Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Tab 2 με οθόνη 10.1 ίντσες και λειτουργικό σύστημα Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich. Το Galaxy Tab 2 έρχεται με διπύρηνο επεξεργαστή 1GHz, μνήμη RAM 1GB, ενσωματωμένη μνήμη 16GB και κάμερα 3.15 Megapixel. Διαθέτει υποδοχή για κάρτες SIM και μπορεί να πάρει τηλέφωνο και να στείλει SMS. Δείτε το βίντεο.

Το Samsung Galaxy Tab 10.1 μας το παραχώρησε η Cosmote. Θα είναι διαθέσιμο της επόμενες ημέρες. Η τιμή του δεν έχει γίνει ακόμα γνωστή.

Samsung Galaxy Tab 2 (P5100)
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.0.3 Ice Cream Sandwich
Επεξεργαστής: TI OMAP 4430 Dual-core 1GHz
GPU: PowerVR SGX540
Μνήμη RAM: 1GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 10.1 ίντσες, PLS LCD, 1280×800 pixels, Gorilla Glass
Κάμερα: 3.15 Megapixel, όχι LED flash, video HD 1280×720 pixels
Δεύτερη κάμερα: VGA
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, Wi-fi direct, GPS/ Glonass, Bluetooth, micro USB
Μπαταρία: 7000 mAh
Διαστάσεις: 256.6×175.3×9.7 χλστ.
Βάρος: 588 γρ.

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab 2 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

52 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Νίκος Κ.

Πολύ ωραίο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kotsos

Γενικά το είδα να δυσκολεύεται(lag) και να μην ανταποκρίνεται τόσο καλά στο touch. Ίσως να ήταν ιδεα μου…

Ερμής

Kotso και εγω το παρατήρησα….γενικα τα tablets της Samsung lagaroun αρκετά..

alkis

καλησπερα…μπορειτε σας παρακαλω να μου πειτε ενα αξιοπιστο και οικονομικο ταμπλετακι το θελω μονο για σερφαρισμα καμμια ταινια- skype-μουσικουλα αυτα.
ευχαριστω εκ των προτερων.

Alex

2η γενιά android tablets και ακόμη lagάρουν..ε πως να μην πας σε ipad μετά?

Ερμής

Alkis για τι πόσο μοιλαμε??

Τα Νέα Του Νετ

Ερμης Εγω διαβαζω τελευταια οτι lagaρει μεχρι και το samsung s 3 (σχολια youtube) και γενικα οσα τετραπυρηνα εχουν βγει με andoid..δεν ξερω τι να πιστεψω!

alkis

Ερμη μεχρι 300 το πολυ!!!

Teo

@Alex .. δεν θα κάτσω να σου αναλύσω τα + του Android και τα – του iPad..
Το δικό μου tablet είναι “πρώτης γενιάς” κοστίζει 200€ λιγότερα(32giga) και κάνει και 10 πραγματάκια παραπάνω.
Και ΔΕΝ Lagαρει εύκολα.

Ερμής

Alki με 10.1″ , android, 3G,??????

Μάριος D.

Αν και είμαι φίλος του android (έχω κινητό lg optimus 2x), πρέπει να πω ότι το συγκεκριμένο tablet, για μένα προσωπικά, θα πρέπει να βγει σε τιμή τουλάχιστον 50 ευρώ χαμηλότερη του ipad 2 για να είναι κάπως ανταγωνιστικό….

necross

ρε παιδια τι λετε μια χαρα ειναι το ταμπλετακι απλος το android ICS του πεφτει λιγο βαρυ γι΄αυτο και λαγκαρει λιγο η αργει να ανοιξει εφαρμογες απο οτι ειδα.
αυτο με την ραμ που λει 1GB και ειναι 700 ΜΒ δεν iσχυει απλος τα υπολoιπα ΜΒ τα τρωει το android.

Σπύρος

Laggarei..νομιζω οτι τα tablet της Samsung δεν αξιζουν τα λεφτα τους..Καλα τα smartphones αλλα τα tablet της αρκετα πισω..ακομα!Με τοσα χρηματα υπαρχουν πολλες επιλογες εκει εξω και το μονο σιγουρο ειναι οτι οσοι το επιλεξουν θα το μετανιωσουν

bakchr

Αυτό τώρα θεωρείται αναβάθμιση του πρώτου galaxy tab 10.1” ;

Γιατί εγώ δεν μπορώ να εντοπίσω κάποια εξέλιξη στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Κι εκείνο είχε δυπύρινο επεξεργαστή στο 1GHz, 1GB RAM, ίδια οθόνη, ίδια μπαταρία και αν δεν κάνω λάθος είχε καλύτερη κάμερα και μικρότερες διαστάσεις.

Άλλαξαν δηλαδή ελάχιστα την εμφάνιση και το ονόμασαν galaxy tab 2 ; Μας κοροΪδεύουν ;

Σπύρος

Οσο για τον ηχο και τα ηχεια: copy-paste blackberry playbook?

Anastasios

Κωστα κανενα νεο για το samsung galaxy note 10.1 εχεις? sorry που γραφω εδω μα δεν μπορω να βρω ενα e mail σου,,,,

Τρύφωνας Αλεξόπουλος

Το acer iconia tab a500 που έχω με ics είναι πολύ πιο γρήγορο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ιασωνας

Εγω που ειμαι κατοχος του 1ου tablet δεν πολυβλεπω διαφορες,Ισως το οτι εχει σε καλυτερη θεση τα ηχεια,παιρνει sd card κ ειναι κ τηλεφωνο.Δεν νομιζω οτι θα επαιρνα το καινουργιο παντως.

evaggelos

Οτι γίνετε από εμάς το πλήθος των χρηστών και των αναγνωστών αίτιά να σας παραχωρείται κάτι οπότε είναι αυτό αλλά και ότι είναι ,καλό θα ήταν να παραχωρηθούν σε διαγωνισμούς !Πολύ καλή παρουσίαση φίλε, Κώστα…….

helpertrik

εξωτερικα ειναι πανεμορφο και μου θυμιζει λιγο το ipad.ωραιο ειναι και το καλο ειναι πως παιρνει και τηλεφωνο.η αληθεια ειναι πως ισως του πεφτει λιγο βαρυ το παγωτο αλλα δε μπλοκαρει και τρελά.

psarrism

Μπορεί να lagάρει τρελά, μπορεί να είναι πιο βαρύ από φορτηγό-ψυγείο γεμάτο κρέατα αλλά… έχει ωραία specs!

froggy

Αφου παιζει psychedelic σε τοσο καλη ποιοτητα καλο θα ειναι …

Ανδρέας

Τρέχει Live Wallpaper από πίσω γι’αυτό λαγκάρει. Κρίμα πάντως αφού βλέπουν ότι έχοντας live wallpaper να τρέχει η συσκευή σέρνετααααααιιι γιατί τα βάζουν ή τουλάχιστον να βελτιώσουν το λογισμικό..Καθόλου απίθανο να λαγκάρει και το S3 με live wallpaper..

Petnikol87

Εντάξει και το Asus transformer Tf101 που εχω πάει πολύ πολύ πιο σφαίρα…τα ηχεία δεν μου λένε τίποτα,διότι αν το κρατήσεις ανάποδα το tab πάλι τα καλύπτεις.Άρα και στο δικό μου κρατώντας το από την άλλη πλευρά τα ηχεία είναι πάνω… 😉
Η πλάτη Κώστα τι είναι;;; Μέταλλο ή πλαστικό;;

Μάριος

Η καλύτερη για τάμπλετ αυτή τη στιγμή είναι η Asus με την σειρά Transformer.

Mic

Τελικά το iPad παίζει ακόμα χωρίς σοβαρό αντίπαλο!

kostis

Ειναι αργο….
Δεν μπόρω να καταλαβω σχεδον ολες οι εταιρειες ξεσκιζονται να βγαζουν τηλ χαλαρα με 1,5 ghz cpus και εδω η αγαπητη sammy μας δινει 1ghz. Περα απο την δυνατοτητα τηλεφωνικων κλησεων δεν μου λεει τιποτε το συγκεκριμενο ταμπλετακι. Προτιμω τα asus – τα οποια μαλιστα τωρα με την σειρα 300 και 700 θα σαρωσουν στα android.Μια απορια στο τελος….ποτε θα καταφερει μια android ταμπλετα να εχει το σκρολαρισμα του Ipad…? εδω ακομη δεν εχουν κυκλοφορησει καλα καλα οι win 8 ταμπλετες και φαινεται οτι στον τομεα αυτον ειναι ισαξιες του ipad….

moses

Η αλήθεια είναι οτι και εγώ πριν καιρό που είχα δει τα χαρακτηριστικά του δεν μπορούσα να βρώ διαφορές με το 1. Σήμερα όμως ανακάλυψα οτι είναι και τηλέφωνο απο το hands-on του Κώστα. Ε δεν είναι και λίγο αυτό ρε παιδιά για κάποιον που το χρειάζεται και μην τρελαθούμε δεν θα το κοστολογήσουν και 700 ευρω, γύρω στα 540 θα είναι η τιμή. Εγώ πάντως περιμένω asus transformer pad 300 σε μπλε χρωμα τρελό! Anyway κάποιος ποθ θέλει ταμπλέτα και τηλέφωνο είναι πολύ καλό το sam. tab 2

Gregory

πολυ ωραιο! αλλα οχι πως ειναι αντιγραφη του iPad!!!

angelos

Απογοητεύτηκα. Το περίμενα πιο καλοφτιαγμένο και προσεγμένο. Όντος λαγκάρει πάρα πολύ.

andreas kor

Αυτο λανγκαρει παρα πολυ…Κριμα..Και μετα λεμε γιατι παει ο κοσμος στα ipad!!

Πναγιώτης

ΓιαννηςΑτλ ακριβος το ιδιο εχω δει κai εγω και σκοπευω να το παρω ….αξιζει????/δηλαη εινια καλη η τιμη και το ταμπλετ?????

Παναγιώτης

Αυτά τα βίντεο έχουν περαστεί μεσα με USB .?…Γενικα πως βλεπουμε ταινίες και βιντεο μεσα στο tablet..τις κατεβαζουμε κατευθειαν απο εκει η πρωτα στο pc και μετα τις περναμε στο tablet…..???

Παναγιώτης

Το USB ερχεται μαζι με τη συσκευή σωστα??? και στο PC πως κατεβαζουμε??? απο ποιο site?? Ααααα… και κατι αλλο αφου ειμαστε ετοιμοι να περασουμε το βιντεο η την ταινια καα εχουμε συνδεσει το ταμπλετ με το USB στο pc σε ποιο φακελο περναμε την ταινια…????

Παναγιώτης

Οκ…..

Ιωάννης

τελικά παίδες αξίζει να το αγοράσω το tablet αυτό ή να περιμένω?το lag είναι τόσο τραγικό γιατί οι απόψεις είναι 50/50?

Παναγιώτης

Μια χαρα ειναι … στοβιντεο εγω δεν βλπεω κατι και απο κοντα δηλαδη που το εχω δει και το εχω δουλεψει παει μπαλα και δεν δημιουργει και κανενα προβλημα… πραγματικά αξιζει…..

Ioannis

Παναγιώτης σ΄ευχαριστώ
Άλλοι το έχουν καταθάψει και άλλο το λένε τούμπανο γι΄αυτό έχω μπερδευτεί,και δεν μπορώ και να το βρώ από κοντά να το δω.το θέμα είναι αυτό το 3g που στην τιμή των 450 ενώ δε βρίσκω κάποιο άλλο να έχει σε αυτή την τιμή ή μου διαφευγει.
κώστα βλαχάκη εσύ που το κανες και παρουσίαση τι λες?

george tz.

Προσωπικα το παρηγγειλα και το περιμενω αυριο.
Σιγουρα θεωρω οτι δεν φτανει το ipad ή οτι δεν ειναι καποιο τρελο βημα μπροστα σε σχέση με τη προηγουμενη έκδοση της samsung αλλά νομίζω για την τιμή που προσφέρεται (που είναι αρκετά χαμηλότερη απο αυτή που αναμενόταν όταν γράφονταν τα πρώτα σχόλια εδώ πέρα) είναι μια αρκετά καλή αγορά.

Τέλος πάντων δεν είμαι και 100% σίγουρος για την αγορά του αλλά δεν ήθελα να ξεφύγω κι άλλο προς τα πάνω στο μπάτζετ μου αλλά νομίζω εν τέλει θα με καλύψει εφόσον δεν παρουσιάσει προβλήματα αξιοπιστίας.

Geoper2

Εμμ οκ πρώτον εμείς με το galaxy tab 10.1 ακόμα περιμένουμε το official ics…
και δευτερον Κώστα παρόλο που καταλαβαίνω οτι το παιδί εννούσε “ταινίες” υπάρχουν ταινίες και βίντεο τα οποία τα αγοράζεις απο το ιντερνετ και μπορείς να τα περάσεις στο ταμπλετ μη τα ισοπεδώνουμε και όλα…

nichrys4

κύριοι & κυρίες

ένας φίλος μου δίνει το μοντέλο με το 3g 300€.
αχρησιμοποίητο μαζί με θήκη να προχωρήσω ή όχι?
την γνώμη σας

Apo21

@nichrys4

Παρτο φιλε μη το σκεφτεσαι καν. Εχω το wifi και ειμαι υπερευχαριστημενος.

ΝΙΚΟΣ

γνωρίζει κανένας εάν παίρνει αναβάθμιση σε 4.1?
υπάρχει ενδεχόμενο αγοράς αύριο και θα ήθελα να ξέρω

θωμας

πριν 3 ημερες πηρα την αναβαθμιση και ειναι ελαφρως πιο γρηγορο,ειδικα αν εχεις το go launcher hd.κατα τα αλλα ειμαι ευχαριστημενος

nikoleta

Εχω αγορασει το sumsung galaxy tab3 και οταν μπαινω στα side που παιζουν ταινιες(συνηθως στο putlocker) δεν παιζουν ενω πριν επαιζαν.μπορει καποιος να βοηθησει ;

antonis

νικολέτα αυτό συμβαίνει γιατί πλέον ούτε το android υποστηρίζει flash.

Αντώνης

Μου έκανε δώρο ο γιος μου το Galaxy Tab 2 (10.1) Wi-Fi μόνο μοντέλο GT-P5110. Συνδέεται στhn tv? ευχαριστώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.