LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το LG Mini με οθόνη αφής 3,2 ιντσών τεχνολογίας capacitive, κάμερα 5 Megapixel, Wi-Fi, GPS και ραδιόφωνο FM. Μικρό, ελαφρύ και δυνατό, το LG Mini είναι σήμερα μια από τις καλύτερες προτάσεις στα κινητά με οθόνη 3,2 ιντσών και τιμή 350 ευρώ. Δείτε το βίντεο και σκεφτείτε το σοβαρά αν είστε κοντά στην αγορά του Sony Ericsson Vivaz ή του Nokia X6. Το LG Mini ανήκει στην ίδια κατηγορία και τα “χτυπάει” στα ίσια!

, LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

, LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

, LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

, LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

, LG Mini GD880 βίντεο παρουσίαση

LG Mini GD880
Οθόνη: αφής 3,2 ιντσών, 480×854 pixels, 16 εκ. χρώματα
HSDPA 7,2Mbps, Wi-FI, Bluetooth 2.1
Μνήμη: 100MB
Κάρτες μνήμης: MicroSD (έως και 32GB)
Κάμερα: 5 Megapixels
Λήψη βίντεο: 480×854 pixels, 30 fps
Ήχος: Dolby Mobile
Αναπαραγωγή βίντεο: DivX/ XviD
FM Radio, A-GPS, Multi Touch Zoom, 3D παιχνίδια
Διαστάσεις: 102×47,6×10,6 χλστ.
Βάρος: 99 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

28 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ghanis

Δεν μου αρεσει καθολου..349ευρω για αυτο..ελεος…

Andreas

Για κινητακι απλό, μια χαρα είναι. Τώρα ποιος θα δώσει 350 euro για απλό κινητό είναι άλλο θέμα αλλα το ;iδιο ισχύει και για X6 και vivaz

Teo010

Απο αυτο το LG, x6 και vivaz πιστευω οτι το vivaz ειναι το πιο ολοκληρωμενο… γιαυτο και το αγορασα. 😀 Η διαφορα σε σχεση με το Χ6 ειναι το μεγεθος και φυσικα η καμερα/βιντεο, γενικα το κινητακι ειναι σουπερ!

kostas

πολυ κακο κινητο….με το συνηθισμενο κολλημα ολων των κινητων lg….με το μετριο touch screen…και αργο internet

kostas

τι επεξεργαστη εχει?

george

xalia emfanisi…panagia mou…

kostas

lg mini ταχυτητα??????που ανοιγεις ενα φακελο και κανει loading λες και του ειπες να κανει τιποτα απιστευτο??δεν το περιμενα κωστα απο σενα αυτο…χρηστης iphone…(lol) ακομα και στις τρεις οθονες βλεπεις ενα παγωμα….μπορει η οθονη να ειναι καλητερη απο αλλα lg αλλα ακομα δεν ειναι σαν iphone-vivaz-x6

kostas

ααα οκ το δεχομαι…απλα εχω λιγα νευρα με την lg τωρα τελευταια και δεν μπορω να πω καλα για lg!!αλλα ειπα αυτο ειναι ανωτερο απο αλλα lg 😀

*>:>>

Οτι και να πείτε, το Viewty (το παλιό) είναι το πιό εύχρηστο κινητό

Ghanis

το Viewty πιστευω οτι ειναι απο τα πιο χαλια κινητα με οθονη αφης(αν θεωρεις οτι αυτη η οθονη ειναι αφης) iphone 3GS>milestone>iphone 3G>nexus one

Ghanis

το facebook app στο iphone ειναι σαφως ανωτερο και απο αυτο των android….

nikolas

lg mini i nokia x6 kai giati????

Alexandros

Νομίζω ότι 350 ευρώ για ένα απλό κινητό είναι πολλά, όταν μπορείς με 400 ευρώ να πάρεις ένα smartphone σαν το HTC HD mini που έχει τα πάντα (με μοναδική παραφωνία την περίεργη ανάλυση της οθόνης του).

giorgio

Συγγνώμη που επεμβαίνω αλλά το Vivaz το πήρε πρόσφατα ένας φίλος με δική μου προτροπή (δεν σου κρύβω ότι το βίντεο-παρουσιάση που είχες κάνει, έπαιξε ρόλο, μιας και το είχα δει) και είναι απόλυτα ευχαριστημένος. Το χρησιμοποίησα κι εγώ και πραγματικά δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο καλό. Δεν ξέρω τι εννοούμε πια, λέγοντας “απλό κινητό”, κάτι που δεν ξέρω αν ισχύει για το LG Mini αλλά το Vivaz σίγουρα δεν (απλό κινητό).

Αν ήταν να πάρω ένα από τα δύο, αυτό θα ήταν σίγουρα το Vivaz. Παρόλα αυτά, χαίρομαι που υπάρχει τόση μεγάλη ποικιλία πλέον, στις συσκευές και τα λειτουργικά.

Teo010

Ε, ναι ρε παιδια απλο κινητο μπορει να ειναι το lg αλλα του vivaz και του Χ6 τι του λειπει? Επειδη ειναι symbian? Ξεκλειδωτο λογισμικο ειναι τα βαζεις ολα, Μπορει να μην εχει την ταχυτητα του i-phone αλλα τα εχει ολα και ειναι και πιο φθηνο.

giannis

Εγώ συνεχίζω να απορώ γιατί κάποιος να το αγόραζε αυτό.Εννοείται πως είναι πολύ καλύτερα τα άλλα 2.Και με το Χ6 έχεις και τόσες εφαρμογές και έχεις και φωνητική πλοήγηση δωρεάν ή με το βιβάζ έχεις και ένα HD video.Γενικά είναι πολύ λίγο απέναντι στον ανταγωνισμό.Άσε που γενικά τον επόμενο καιρό θα πέσουν πολύ οι τιμές και θα παίρνεις με λιγότερα λεφτα ακόμα να παίρνεις κινητάρες που τα κάνουν όλα.Όπως π.χ κάποια νόκια που ανακοινώθηκαν τελευταία

Nightmare

Δεν ξέρω τι λέτε αλλά εγώ πιστεύω πως η τιμή του είναι σχεδόν μια χαρά (αντε να επρεπε να κάνει 30-50 εθρω λιγοτερο)…εγώ το βλέπω αρκετά ευχρηστο και καλό για τα δεδομένα του..ειδικά σε σχέση με αλλά LG…επειδή έχει τύχει να έχω δοκιμάσει και το Χ6 και το Βιβαζ και αυτο συμφωνω απολύτως με το Κώτσα (τον cVlachakis)…το Vivaz ειναι γιά κάμερα αν και δεν με ξετρέλανε…απο θέμα ευχρηστίας μη μιλήσω για τα Symbian και ειδικά έτσι οπως είναι στα Satio+Vivaz….το X6 εγω το περίμενα πιο ακριβό για κάποιο λόγο…και είναι μέχρι στιγμης το καλύτερο Nokia που ξέρω αλλά και πάλι το θέμα των Symbian υπάρχει….τώρα θα μου πεις προτιμάς το S-Class??..όχι….αλλά στο συγκεκριμένο είναι φανερά βελτιωμένο….γενικά δεν θα προτιμούσα κανένα από τα τρια…θα έπαιρνα ενα Samsung Monte με 200 ευρω και θα τελείωνε η υπόθεση…και στην τελική…μην τρελαίνεστε κιολας με τα high-end κινητά και τις τιμές…διαμαρτυρονται όλοι σε αυτό και δεν διαμαρτύρονται στο X10….που κατά την γνώμη μ θα επρεπε να κάνει 450….μόνο και μόνο επειδή έχει μεγάλη οθόνη αλλα εγω προσωπικα δεν κρίνω απο το μέγεθος της οθόνης….πάντως το Mini έμενα μου άρεσε..πιστεύω πως εάν ηταν ελαφρως ελαττωμένη η τιμή του θα έκανε πάταγο….και είχε και Flash….

ntimoutris

apo lg , mou fenete poli kaliteri i epilogi tou lg gw620 to opio exei k qwerty k 5mp(me flash) k android (1.5 mono :P) k kanei 330 euro, ara to na eisai endiamesa se nokia x6 kai lg gw620 ine logiko ,ala oxi gia lg mini… pantos tha ithela ena video : lg gw620 Vs nokia x6 (prin paro to nokia)

nikolas

paidia egw smr to agorasa kai to sunistw anepifilakta! einai ena pl mikro kinito me uperoxi o8oni ipsilis analisis kai megalis euais8isias…akoma dn to exw e3ereunisei plhrws alla pisteuw pws eine mia e3airetiki epilogi….

Michael

Παιδιά είμαι πολύ κοντά στην αγορά αυτού του κινητού. Μπορεί κάποιος να μου πει θετικά και αρνητικά? Πέρα από το ότι δεν έχει κάρτα μνήμης και flash… λειτουργικά εννοώ.

kostas

Ενα μεγαλο αρνητικο ειναι οτι ειναι LG!Αλλα νομιζω γενικα ειναι ενα απο τα καλα κινητα της LG…αν δεν σκεφτεσαι καποιο αλλο κινητο παρε αυτο…ειναι καλο…και πολυ ομορφο!

Michael

Αυτό με τραβάει κυρίως… το ότι είναι όντως πολύ όμορφο και έχει ένα σωρό δυνατότητες. Απλά αυτό που φοβάμαι είναι μήπως το πάρω και μία εβδομάδα μετά αρχίσει να κολλάει και να σέρνεται άσχημα

Jimmy

Εχω να κανω δυο ερωτησεις και απο οτι εχω δει σε ενα video του συγκεκριμενου κινητου.Πρωτον λεει οτι εχει flickr,bbc,cnn,amazon,ebay,yahoo,gmail και blogger.Ειναι αληθεια ολα αυτα;;;Κια δευτερον ear-buds περιλαμβανει η συσκευασια ή ear-phones???

Andreas

βρε παιδια εχω ενα διλιμα…αυτο η το htc hd mini???

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.