Motorola Defy βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola Defy (προφέρεται ντιφάϊ) το smartphone που αντέχει στο νερό και τις κακουχίες. Έρχεται με οθόνη αφής 3,7 ιντσών και λειτουργικό σύστημα Android 2.1. Το βουτάμε στο νερό και βλέπουμε βίντεο υποβρύχια! Δείτε το hands-on.

Αυτή τη στιγμή το φέρνει μόνο η Cosmote με 399 ευρώ αλλά κάντε υπομονή γιατι προς το τέλος του μήνα “σπαέι” η αποκλειστικότητα και πιστεύω θα το δούμε και στην WIND.

Προσοχή: Το κινητό δεν είναι αδιάβροχο, αυτό αναφέρεται ρητά και στο εγχειρίδιο χρήσης που περιλαμβάνεται στην συσκευασία. Η δοκιμή με το νερό έγινε με δική μας ευθύνη και δεν τη συνιστούμε σε κανέναν.

, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση
, Motorola Defy βίντεο παρουσίαση

Motorola Defy
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1 (αναβαθμίσιμο σε 2.2)
Οθόνη: αφής 3.7 ίντσες, 480×854 pixels, capacitive, multi-touch, 16 εκ. χρώματα
Επεξεργαστής: 800MHz
Μνήμη RAM: 512MB
Κάμερα: 5 Megapixel
Wi-Fi b/g/n, DLNA, GPS, Bluetooth, Radio FM
Μπαταρία: 1500mAh
Διαστάσεις: 107x59x13.4 χλστ.
Βάρος: 118 γρ.

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

99 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Respect!! Από τα καλύτερα review!!

Γιωργιος

Πολυ ενδιαφερον review. Δεν πιανει η αφη κατω απο το νερο λογο της capacitive οθονης. Επειδη οι capacitive οθονες λειτουργουν με τον ηλεκτρισμο που παραγεται απο το σωμα μας και συγκεκριμενα απο το δαχτυλο μας οταν αγκιζουμε την οθονη, μεσα στο νερο αυτος ο ηλεκτρισμος παει περιπατο. Αν ηταν resistive θα δουλευε

Λευτέρης Γκάτσος

Eπρεπε να βάλεις να παίζει pryda m.s.b.o.y !!!! 😛

mariose

πολλα μπραβο!!!!!! τελειο το defaki…

Nikos Kats

Πονηρουλη!! milestone OC αν το συνδιασεις με το z4root θα φτασεις στα 1,2 Ghz!!
Ειναι πολυ power το κινητο λεμε!!!

lorentzos

κινητό παντός καιρού το motorolaki ωραίο!!!!!

Vangelis

Και πραγματικό smartphone πολυεργαλείο, φήμες λένε ότι ψήνει παϊδάκια σε 4 λεπτά (”SAR US 1.52 W/kg (head) 1.53 W/kg (body) ” gsmarena.com).

Nikos Kats

@Vangelis
Στο βιβλιαρακι που συνοδευει το τηλεφωνο γραφει 1.18 (στο αυτί) και 0.58 (στο σωμα).
To iphone 4 που το εχετε σαν θεο μερικοι εχει 1.17W/kg.

Γιάννης Μπερδούσης

Για τα πρακτικά και μόνο, οι capasitive οθόνες δεν λειτουργούν αν πεσει νερό πάνω τους,πόσο μάλλον μέσα στο νερό.
Σχετική προειδοποίηση υπάρχει και στο manual του galaxy tab. Όχι ότι χαλάνε, αλλά δεν λειτουργούν βρεγμένες.
Σχετικά με το τηλέφωνο, μπράβο στη μοτορόλα. Πάντα με έμφαση στην ποιότητα κατασκευής, ανταγωνίζεται τους κορεάτες και τους λοιπούς ασιάτες στα ίσα.

George

Πολύ καλό review!
H φύση της capasitive τεχνολογίας είναι τέτοια που δεν μπορεί να χρησιμοποιειθεί κάτω από το νερό…Οι capasitive οθόνες “αισθάνονται” το ηλεκτρικό πεδίο των δαχτύλων μας (για αυτό δεν χρειάζονται πίεση όπως οι resistive) και μέσα στο νερό το ηλεκτρικό πεδίο εξασθαινεί και για αυτό το κινητό δεν νιώθει τίποτα…
Ερώτηση…είπες οτί είχες πρόβλημα με το τοπικό δίκτυο…δεν μπορούσες να συνδεθείς μόνο από το κινητό ή καμία συσκευή δεν μπορούσε να συνδεθεί;
Γιατί έχει ακουστεί οτί το defy έχει ένα θεματάκι με το wifi και για να λυθεί θα πρέπει να αλλάξεις channel στο router σου…
Πέρα από αυτό για να τρέξει το milestone OC χρειάζεται root η συσκευή…

Βαγγέλης

Οταν ξεκινας τα βιντ αγχωνομαι καπως. Οταν λες Techblog.gr κραταμε στα χέρια μας…….

μπαινεις δυνατα και με τρομαζεις 😛

demis evangelatos

Σ’ευχαριστούμε φίλε. Πολλή καλή η παρουσίαση. Είδα πράγματα που σ’ένα κατάστημα δεν θα είχα την ευκαιρία. Εξαιρετικό κινητό. Από την αρχή το θεωρούσα ως αξιόλογο και τώρα μου το επιβεβαίωσες. Η χαμηλή ανάλυση του βίντεο θεωρώ, ότι αντισταθμίζεται από άλλα τεχνικά χαρακτηριστικά, τα οποία συμβάλουν κατά πολύ στη λειτουργικότητα του τηλεφώνου και προσωπικά θα το ανεχόμουν.Το SAR του είναι ανεκτό. Περιμένω σχόλια για την αυτονομία της μπαταρίας, αν και όποτε έχεις την ευκαιρία. Thank you and happy new year!

Nikos Kats

@demis
To εχω το κινητο και απο μπαταριa ειναι πολυ καλο (για smartphone).

Μιλώντας με νουμερα
19ωρες πέρασαν που το έβγαλα απο φορτιστή
1ωρα 27λεπτα ομιλία
3 ώρες wifi
και αρκετά sms
εχω 40% μπαταριa ακόμη.

Ακομη, στις ρυθμίσεις του κινητου υπαρχει η διαχείριση μπαταρίας, απο εκει μπορείς να επιλέξεις προφίλ battery saver, smart ή performance.

Nicholas Chatzigeorgiou

Πολύ καλά χαρακτηριστικά, μοναδικός “παίκτης” στην κατηγορία του ΑΛΛΑ έχει δει κανείς την τιμή του SAR; https://goo.gl/jGzD4
Είναι στο (αρνητικό) top 20 των συσκευών με τιμή 1.52 !!!!
(https://reviews.cnet.com/2300-6454_7-10002813-16.html?s=0&o=10002813).
Προσοχή! “Ψήνει” και καφέ.
Αν λοιπόν θέλουμε μια συσκευή που κάνει όλα τα καλά που αναφέρονται, καθώς και αυτό το στοιχείο που περιέργως πως αποκρύπτετε (SAR = ψηστήρι), τότε αυτή είναι Η ΣΥΣΚΕΥΗ. Καλούς καφέδες …

thodwris

πολυ ωραια το παρουσιασες!! σου εχω μια ερωτηση!! ειμαι αναμεσα σε αυτο στο galaxy s !! εσυ ποιο θα επελεγες?? ευχαριστω!!

thodwris

οκ τοτε μια αλλη ερωτηση! αξιζει τα λεφτα του το defy ?

thodwris

επειδη εχω ηδη nokia με symbian 2 και εχω πραγματικα καει δεν το σκεφτομαι καν!!!κολλαει περισσοτερο και απο τιν ψαροκολλα :p δεν μπορω ουτε τηλ να παρω και ψαχνω αμεση αντικατασταση!!!ευχαριστω για την προταση σου αλλα εχω γινει μεγαλος fun του android μονο και μονο επειδη ειναι linux based λογισμικο!!! σορρυ αν σε πριζω αλλα ποιο αλλο android σε αυτη την κατηγορια θα επαιρνες?
yg.εχω ψηθει για το defy

thodwris

με προβληματισες τωρα! πολυ μαλιστα! θα ηθελα κατι πιο καινουριο για αυτο! αλλα απο τα συμφραζομενα καταλαβαινω οτι δεν ειναι value for money to defy!! thanks man!!! συνεχισε ετσι!!

George

To defy το βρίσκεις στο σκρουτζ με 330….μια χαρά τιμή είναι για το κινητό…

lefteris

πολυ ωραιο το Defy αν και δεν του το ειχα! Και πολυ καλη δουλεια για αλλη μια φορα με το βιντεο. Θα αλλαζα το wildfire μου για αυτο αλλα μαλλον θα περιμενω το lg optimus το διπυρηνο.

Alan

Λίγο χοντρό δεν είναί;

George

Από τις φωτγραφίες φαίνεται πολύ πιο χοντρό από ότι είναι στην πραγματικότητα να ξέρεις…αν το δεις από κοντά θα καταλάβεις…

Alan

Τότε κατάλαβα περίπου πόσο χοντρό είναι. Είναι ίδια περίπτωση με το X10 mini, φαίνεται θεόχοντρο στις φωτογραφίες αλλά είναι μια χαρά στην πραγματικότητα.

Βασιλης

γεια σας παιδια!εχω παρει το defy, με καρτοκινητη ομως και μου βγαζει συνεχεια συνδεση 3G τελειωνοντάς μου ετσι τη καρτα!!!!!!!!!ξερετε πως να το βγαλω???????????

Βασιλης

ευχαριστω φιλε!βασικα επειδη το φοβηθηκα να διαγραπσω ολα τα σημεια,ηταν δικτυα της καρτοηινητης οχι για αλλο λογο,αλλαξα το MCC και το MNC στο σημειο προσβασης που ειχε απο τις εργοστασιακες ρυθμισεις και το 3G εξαφανιστηκε,ελπιζω να μην εκανα καμια βλακεια!(εχω κρατησει ομως τα αρχικα)

Nicholas

γεια σας παιδια….!εγω παλι εχω το εξης προβλημα τωρα….εχω το wildfire και επειδη μου την εχει βιδωσει επειδη ψιλοκολλαει, θελω να το αλλαξω και δν ξερω σε ποιο να παω, defy, legend..?? κατι αλλο? εχετε να προτεινετε τπτ???

Aris

Σχετικα με το τελευταίο σχόλιο, επιδή το έχω το Defy η αλήθεια είναι οτι μου έχει σπάσει τα νεύρα γιατί έχει αρκετό lag (ακόμα και με το launcher pro) και πολλές φορές οι εφαρμογές σταματούν να αποκρίνονται και μετά απο πολύ υπομονή (και πολά πατήματα του home και του back). Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος με το κινητό απλά έχει αρκετό lag και κολήματα. Λογικά μεγάλο ρόλο παίζει το οτι έχω γαλλική έκδοση η οποία έχει motoblur. Ρώτησα στην Motorola αν γίνεται να μου περάσουν την ελληνική έκδοση, η οποία δεν έχει motoblur :-D, και μου απάντησαν θετικά.

George

Μην το σκέφτεσαι καν…χωρίς το motoblur το defy πετάει 😉

Hlias Ag.Ioannis

Καλησπέρα κι από μένα.
το ηχείο του είναι δυνατό;
μπορεί κάποιος να συγκρίνει την ένταση με το desire ή το desire hd?
υπάρχει κάποιο λαμπάκι που να μας ειδοποιεί για τις αναπάντητες κλήσεις ή για τα sms που λαμβάνουμε;

Nicholas Chatzigeorgiou

cVlachakis, Διαβάζω στο βιβλιαράκι που συνοδεύει το κινητό που διατίθεται στην Αμερικανική αγορά ότι η ανώτερη τιμή SAR κατά τη δοκιμή κοντά στο αυτί είναι 1,59 W/kg (με ανώτερη τιμή τα 1,6 W/kg) και στο σώμα 1,53 W/kg, δες εδώ το επίσημο site (σελίδα 8) :

https://www.motorola.com/staticfiles/Support/US-EN/Mobile%20Phones/DEFY_with_MOTOBLUR/US-EN/Documents/Static_files/DEFY_LG_US_TMO_68014489001A.pdf

Χαμένοι στην μετάφραση . . . για μια ακόμη φορά εμείς οι Ελληνες, ίσως;

vasilis

Καλησπέρα παιδιά.
Μου φαίνεται πολυ ενδιαφέρον το κινητό απλά έχω ακούσει ότι έχει παρουσιάσει κάποια προβλήματα στο ακουστικό και οτι δεν ακους αυτόν που σε καλεί παρα μόνο σε μεγάφωνο.
Εχετε ακούσει κατι σχετικά με αυτό???
Επίσης,ανάμεσα στο defy και το legend ποιό θα διαλέγατε???

ddr2

Ίσως σε κάποιες παρτίδες να έχουν παρουσιαστεί προβλήματα. Προσωπικά δεν έχω ακούσει κάτι.
Σε κάθε περίπτωση εγγύηση υπάρχει

Κατά την άποψή μου, το κινητό είναι ένα κλίκ πάνω από το απλό desire, λόγω δυνατότερου επεξεργαστή cortex Α8 (αν και χρονισμένος μόνο στα 800) , χώρια βέβαια οι “εκτός δρόμου” δυνατότητές του.

thodwris

ρε παιδια οι τιμες αυτες sar λογικα ποικιλουν αναλογα με τα δικτυα στην καθε χωρα!! κανω λαθος?

panagiwths

καλησπερα θελω να μου πειτε ποια η διαφορα του κινητου οταν στα χαρακτηριστικα γραφει GR. εχει ελληνικο μενου? αλλιως εχει περασμενο μονο το αγγλικο? αν ναι,αυτο σημαινει οτι δεν μπορουμε να γραψουμε με ελληνικους χαρακτηρες?
και κατι ακομη,ενας φιλος πιο πανω ειπε οτι εχει το motoblur που επιβαρυνει το κινητο. για αγορα απο ελλαδα αυτο ισχυει?

thodwris

με το sar τι γινεται τελικα?? με προβληματιζει πολυ στην αγορα του!! κωστα τι γνωμη εχεις??

panagiwths

αν το ειχα αγορασει θα μπορουσα να το πηγαινα στο τμημα φυσικης στον τομεα πυρηνικης ενεργειας και να το μετρουσαμε με ακριβεια χιλιοστου σε ενα μηχανημα που μετραει μυρηνικες ενεργειες και κατι αλλα που δεν καταλαβα ποτε

panagiwths

επειδη ειμαι μεταξυ του defy kai tou desire μπορει καποιος να μου λυσει τις εξης αποριες.
1) το defy ειναι στα 800mhz και παιρνει μεχρι την εκδοση 2.2
2) το desire ειναι στα 1ghz με περισοτερη μνημη ram, και θα παρει την εκδοση μεχρι την 2.3.
οι αποριες μου ειναι οι εξης.
στο defy επειδη ειναι στα 800 οταν μπει η εκδοση 2.2 θα την σηκωνει επάξια σαν το desire ή θα ταλαιπωρειτε λιγο?
καλυτερη οθονη πιο εχει?
γενικως εχω μπερδευτει λιγο γτ η διαφορα στην τιμη ειναι στα 30ε.
εσυ Vlachaki που τα εχεις δει και τα δυο πιο σου εκατσε πιο καλα?

george

τελικα ρε παιδια ξερει κανενας ποτε σταματαει η αποκλειστικοτητα απο cosmote γιατι στο τελος με βλεπω να χανω την επιδοτιση απο wind

george

thanks φιλε ειχα ρωτησει αλλα δεν ηξεραν κατι,anyway θα περιμενω μεχρι την Παρασκευη και αν δεν το φερουν,παμε για αλλο

panagiwths

στα widget αν βαλω το facebook ή το twitter θα μου κανει ενημερωσεις αυτοματα και θα μπορω να τις βλεπω? δεν ξερω αν καταλαβατε τι θελω να πω..

panagiwths

thnks guys.. τελικα μαλλον προς το defy κλινω και οχι στο desire.. ειναι 50ε φτηνοτερο και πιο ανθεκτικο,γτ εμενα που μεφτουν ολο απο τα χερια τα κιντα.. ελπιζω να μην το μετανιωσω και να μην τρωεει τιποτα κολληματα.

Kostis Gk

το εγραψα και σε σχολιο στο youtube. σε απεσταγμενο νερο χωρις αλατα και ιοντα που εχει απειροελαχιστη ηλεκτρικη αγωγιμοτητα κανονικα πρεπει να παιζει!!!

υπαρχει περιπτωση να του κανουμε μια δοκιμη??? 😛

enzo

τλκ οι συσκευες απο γερμανο εχουν ή δεν εχουν motoblur?
στο faq της motorola φαινεται καθαρα οι υπαρχει defy w Motoblur και defy w/o motoblur
το παρηγγειλα σημερα. δευτερα μ ειπαν θα το χουν. ελπιζω η ελληνικη εκδοση να μην εχει motoblur

enzo

αρα χωρις motoblur ειναι. οταν το πρωτοανοιξες σου προτεινε να κανεις login πουθενα?

thodwris

kwsta se euxaristw polu pou me boithises stin epilogi tou desire!! to pira se white apo to plaisio me 400 euro kai ta spaei!! thanks man!! sunexise etsi!!!

enzo

ημουν και εγω στο διλλημα για το htc, αλλα τλκ επελεξα το motorola λογω:
μπαταριας
ανθεκτικοτητας
πολυ δυνατης gpu (powerVR 530)
( https://www.youtube.com/watch?v=9IuX70jEP4A /// https://www.youtube.com/watch?v=umNKeR6rKmk
και με android 2.2 https://www.youtube.com/watch?v=viyxqVLtZE4 )
και βεβαια τιμης.
η cpu του ειναι underclocked και απ’οτι ειδα παει πανευκολα στο 1 GHz.
αν το htc εβγαινε ακομα με amoled βεβαια θα το προτιμουσα.

panagiwths

ισως να εχει αναφερθει και πιο πανω αλλα δεν καταλαβαινω ρε παιδια ειμαι λιο ασχετος οποιος μπορει να μου εξηγησει. το motoblur τι ακριβως κανει?
και γιατι λενε οτι βαραινει το συστημα,ακουσα μερικους να λενε οτι lagarei επειδη εχει πανω το motoblur
τελος αν το κινητο το αγορασω απο καταστημα αγγλιας θα λειτουργει στην ελλαδα οταν θα ερθω?

enzo

google earth πως βαζουμε στο android?

enzo
enzo

παιδια το πισω καπακι το νιωθετε να κλεινει ερμητικα; εμενα μ κλειδωνει μεν , αλλα εχω την αισθηση οτι εχει πολυ μεγαλες ανοχες… οταν το ζουλατε προς τα μεσα ποσα mm θα λεγατε οτι βυθιζεται; κανονικα δεν θα με ενδιεφερε αλλα ρωταω για το θεμα στεγανοτητας;

Λαμπρος

Πολυ καλη η παρουσιαση και κατανοητη. Μαλλον σε αυτο το κινητο θα καταληξω, αφου για 3 μερες την εβδομαδα θα βρισκετε πανω σε φουσκωτο!

john

LG Optimus One P500 h defy?

kwstantis

Εγώ ήθελα να ρωτήσω άν αυτό το θέμα με τον μικροφωνισμό (κατά την διάρκεια μίας κλήσης ακούς την φωνή σου)που έχει αναφερθεί σε διάφορα forum για την συγκεκριμένη συσκευή είναι ελάττωμα ή χαρακτηριστικό των συσκευών που έχουν την τεχνολογία crystaltalk….

kwstantis

Επειδή εγώ την πήρα την συσκευή και έχω διαπιστώσει το φαινόμενο του μικροφωνισμού(ουσιαστικά Ηχώ θα το λέγαμε) και σε πολλά site η μισοί λένε ότι δέν είναι πρόβλημα της συσκευής και οι άλλοι ότι είναι πρόβλημα της συσκευής. Δέν ξέρω ποιόν να πιστέψω :-p
Σκεφτόμουν να το πάω για service(μια εβδομάδα το έχω) αλλά μερικοί ανέφεραν ότι το πήγαν για επισκευή και τους άλλαξαν το μικρόφωνο αλλά πάλι το ίδιο….
Έχεις χρησιμοποιήσει άλλη συσκευή με την τεχνολογία crystaltalk και παρατήρησες κάτι παρόμοιο?
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

sakis

καλησπερα παιδια
ειδα το review και μου αρεσε πολυ το κινητο
ειμαι νεος με android και δεν ξερω πολλα και το εχω βρει σε καλη τιμη, 250 ευρω
θελω ενα android κινητο για να μαθω, να παιζω με τις εφαρμογες κτλ
ειναι καλη επιλογη η να παω σε κατι αλλο? τα λεφτα καπου εκει να παιζουν παντως

greg

Γεια σας παιδιά,

το κινητό το πήρα προχθές στα 297 ευρό ελληνικής αντιπροσωπίας μετά από αρκετό ψάξιμο…
τα θετικά είναι η αντοχή του, πολύ καλή οθώνη τέλεια στην απόκριση (δεν είναι amoled, αλλά πάλι πολύ καλή και με gorila glass για αντοχή στις γρατζουνιές) η μεγαλύτερη μπαταρία απόλα στα 1540mAh, και σύντομαι θα πάει σε android 2.2. Την μπαταρία την τελείωσα σε μία ημέρα όπου ήμουν σύνέχεια μέσω wifi στο internet και κατέβαζα εφαρμογές… :Ρ

δηλώνω μέχρι στιγμής πολύ ευχαριστιμένος ειδικά σε σχέση με τα λεφτά που έδωσα κ με τα λεφτά που δίνουν κάποιοι αλλοι για iphone….

Λαμπρος

Καλησπέρα! Εδώ και ενα μήνα το εχω αγοράσει και το χρησιμοποιώ. Μου έβγαλε πρόβλημα στο ακουστικό και εχω συνεννοηθεί με την εταιρια να το δουν επιτοπου…..Απο οτι καταλαβα δεν ειμαι ο μονος που ειχε τετοιο πρόβλημα….

enzo

στην αμερικη αναβαθμιστηκε σε 2.2

andie

Αυτή τη στιγμή κοστίζει 268 ευρώ.
Μετά από όλο αυτό το διάστημα που κυκλοφορεί, αποδεικνύεται μια καλή αγορά;

pz

μπορώ με το κινητό αυτό να στέλνω φωτό μουσικη και βιντεο μέσω bluetooth και έχει ελληνικό μενού και πληκτρολόγιο;

plus

Απ’ότι έχω δει μου αρέσει πολύ το κινητό και ψήνομαι να το πάρω.Να σας ρωτήσω όμως κανα δυο πράγματα που θέλω.Την έκδοση 2.3 μπορεί να τη δεχτεί?Και γεινκά αξίζει τώρα ή έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο στα λεφτά του?Μέχρι 280 ας πούμε.Ευχαριστώ.

NPapanikolaou

Κωστα χθες βρηκα στο ρικαρντο το DEFY απο 1ευρω!!! αλλα καποιος το
χτηπαει αληπητα και εφτασε τα 181!!!!! αξιζει; εγω προσοπηκα πιστευα
οτι θα φτασει μεχρι τα 151ευρω.
αλλα για μεταχηρησμενη δεν αξιζει να δοσει καποιος *181ευρω*\

george

φιλε νομιζω το πουλανε καινουργιο 200 ευρω στον κοτσοβολο

MotorolaFans

Χαίρεται, εγώ αγόρασα το κινητό χωρίς να υπάρχει η ελληνική γλώσσα εγκατεστημένη πάνω! Πως μπορώ να την κατεβάσω? ευχαριστώ

Themistoklis

Θα ήθελα μια γνώμη ανάμεσα στο htc legend και motorols defy.Το πρώτο τρέχει καλά και είναι πολύ όμορφο αλλά το δεύτερο φαίνεται να έχει καλύτερα χαρακτηριστικά και αντέχει.Τα βρίσκω περίπου στα ίδια λεφτά τώρα.Ευχαριστώ

nontas

makria apo htc logo ace hellas. i hiroteri antiprosopia.

Themistoklis

Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει αναβαθμιστεί σε 2.2 το motorola defy.Επίσης έχω δει οτι κυκλοφορούν rom ( cyanogenmod κλπ) 2.3. Θα προτείνατε να τα δοκιμάσω?Γίνεται να χρησιμοποιηθεί το 2.3 από το defy +?Ευχαριστώ

Βασίλης Αναστασόπουλος

Την καλημέρα μου σε όλους, έχω μεγάλο πρόβλημα και χρειάζομαι τις γνώσεις σας. Έχω το Defy εδώ δέκα μήνες περίπου και μέχρι πρόσφατα ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος. Εδώ και δυο βδομάδες, ωστόσο, μου παρουσιάζει πολλά προβλήματα με την οθόνη. Η αρχική οθόνη και οι εφαρμογές τρεμοπαίζουν, βγαίνουν κάθετες μαύρες γραμμές ή εξαφανίζεται η μισή οθόνη και φαίνεται μόνο το πάνω μέρος… Συνήθως αυτό συμβαίνει βραδινές ώρες, όταν η μπαταρία έχει πέσει από τη χρήση όλης της μέρας γύρω στο 30%-40%, αλλά δεν ξέρω αν υπάρχει κάποια σχέση μεταξύ αυτών των δύο… Το χειρότερο ωστόσο είναι ότι, κάποιες φορές, όταν προσπαθώ να γράψω κάποιο μήνυμα, το πληκτρολόγιο αρχίζει να γράφει μόνο του και δεν μπορώ να το σταματήσω! Είναι σαν κάποιο αόρατο χέρι να πληκτρολογεί χαρακτήρες αντί για μένα!

Τι να κάνω, έχετε κάποια ιδέα; Σώζεται η κατάσταση, να το πάω για επισκευή ή να αρχίσω να κοιτάω για κάποια άλλη συσκευή;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

popi_ko

κωστα καλη χρονια και χρονια πολλα!!!θα κανεις μηπως καθολου αναφορα στο motorola defy+ ή ειναι παρομοιο με το defy;ρωταω γιατι θελω να αγορασω ενα απο τα δυο και δεν χερω ποιο…μπορεις σε παρακαλω να μου πεις την γνωμη σου;ευχαριστω εκ των προτερων!!!

popi_ko

υπαρχει περιπτωση να κανεις hands on;σορρυ για το ζαλισμα αλλα δεν ξερω τι να κανω…ποιο απο τα δυο να παρω!!!

Βαγγέλης

Υπάρχουν και ξένα site αν καίγεσαι τόσο πολύ. Να δεις συγκριτικά, unbox κτλ

popi_ko

καλα…μη χτυπας.. αν θα κανει hands on ρωτησα!!!και ναι,το χερω οτι υπαρχουν και ξενα site αλλα σαν αυτο κανενα!!:-))))

kostas

θελω να μαθω ποιο κινητό ειναι καλυτερο γιατι θελω ενα κινητο που να αντεχει πολυ!!!!!

Motorola defy mini —ή— xperia active
???????????????????????????????

Ioanna

Καλησπέρα Techblog!!!!
Σε ανακάλυψα τελείιιιως τυχαία ψάχνοντας για το Xperia Active..! Θέλω αρχικά να πω συγχαρητήρια για τις παρουσιάσεις σου! Έτσι λοιπόν θα περάσω στο ψητό και θα ρωτήσω, τελικά Motorola Defy ή Xperia Active; (Και μία αυθαίρετη πληροφορία και δεν ξέρω εάν όντως ισχύει για τα Sony κινητά είναι ότι είναι κατασκευασμένα για να χαλάνε στα τρία περίπου χρόνια. Γνωρίζετε τίποτα και γι’αυτό;)

Nikos Rizos

Αυτό το κινητό εχει κάποιο χρονόμετρο στην φωτογραφική;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Moto Motorola

Motorola Moto G64 5G: Το πρώτο smartphone με Dimensity 7025

H Motorola έχει ανακοινώσει ότι θα αποκαλύψει το Moto G64 5G στην Ινδία στις 16 Απριλίου και έδωσε τις βασικές προδιαγραφές του τηλεφώνου.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Μάθαμε πότε έρχεται στην Ευρώπη – Ποια θα είναι η τιμή του

Η Amazon Germany καταχώρησε το Motorola Edge 50 Pro στον ιστότοπό της, αν και με λάθος εικόνες, αποκαλύπτοντας πότε θα έρθει στην Ευρώπη,

Smartphones Motorola

Motorola Edge 50 Pro: Επίσημο με τσιπ SD 7 Gen 3 και φόρτιση 125W

Η Motorola παρουσίασε επίσημα το Edge 50 Pro σε εκδήλωση στην Ινδία, με το δυνατό mid-range να έρχεται με chipset Snapdragon 7 Gen 3.

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.