OnePlus 3: Έκδοση με μνήμη RAM 6GB πέρασε για πιστοποίηση

Η επίσημη ανακοίνωση του OnePlus 3 πλησιάζει και υπάρχουν πληροφορίες που λένε ότι μπορεί να γίνει στις 14 Ιουνίου. Πριν ανακοινωθεί, πρωταγωνιστεί σε διάφορα leaks παίρνοντας πιστοποίηση από TENAA και FCC, οι οποίες αποκαλύπτουν τα χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την κινέζικη ΤΕΝΑΑ, το τρίτο “flagship killer” στη σειρά θα έχει έκδοση με μνήμη RAM 4GB αλλά και 6GB, τα οποία εμφανίζονται όλο και πιο συχνά σε ναυαρχίδες (κυρίως Κινέζων). Αν και η TENAA εμφανίζει μόνο τα 64GB ενσωματωμένη μνήμη, λογικά θα υπάρξει έκδοση με χωρητικότητα 32GB και μνήμη RAM 4GB. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα τα δούμε έκδοση με 128GB χωρητικότητα /6GB RAM, κάτι που δεν θα ήταν καθόλου άσχημο.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το OnePlus 3 αναμένεται με οθόνη 5.5 ιντσών AMOLED ανάλυσης 1080×1920 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820 2.15GHz, κάμερα 16 Megapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel. Επιπλέον, περιμένουμε να δούμε μπαταρία στα 3000mAh, LTE συνδεσιμότητα και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων.

oneplus 3 6gb ram, OnePlus 3: Έκδοση με μνήμη RAM 6GB πέρασε για πιστοποίηση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
nick2010

Η μπαταρία των 3000mAh φαίνεται πολύ λίγη για τα specs του. Στο 2 είχαν βάλει 3300mAh και απέτυχε να πλησιάσει καν ένα αξιοπρεπές στανταρ αυτονομίας. Μακάρι εδώ με τον 820 (???) να δούμε διαφορετικά αποτελέσματα.

Οπότε, μικρό καλάθι…

mixtri

ZUK Z2 pro. Δε φτάνει που είναι ενσωματωμένη η μπαταρία, βάζουν και μικρή. θράσος.

KostasB

@nick2010 ποιο είναι το αξιοπρεπές στάνταρντ αυτονομίας;
Και για να αποφεύγω τυχόν παρεξήγηση, δεν λέω πως είναι αρκετά ούτε τα 3000 ούτε τα 3300 στις μέρες μας με τις τόσες απαιτήσεις που έχουν τα σημερινά smartphones.

JohnWave

Θετικά :
-> Design
-> Super Amoled οθόνη
-> Δυνατός επεξεργαστής
-> Υπεραρκετή ram ( έκδοση με 6GB)
-> Καλή στα χαρτιά κάμερα

Αρνητικά :
-> Μέγεθος phablet
-> Full HD ανάλυση την ώρα που πχ το περσινό S6 έχει 2K
-> Κάμερα? ( ερωτηματικό γιατί μέχρι στιγμής η OnePlus δεν έχει καταφέρει να φτάσει στα επίπεδα της Samsung και της LG)

Συμπέρασμα : Για έναν λάτρη των normal σε μέγεθος συσκευών με super amoled οθόνη, με άψογη κάμερα και με δυνατό επεξεργαστή χωρίς λαγκαρίσματα, δεν υπάρχει κίνητρο για να προτιμήσει το OnePlus 3 σε σχέση με το περσινό S6 των 380€. Για τους ήδη κατόχους του S6 , το OnePlus 3 θα αποτελέσει downgrade. Δεν συγκρίνω με άλλες περσινές ναυαρχίδες γιατί δεν διαθέτουν super amoled οθόνη.

Nick

FLAGSHIP KILLER Αυτο τα λέει όλα.

Πέτρος Π

@JohnWave : Νομίζω με φετινές ναυαρχίδες πρέπει να συγκρίνεις και όχι με τις περσινές… Το Oneplus 3 απ’ότι φαίνεται θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά των φετινών ναυαρχίδων (βλ. Snapdragon 820, adreno 530, usb type c κλπ), και σε μερικά σημεία θα υπερτερεί κιόλας (βλ. RAM 6 gb!)

Επομένως αν ‘έρθει και σε μια καλή τιμή όπως γίνεται συνήθως με τα μοντέλα της Oneplus, τότε δεν βρίσκω το λόγο γιατί να σκάει κάποιος 700 € για τα galaxy S7! 🙂 Είναι νωρίς πάντως ακόμα, δεν έχει ανακοινωθεί καν…

Agnostos13

Ρε τι μου θυμιζει…τι μου θυμιζει…

Φωτης

mate 8 κ καθαριζεις!!!!!!

nick2010

@KostasB, ένα αξιοπρεπές στάνταρ αυτονομίας μπαταρίας πιστεύω να συμφωνείς κι εσύ ότι είναι τουλάχιστον μία ημέρα κανονικής χρήσης.

Το 2 αν και φορούσε 3300mAh δύσκολα την έβγαζε τη μέρα (και δεν λέω 24ωρο, έτσι) και άμα έπαιζες και κανα απαιτητικό παιχνίδι, σχεδόν κρατούσε όσο ένα laptop εκτός φόρτισης…. το Χ που πέρασε κι αυτό απ’ τα χέρια μου ήταν λίγο καλύτερο σε αυτονομία, αλλά εκεί δεν υπάρχουν πολλές hardware απαιτήσεις και είναι και μισή ίντσα μικρότερη οθόνη.

Τουλάχιστον ελπίζω ότι ο sd 820, όπως συζητείται, έχει σχετικά καλή κατανάλωση και, προφανώς, γι’ αυτό αντί να τη μεγαλώσουν τη μίκρυναν.

Θα δούμε.

KostasB

@nick2010 με φουλ wifi, λίγο 4G, social apps, youtube και όλα τα σχετικά, την ημέρα μου την βγάζει σίγουρα. Με sot 4,5-5 ώρες. Με πολύ 4G και όταν παίζω κανένα βαρύ παιχνίδι ναι την μπαταρία την πίνει για πλάκα. Αλλά την συνηθισμένη μέρα μου την βγάζει εύκολα. Φυσικά όλα εξαρτώνται από πολλούς παράγοντες.
Όσο για το Χ, δεν έχω ξανακούσει κάποιον να λέει ότι έχει καλύτερη μπαταρία από το 2. Αλλά επειδή δεν το έχω το Χ δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.
Ελπίζω αυτό που ειπες για το 3 και τον 820 να ισχύει γιατί αλλιώς οπισθοδρομούμε και ταυτόχρονα συμβαδίζουμε με Apple και Ive περί design και μπαταρίας…

JohnWave

@Πέτρο Π, συγκρίνω με το S6 γιατί άνετα κοντράρονται και ας είναι το ένα περσινό μοντέλο. Σε κάποια σημεία θα κερδίζει το OnePlus3 ( ram και μεγαλύτερο cpu benchmark) και σε κάποια άλλα το S6 ( κάμερα και ανάλυση οθόνης). Με άλλα λόγια δεν το θεωρώ ούτε καν last year’s flagship killer εκτός αν με διαψεύσει στην κάμερα που δεν το νομίζω. Πάντως είναι πανέμορφη συσκευή και ιδανική για όποιον πάνω από όλα βάζει τον συνδυασμό rom+ram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear OnePlus

OnePlus Pad Go: Έρχεται στην Ευρώπη στις 23 Απριλίου

Το OnePlus Pad Go, το προσιτό tablet που κυκλοφόρησε σε ορισμένες αγορές τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, έρχεται τώρα στην Ευρώπη.

Smartphones OnePlus OnePlus Nord

OnePlus Nord CE4: Εκπληκτικά τα specs του mid-range – Tσιπ SD 7 Gen 3 και μπαταρία 5,500mAh

Οι συσκευές Nord CE είναι πολύ δημοφιλείς στην οικογένεια OnePlus αλλά οι αναβαθμίσεις που γίνονται από γενιά σε γενιά είναι περιορισμένες.

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.