MWC 2013 Live webcast : Κάθε βράδυ ζωντανά από τη Βαρκελώνη

Για πρώτη φορά φέτος το Techblog σας μεταφέρει ζωντανά με εικόνα και ήχο όλες τις εξελίξεις και την ανασκόπηση της ημέρας από την έκθεση MWC 2013 στη Βαρκελώνη. Κάθε βράδυ στις 22:00 ώρα Ελλάδας συζητάμε live για ότι είδαμε και αγγίξαμε από smartphones, tablets, gadgets και ότι άλλο ενδιαφέρον μας έκανε εντύπωση. Live από τη Βαρκελώνη!

MWC 2013 live, MWC 2013 Live webcast : Κάθε βράδυ ζωντανά από τη Βαρκελώνη

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ανδρέας

Αναμένουμε με αγωνία Κώστα 😉 @Kώστα Δηλ. Θα μπορούμε να ρωτήσουμε και ερωτήσεις με απαντήσεις απο εσένα live?

TechnologySafari

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΑΓΩΝΊΑ ΚΏΣΤΑ; )

hlias

ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ ΕΔΩ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ?

Sakis

,Για desire x κανένα νέο για αναβάθμιση Κωστή;

Δημήτρης Κ.

Καλησπέρα Κωστάραα 🙂

'Αγγελος

Καλησπερα. Τι εγινε σημερα με live webcast δεν εχει?? Ξερει κανεις τιποτα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews featuredtv MWC 2019

MWC 2019: Η ομάδα του Techblog πάει Βαρκελώνη

Η έκθεση MWC 2019 στη Βαρκελώνη θα διεξαχθεί 25-28 Φεβρουαρίου και αναμένεται να υποδεχθεί περισσότερους από 100.000 επισκέπτες. Η ομάδα του Techblog θα βρίσκεται εκεί για ακόμα μια χρονιά με πλήρη εξοπλισμό και πολύ διάθεση για να καλύψει τα πάντα από την έκθεση! Η τεχνολογία μας ενώνει!

Reviews Android Smartphones featuredtv Hands-on

Honor View 20 ελληνικό hands-on video review

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το νέο Honor View 20 που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ελλάδα μέσα στο Φεβρουάριο με τιμή 669 ευρώ για την έκδοση 6GB/128GB και τιμή 759 ευρώ για την έκδοση 8GB/256GB.

Reviews Android Android Smartphones featuredtv

Xiaomi Mi Mix 3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Xiaomi Mi Mix 3 με οθόνη αφής 6.39 ιντσών τεχνολογίας AMOLED με ανάλυση Full-HD+ (2340×1080 pixel), επεξεργαστή Snapdragon 845, μνήμη RAM 6GB και ιδιαίτερο slide μηχανισμό που αποκαλύπτει την dual selfie camera.