Samsung Galaxy Tab hands-on, Λίγο πριν το αφήσουμε

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας το Samsung Galaxy Tab και λίγες ώρες πριν το αποχωριστούμε αλλά και μερικές ημέρες πριν κάνει την εμφάνισή του στην ελληνική αγορά μέσα από τη Vodafone, ρίχνουμε μια κλεφτή ματιά στις δυνατότητές του. Tablet με οθόνη 7 ιντσών multi-touch, λειτουργικό σύστημα Android 2.2 και δυνατότητα πραγματοποίησης τηλεφωνικών κλήσεων.

, Samsung Galaxy Tab hands-on, Λίγο πριν το αφήσουμε

, Samsung Galaxy Tab hands-on, Λίγο πριν το αφήσουμε

, Samsung Galaxy Tab hands-on, Λίγο πριν το αφήσουμε

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nikos

Δεν το ειδα και τοσο smooth ομως

tasos

kosta ipad i galaxy tab??

Nikos

playbook 😛 ελπιζω να εχουμε και καμια παρουσιαση για το playbook απο BB

λefteris

Νομίζω ότι ειδικά στην αλλαγή προσανατολισμού από landscape σε portrait και το αντίθετο, δεν πιάνεται με το iPAD. Επίσης το 1ο scroll-αρισμα στο κάθε αναδυόμενο παράθυρο νομίζω ότι δεν έχει την άμεση απόκριση που περιμένουμε.

Kostas

το εχω πει και το ξαναλεω, δεν ειναι καθολου smooth στο zoom και στο scroll… Παρ’ολα αυτα δεν λεω οτι δεν ειναι ωραιο…ειναι ομορφο, σχετικα γρηγορο αλλα για μενα δεν εχει την “μαγεια” που εχει το iPad …πχ. οταν απο landscape πηγαινεις σε portrait γυρναει τοσο…απλα χωρις κανενα εφε…γενικα καθολου smooth

Βαγγέλης

Το συγκεκριμενο live wallpaper ειναι πολυ βαρυ οποτε ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ για το lag. Βεβαια κακως που δεν το εχουν φτιαξει ακομη αλλα πιστευω φταει το λειτουργικο

giorgos

Η google το έχει πει ξεκάθαρα.. Το android δεν κάνει για ταμπλέτες.. Τουλάχιστον όχι πριν την 3.0.. Δεν καταλαβαίνω γιατί συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτό..

TECHinsider

Αυτά τα πειράματα τα έκανε η HTC πριν από χρόνια και δεν πήγαν και τόσο καλά. Πέρα από τους πωρωμένους, τα μοντέλα αυτά δεν είχαν επιτυχία. Ένας από τους λόγους ήταν η τιμή. Η Samsung πάει να βγάλει μια πολύ ακριβή συσκευή που δεν ξέρω τι χρησιμότητα θα έχει. Για το δρόμο; Για το σπίτι; Έρευνες στους χρήστες iPad δείχνουν ότι χρησιμοποιούν τη συσκευή κυρίως στο σπίτι. Πάντως όχι για τηλέφωνο, εκτός από μεγάλο, δεν έχει και την αντίστοιχη μπαταρία. Είμαι περίεργος να δω πως θα πάει στην Ελληνική αγορά, εσύ τι προβλέψεις κάνεις;

ΥΓ. Μεγάλη πατάτα με τους αντάπτορες που βγάζει ο καθένας το δικό του…

ssarl

Ακριβή ημερομηνία κυκλοφορίας ξέρουμε;

lazaros

Ρε παιδια γιατι να δωσω για samsung 800 ευρώ και να μην εχω υποστηριξη.Μετα την πατατα που εχω παθει με το omnia 2 που η διαχειριση στην μνημη του ηταν μαπα ,και αφου εκανα το λαθος να παρω το galaxy και να περιμενω ……………………………ακομη ………….froyo ε ΟΧΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ για αυτο.Με τα ιδια χρηματα παιρνω Ipad και μαλιστα 10 ιντες νεσπα?ή μαλλον καλυτερα περιμενω το archos 101 με λιγοτερο απο τα μισα ή και το huawei γιατι οχι?

giorgos

Μέχρι να κυκλοφορήσει το galaxy tab, θα είναι ξεπερασμένο.. Ξέρω ότι σε πολλούς θα φανώ υπερβολικός αλλά το 1ghz cpu για το 2011 είναι λίγο.. Εκτός αν κάποιος το έχει σήμερα και έχει σκοπό να το αλλάξει σε δυο μήνες.. Αλήθεια πού μπορεί κάποιος να βρει ποιοτικές εφαρμογές για την συγκεκριμένη ταμπλέτα;

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Εγώ θεωρώ ότι αξίζει περισσότερο από Ipad…Πότε κυκλοφορεί…Γνωρίζουμε;Μου άρεσε πάντως…

Αλέξανδρος

έχει lag και δεν δικαιολογείται σε αυτά τα λεφτά. Το live wallpaper το γονατίζει…και γω που νόμιζα ότι φταίνε τα 256 mb ram στο archos που συμβαίνει αυτό.
Μετά από αυτό το review πείθομαι ακόμα παραπάνω ότι το archos 101 είναι τρελό value for money.
Ασχημο επίσης ότι τρέχει έτσι και μάλιστα με froyo (εκτός και αν κάνω λάθος και είναι με eclair), γιατί οι επιδοσεις του ήταν ίδιες με το archos 101 όταν έτρεχε και αυτό με live wallpaper αλλά σε eclair.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Τελικα ποτε θα κυκλοφορησει ρε παιδια?

Nektarios

Κωστα ο λαζαρος αναφερει το Huawei SmaKit S7 αν δεν κανω λαθος ,πες μου σε παρακαλω ειναι κινεζικο σαν τους κλονους απο αυτα τα εργοστασια ??Απο που ειναι ,τι ειναι αυτο ??
Εχει πολυ καλη τιμη παντως και ειναι πολυ καλο βεβαια απο cpu 768MHZ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.