντεο της βραδιάς.

LG G2 Day Athens, LG G2 Day Athens – Techblog Live Q&A

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ilias

Πως μπορουμε να παρουμε μια απο τις 20 προσκλήσεις?

Νικος

Έχω στείλει ερώτηση, ευχαριστώ πολύ Κώστα.

Γιαννης Φ.

Μπραβο Κωστα.Πολυ ωραια κινηση.

Johntsia84

Θα μας τρελάνει η LG μόλις επικοινώνησα μαζί τους σχετικά με το g2 32g και μου είπαν ότι ισιάζεται στην Ελλάδα έχει εγγύηση και δεν φέρνουν ευθύνη αν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα και δεν θα μπορέσουν να το επισκευάσουν απαλά τραγικό, Κώστα να το ρωτήσεις αυτό μια χαρά τηλ.. και να το χαντακώνουνε έτσι.

ageor

Ήμουν από τους τυχερούς παρόντες στην παρουσίαση.

Ως συνήθως, η φιλοξενία ήταν άριστη και το κλίμα εγκάρδιο.

Οι 3 παρευρισκόμενοι της LG ήταν φιλικοί, γνώστες του αντικειμένου τους και απάντησαν με υπομονή & ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις μας πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την μετάδοση. Έφυγα σχεδόν με όλες τις απαντήσεις που ήθελα (όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι αυτό δεν είναι εύκολο…).

Η συσκευή είναι εξαιρετική, αντάξια για ναυαρχίδα, με όλα, σχεδόν, τα καλούδια που θα ήθελε κανείς, μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και όσο μικρό μέγεθος θα μπορούσε για την τεράστια οθόνη των 5,2″.

Σε ό,τι με αφορά, θεωρώ ότι με τα μισά λεφτά αγοράζουμε το 85% της αξίας (Nexus 5) και μάλιστα χωρίς να φύγουμε από την LG 😉 Αν το stock Android (AOSP) δεν αρκεί, το G2 αρχίζει να έχει πολύ περισσότερο νόημα!

Κώστα, ευχαριστώ για την πρόσκληση. Πάντα τέτοια, Techblog 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business newsletter Sony Sony VAIO

H Sony ακούγεται ότι θα πουλήσει το τμήμα VAIO υπολογιστών

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδουν διεθνή μέσα ενημέρωσης η Sony ετοιμάζεται να πουλήσει το τμήμα με τους υπολογιστές VAIO σε μια ιαπωνική κοινοπραξία εταιρειών κρατόντας ένα μικρό ποσοστό και αποσύροντας εντελώς το brand από χώρες που δεν έχει καταφέρει να γίνει γνωστό. Η Sony έχει ενημερωθεί αλλά δεν θέλησε να αρνηθεί ή να επιβεβαιώσει τις […]

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Sony Xperia Z1 Compact ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Sony Xperia Z1 Compact με οθόνη 4.3 ίντσες HD και κάμερα 20.7 Megapixel. Το Z1 Compact είναι αδιάβροχο, ενσωματώνει ραδιόφωνο FM και NFC, τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 800 2.2GHz, μνήμη RAM 2GB και τρέχει Android 4.3 Jelly Bean. Κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες με τιμή 549 […]

Business Microsoft newsletter

O Satya Nadella νέος CEO της Microsoft

Ο 46χρονος Satya Nadella με καταγωγή από την Ινδία είναι ο νέος CEO της Microsoft. Υπηρετεί την εταιρεία από το 1992 από διάφορες θέσεις ενώ πριν αναλάβει ως CEO (Chief Executive Officer) κατείχε τη θέση ως Microsoft’s Cloud and Enterprise group.

Smartphones Android Android Smartphones newsletter

Vivo Xplay3S, Τα πρώτα reviews αναδεικνύουν τη χάρη της οθόνης QHD 1440×2560 pixel

To πρώτο smartphone με οθόνη ανάλυσης QHD (Quad HD) 1440×2560 pixel είναι το Vivo Xplay3S (6″) και κυκλοφορεί σε μερικές μέρες στην αγορά της Κίνας. Κάποιοι πρώτοι τυχεροί το έχουν ήδη στα χέρια τους και έχουν ξεκινήσει τις δοκιμές και τις κόντρες με οθόνες άλλων μοντέλων smartphones. Συγκεκριμένα το βάζουν πλάι-πλάι με τα Samsung Galaxy […]