Motorola Xoom tablet ελληνικό unboxing

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το tablet Motorola Xoom με Android Honeycomb 3.0 και οθόνη αφής 10.1 iιντσών. Το πρώτο Honeycomb tablet πάνω στο οποίο και βασίστηκε η ανάπτυξη του εν λόγο λειτουργικού. Θυμηθείτε το hands-on video του Xoom από τον περασμένο Μάρτιο και δείτε σήμερα το unboxing.

Το Motorola Xoom το διαθέτει αποκλειστικά η Cosmote/ Γερμανός με τιμή 769,91 ευρώ. Σύντομα ανεβαίνει και η βίντεο-κόντρα Motorola Xoom εναντίον Samsung Galaxy Tab 10.1v.

, Motorola Xoom tablet ελληνικό unboxing
, Motorola Xoom tablet ελληνικό unboxing

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

37 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
christos

θέλουμε και βίντεο σύγκριση με iPad 2 😉
πάντως έβλεπα τη διαφήμιση του γερμανού, ή της κοσμοτέ, δεν θυμάμαι… πανάκριβω το δίνουν… με συμβόλαιο με πάγιο 40-50€ (δεν θυμάμαι ακριβώς) για 2 χρόνια και στο δίνουν 500€ περίπου… ακριβό δεν είναι για τέτοιο πάγιο και για 2 χρόνια??

giantpow

Καλο θα ειταν να το κανεις και κοντρα με ενα win 7 netbook (τα οποια netbooks δεν κανουν πανω απο 299ευρω).
Ενα browser fight (internet explorer 9 vs stock android) , για να δουμε..

Aris

ωραιο και το motorola…
αλλα προτιμω το samsung.

teodore88

καλο!! απο ποιοτητα πως παει?? ..στον hands-on βαλε και κανενα παιχνισι απο tegra zone να θαυμασουμε nvidia γραφικα! 😀

Νίκος

Είναι διαθέσιμη η 3.1 στην ευρώπη? Νόμιζα πως αφορούσε μόνο την Αμερική σε πρώτη φάση.

Κυριάκος

Μάρεσε το “βγαίνει δεν βγαίνει εγώ τώρα θα το βγάλω”!!! όλα τα λεφτά!
μας άνοιξες την όρεξη τώρα… καλή συνέχεια κ αναμένουμε τα υπόλοιπα βίντεο…

Venisk

Και μίνι hands on στο “κοπίδι” με λειτουργικό android 3.1 και αυτό!…χαχαχα…Μια χαρά το tablet..η πλάτη του δεν μου αρέσει..

Nick

Το Acer Iconia είναι τουλάχιστον ισάξιο και φθηνότερο κατά τη γνώμη μου.

tolkien

Σιγα το ΧΟΟΜ και γενικα σιγα τις μπουρδες που βγαζουν με android λειτουργικο. Εχω και ipad 2 kai to samsung galaxy tab 10.1v. Καταρχην δεν εχουν 1 gb ram που λενε. εμενα γραφει καθαρη μνημη 726 mb. Δευτερον και κυριοτερον η διαχειρηση μνημης ειναι ΧΑΛΙΑ. Πρεπει ολο να σβηνω τα προγμαμματα μονοσ μου αλλιως η μνημη τα παιζει. Υποτιθεται οτι επειδη το galaxy tab 10.1v εχει καθαρη εκδοση honeycomb θα επερνε αμεσα τα update. (καλα οκ ααχαχαχ) ακομη ερχετε το update και πληροφοριες δεν βρισκεις πουθενα. Το μονο που βρηκα καλο ειναι η καμερα. Αρα μην πορωνουμε τον κοσμο αδκα. Υπερβαλουν οι περισσοτεροι στα λεγομενα τους μονο και μονο να βγαλουν money. Ακομη δεν μπορει να συγκριθει με ipad 2 χωρις να υπερβαλω. Και τα προγραμματα που εχει να κατεβασεις ειναι Ελαχιστα και τα περισσοτερα μπουρδες παιδια.
Αυτα εχω να πω ως προς τα tablet με android.

Γιώργος Ν

Δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη μιας και δν εχω χρησιμοποιήσει το xoom.
Είμαι ένας υπερευχαριστημενος κάτοχος ipad 2. Πάντως όσον αφορά το xoom τα 13mm πάχος και τα 730gr του (σύμφωνα με Wikipedia) νομίζω πως ειναι τα σημαντικότερα μειονεκτήματα του για τα οποια κάποιος θα στρεφόταν προς στο iPad 2 (8.8mm και 613gr). Όπως και εγω.

Spirus

αν και για κινητο τηλεφωνο προτιμω το γαλαξια 2 μου και γενικα το android os σε ταμπλετα θα επαιρνα σιγουρα το ipad2

kostas_falcon

Η λιανικη του ειναι 769,70. Τιμη με συνδεση 579 και data 5GB και 549 με 10GB αντιστοιχα. Μηπως η καρτα sim μπαινει μαζι με το ανταπτορακι που εβγαλες και οχι μονη της μεσα? Κατα τα αλλα εμφανισιακα μου αρεσει – ειναι πιο μαζεμενο απο το eee pad transformer. Τωρα…οσον αφορα την τιμη του ειναι και το ΜΕΓΑΛΟ του μειονεκτημα. Αστοχη η τιμολογιακη πολιτικη της motorola….ενας λογος παραπανω στην χωρα μας με χαμηλους μισθους – ανεργια μπλα μπλα μπα. Απο τι εχω δει ομως σε vs, αυτην την στιγμη ειναι η καλυτερη υλοποιηση με γνωμονα τουλαχιστον την ταχυτητα. Ο χειρισμος του honeycomp καθως και η αναπαραγωγη videos (το eee pad υπεφερε απο lag και εσωσε λιγο την κατασταση το update σε 3.1) ειναι πολυ καλος. Αναμενουμε λοιπον ενα καλο vs με το 10αρι της Samsung και το eee pad της Asus. Προσωπικη μου αποψη οτι το eee pad ειναι το συμφεροτερο απο ολα. Σκρουτζαροντας ειδα μαλιστα να πωλειται μαζι με το πληκτρολογιο του 569€.

Gc

οταν βγουν τα windows 8 tablets θα τελειωσει το παραμυθι με τα android tablets

michalisv

συμφωνώ με τον GC,πιστεύω ότι η microsoft θα φέρει την ανατροπή με τα 8.

Petros Nikolopoulos

Πολύ ωραίο το Χοοm!!!
Η καρτούλα πρέπει να κούμπωνε πάνω στην υποδοχή Κώστα….:)

Pericles

Νομιζω οτι στην συγκεκριμενη κατηγορία των android tablets υπαρχει ηδη νικητης και ειναι το asus eee pad transformer.Ενσωματωνει ολα τα τεχνικα χαρακτηριστικα ακριβότερων μοντελων και μπορείς να το αποκτησεις και με πληκτρολογιο που παρεχει έξτρα μπαταρια και 2 θυρες usb. Στο θεμα της συγκρισης του με το ipad2 πιστευω οτι τα κριτηρια ειναι καθαρα υποκειμενικά. Αν δεν το θες για να παιζεις παιχνίδια, αλλα για internet και παρακολουθηση βιντεο, τοτε καθε android tablet ειναι προτιμητεο, αφου το ipad2 δεν υποστηριζει κανεναν τυπο εξωτερικης μοναδας αποθήκευσης (η εξαρτηση του για συνδεση με το itunes το καθιστουν ακομη πιο προβληματικο στο συγκεκριμενο θέμα) ενω δεν διαθετει ουτε flash player με αποτελεσμα ορισμενες σελιδες να μην φορτωνουν ολοκληρωμένες.

Silender

Κάποιος είπε ότι το Galaxy Tab 10.1 φοράει στοκ ROM. Λάθος και ναί θα αργήσει το update σου.

Galaxy Tab 10.1: Απουσία SD-slot, άκυρη κίνηση, εδώ είναι το ζουμί… ούτε στις κάμερες, ούτε στο πάχος, ούτε στις φανφάρες των μηλαράδων…

Για το transformer γενικά συμφωνώ αλλά η μπαταρία του είναι άθλια.
Το Acer από την άλλη έχει μια οθόνη που δε βλέπεται…

enigma

Ρε netbook και τα μυαλά στα κάγκελα….Το κόστος τους είναι εξωφρενικό απλά για να ‘χεις απλώς μια οθόνη αφής….

kostas_falcon

@enigma τα netbooks καλα καλα βιντεο κληση σε msn – skype δεν σηκωνουν (μην μου πεις το αντιθετο ειχα 5! τα πιο αντιπροσωπευτικα). Αληθεια…μια που μιλας για κοστος…..τα dual core netbooks ποσο νομιζεις οτι κανουν?

enigma

Τι να σου πω..εγώ 1 έχω και με το msn μια χαρά video κλήσεις έκανα…Όσο για το κόστος ας δούμε στα ίδια λεφτά επιδόσεις και τεχνικά χαρακτηριστικά;;;;;;Χώρια ότι για μένα από ένα netbook δεν πρέπει να είναι αυτοσκοπός οι επιδόσεις, τότε πας σε laptop (βγάζω έξω τα desktop), αλλά η αυτονομία που ένα 5-6hr πιστεύω ότι είναι μια χαρά…….

alex

καλό το xoom αλλά θα περιμένω το puccini!!

teodore88

πολυ ακριβο! οταν ξερεις ειδικα οτι η κατασκευη του δεν ξεπερνα τα 150 ευρω..

tolkien

Το Xoom και το Tab 10.1v εχουν original εκδοσεις του android (δεν ειναι τροποποιημενες οπως ειναι το tab 10.1 το ποιο λεπτο που βγηκε τωρα αμερικη) γι αυτο ελεγαν οτι θα βγαινουν αμεσα τα update αλλα μαπα το καρπουζι.

Alessio

Κώστα η πλατφόρμα Honeycomb άκουσα περιέργως πως (?!) τρέχει δικά της applications που ΔΕΝ μπορουν να τρέξουν στις άλλες android mobile etc versions ex. Gigerbread etc -κοινώς ΌΛΑ αυτα τα μυριαδες χιλιάδες apps του Android Mobile Market δεν μπορουν μα βρουν εφαρμογη/να τρεξουν αλλου πλην Honeycomb tablet OS…? *..ή αποτελεί ανακριβη παραπληροφόρηση???

-Με εκτίμηση Alessio ✓

Alessio

*Επι τις ουσίας επειδη ίσως σε/σας μπέρδεψα.. τα χιλιάδες adnroid apps μπορουν να βρουν εφαρμογη κανονικά & στο tablet OS Honeycomb 3.0_ή κάνουν ΜΟΝΟ για τις mobile versions?(*οπότε φτου-ξανα κ’απο την αρχή?..ΘΑ είναι πολύ άκυρο+άτοπο όμως αν ισχύει αυτό!!!)

Nikos14

Πραγματικά δεν έχει κάτι που να εντυπωσιάζει… Τις κάμερες μπρος και πόσο τις έχω και στο κινητό που εχο πάντα μαζί μου . Ενώ το ταμπλετ δεν πρόκειται να το κουβαλαω πάντα μαζί μου . Αυτή είναι η αλήθεια . Καλό είναι που υπάρχουν αλλά θα συμφωνήσω και εγώ σαν κάτοχος iPad και ipad2 ότι είναι ακόμα πολύ πίσω σε σταθερότητα , ταχύτητα και και . Για tablet το iPad είναι μονόδρομος ξεκάθαρος παίδες . Κατηγορώ την apple και δεν την πάω αλλά πιστεύω ότι το iPad είναι η καλύτερη αγορά ever .
ΥΓ: ήμουν και κάτοχος galaxy tab 7″. Η μεταπιδιση σε iPad …φάνηκε λες και έτρωγαν τη μια ψωμί και από την άλλη αστακο 😛

kostas_falcon

@Nikos14 τα παντα εχουν τα προτερηματα αλλα και τα ελατωματα τους. Στο ipad (και το 1 και το 2) για να σου φερω ενα παραδειγμα – ειναι απογοητευτικο το 4/3 καδρο με αποτελεσμα η 9,7 οθονη του να γινεται πολυ μικροτερη και να μην μπορεις να ευχαριστηθεις τα videos….το ζουμ δεν σωζει την κατασταση….

telas

καλό αλλά θα προτιμούσα το transformer της Asus γιατί αν χρειαστείς κάτι λίγο απαιτητικό έχει και το docking station με Keyboard και τα λοιπά.

kostas_falcon

Για αυτο ειπα οτι το eee pad ειναι το συμφεροτερο. Και εχεις τις χαρες μιας ταμπλετας – αλλα αν χρειαστει να κανεις μια σοβαροτερη δουλεια κοτσαρεις το πληκτρολογιο επανω και δεν παιδευεσαι με το αφης. Ασε που παιρνεις και την εξτρα αυτονομια της δευτερης μπαταριας 🙂

Dimitris Asimomytis

Η μοτορολα δεν είναι που παίρνει πίσω τα κινητά λόγω προβλματων ? που τα κινητά μια χαρα είναι ….το πρόβλημα βλέπετε είναι με το android it self και το χαμηλής ποιότητας market που δεν έχει κανενα quality control. Απο hardware πετάνε όλα και μνήμη έχουν και nvidia φοράνε και οθόνες ωραίες έχουνε και όλα καλα, ο Stevie όμως είπε πριν απο χρόνια ότι it’s all about software και μάλλον έχει δίκιο. Σας γράφω απο το υπέροχο iPad 1 μου που προσπαθώ να τελειωσω την μπαταρία του και δεν μπορώ !!!

DJ Radical

…θα προτιμούσα το Dell Inspiron Duo………..

stathis tsanakas

ωραιο το xoom αλλα πολυ βαρυ που φανηκε…

michalis_Mclaren

Το XOOM και wifi hotspot και καμερες και φλας και HDMI και πολλά άλλα που το ipad δεν! πάλι η apple σε ομορφια μόνο σε κρατάει!

takis

Ipad ρε παδια και μονο…Το Moyorola εχει flash…hdmi…sd card…καλυτερη οθονη αναλυση και τοσο αλλα καλα…Τι να το κανει καποιος;…Παμε σε ipad που ειναι πιο ακριβο και δεν εχει ολα τα παραπανω…Ειρωνικο ε;…ε μαυτα που ακουω πιο πανω απο κατι ασχετους μονο πνευμα μπορω κι εγω να πουλησω…ακου τωρα συγκριση με το ipad….καντε κι ενα search στο eday….

Antonis

To ipad ειναι πιο φθηνο απο το xoom .. καθομαι και διαβαζω ολα τα σχολια και αποφασησα .. με συγχισατε περισσοτερο.. μου αρεσουν τα ανδροιτ Αλλα If you dont have an ipad .. well you dont have an ipad

nikos

Ελληνικα δεν υποστηριζει το Xoom;;; Εννοω στο πληκτρολογιο.

nickgrserifos

Σκεφτομαι να το αγορασω σε λιγες μερες και δεν ξερω αν ειναι προτιμοτερο το Ipad 2 ή to xoom. Απο διαφορα blogs και reviews που διαβαζω, οι περισσοτεροι προτιμουν το xoom πλεον.
Οι λογοι ειναι πολλοι εγω θα πω τον κυριοτερο. Ελευθερια. Το ipad ειναι πολυ περιορισμενο σε αυτον τον τομεα. Ναι, ειναι ενα παρα πολυ καλο εργαλειο, πολλες δυνατοτητες, αλλα ποια η διαφορα με το xoom; Λογω των apps; Το android λογισμικο ειναι σχετικα προσφατο και λογικο ειναι να μην εχει τον αριθμο των apps που εχει το ipad.Και για το διαστημα που κυκλοφορει το android ειναι υπερ-ικανοποιητικες οι apps που εχει και σε λιγα χρονια θα αυξηθουν κατα πολυ. Δεν ειναι λογος αυτος. Το xoom εχει καλη καμερα,καλο επεξεργαστη,καλη ram, μεγαλη οθονη,ελευθερο λογισμικο και εναν πολυ overated αντιπαλο που το αδικει (βλεπε ipad). Αυτα τα λιγα. Και νομιζω πως με επεισα. Xoom και παλι xooom.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: 8 φωτογράφοι απαθανατίζουν την καλλιτεχνική πλευρά 8 ευρωπαϊκών πόλεων

8 φωτογράφοι, 8 πρωτεύουσες, άπειρη δημιουργικότητα. Έτσι οραματίστηκε η Motorola το πιο πρόσφατο project της, το οποίο στοχεύει να αναδείξει τις δυνατότητες της νεότερης σειράς προϊόντων της: της σειράς edge 50.

Smartphones featured Motorola Motorola Android Smartphones

Motorola Edge 50 family: Βασισμένη στην τεχνολογία moto AI

Η Motorola παρουσιάζει μια νέα γενιά συσκευών edge με εργονομικό σχεδιασμό και την πλέον εντυπωσιακή κάμερα ως τώρα, βασισμένη στην τεχνολογία moto AI.

Smartphones Moto Motorola

Motorola Edge 50 Fusion: Με κάμερα 50MP και μπαταρία 5.000mAh

Η Motorola αποκάλυψε και την τρίτη συσκευή της σειράς Edge 50, το Edge 50 Fusion, που θεωρείται το πιο “ισορροπημένο” μοντέλο που προσφέρει.

Smartphones Moto Motorola

Moto Edge 50 Ultra: Με SD 8s Gen 3, 64MP 3x περισκόπιο και πλάτη από πραγματικό ξύλο

Το νέο Motorola Edge 50 Ultra είναι επίσημο και έρχεται με μια επιλογή πραγματικού ξύλου μαζί με δύο vegan αποχρώσεις δέρματος.