LG GD 910 hands on, Ρολόι κινητό

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το ρολόι κινητό LG GD910. Το πρώτο ρολόι κινητό που θυμίζει ρολόι(!) και δεν θα ντρέπεστε να φορέσετε στο χέρι σας. Η ώρα και οι λοιπές λειτουργίες του μενού εμφανίζονται στην έγχρωμη οθόνη αφής 1,43 ιντσών ενώ το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνά τα 84 γρ. Ενσωματώνει Bluetooth για σύνδεση με ασύρματο ακουστικό αλλά και μεγάφωνο για ανοιχτή ακρόαση. Έρχεται με ελληνικά μενού κάπου μέσα στον Οκτώβριο. Δείτε το βίντεο.

Η τιμή του LG GD910 είναι 899 ευρώ με το ΦΠΑ και κυκλοφορεί 21 Σεπτεμβρίου (πρώτα, μάλλον από COSMOTE).

, LG GD 910 hands on, Ρολόι κινητό

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

10 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zakmackraken

το βρίσκω πολύ ακριβό εφόσον υπάρχουν ικανοποιητικά ανταγωνιστικές λύσεις με το 1/8 της τιμής του εδω και 2 χρόνια. Δυστυχώς το marketing κάνει την μεγάλη διαφορά μεταξύ προϊόντων. Σας παραθέτω https://www.sourcinggate.com/watch-phone-c-4_184.html ένα δείγμα τηλεφώνων με τις ίδιες λειτουργίες πάνω κάτω αλλά χωρίς ελληνικό localization.
Έχετε ακούσει ποτέ για την CECT, κι όμως η πιο μεγάλη κινεζική εταιρεία κινητών τηλεφώνων έχει κατα καιρούς παρουσιάσει πολύ ενδιαφέροντα κινητά (πολλά είναι κλώνοι γνωστών μοντέλων) με δυνατότητες αναλογικής και ψηφιακής τηλεόρασης κτλ.

Είμαι κάτοχος ενός Hantel 360 και για τα χρήματα που έδωσα, τα έχω αποσβέσει και με το παραπάνω.

aris

αν ειναι δυνατον να το εχει το πλαισιο 900Ε.
δεν πιστευω να πουλησει με τετοια τιμη,
ουτε μεταχειρισμενο με 500Ε δεν θα το’παιρνα.

aris

ειναι αρκετα ακριβο για ρολοι-τηλ.
δεν λεω εντυπωσιακο το βιντεο πιο πανω,
αλλα μεχρι εκει.
παντως θα’θελα να το δω απο κοντα.
αναμονη λοιπον….

Spiros

Άμα δείτε κανένα παιδί να το έχει σίγουρα δεν θα το θέλει για να μιλάει 😛
Είναι πολύ αυτοί που έχουν εταιρικά προγράμματα με πολύ επιδότηση ή κάποιοι που το θέλουν για αυτό που θα εξηγήσω παρακάτω και θα το πάρουν.Πάντως πρέπει να ενημερωθεί και να πάρει κάποια μέτρα το Υπουργείο παιδείας για αυτό γιατί κάλλιστα μπορείς με αυτό το πράγμα να κάνεις πολλά πράγματα χωρίς να πάρει κανείς χαμπάρι.Πάντως και εγώ δεν θα έλεγα όχι μιας και όλο και κάπου θα μου χρειαστεί αυτό το φανταστικό κινητό 😛

Andreas_ku990

Σπύρο το ίδιο σκεφτόμαστε. Αν το έπαιρνα θα ήταν ο μοναδικός λόγος. Βέβαια μέχρι να βρεις την ερώτηση της απαντήσεις κτλ πήγε ο χρόνος σου 😉 Πάντως ωραίο είναι :p (όχι πως το χρειάζομαι)

Stratis09

ti tha legate gia ena optiko pliktrologio qwerty????

kostas

ego epsaksa apo periergia na dw ti pezei me ala kinita rologia kai vrika afto ta siberasmata dika sas

http://www.lkpc.weebly.com

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.