LG Optimus prototype @ IFA 2010

TechblogTV. Στην έκθεση IFA 2010 στο Βερολίνο ανακαλύψαμε ένα πρωτότυπο smartphone της LG που μάλλον πρέπει να είναι η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας από τη σειρά Optimus με λειτουργικό σύστημα Android. Με τα βίας μπόρεσα να το πιάσω στα χέρια μου ενώ δεν μπόρεσα να αποσπάσω καμία πληροφορία σχετικά με τα τεχνικά του χαρακτηριστικά. Δείτε το βίντεο.

Η οθόνη του πρέπει να είναι 3.7 με 4 ιντσες, η κάμερα 5 Megapixel, ενώ πρέπει να έχει και δεύτερη κάμερα για βίντεο-κλήσεις. Υπομονή μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου όπου η LG έχει ανακοινώσει ένα μεγάλο event όπου θα αποκαλύψει νέα smartphones από τη σειρά Optimus με Android.

, LG Optimus prototype @ IFA 2010

, LG Optimus prototype @ IFA 2010

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Kostas

χαχα ο κινεζουλης που θα μας φαει και το χερι… Αν πω πως δεν μου αρεσει ουτε αυτο θα με πειτε κακο? Εξωτερικα τουλαχιστον δεν μου αρεσει…

Kwnstantinos Sar

δεν νομίζω πως έχει Android μιας και το κεντρικό κουμπί έχει τι σήμα των windows

Kwnstantinos Sar
Kostas

παιδια ειδα το βιντεο και μου φαινεται εξαιρετικο το windows phone 7… Φανταστητε οτι εγω οτι δεν ειναι apple δεν μου αρεσει… αλλα ειναι πραγματικα ωραιο…

Kostas
Marios Basileiou

Lolll θα μας δειρει ο κινεζος 😛 .Τι το πηραν εκει αμα δεν θελουν να το δουμε??

giannis

@Marios Basileiou ελα ντε και μένα κάτι τέτοια με εκνευρίζουν

stelios gr

το design του μου θυμιζει το omnia hd στο “ασχημο” του..μαλλον δεν θα σε αφηνε να το δεις το μενου του γιατι θα περιμενουν το επισημο launch των windows phone 7 απο την ιδια την microsoft, κι ισως δεν ηθελε να διαρρευσει κατι για την δομη και τις λειτουργιες του λογισμικου…ποιος ξερει…..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.