Samsung Blue Earth, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Blue Earth, με πράσινο χαρακτήρα, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και με φωτοβολταϊκό πάνελ για να μην μείνετε ποτέ από μπαταρία! Πλοηγούμαστε στο ελληνικό μενού, σερφάσουμε στο ίντερνετ και σχολιάζουμε την αίσθηση που αφήνει η οθόνη αφής. Δείτε το βίντεο.

Το Samsumg Blue Earth S7550 κυκλοφορεί μέσα στον Ιανουάριο με εκτιμώμενη τιμή τα 333 ευρώ.

, Samsung Blue Earth, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Blue Earth, ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Samsung Blue Earth S7550
Οθόνη: 3 ιντσών αφής, 240×400 pixels, 16 εκ. χρώματα
Κάμερα: 3 Megapixel
Μνήμη: 180MB
Κάρτες μνήμης: microSD (έως 16GB)
Wi-Fi, Bluetooth

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stkatsi

euxaristw polu!pisteuw pws gia ta lefta tou einai polu kalo.

Panoutsos

Το σημαντικότερο είναι ότι έχει και σχετικα ωραίο design.Ωστόσο για τους πραγματικά οικολόγους πιστεύω ότι υπάρχει το Samsung E1107,που διατείθεται στα 50κάτι ευρώ,αλλά χωρίς τις προηγμένες δυνατότητες των κινητών τελευταίας γεννιάς.Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι το blue earth δεν είναι το πρώτο μοντέλο της samsung με ηλιακό συλλέκτη (όπως αναφέρεται στο video),αφού το Samsung E1107 διατείθεται ήδη απο το περασμένο έτος στην αγόρα.Παρόλαυτα το blue earth παραμένει μια αξιόλογη οικολόγική προσπάθεια λαμβάνοντας υπ’όψιν το υλικό κατασκευής του και το αισθητικό αποτέλεσμα…!

Τακης

Φαινεται πολυ καλο!μπραβο στην σάμμυ!!

Antonis

Γνωρίζει κανείς εάν το route66 για το samsung s8000(εάν δε κάνω λάθος έτσι λέγετε) που έχει κ αυτό λογισμικό της samsung, μπαίνει στο Blue Earth για να δουλέψει το gps του κ στο αυτοκίνητο??

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.