Motorola Milestone εναντίον iPhone 3GS

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και κοντράρουμε το Motorola Milestone με το iPhone 3GS. Ποιο προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήσης, ποιο είναι πιο ομαλό όταν το δουλεύουμε σε Web browsing, Gallery, Google Maps, Facebook και YouTube; Μπορεί το Milestone να ρίξει από το θρόνο του το 3GS σε επίπεδο εμπειρίας. Δείτε αυτό το ενδιαφέρον συγκριτικό και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

, Motorola Milestone εναντίον iPhone 3GS

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

22 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
MotoFan

Φίλε ωραίο το συγκριτικό με 3GS,η αλήθεια είναι ότι έτσι πως φάνηκε, η ταχύτητα του Milestone ήταν μεγαλύτερη αλλά σε τέτοιο βαθμό που θέλει κάποια εξοικείωση σε σχέση με το iphone που φαίνεται πιο natural και φιλική στον χρήστη.Πράγμα που βέβαια προσωπικά δεν μ απασχολεί καθόλου καθώς θεωρώ το moto super επιλογή ειδικά με την 2.1 που έρχεται.Μήπως να βλέπαμε και ένα συγκριτικό Milestone με HD2 και Χ10?

keep it up!!!!

paulo

tha ithela na sas rotiso mipos kapios kseri tin timi tou millestone

Λευτέρης

Γιατί μου φένεται ο΄τι είναι το I-phone με Android ; Πραγματίκα τελεια σύγκριση αν και άκομη δεν έχω εξακρηβώσει πως τους πείθεις και σου δέινουν τέτοια κινητά όπως είπα και χθες άλλα δεν μου απάντησες είσαι Mentalist άν ναι ένα Vaio f series please 😀

giannis

Εγώ μιά χαρά το βλέπω το μοτορόλα!(παρεπιπτόντως μάρκα είναι αυτή αλλά τα είπαμε λειτουργικό και όχι μάρκα).Πάντως εμένα δεν μου φαίνεται να υστερεί σε τίποτα απο το μήλο

antonis

Δεν μου αρέσει που το iphone είναι τόσο αργό στο youtube loading..δεν ξέρω γιατί άλλα έχω ipod touch και iphone 3g και μου κάνουν έντονο πρόβλημά..

ST.

Προτιμω το Milestone γιατι προσφερει περισσοτερα, οσον αφορα το hardware τουλαχιστον, απο το iPhone. Θεωρω ομως οτι το iPhone θα αποτελει παντα τον κυριαρχο αντιπαλο οποιασδηποτε smartphone συσκευης, αφου ηταν η πρωτη που μας εριξε στα βαθια νερα του τομεα αυτου.

salonigi

tha itan kalo na gini anafora stin diafora pou exoun ta dio kinita stin timi. me vasi to expansys.com.gr ,to iPhone 3GS ine sta 899,99 ke to milestone 499,99. ine sxedon ta dipla.
bravo pali gia tin kali douleia.

salonigi

@cVlachakis
Sto Expansys anaferthika giati esi ipes tin timi tou milestone me vasi auto to shop. Sigoura i times ton kiniton alazoun mera me tin mera ke analoga apo pou tha to paris. Kai to mono pou sigoura den ginete na alaxi ine oti ena kinito,pio ftino apo to iPhone(apo opou ke na to paris), xtipise sta isia ke edeixe aneta oti ine kalitero apo to iPhone.

Λευτέρης

Το (πείθεις) Κώστα το λέω γιατί πολλά site ίδιου είδους δεν έχουν βγάλει τίποτα σχετικά με το θέμα .Techblog 4ever at the top (κάλο;)

paulo

mia kali timi an kapios skefti oti to iphone einai 600 kai bale.516 mazi me eksoda apostolis?

Vag

Ναι,499 έχει κανονικά.

Petran

Έπεσε λίγο η τιμή στο expansys, 480,42 € μαζί με τα έξοδα αποστολής έχει τώρα.
Πολύ ωραίο το συγκριτικό ανάμεσα σε δύο από τα καλύτερα κινητά. Μου έκανε κι εμένα εντύπωση αυτή η απότομη και γρήγορη κίνηση που έχει το milestone, δεν ξέρω αν είναι καλό η κακό αυτό κι επίσης το qwerty πληκτρολόγιο χρειάζεται πραγματικά σ’ αυτό το κινητό; αν δεν κάνω λάθος στα μηνύματα υπάρχει και εικονικό πληκτρολόγιο όπως στο iPhone, έτσι δεν είναι;

MotoFan

Petran,

Ναι υπάρχει και εικονικό πληκτρολόγιο στην συσκευή.
Στις νέες όμως που λανσάρονται στις ασιατικές αγορές
βλ.XT720 motoroi πληκτρολόγιο τέλος…

*Any news..?ακόμα στο expansys είμαστε..?άντε βρε moto βγάλτο
και στην ελληνική αγορά να τελειώνουμε..

paulo

νομιζω πως εχουν μεγαλες διαφορες με το iphone.το millestone μοιαζει περισσοτερο για δουλεια ενω με το iphone μπορεις να παιξεις με τις διαφορες εφαρμογες και να διασκεδασεις

MotoFan

Τελικά πρώτη η wind ανακοίνωσε πως θα το φέρει με 478€…μήπως έχουμε καμιά πληροφόρηση και για ενδιαφέρον απο άλλες εταιρείες?

gimakias

κώστα στο βίντεο είπες οτι έχουν και τα δυο flash? νόμιζα πως δεν είχε το iphone

gimakias

Οκ. είπα μήπως βγήκε κάποιο app και αναγνωρίζει πια flv. ευχαριστώ

Giorgos

Είπες μια πατάτα στο 3:55 ε; 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.