Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Motorola Milestone. Το καλύτερο κινητό που έχει πέσει στα χέρια μας τους τελευταίους μήνες μαζί μετά HTC Hero και HTC HD2. Με λειτουργικό σύστημα Android 2.0, super οθόνη 3,7 ιντσών με εξαιρετική ευαισθησία και μοναδική αίσθηση κατά την χρήση. Γρήγορο ακόμα και με τον 550MHz επεξεργαστή, “μετράει” ιστοσελίδες, φωτογραφίες και μενού… at the speed of light! Δείτε το βίντεο.

Motorola Milestone
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.0 (Eclair)
Επεξεργαστής: Arm Cortex A8 processor 550 MHz
Οθόνη: Αφής 3.7 ιντσών, 480×854 pixels, 16:9 widescreen
Κάμερα: 5 Megapixel, Dual LED
Εγγραφή βίντεο: 720×480 pixel
Κάρτα μνήμης: 16 GB microSD
Wi-Fi, GPS, Bluetooth, microUSB
Φορμά: AAC, H.263, H.264, MP3, MPEG-4, WAV, WMA, eAAC+, OGG, AMR WB, AMR NB, AAC+, MIDI
Μπαταρία: 1400 mAh Li Ion
Διαστάσεις: 60×115.80×13.70 χλστ.
Βάρος: 169 γρ.

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Motorola Milestone, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
panagiotisXII

Πολυ εντυπωσιακο. Το μονο που με χαλαει στο συγκεκριμενο κινητο ειναι η καμερα του και το πληκτρολογιο το οποιο θεωρω πανω κατω αχρηστο. Παρολα αυτα σε βλεπω πολυ εντυπωσιασμενο και μαλιστα βαζεις το κινητο στα καλυτερα που εχεις δουλεψει χωρις να βαζεις μεσα το XPERIA X10. Επειδη ειμαι στο ψαξιμο αυτον τον καιρο για για να περασω στην επομενη γενια (ειμαι ακομα με Κ850 φαντασου) θεωρεις το milestone πολυ ανωτερο του XPERIA?

Sotiris

Φοβερό φαίνεται αλλά με χαλάει λίγο το design του. Λίγο retro μου κάνει.
Σε όλα τ’ άλλα το κινητό πετάει!!! Αν δεν περίμενα το xperia x10, θα το αγόραζα σίγουρα.
Βέβαια αν δουμε το x10 με τιμή 550+ τότε είναι σίγουρη πλέον η αγορά του.
Κώστα συγχαρητήρια για την εξαιρετικότατη παρουσίαση.
Με εξέπληξε το scrollαρισμα, δεν το περίμενα έτσι!!!

Sotiris

Sorry, rollαρισμα ήθελα να πω.

panagiotisXII

Μαλιστα, μιλαμε δηλαδη καθαρα για θεμα μη τελειοποιημενου μοντελου. Το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να περιμενουμε να κυκλοφορησει και το X10 για να κανουμε hands-on και να βγουνε τα τελικα συμπερασματα. Επισης ελπιζω το Χ10 να βελτιωθει ακομη περισσοτερο με την κυκλοφορια του γιατι η αληθεια ειναι οτι το milestone ειναι ομολογουμενως εντυπωσιακο, αλλα δεν θελω να μεινω στην καμερα των 5ΜΡ (δινω μεγαλη βαση στην καμερα) κι επισης να κουβαλαω μαζι μου ενα ολοκληρο πληκτρολογιο που κατα πασα πιθανοτητα δεν θα ξανανοιξω μετα την πρωτη μερα. Με κερδιζουν δηλαδη τα 8.1 ΜΡ του Χ10 οπως επισης ο επεξεργαστης 1GHz αλλα και η ελπιδα για αναβαθμιση σε Android 2.0 (εαν δεν εχει ελπιζω να μπορουμε να το αναβαθμσουμε απο 1.6)

Παρεπιμπτοντως κανεις καταπληκτικη δουλεια, εισαι πολυ μπροστα για οτιδηποτε βλεπουμε στα ελληνικα δεδομενα. Συνεχισε το ιδιο δυνατα.

Manos

Πολύ καλό, σχεδόν αγγίζει την τέλεια απόκριση και το smoothness του iPhone, πιστεύω όταν αν είχε λίγο ισχυρότερο επεξεργαστή θα έδινε ακριβώς την ίδια αίσθηση. Εμφανισιακά όντως δεν θα αφήσει εποχή, είναι όμως ένα τίμιο smartphone και δείχνει ότι το Android είναι σε εξαιρετικά καλό δρόμο.

Spyroscesarsc

Δεν μ αρέσει το design του κ εμένα! Κ αυτό το σκαλοπάτι που έχει στο κάτω από την οθόνη πολύ άθλιο!
Παρ’όλα αυτά το qwerrty ωραίο και γενικά το κινητό μετράει! αν δείτε όμως τί πρόκειτε να κυκλοφορίσει σε αυτή την κατηγορία η motorola τους επόμενους μήνες θα καταλάβετε ότι αυτό είναι απλά αρχή μίας φοβερής σειράς qwerty κινητών! 😀

panagiotisXII

Απο Ξανθη λιγο δυσκολο δυστυχως. Εκτος αν θελετε να μοιαρασουμε την αποσταση και να βρεθουμε στη Λαρισα 🙂

ST.

Υποθετω πως για να χρησιμοποιησεις το MarketPlace θα πρεπει να ανοιξεις λογαριασμο. Αυτος ο λογαριασμος προυποθετει την υπαρξη της πιστοτικης καρτας οπως στο AppStore?

Λευτέρης

Και ξέρεις ε άμα δεν σου αρέσει θυσιάζομαι για την Motorola ..Η πλοήγηση είναι τέλεια που να είχε 1ghz επεξεργαστή φοράει και Android HD2 killer

cVlachakis

S.T., Χρειάζεσαι απλά ένα λογαριασμό gmail! Για να αγοράσεις δεν ξέρω τι διαδικασίες πρέπει να ακολουθήσεις, αλλά έχει τόσες πολλές εφαρμογές free, που δεν θα χρειαστείς να πληρώσεις!

Λευτέρης, δεν είναι super!? 🙂

Tim

Συγχαρητήρια για την εξαιρετική παρουσίαση! Το κινητό φαίνεται άπαιχτο … ήμουν στο N97 mini … έχω βαρεθεί να αλλάζω γνώμες.

ST.

Yupi!!!! Θα ειναι το επομενο κινητο μου!!!! 🙂

MotoFan

Σου έχω πει ότι κάνεις πολύ καλή δουλειά???Δεν πειράζει άς στο ξαναπώ!!Μπράβο και πάλι μπράβο.Αντικειμενικός,εύστοχος και ειλικρινής με τις αντιδράσεις σου όσο αφορά την συσκευή.Σε ευχαριστώ πολύ για την δουλειά σου αλλά συγκεκριμένα για το Milestone..έγραψες…Δώσε μας καμιά πληροφορία όταν έχεις νέα για την κυκλοφορία του στην Ελληνική αγορά.

salonigi

@Tim- Den iparxi i paramikri sigkrisi tou Milestone me to N97…To symbian s60 kolaei xirotera ki apo UHU.
@cVlachakis- Mono ena sxolio pano sto proigoumeno videaki pou ekanes unboxing,to pliktrologio ine ipofotizomeno ke fenete telia otan den iparxi arketo fos. Ke go me tin seira mou na po ena megalo Bravo gia tin douleia pou kanete…

flouris manos

πωπω κινηταρα απιστευτο browsing!!!!!! τι N97 k N900:P

flouris manos

εμενα μου αρεσιε πολυ ο σχεδιασμος του!!:D

Λευτέρης

Και το έξαλο σκαλοπατάκι .Λες να έχει ηθικό διδαγμά (το επόμενο βήμα της Μοτορόλα).Κώστα super δεν λες τίποτα ο κολλοσός επιστρέφει !Και δεν φτάνει που το πήρες δεν πήρες το Demo πήρες το official(εάν κατάλαβα καλά).Μήπως είσαι Mentalist και τπυς παιρνάς τις σκέψεις σου?(joking) 😀

nkk

είμαι πλέον σίγουρος ότι ο σύγχρονος gadgetάκιας έχει χάσει εντελώς τη μπάλα… βλέπουμε τηλέφωνα τόσο πολύ εξελιγμένα να εμφανίζονται το ένα πίσω από το άλλο που μόνο το techblog προλαβαίνει να τα δει όλα και να πάρει γραμμή τι γίνεται… Ομολογώ ότι τον συγκεκριμένο κατασκευαστή τον είχα λίγο πεταμένο στα κατάστιχα της ιστορίας, αλλά βλέπω πολύ δυναμικό comeback! με εντυπωσίασε ιδιαίτερα για την κίνησή του εντός της ιστοσελίδας, δεν του το’χα! όσο για το πληκτρολόγιο, υπάρχουν ώρες που είναι ανεκτίμητο και το λέω εκ πείρας.
Το λογισμικό είναι ήδη πολύ συζητημένο, δεν χρειάζεται άλλο σχόλιο, εκτός του ότι το Android έχει πολλά να δώσει (αν και προσωπικά με απασχολεί λίγο η εταιρική χρήση του – συγχρονισμός με exchange server – τι παίζει εκεί; ως γνωστόν τα iphone os και wm έχουν λύση).
Εξαιρετική η παρουσίαση Κώστα (είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει και κάποια συγκριτική παρουσίαση με άλλα μοντέλα), μακάρι να μπορέσω να βρεθώ και στο workshop, θα ήθελα να το δω από κοντά.
Keep up the good work!

Λευτέρης

Mια χαρά stand by

flouris manos

ποτε θα ερθει στην ελλαδα επισημα???? και απο ποιον βονταφον?

MotoFan

Φίλε flouri mano..απο ότι έχω ακούσει χωρίς ακόμα να είναι κάτι επίσημο ακούγεται για wind… ίδωμεν…

giorgio

Το design του milestone στην αρχή δεν μου άρεσε καθόλου αλλά με τον καιρό άλλαξα γνώμη.
Την θεωρώ κορυφαία συσκευή και αν έπαιρνα κάποια, θα ήταν αυτή. Αν και να πω την αλήθεια, θα προτιμούσα και η Ευρωπαϊκή έκδοση να λεγόταν droid, που θυμίζει κάτι από cylons!

Vag

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Motorola,το Milestone θα δεχτεί και την αναβάθμιση σε Android 2.1

Ήδη κυκλοφόρησε η αναβάθμιση σε 2.0.1!Τη χρησιμοποίησα και κάνει το τηλέφωνο ακόμα καλύτερο.

Κώστας

Πολύ ωραίο κινητό, πολύ ωραία παρουσίαση και πολύ καλή τιμή σύμφωνα με το skroutz. Ξεκινάει από τα 477 ευρώ…

Meletis

Pragmatiko Iphone killer!Mou aresei an kai apple fan.I timi tou poli kali episis!

salonigi

xtes to vradi i Motorola perase tin anavathmisi 2.01 sta Milestone stin Germania.

Παναγιωτης

Καλο Αλλα Μοτορολα!!!

Staf

Φιλε Παναγιωτη η Μotorola ειναι η πρωτη που εβγαλε ολοκληρωμενα κυκλωματα!Και επισης η παλαιοτερη στον τομεα της τεχνολογιας.Oσο για το μενου , δεν εχει καμια σχεση με τα υπολοιπα τηλεφωνα της Μotorola.

salonigi

@Παναγιωτης
File mou to skiniko exi pleon alaxi sta kinita tilefona, ke ki pou den to perimenis iparxoun eteries pou meta apo xronia isixias kanoun tin ekplixi. Prin pente xronia pios perimene oti i Apple tha evgaze ena kinito pou tha ekane tous pantes na paramilan, pios perimene oti i Nokia tha emene piso oso afora tis exelixeis sto softwear. Ke teliono m’auto pou ipe ki o filos Staf, oti pleon metraei to Android pou exei mesa tou to Milestone.

Staf

Salogini εχεις απολυτο δικιο.Εαν συνδυασουμε την πολυετη πειρα της Μοtorola με το Android ,ειμαι σιγουρος οτι βγαινει ενα πολυ καλο αποτολεσμα.Στην περιπτωση μας το Μilestone!

Spyroscesarsc

To θέμα είναι ένα! ‘Οτι το android ήταν η τελευταία ελπίδα της Motorola! Και ευτυχώς γιά αυτήν το Android της ταίριαξε! Καλύτερα η Motorola να παρατήσει τελείως τα δικά της OS και να στέλνει εκτός Η.Π.Α αποκλειστηκά smartphones όπως η HTC κάνει παγκοσμίως! Και λέω εκτός Η.Π.Α γιατί εκεί η Motorola είναι ακόμα το Νο1! 😮 Πως τα καταφέρνει δεν ξέρω… Μάλλον φταίει η διαφορετική νοοτροπία των αμερικάνων! 😀

Staf

Spyroscesarsc φταιει οτι οι Αμερικανοι εχουν μαθει σε ενα τηλεφωνο και δεν τους ενδιαφερει να δουν κατι διαφορετικο.Επισης ειναι φθηνα, γιατι εχουν τα βασικα χαρακτηριστικα και αυτους τους αρκει.
Τελος ,δεν θεωρησα ποτε OS το λειτουργικο της Μοtorola.

Spyroscesarsc

Παναγιώτη μάλλον δεν το κατέχεις το πράγμα! 😛
Android είναι το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιεί και το HTC Μagic ή το Hero γιά να καταλάβεις… Και στην χρήση το motorola αυτό είναι ακριβώς ίδιο με όλα τα άλλα Android κινητά! Δεν επιρεάζεται σχεδόν καθόλου από την motorola! 😉

rey

emena den m aresun genika ta motorola.!! 😛

harry

κανένα νέο για την επίσημη κυκλοφορία του στην ελληνικη αγορά;

Staf
soufis

katarxas na pw ena megalo mpravo gia thn douleia p kaneis…..
me boithises poly na kataliksw sto motorola… hmoun endiamesa apo:
motorola, htc hd2, vivaz pro kai iphone…

2 erwtiseis twra:
1. an to parw apo germania ayto to kinito tha mporesw meta edw sthn ellada na tou perasw kapws ta ellnika?
gt ta kinita p bgazoun sthn gemania dn exoun mesa ta ellinika…

2. otan mpeneis facebook, email ktl. pws to xrewnese to internet?
enoow pws tha mporw na syndeomai sto internet genika?

eyxaristw 🙂

George

Γεια σας!

Καταρχας ενα μεγαλο μπραβο για τν δουλεια σου!
…ειμαι αναμεσα σε Milestone, HTC Desire και το HTC HD2 .. εσυ τι λες? και γενικα οποιος θελει ας μου γραψει την γνωμη του! .. Ευχαριστω πολυ!

soufis

θα ηθελα να κανω ακομα μια ερωτιση…

επιδει περιμενω να μ φερουν το κινιτο απο γερμανια, με το που το ανοιξω το update σε 2.1
πως θα γινει?
θα γινει τελειως αυτοματα?
κ αφου θα εχω ελλινικη καρτα (vodafone h wind) σιγουρα θα ειναι τοσο ευκολο κ δεν τηα εχω προβλημα? ευχαριστς πολυ!!!

salonigi

Kalimera file soufis. An den ine perasmeno pano to 2.1, tote tha psaxi automata gia updates ke prepi na exeis sindesi internet ke to katevazi. To mono pou prepi na prosexeis me to milestone, ine oti ine panta online. An i sindesi sou den ine free gia internet tote tha sou erthi o logariasmos tsimpimenos. Molis anixis to kinito mpes sto market ke katevase dorean to app “APNdroid”. Ke meta mporis esi na ise on, i offline opote thelis.

soufis

θα ειναι συνεχεια ον???
αυτο δν ειναι κ οτι καλυτερο γτ θα εχω συγκεκριμενα MB για ιντερνετ κ τηα τελειωσουν αμεσωσ…
χωρισ προγραμμα δν γινετε να το ρυθμιζω μονος μου ποτε να ειναι ον?

salonigi

@soufis
File mou, to tilefono ine panta on. Alla me to app pou sou ipa parapano, to klinis. Mpenis sto market ke to katevazis dorean. Se ena lepto ise ok. To allo kalo ine ti stin ellada oi perisoteroi exoun ta wLAN tous xeklidota ke opou ke na pas to tilefono eukola vgiski diktio ke mpeni. Tha vris eukola tin akri.

soufis

paidia xriazomai mia boithia 🙁
pira to kinito alla exw provlima me to internet 🙁

esteila mnm gia na m steiloun ths rithmiseis alla i vodafone m esteile ena aplo mnm oti m stalthikan i rithmiseis alla dn allakse tpt 🙁

meta brika ths rithmiseis k ths ebala monos m me to xeri k pali dn mporw na pw sto internet 🙁

ti na kanw??? 🙁

soufis

ebala aytes:

WEB
Name= web
APN= internet.vodafone.gr
Proxy= not set
Port= not set
Username= user
Password= pass
Server= not set
NMSC= not set
MMS proxy= not set
MMS port= not set
MCC= 202
MNC= 05
APN= type default

MMS
Name= mms
MMS APN= mms.vodafone.net
Proxy= not set
Port= not set
Username=user
Password=pass
Server= not set
MMSC= https://mms.vodafone.gr
MMS Proxy= 213.249.19.49
MMS Port= 5080

meta patisa apla apothikeysi, eklisa to kinito k to ksananoiksa….

meta prepei na kanw tpt allo? i tha eprepe na doulevei aytomata to internet?
yparxoun pouthena rythmiseis p na mporw na dw apo pou sybdeomai?
MCC= 202
MNC= 05
APN type= mms

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Motorola

H Motorola παρουσίασε φουτουριστικό smartphone που διπλώνει στον καρπό σου

Ένα από τα πρώτα τηλέφωνα που είχαν τη δυνατότητα να λυγίζουν και να διπλώνουν ονομαζόταν Royole FlexPai και παρουσιάστηκε από τη Royale.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Όλα τα τηλέφωνα Motorola θα χρησιμοποιούν Gorilla Glass

Στο φετινό MWC στη Βαρκελώνη, η Motorola ανακοίνωσε πως όλα τα μελλοντικά smartphone της θα χρησιμοποιούν Corning Gorilla Glass.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola: Aυτά είναι τα smartphone που θα πάρουν Android 14

Η Motorola δημοσίευσε πληροφορίες στον ιστότοπό της για τις συσκευές που θα ενημερώσει σε Android 14 το επόμενο χρονικό διάστημα.

Smartphones Motorola Motorola RAZR

Motorola Razr 40: Αποσυναρμολογήθηκε σε βίντεο

Το τελευταίο βίντεο αποσυναρμολόγησης που κυκλοφόρησε στο YouTube είναι του Motorola Razr 40 και έρχεται από το κανάλι PKBreviews.