MLS IQTab Astro 3G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το MLS IQTab Astro 3G με οθόνη 7.85 ίντσες τεχνολογίας LCD IPS 1024×768 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή MediaTek 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB και Android 4.2.2 Jelly Bean. Το Astro 3G ενσωματώνει τη νέα λειτουργία φωνητικού ξεκλιεδώματος Talk&Lock και κυκλοφορεί αυτές τις μέρες με τιμή 249 ευρώ. Δείτε το βίντεο.

MLS iQTab Astro 3G πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά

MLS IQTab Astro 3G hands-on video, MLS IQTab Astro 3G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS IQTab Astro 3G hands-on video, MLS IQTab Astro 3G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS IQTab Astro 3G hands-on video, MLS IQTab Astro 3G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

MLS IQTab Astro 3G hands-on video, MLS IQTab Astro 3G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

17 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Stefanos29

απεταξαμειν το Σατανα 😛 ?? τι φαση το ξεκλειδωμα 😛

Χρηστος

Κωστα μια ερωτηση η οθονη ειναι γυαλιστερή η φταίει ο φωτισμός? ?

Ashton Putcher

Μια ζωή εξυπνάδες η MLS. Αγοράζει τις ΟΕΜ κινεζιές με το τσουβάλι και τις ακριβοπουλάει στους Ελληναράδες σαν τα καθρεφτάκια που έδιναν οι άποικοι στους ιθαγενείς. Το εν λόγω κομμάτι σε ΟΕΜ δεν ξεπερνά τα 80€ (διότι αν κρίνω από τα specs είναι τεχνολογίας Αυγ 2012 το πολύ, Yuandao n80, Cube U30GT κτλ..). Όταν λέμε ΟΕΜ εννοούμε ακριβώς το ίδιο, με άλλο αυτοκόλλητο και άλλο bootlogo. Κάνω αυτή την διευκρίνιση διότι θα βρεθούν κάποια σαΐνια να μου συγκρίνουν την MLS με την Apple (Θεέ και Κύριε!) ότι και καλά έκανε το design η MLS και το implementation οι Κινέζοι. ΟΧΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, το πήρε έτυμο! Όταν κάποιος αγοράζει ένα φορτηγό μπανάνες και τους κολλάει ένα αυτοκολιτάκι με το όνομα του, λέγετε ΟΕΜατζής, αυτοκολιτατζής, εξυπνάκιας, κλασικός Έλληνας κτλ κτλ… αλλά σε καμία περίπτωση παραγωγός μπανάνας, γκεγκε; Όταν η MLS και η κάθε MLS κάνει εργοστάσιο στην Ελλάδα, έχει δικούς της designer που θα σχεδιάζουν δικά της chipset. Δικό της hardware και ασφαλώς δικό της software… και όχι ένα rom kitchen του Κινέζου, τότε τα ξαναλέμε. Η MLS είχε κάνει μία εφαρμογή αναγνώρισης φωνής ήδη από την δεκαετία του 90 (ναι ήταν της μόδας τότε, κρίμα που οι υπόλοιπες εταιρίες ξεκόλλησαν… Συνέχεια »

Manos

@Ashton Putcher Αν δεν σου αρεσει ενα προϊον δεν υπαρχει λογος να κραζεις. Για αλλους ολα αυτα π λες αχρηστα ειναι πολυ χρησιμα. Εξυπνακια.

telnet05

@Manos. Δεν καταλαβα, καλα κανει και τα λεει ο Ashton γιατι ετσι ειναι. Δημοκρατια εχουμε -λεμε τωρα-, και λεμε οτι θελουμε. Οποιος δεν θελει δεν σχολιαζει.

Αντώνης

εγώ έχω μια απορία…η MLS δίνει αναβαθμίσεις λογισμικού στα προϊόντα της;

Μιχαλης Β.

@Ashton Putcher …
Κλαψε λιγο αλλου ρε!!
Υπαρχουν ατομα που τους ενδιαφερουν τα εν λογω προιόντα… Γι αυτο και τα προιόντα της εταιρίας συνεχίζουν να υπάρχουν!!

andreas kor

Ωραιο ταμπλετακι και για την τιμη του μια χαρα ειναι πιστευω!

Kostas M

ωραία παρουσίαση 😉

SteliosGk

Καλό φαίνεται, απλά σε αυτή την τιμή έχει να συναγωνιστεί το κορυφαίο Nexus 7. Μεγάλο πλεονέκτημα η υποστήριξη καρτών SIM και γενικά οι εφαρμογές της MLS. Μειονέκτημα τα 8GB χώρου γιατί φαντάζομαι το λογισμικό της MLS με το Destinator και λοιπά θα πιάνει μπόλικο χώρο. Επίσης για 8″ και με υποδοχή για 3G κάρτα δεν ξέρω αν τα 3500mah είναι αρκετά, ειδικά αν το θέλεις και για τηλεφωνικές κλήσεις και για tablet σίγουρα η μπαταρία θα εξαντλείται αμέσως. Όπως και να χει το tablet φαίνεται ωραίο. Μακάρι να συνεχίσει έτσι και στα κινητά η MLS!

Manos

Ενα κινητο με τουμπανα σπεκς να βγαλει να κλεισει στοματα!

SteliosGk

Κι ένα ακόμα βασικό για μένα είναι ότι το συγκεκριμένο, όπως και τα κινητά της MLS άλλωστε, έχει Google Play, ενώ οι υπόλοιπες ελληνικές εταιρίες που κυκλοφορούν tablet με το όνομά τους έχουν το SlideMe, ακόμα και αυτά με τιμές αντίστοιχες ή και μεγαλύτερες από του Astro 3G. Όποιος έχει τέτοιο tablet στην κατοχή του ξέρει τι εννοώ, το παίρνεις και ψάχνεις κατευθείαν οδηγούς για root και εγκατάσταση Gapps. Εντάξει ίσως δεν είναι και τόσο μεγάλο πρόβλημα, οι πιο γνωστές εφαρμογές υπάρχουν και στο SlideMe ενώ αυτές που λείπουν βρίσκονται εύκολα και με πολλούς τρόπους. Απλώς γνώμη μου είναι ότι όταν επιλέγεις Android tablet θέλεις και μια πλήρη εμπειρία Android, όχι σε επίπεδα Nexus βέβαια αλλά όχι και να μην έχει Google Maps για παράδειγμα.

Σωτηρης

Παιδια ξερει κανεις πώς γινονται root αυτα τα ταμπλετακια της mls?

Ghosty

O Ashton Putcher Λίγα λέει η συσκευεύες της MLS πουλωντας της για Ελληνικές ( λές @ εχουμε εμπιστοσυνη στα Ελληνικα) ειναι απλά για τον ακατονομαστο… δεν σπαταλαω ουτε μια γραμμη να σχολιασω της συσκευες της γιατι θα πάρουν αξια Τον πο@….λο η MLS

Δημητρης

Καλησπέρα
Εχω tablet της εταιρειας MLS το IQtab blast και είναι τελειο από ολες τις πλευρες
Μια χαρα τετραπυρινο είναι με τελεια οθονη, δεν κολαει, είναι 3g, εχει micro sd, και στην τιμη των 149€ δεν προκειται να βρειτε με τιποτα τετοια στοιχεια!

Εάν καποιος δεν γουσταρει τα ελληνικα προιοντα …ας μην τα αγοραζει.
Αλωστε για αυτό το λογο πολλα εργοστασια ελληνικα κλεισανε για αυτό το λογο…οποτε μην γκρινιάζετε μετα γιατι δεν βρισκεται δουλειες!!!!
Επισης για το φιλο που λεει ” λές @ εχουμε εμπιστοσυνη στα Ελληνικα) ειναι απλά για τον ακατονομαστο…” αρα φιλε δεν εχεις εμπιστοσυνη σε οτι είναι ελληνικο! αρα επειδή εισαι ελληνας δεν πρεπει να εμπιστευόμαστε εσενα και την δουλεια σου! οποτε οπου πας για δουλεια ελπιζω ο εργοδότης να επαναλαβει τα λογια σου και να μην σε προσλαβει.

Γιώργος

Ωραιο σαν ταμπλετ αλλα μη σου κατσει και χρειαστεις service. Απαραδεκτο σερβις. Για εναν απλο ελεγχο στη μπαταρια κανανε 4,5 εβδομαδες, και μαλιστα το πηγαμε οι ιδιοι στην αργυρουπολη γιατι εκει κοιτανε τα απλα προβληματακια και να γλιτωσουμε την παραπανισια καθστερηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android Android Malware featured

Τρεις εφαρμογές Android που πρέπει να διαγράψετε – Μπορούν να αδειάσουν τους τραπεζικούς σας λογαριασμούς

Για την ύπαρξη τριών κακόβουλων εφαρμογών Android που πρέπει να διαγράψουν όλοι οι χρήστες άμεσα από τις συσκευές τους προειδοποιεί η ESET.

Software Android Bluetooth Google

Google: Το “Find My Device” όταν η συσκευή έχει άδεια μπαταρία θα είναι διαθέσιμο μόνο στα premium Android

Η Google ανακοίνωσε τη λειτουργία “Find My device” που θα παρακολουθεί το τηλέφωνο μέσω της ισχύος των εκατομμυρίων συσκευών με Bluetooth.

Software Android featured Google

Η Google επιτέλους λανσάρει το Android Find My Device Network

Η Google παρουσίασε το δίκτυο Find My Device για συσκευές που βασίζονται σε Android, φέρνοντας σε αυτές τη λειτουργικότητα του Apple Find My.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.