Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

TechblogTV, κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy S με οθόνη τεχνολογίας Super AMOLED 4 ιντσών, επεξεργαστή 1GHz και λειτουργικό σύστημα Android 2.1 Eclair. Η οθόνη εντυπωσιάζει με τα πλούσια χρώματα και την υψηλή φωτεινότητα και το σασί είναι τόσο λεπτό 9.9 χλστ. όσο και ελαφρύ 118 γρ. To Touch Wiz 3.0 UI (user inteface) ανταποκρίνεται ομαλά και θα σας θυμίσει iPhone style. Δείτε το βίντεο.

update: Δείτε την ολοκληρωμένη video παρουσίαση του Samsung Galaxy S.

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy S βίντεο παρουσίαση

Εντυπώσεις:
Λεπτό
Ελαφρύ
Πολύ καλή οθόνη
Σχεδιασμός a la iPhone
User Interface a la iPhone

Σημειώσεις:
Ελλάδα το περιμένουμε τον Ιούλιο.
Τιμή μάλλον κάτω από τα 600 ευρώ.
Θα κυκλοφορήσει με Android 2.1.
Θα δεχθεί δωρεάν αναβάθμιση OTA (over the air) μέσα στο καλοκαίρι.

Samsung Galaxy S key features
Wireless Tethering για σύνδεση με τον υπολογιστή και διαμοιρασμό της σύνδεσης 3G.
Text at hyperspeed για πληκτρολόγηση έως 1.5 φορές ταχύτερα.
Εφαρμογή Aldiko ebook για διάβασμα ηλεκτρονικών βιβλίων.
Remote control για έλεγχο συμβατών τηλεοράσεων Samsung.
All Share για διαμοιρασμό περιεχομένου μέσω DLNA.

Οθόνη Super AMOLED 4 ιντσών
20% μεγαλύτερη φωτεινότητα (στο βίντεο λέω 40%).
80% καλύτερη κάτω από τον ήλιο.
20% χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Samsung Galaxy S
Λειτουργικό σύστημα: Android 2.1
Οθόνη: 4 ιντσών, capacitive, Super AMOLED, 16 εκ. χρώματα, multi-touch
Επεξεργαστής: 1GHz
RAM: 576 MB
Κάμερα: 5 Megapixel
Λήψη βίντεο: 1280×720p / 30fps
DivX και XviD video playback
Wi-Fi b/g/n, GPS, HSDPA, USB, Bluetooth 3.0, DLNA
Ενσωματωμένη μνήμη: 8GB/ 16GB
Kάρτες μνήμης: microSD έως 32GB
Μπαταρία: 1500 mAh
Διαστάσεις: 122.4×64.2×9.9 χλστ.
Βάρος: 118 γρ.

Τελευταίο και καλύτερο. Η Samsung ετοιμάζει επεξεργαστές 1.3GHz για μελλοντικές συσκευές smartphone!!!

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

58 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θοδωρής

Κωστα ειπαν τιποτα για το αποθεμα αν θα ειναι αρκετο? Δηλαδη αν θα καλυψει την αναμενομενη ζητηση καθως θα πουλησει τρελα! Ελπιζω να μη ζησουμε φαινομενα desire γιατι το πολυ μεχρι 15 Ιουλη το ΘΕΛΩ!!!

*>:>>

Τιμη κατω απο 600???Desire->Canceled!!!!!

Θοδωρής

Αυτο δε ξερω αν ειναι καλο για μας που το περιμενουμε πως και πως απο operator….
Γιατι αν στην ελλαδα το εχει η voda… θα αργησουν να το παρουν οι αλλες… εκτος αν δεν ειναι αποκλειστηκες συμφωνιες.
Απ την αλλη ομως >100 operators και αποκλειστηκοτητες… δυσκολα!

Παντως βλεπω οτι η samsung πονταρει σχεδον τα παντα σ αυτο το κινητο. Πιστευω οτι θα υπερβαλει εαυτο για να πουλησει σα τρελο και να παρει και το froyo το συντομοτερο δυνατο… βλεπε τελη Ιουλη(?)

panagiotisXII

Το κινητο ειναι πραγματικα απιστευτο. Φαινεται ακομα και μεσα απο το βιντεο το ποσο smooth ειναι, ενω για την οθονη τα λογια περιττευουν…Πραγματικα πεταει. Κριμα που δεν ειχε HD υλικο μεσα να δουμε τις επιδοσεις του. Το μονο που με ψιλοχαλασε ηταν οτι μολις ο Κωστας το γυρισε πισω μου χτυπησαν λιγο ασχημα οι πολλες δαχτυλιες που μαζευει. Επισης δεν ξερω Κωστα εαν δοκιμασες το πληκτρολογιο σε landscape για να μας πεις εντυπωσεις, οπως επισης και απο την μεθοδο εισαγωγης swype.
Απιθανη πραγματικα η συσκευη. Αντε να περασει ενας μηνας να τελειωνουμε με την εξεταστικη και μετα με βλεπω να μην κοιμαμαι για καμια βδομαδα.

TheMasterNIK

τι οθονη που ειναι αυτη ποπο

Panos

Ενταξει μολις ανακαλυψα το νεο τηλεφωνο μου οταν ερθει πρωτα ο god
Η τριβη της οθονης πως σου φανηκε?
Ξερεις αν μπορουμε μεσω τον ρυθμισεων να αφησουμε μονο το android και να απενεργοποιησουμε το sense της samsung ?

θανασησ

htc desire δαγκωτο

Spyroscesarsc

Οι 1.3GHz θα αρχίσουν να μπαίνουν σε κινητά προς το τέλος του 2010…Ταυτόχρονα η samsung θα αρχίσει να βάζει στα κινητά της και διπύρηνους επεξεργαστές στα 800MHz και μετά στο 1GHz…
Στο θέμα του πλαστικού και των δαχτυλιών θα πρέπει η Samsung να δώσει με την συσκευή και ένα κάλυμμα με βουρτσισμένο πλαστικό και όχι γυαλιστερό, όπως έκανε με το F700… δεν νομίζω να έβγαιναν εκτός προ’υ’πολογισμού γιά ένα extra κάλυμμα! Εδώ το corby με 150 περίπου ευρώ έχει 2-3 extra καλύμματα…

θανασησ

καμερα χωρισ φλασ που βρισκομαστε;htc desire πολυ καλυτερο

ΝouSou

Eντάξη…απλά ειναι αστείο πόσο γαμάτο ειναι το συγκεκριμένο κινητό.
Ακόμα και μέσα απο το βίντεο που συνήθως -αν οχι πάντα- σε όλα τα κινητά η οθόνη τους φαίνεται ξεθωριασμένη, στο Galaxy νομίζεις οτι ειναι μπροστά σου.
Απόκριση, βάρος, μέγεθος(λεπτό) δεν τα συζητάω καν…
Μπράβο στην Samsung για το αριστούργημα και μπράβο Κώστα για το βιντεο- Good job!

Top this..Steve.

liak

Αντιγραφή του iphone. Την επόμενη βδομάδα που βγαίνει το καινούριο iphone και το καινουριο λειτουργικο η apple θα τους αφήσει έτη φωτός πίσω πάλι

θανασησ

κωστα εσυ τι λεσ htc desire h samsung galaxy;

Spyroscesarsc

@θανασησ, στα 10 troll υπέρ της HTC έχει δώρο σοκοφρέτα! Συνέχισε και θα τα καταφέρεις.

@liak, και εγώ πιστεύω ότι θα κλέψει τις εντυπώσεις το νέο iphone! Τους έχω ικανούς μέχρι και αποσπώμενη μπαταρία να βάλουν! Οι αθεόφοβοι!

QUIZ!!! Ποιό αντιγράφει ποιό?
1) https://3.bp.blogspot.com/_ZaHgS3xeg98/S4g8AB5Q4KI/AAAAAAAABVA/HcLk_f0tVi8/s320/GavrosTRATA.jpg
2)https://www.cultofmac.com/wordpress/wp-content/uploads/2010/04/iphone_4G.jpg

θανασησ

@spyroscesarsc στα 10 troll υπερ του iphone exei δωρο γαυρο!συνεχισε κ θα τα καταφερεισ.

Theocharis

Μπραβο! Ωραια παρουσιαση!

panagiotisXII

Παιδια με ολη την καλη διαθεση αλλα μην το γυρνατε σε flame. Για τις εντυπωσεις μας για το κινητο ας πουμε καλυτερα. Θαναση θαβεις το Galaxy και μετα ρωτας τον Κωστα ποιο προτιμαει απο τα 2. Αν δεν σου αρεσει το Galaxy S παρε το Desire. Ας συνεχισουμε με τις εντυπωσεις μας και οχι με ειρωνιες.

Φιλικα παντα και συγγνωμη για το off topic

θανασησ

ευχαριστω κωστα.

Θοδωρής

Περιμενα το desire σαν τρελος, πιστευα οτι ειναι τρελη κινηταρα. Συγκεκρμενα το περιμενω απο Μαρτιο!
Κατα την διαρκεια ομως της αναμονης διαβασα για pink effect, για πλασματικη αναλυση οθονης, για μπαταρια που επανελεμενα κραταει 4 ωρες με πολυ χρηση… απ την αλλη η htc εδειξε πολυ αδυναμη στο κομματι της παραγωγης…. και τα ψεμματα με την ημερομηνια διαθεσιμοτητας εδιναν και επερναν…. και καπου εκει σκαει αυτο το κινητο βγαλμενο απ το μακρυνο μελλον…
bye bye desire…

Iakovos

Το κινητο φαινεται παρα πολυ καλο, αν και φερνει προς το μηλαρακι μας. Προσωπικα δεν με χαλαει. Μακαρι να ερθει γρηγορα εδω για να αρχισουμε τις περιβοητες συγκρισεις για το ποιο ειναι καλυτερο κλπ 🙂 Πολυ καλη κινηση της samsung αρκει να υπαρξει και η αναλογη υποστηριξη

Θοδωρής

Κωστα σε αλλη παρουσιαση, νομιζω ασια, λεει ο παρουσιαστης οτι βλεπεις 3-4 ωρες βιντεο με μια μπαταρια (πχ αεροπορικη πτηση) και βαζεις αλλη και συνεχιζεις (business).

Στη μερα το κοβω να θελει φορτιση αν το χρησιμοποιεις.
Το γεγονος οτι εχει super amoled που μαλλον καταναλωνει λιγοτερο ή ιδιο με την 3.7 του desire, αλλα μεγαλυτερη μπαταρια, μαλλον το φερνει σε καλυτερη μοιρα.
Η αγορα backup μπαταριας ειναι πιστευω επιβεβλημενη για καποιον που κανει καλη χρηση.

Τελος να προσθεσω κατι…. εχω δει και εχω διαβασει τοσο πολυ γι αυτο το κινητο, οπως και για το desire. Κανεις μα κανεις δε κανει λογο για το προτυπο N που υποστηριζει το samsung στο wireless που προσωπικα το θεωρω πολυ μεγαλο ατου καθως το δινει πολυ καλυτερο σημα (αν δε κανω λαθος) και αντοχη στο χρονο. Επισης τον εσωτερικο χορο της συσκευης εναντι του desire… και αυτο στο βροντο…

Spyroscesarsc

Στο blog του gsmarena κάνουν λόγο για σχεδόν 7,5 ώρες βίντεο στο Galaxy S. https://blog.gsmarena.com/samsung-i9000-galaxy-s-manages-725-hours-of-video-playback-puts-critics-to-shame/

panagiotisXII

Κωστα παντως δεν σε ειδα πολυ ενθουσιασμενο με τη συσκευη, αν συγκρινω π.χ. με τον παροιμιωδη ενθουσιασμο που ειχες με το Milestone.Τι ειναι αυτο που δεν σου αρεσε τοσο πολυ? Η ποιοτητα κατασκευης λες οτι δεν ειναι και οτι καλυτερο. Εχουμε δηλαδη τριξιματα και αλλα τετοια? Το UI σε απογοητευσε γιατι δεν το περιμενες τοσο ιδιο με αυτο του phone?

Παντελής

Κι εγώ που θέλω να αγοράσω κινητό αυτή την εποχή τείνω προς το galaxy, αλλά ρε γαμώτο δε μπορώ να καταλάβω…πόσο δύσκολο τους είναι να βάλουν ένα flash στο κινητό???? Αφού κάνεις κάτι καλό γιατί δε το κάνεις όσο πιο ολοκληρωμένο μπορείς??? Τι να πω, δε ξέρω, με ξενερώνει αρκετά το ότι δεν έχει flash αλλά και πάλι είναι πρώτη επιλογή.

Βαγγέλης

Παιδια σαν κατοχος Desire θα σας παραθέσω τις απόψεις μου. Το Galaxy ειναι σαφως ταχυτερο απο το Desire. Με Live Wallpaper και το κινητο φυσαγε παγωμενο αερα στα μουτρα μας. Πιθανολογω οτι με την μοντα του touchwiz που χωρισε ουσιαστικα τα εικονιδια σε πακετα το βοηθα αρκετα (το desire σερνετε λιγο πριν φτασει στο τελος του μενου αλλα ειναι bug που εχει ηδη δηλωθει) Το σασι του δεν μαρεσει καθολου προσωπικα οπως και η full gloss υφη, οπως και τα κλασσικα Sammy κουμπια (ποτε δεν μαρεσαν) Οθονη δεν ειναι αναγκη να αναφερθω, σαφως και σιγουρα ανωτερη απο της κλασσικες amoled. Μαρεσει που εχει μεγαλυτερη φωτεινοτητα με παραλληλη χαμηλη καταναλωση. Το θεμα του ηλιου προσωπικα ακομα δεν με εχει ενοχλησει (οι TFT τα πανε χειροτερα σε σχεση με το Desire μου) @ Θοδωρη: Το Wireless N πιστεψε με πραγματικα δεν κανει διαφορα οταν μιλαμε για κινητα. Δεν θες σε καμια περιπτωση τοσο bandwidth. Για τον εσωτερικο χωρο ειμαι μαζι σου. Θεωρω ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ συσκευες να εχουν μεσα 500Mb ROM και να περιμενουμε την 2.2 για να παιξουμε μπαλα με την SD. Αναφορικα με την καταναλωση της οθονης να καταθέσω ενοποιών όλων οτι ποτε δεν εχω δει πανω απο 10% κατανάλωση σε μια… Συνέχεια »

Ben

Θα μπορούμε να βγάζουμε off το TouchWiz UI? Υπάρχει τέτοια δυνατότητα-επιλογή από τις ρυθμίσεις?

Aris

μπραβο στην samsung το τηλ τα σπαει…
οθοναρα,αλλα θα προτιμησω το desire εστω και 3,7.

Ben
johnny wide

που κολλανε τα htc εδω?μας τα πρήξατε
αν εχετε κατι σχετικα με το samsung galaxy s βαλτε το,μη βαζετε ασχετα

Petr@n

στόχος της samsung ήταν να πάρει τα ηνία στην αγορά smartphones από την apple. θα μπορούσε να το κάνει με διαφορετικό τρόπο π.χ. το UI να μην είναι αντιγραφή του iphone. ωστόσο η super amoled είναι απίστευτη όπως και η γενικότερη απόδοση του κινητού.
εγώ πάντως ως καταναλωτής θα ήθελα ένα smartphone με την εμφάνιση του xperia x10 και την τεχνολογία του galaxy s. Πολλ’α ζητάω?

θανασησ

ειναι απομιμηση του iphone k πιστευω δεν θα πουλησει.

Filippos

Thelw na kanw mia erwtisi…to HTC EVO den tha einai kalitero apo to Galaxy s? Giati eimai agglia kai perimenw na dw…exw to HTC HD2 pou arkaeta kalo kin alla me psinei i auto to samsyng i to iphone to opoeio edw anaferoun oloi..tha einai se polisi 21 iouniou.
Euxaristw..please cvlahakis an mporeis apantise.

Spyroscesarsc

@Filippos Κάποια χαρακτηριστικά του Galaxy S και του HTC Evo:
HTC Evo VS Galaxy S
1) Οθόνη: 65.000 χρώματα, TFT, 4.3″ VS 16.000.000 χρώματα, Super AMOLED, 4″
2) Διαστάσεις: 122 x 66 x 13 mm VS 122.4 x 64.2 x 9.9 mm
3) Βάρος: 170γρ VS 118γρ
4) Κάμερα: 8MP με διπλό LED VS 5MP
5) και κυριότερο: Το HTC Evo δεν λειτουργεί με τα δίκτυα της Ευρώπης!

Συμπέρασμα: Πέρα από την κάμερα, όπου το Evo είναι πολύ καλύτερο (στα χαρτιά τουλάχιστον), το evo έχει πάρα πολύ χειρότερη οθόνη! ‘Αμα τις βάλετε δίπλα δίπλα οι διαφορές θα είναι γιγαντιαίες! Επιπλέον και το βάρος του Evo για μένα τουλάχιστον το κάνει απογορευτικό!
Τέλος, στο θέμα design, το Evo στη μπροστά όψη είναι άσχημο(γνώμη μου) ενώ έχει καλύτερη “πλάτη” αφού δεν μαζεύει δαχτυλιές και είναι μαύρη με κόκκινο γύρω από την κάμερα(ωραίος συνδιασμός)!

Jorge

@cVlachakis

“Galaxy S καλό κινητό, δεν και το HTC Desire.”

Κωστα τι εννοεις στο προηγουμενο το post δεν σε πιανω;;;;

INoX

δες και το HTC Desire θα εννοούσε μάλλον..

MalFUNct10N

Galaxy S στο amazon.de 499€

https://tinyurl.com/38tpe8y

Λευτέρης

Ειμαι ερωτευμένος!

Παντελής

@MalFUNct10N Κρίμα που δε ξέρω Γερμανικά.

Ξέρει κανείς αν το παραγγείλω απο τέτοια μαγαζιά όπως amazon, expansys κτλ τι παίζει με την εγγύηση?

tasos

κωστα σημερα ειδα αυτο το αρθρο και πραγματικα εχω μεινει εκπληκτος.θα ηθελα να σε ρωτησω ομως καποια πραγματα αφου εισαι ο πλεον ειδικοω σε τετοια θεματα.εσυ πρωσοπικα τι θα προτιμουσες τωρα που ειδαμε και το iphone 4?το samsung galaxy s η iphone 4?επισις τι ειδους widget εχει το samsung galaxy s?θελω να πω συγκρινονται με τα τοσα application που εχει βγαλει η apple?θα ηθελα να ακουσω και γνωμες αλλων φιλων.ευχαριστω και συγνωμη που το εστειλα 2 φορες αλλα τωρα προσεξα αυτο για τα greeklish.

kostis

προσωπικά θα επέλεγα το Galaxy S, αν και δεν μου αρέσει το πως εμφανίζεται το menu και οι οθόνες widget! Το Iphone 4G έχει σοβαρά προβλήματα!

tasos

οσον αφορα τα widgets του samsung galaxy s σε σχεση με τα application iphone 4?To iphone 4 εχει τρομερα και πολλα σε αριθμο applications.το samsung galaxy s εχει παρομοια?

Spyroscesarsc

@tasos, τα widgets του samsung δεν αντικαθιστούν τα application του iphone! Τα widgets είναι γιά την αρχική οθόνη. Αλλά το Galaxy S παίρνει όλα τα applications που παίρνουν και όλα τα άλλα κινητά με Android.

tasos

φιλε spyroscesarc συγχωρεσε με που σε πρηζω απλα επειδη δεν ξερω θα ηθελα να μαθω περισσοτερα..δηλαδη το samsung galaxy s θα περνει διαφορες εφαρμογουλες-παιχνιδια οπως to iphone poy τα κατεβαζεις απο το apple store?καταλαβαινεις τι εννοω σαν εφαρμογες ετσι?σαν αυτες που και καλα παιζεις πιανο και διαφορες αλλες μικροεφαρμογες για να περνας τιν ωρα σου..ευχαριστω.

ioannisioannina

Ποτε βγαινει στην αγορα και σε τι τιμη?…απο τα βιντεο που βλεπω εχω παθει πλακα..απιθανο κινητο.και εαν εχει περιπου 500 ευρω τα αξιζει…μπορει να μου απαντησει καποιος ευχαριστω

tasos

το samsung galaxy s ειναι 4g??

Spyroscesarsc

@tasos, το 2010 δεν θα δούμε 4G συσκευή στην Ελλάδα. Απλά επειδή δεν υπάρχουν 4G δίκτυα! Αλλά και στην Αμερική δεν υποστηρίζουν όλοι οι πάροχοι 4G. Και 4G ονόμασαν κάποιες εταιρίες (όπως η Sprint) το Wi-Max. Η μοναδική συσκευή που υποτηρίζει το Wi-Max αυτή τη στιγμή είναι το HTC Evo. Στην Ευρώπη το 4G μπορεί να μην είναι καν Wi-Max αλλά ίσως κάποια ανώτερη τεχνολογία. Δηλαδή, όποια τεχνολογία αποφασιστεί να χρησιμοποιηθεί ως συνέχεια του 3G(+) θα πάρει την εμπορική ονομασία 4G.

noto

μπραβο ρε κωστη παλι τα σπασες.ενα πραγμα ομως με χαλασε κ με βαζει σε σκεψεις.φλας γιατι δεν εχει??!! με χαλασε πολυ αυτο.και κατι αλλο κωστα ακουσες μηπως το ηχειο του αν ειναι δυνατο/μετριο/χαμηλο?

Spyroscesarsc

@noto Αν το φλας σου είναι απαραίτητο και δεν έχει πρόβλημα η συσκευή να έχει και φυσικό qwerty μάλλον σου ταιριάζει καλύτερα το Galaxy S Pro. Ρίξε μία ματιά εδώ: https://androidcommunity.com/exclusive-more-pictures-of-the-galaxy-s-pro-20100614/
Πάντως το Galaxy S Pro δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα.

noto

@Spyroscesarsc ευχαριστω φιλε μοθ δεν το ειχα δει καν.μια ερωτηση θελω να κανω.εκτως του φλας τι αλλες διαφορες εχει κ σε τι τιμη παιζει στο εξωτερικο?

Spyroscesarsc

@noto, το Galaxy S Pro, από ότι φαίνεται, θα διαφέρει μόνο στο φλας και στο extra φυσικό πληκτρολόγιο από το Galaxy S. Η τιμή του λογικά θα είναι ακριβότερη αυτής του Galaxy S, αφού προσφέρει περισσότερα πράγματα. Πάντως ακόμα δεν υπάρχει τίποτα επίσημο, και οι φωτό δείχνουν μοντέλο Αμερικής. Αν και δεν παίζει να αφήσουν την Ευρώπη εκτός.

Στην περίπτωση πάντως που δεν φέρουν Ευρώπη το Galaxy S Pro θα ξενερώσω πάρα πολύ με την Samsung, αν και κατά 99,99% δεν θα το αγοράσω αφού δεν παίζει φράγκο. 😀

John kollaros

Παιδιά, θέλω την γνώμη σας. Samsung nexus s ή galaxy s. Έχουν σχεδόν ίδια τιμή στο πλαίσιο. Σε μια ςβδομαδα παίρνω κινητό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.