Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Galaxy Tab. Το νέο Tablet της Samsung με οθόνη αφής 7 ιντσών multi-touch, λειτουργικό σύστημα Android 2.2, USB και δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων μέσω 3G (δέχεται κάρτες SIM). Διαθέτει είσοδο για κάρτες μνήμης microSD, Wi-Fi, GPS, Bluetooth και στερεοφωνικά ηχεία. Δείτε το βίντεο.

Ψηφίστε για το αν θα αγοράζατε και πόσο το Samsung Galaxy Tab.

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

, Samsung Galaxy Tab βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

47 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Fadasma

Τέλειο φαίνεται και πετάει με το Android. Στο ίντερνετ είναι σαν να έχεις λαπτοπ με το flash και το μεγάλο πληκτρολόγιο.
Παρατηρώ και κάμερα στο μπροστά μέρος; Θα υποστηρίζει και βιντεοκλήσεις άραγε μέσω 3g;

aritoni

Φαίνονται βολικές οι επτά ιντζες. Φαντάζομαι ότι θα το προτιμάς σε σχέση με το Ipad.

Aris

Αν και κάτοχος ipad…..
Πιστεύω το galaxy tab είναι ότι πρέπει για
Να γραφεις και να ποστάρεις λόγου μεγέθους,
Βεβαια και το androind 2.2 είναι super.

Παναγιώτης

Πολύ γυαλίζει η οθόνη. Επίσης φαίνεται για φτηνιάρικο. Δεν ξέρω ποια ήταν η αίσθησή σου Κώστα σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά προιόντα

Kwnstantinos Sar

καλύτερα να ειχε κάμερα για βιντεοκλήση παρά στο πίσς μέρος

Kwnstantinos Sar

**πίσω

tolkien

Καλά οκ δεν ειναι και ipad. Μην τρελαθούμε ρε guys. Μπορεί να έχει κάμερα πχ αλλά applications να δω. Αυτό κανει την διαφορά. ¨Οχι το μηχανημα. Άσε που το android λειτουργικο το εχω δει σε χρηση πχ Flash πως ρουφαει την μπαταρια. Και για να μην πείτε κατι ειμαι και windows user και Mac user και η λογική της APPLE ειναι ποιο σωστή.Το ipad ειναι Πολύ ανώτερο πιστευω. Και η μπαταρια 10 ωρες video. Και το κυριότερο για μενα ολες αυτες οι εταιρίες θα αρχίσουν να βγάζουν μοντέλα λες και ειναι κίνητα. Να αγοράζουμε συνέχεια. ΑΝ μπορούν ας βγάζουν 1 καθε χρόνο για να μπορούν να το στηρίζουν αλλα δεν το κόβω. Και κάτι τελευταία. Πολύ άσχημη εκδοχή του ibooks έχει το galaxy.

Kostas

εμενα μου φαινεται οτι κολλαει… εγω αυτη τη στιγμη που σερφαρω με το iPad με ικανοποιει πιο πολυ… το βλεπω και το zoom κολλαει λιγο…και το scroll… Ενω στο iPad οταν βλεπεις βιντεο κινησε στον browser πιο ευκολα…

pavlos

ipad kai pali ipad!!!

giannis

Ρε Κωστή για εξήγησε μου την εννοια του “χαρχαλεύω” γιατί δεν την βρίσκω στο λεξικό

Απο κεί και πέρα εγώ δεν θα αγόραζα γενικά tablet,αν αγόραζα όμως και ήθελα τώρα ναι θα το σκεφτόμουν σοβαρά το galaxy tab,μου άφησε μιά ωραία αίσθηση και γενικά το μέγεθος του είναι καλό για tablet.Θα ήθελα πολύ όμως να το στα 400 ευρώ ας πούμε και όχι στα παρανοικά λεφτά που ζητάει η μηλοεταιρεία.
Επίσης κακή εντύπωση μου έκανε το καλώδιο της φόρτισης που δεν είναι usb-micro usb αλλά όπως η κομπλεξική apple κάτι δικό της.Ας συμφωνήσουν επιτέλους όλοι να έχουν ένα καλώδιο να μην κουβαλάμε 100 φορτιστές

tolkien

Παρτο απο αμερικη φιλαρα οπως εγω. Εκει η Μηλοεταιρεία οπως λες ειναι φτηνη. 350 ευρω πχ το μοντελο 16 gb

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

1000000000000000 φορες καλυτερο απο το iPad το οποιο δεν θα το επερνα κ ας ειχε και 150 ευρω..
Το galaxy tablet θα το επερνα , αρκει να κρατα η μπαταρια του και να εχει λογικη τιμη !!

Tolkien

Katarxin grapo apo iPad gi auto Kai grafo me tetoious xaraktires. 100000000000 fores kalitero apo to iPad e. Tin leksi tekmiriono tin apopsi mou tin ksereis? Mono etsi apantas se Kati tetoious.

Λευτέρης

Εδώ ο καθένας λέει την αποψη του…
Και μιας και τεκμιριώνεις απόψεις για ρίξε και την δίκη σου για να στηριξείς το iPad

Tolkien

To stiriksa idi. Min agxonesai.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Tolken αυτη ειναι η γνωμη μου κ αμα γουσταρεις. Δεν εχω καμοια υποχρεωση να τεκμηριωσω την αποψη μου σε κανεναν.

stelios gr

πολυ καλη προταση μου φαινεται το tab….!!! δεν ειμαι και πολυ φιλος των tablet, αλλα αν εχει μια λογικη τιμη, σιγουρα θα το σκεφτω σοβαρα….κατ αρχας μου φαινεται πως εχει τις ιδανικες διαστασεις..και εχει και specs που δεν εχουν αλλα….επισης το android (μην λεμε τα ιδια 🙂 ) ειναι καταπληκτικο λειτουργικο…και απο θεμα εμφανισης, ειναι πολυ ομορφο…σκεφτομαι οτι ορισμενες φορες θελω απλα να ανοιξω τον υπολογιστη στο σπιτι ( η και εκτος σπιτιου), μονο και μονο για να τσεκαρω mails και για να χαζεψω στο ιντερνετ… αυτη η συσκευουλα πιστευω το κανει μια χαρα,….οταν θα βγαλω τον ενα υπολογιστη στη συνταξη και μεινω με τον αλλο, για αυτες τις δουλειες, θα παρω κι εγω ενα tablet.n κι αν εχει λογικη τιμη, μαλλον στο tab θα καταληξω.. τα αλλα μεχρι στιγμης δεν μου λενε τιποτα,ειδικα εαν δεν παιρνουν καρτα sim μεσα (λογω 3g net)

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Συγνωμη Κωστα απλα δεν μαρεσει να μου απευθυνουν τον λογο σε οσους δεν τον εχω απευθυνει ειδη. Δεν τον ρωτησα τον κυριο αν συμφωνει και ουτε με ενδιαφερει η αποψη του.
Συγνωμη και παλι. Το ληγω εδω.

Λευτέρης

Να και η δική μου . Καταρχάς δεν πάω μαζί με την μόδα (τωρα που το Μήλο εχει γίνει διάσημο….) γιατί απλώς μου σπάνε τα νεύρα κάποιοι που αγοράζουν και δεν ξέρουν ούτε τι είναι το App Store… και μόνο και μόνο επειδη ενάς τυπός (S. Jobs) λέει οτι ειναι το κάλυτερο .(Δεν λέω ότι η Apple δεν ειναι κάλη εταίρια απλώς δεν μου αρέσει ο αέρας που εχει πάρει και οι κινήσεις της. Προσώπικα πρότιμω τα Android επίσης, πίστευω οτι ήταν κάλη κίνηση η ύπαρξη τηλέφωνου σε μία τέτοια συσκευή..Μου αρέσουν οι 7′ ίντσες και όχι οι 10′ .Οι 10 πιστεύω οτι είναι για:γραφείο, σπίτι,καφέτερια γιτί με τις 10 δεν μπορεί ( νομίζω να κυκλοφορεί κάποιος).Οι 7′ μου φτάνουν και μου πέρισεύουν μιας και είναι on the go .. Βέβαια θα κυκλοφορήσουν και 8′ και 10′ ίντσες όθονη . Λοιπόν να κάνουμε μία σύγκριση: Oθόνη iPad: 9,7 ίντσες ανάλυση 768 x 1,024 pixels. Tab:7 ίντσες ανάλυση 600 x 1,024 pixels. Νικήτης iPad Μεγέθος κ’ βάρος Pad 242.8 x 189.7 x 13.4mm 680gr. Tab 190.09 x 120.45 x 11.98mm 380gr (~1/2) Νικήτης Samsung Galaxy tab Συνδέσιμοτητα Pad :Wi-Fi version :Wi-Fi Bleutooth 2,1 με EDR 3G version : Wi-Fi 3G/Hsdpa Bluetoth… Συνέχεια »

tolkien

(Tolken αυτη ειναι η γνωμη μου κ αμα γουσταρεις. Δεν εχω καμοια υποχρεωση να τεκμηριωσω την αποψη μου σε κανεναν.).
Επειδη σε κοβω να εχεις χρησιμοποιησει μονο windows λειτουργικο στην ζωη σου (αντε το πολυ και κανα android λειτουργικο). Κανε πρωτα χρηση και mac και linux και μετα πες ποιο ειναι καλυτερο. Εχω απ ολα αρα δεν μιλαω στα τυφλα. Αρα γι αυτο αναφερο οτι το iOS που εχει το ipad ειναι καλο. Και σαν λειτουργικο αλλα και σαν εφαρμογες. Τωρα αν φερεσαι σαν παιδακι που απλα λεει την αποψη του (χωρις να τεκμηριωνει ΟΚ). Θα ειναι η αποψη ενως απλου user.

Λευτέρης

Me too sorry…

tolkien

ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Εχω και Mac χρονια. οχι τωρα που εγινε γνωστη (εννοω Επιτυχημενη) στην Ελλαδα. Απλα συγκρινοντας με ολα οσα εχω το θεωρω κλασεις ανωτερο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Λευτερη θα συμφωνησω μαζι σου. Θα ηθελα να προσθεσω , εαν μου επιτρεπεις , οτι οσον αφορα την οθονη νομιζω οτι το galaxy tab ειναι ο νικητης (εαν φυσικα το κριτηριο ειναι η ευκρινεια , διοτι το tab εχει 87.771 pixel ανα ιντσα ενω το tablet 81.075 pixel ανα ιντσα)

Επισης να προσθεσω οτι το tab εχει και υποδοχη usb εαν δεν κανω λαθος !

Λευτέρης

Στη απαντηση μου λέω οτι αναφέρω μονο απόψη .Δεν θέλω να αλλάξω τη γνώμη κάποιου .Άλλοι
λένε το ένα κάλυτερο αλλοί το άλλο …. Προτιμας iOS εγώ Android άναλογα με τι βολεύει το καθένα . Και τελιώνω εδώ

Λευτέρης

Ναι οντώς … τι να κάνω με την οθονη πηρα το μέγεθος και οχί ευκρίνεια..

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (dimitrismpower)

Tolkien ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ τι χρησιμοποιεις , τι χρησιμοποιουσες και για ποσο. ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ αποψη σου γενικοτερα. Πιστευε οτι ειμαι παιδακι. Δεν θα κατσω να πω το τι εχω χρησιμοποιησει και τι οχι μιας και αυτο θα εδειχνε οτι ειμαι παιδιακι. Την γνωμη μου δεν εχω για μενα. Επισης δεν σου απευθυνα τον λογο και ουτε με νοιαζει το τι πιστευεις. Τελος μιας και εχω μαθει να σεβομαι την δουλεια του αλλου και δεν με χαρακτηριζει η ανωριμοτητα δεν θα το συνεχισω , διοτι το blog δεν ειναι δικο μου για να πιανω συζητηση με τον καθενα και να γεμιζω την σελιδα με ανουσια posts.
Γραψε οτι θες , απαντα οτι θες. Δεν προκειτε να ασχοληθω αλλο χανοντας την ωρα μου.

stelios gr

α, και επειδη τα καλα πρεπει να τα λεμε,ξεχασα να πω οτι οι παρουσιασεις σου κωστα ειναι παντα πολυ καλες και λεπτομερεις (ε, και λιγο διασκεδαστικες, χαχαχαχα,βλ.”χαρχαλεψω”) και πραγματικα οταν μαθαινω πως βγαινει ενα κινητο, τσεκαρω αν του εχεις κανει κανενα review!! πολυ καλος!!
και επιτελους σταματηστε να φανατιζεστε με οτιδηποτε…ελεος πια!!! εχει καταντησει αηδια να ανοιγεις μια σελιδα και να βλεπεις ανθρωποι που δεν γνωριζονται και δεν εχουν τιποτα να χωρισουν, να βριζονται για συμφεροντα αλλων, στην ουσια…πρεπει να εχουμε γνωμη και αποψη, και την εχουμε για να την λεμε, αλλα οχι και να φανατιζομαστε! το να εισαι απολυτος και φανατισμενος με το μηλο, με το μπλε οβαλ, με το χαμογελαστο προσωπακι, με το πρασινο ρομποτακι κτλ κτλ δεν ειναι καλο ουτε για αυτον που ειναι αγοραστης, γιατι ισως και να κατανταει αβουλος, ουτε κ για αυτους με τους οποιους συζηταει και απλα πρεπει να πει την αποψη του…
φιλικα….

tolkien

Λευτέρης κατι τελευταιο και τερμα. Εγω πχ δεν υποστηριζω την Apple. Λεω την αποψη μου απλα. Δεν εχω εξαλλου συμφερον. Και βεβαια εχει και αρνητικα το ipad. ΠΧ θα ηθελα καμερα αλλα μπα δεν εβαλαν. Και θα ηθελα και usb (που αυτο σιγουρα δεν το κοβω να γινετε με την φιλοσοφια της εταιριας). Αυτα. Παντως απο μπαταρια σκιζει το ipad. To Galaxy οταν ερθει και το δω απο κοντα αν το παρω θα το αναφερω ως προς το συνολο και ως προς την διαρκεια της μπαταριας. Παντως το flash στα κινητα android (εγω εχω το HTC desire 2.2) ειναι χαλια. Λες και βραζει αυγα καιει. και η μπαταρια κατεβαινει αμεσως. Γεια χαρα GUYS (for now).

Θοδωρής

700 Ευρώ διαβάζω στο νετ και δεν μαρέσει καθόλου η τιμή …

Giorgos

ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ GLAXY TAB ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ! =P

Λευτέρης

Eχει κυκλοφορήσει μία πληροφορία οτί το Galaxy Tab έχει δυνατοτητα συνδεσης με bluetooth

maria

Λευτέρης eisai protos hands on sto Samsung einai fovero k epitelous re paidia huge screens
to 8elw trela alla h timh wtf 700€ eksw paizei sta 600€ apoti eida alla h timh 8a pesei 100% sure
Bravo stous admin tou Block gia 1 fora akoma rokaroune…nastai akla paides egw pandos 8a perimenw k gia to Archos 10 na parousiasetai na doume me to kalo keep going dudes appreciate your work

Λευτέρης

Στον admin. τον Κώστα πάνε τα συνχαρητήρια!

Panagiotis

Yeah men

*>:>>

Ειδα καλα Ο.ο ??Εχει φλας στην πισω καμερα???

SIKELOS

THN TIMH ΞΕΡΟΥΜΕ 700 ΣΥΓΟΥΡΑ Η ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

Alan

Αφού παίρνει τηλέφωνα δεν θα εκπέμπει και ακτινοβολία;

Λευτέρης
NEKTARIOS

Συγχαρητήρια στην SAMSUNG μπράβο της !Πολύ όμορφο !!Βεβαία κινητό σε γίγαντα διαστάσεις !Στην κατοχή μου ,με LAPTOP και GALAXY S’ δεν νομίζω ότι το χρειάζομαι !Πάντως είναι φοβερό !!

Λευτέρης

Η τιμη όμως δυστηχώς τσούζει!

Αντώνης

Δεν πιστευω οτι το ipad ειναι καλυτερο αλλα το ipad εχει κατι που ολα τα αλλα tablets θα ζιλευουν για πολλα χρονια μεχρι να καταφερουν αφτο που καταφερε η apple

“APP STORE” – ειναι ολα τα πραγματα… το ιντερνετ , η μουσικη , φοτογραφιες ειναι ολα σταθερα και ιδια .. ομως το κα μπενεις σε μια εφαρμογη και να εχεις την ευκολια να κατεβαζεις οτι θελεις…αυτο ειναι τελειο…και οχι μονο αυτο αλλα και αλλα πραγματα οπως..σταθερες αναβαθμισης..itunes store , k.a..χρησημοποιησα και ios και android .. και οφειλο να πω οτι η apple ειναι πολυ μπροστα απο της αλλες εταιριες σε πολλα θεματα

Nightmare

Τα παρακάτω εῖναι προσωπική άποψη… Εῖμαι χρήστης Windows, MacOs και Linux… θεωρῶ τα Mac κατα πολύ ανώτερα, τα Linux μοῦ αρέσουν περισσότερο αλλά με τα Mac κάνω καλύτερα την δουλειά μοῦ… βέβαια σε καθημερινή χρήση τα Windows (συστυχῶς θα έλεγα) χρησιμοποιῶ… λόγω ευκολίας σε εύρεση εφαρμογῶν και γιατί τα έχω συνηθίσει και τα ξέρω σαν την παλάμη τοῦ χεριοῦ μοῦ… Την Apple γενικά την απεχθάνομαι για τους γνωστούς λόγους….παραδέχομαι πῶς τα προϊόντα τῆς εῖναι από τα πιο κορυφαία ΑΛΛΑ στο θἐμα τῆς τιμῆς μοῦ ρχεται να πάω στα κεντρικά γραφεία τῆς και ρίξω χλέπα μές στην μούρη τοῦ Jobs…ΕΛΕΟΣ Το κινητό μοῦ εῖναι το Samsung Galaxy S και πραγματικά το θεωρώ το καλύτερο κινητό εκεί έξω… ένας εύπωρος φίλος μοῦ (ολίγον άσχετος με τα κινητά γενικά) πήρε το iPhone λέγοντας ότι εῖναι το καλύτερο…εγῶ τοῦ έλεγα όχι αλλά εκείνος τίποτα…. μόλις λοιπόν τοῦ έδωσα το Galaxy S μοῦ έπαθε πλάκα… από τότε μισεί θανάσιμα την Apple ποῦ όπως είπε “το κοροϊδεψε” και λεχει πωρωθεί με τα κινητά γενικά και με το Android συγκεκριμένα…. πήγε και αγόρασε το Galaxy S και το iPhone…θέλετε να το πιστέψετε ή όχι… το πέταξε στον τοίχο με τοση δύναμη ποῦ διαλύθηκε.. εγῶ τον έβριζα…θα μπορούσε… Συνέχεια »

giannis

nightmare σίγουρα είσαι 15;μήπως είσαι 70;που το έμαθες αυτό το τονικό σύστημα στην κατοχή ή πιό μετά;πλάκα κάνω φίλε απλά δεν καταλαβαίνω γιατί χρησιμοποιείς περισπωμένες-απο αγάπη στα Αρχαία;
καλή σχολική χρονιά με την ευκαιρία και καλό κουράγιο

Pan

Επειδή για κάποιο χρονικό διάστημα χρησιμοποιουσα το galaxy και το desire να πω Ότι το android είναι πολύ καλό λειτουργικό. Καλύτερο σε αρκετά σημεία απο το iOS. Βέβαια το iOS Έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι πολυ εύχρηστο έτσι ώστε και ένας χιμπατζης να μπορεί να το χρησιμοποιήσει. Όμως εγώ αυτή τη στιγμή διαλέξω iPhone καθώς οι android συσκευές δεν το φτάνουν μέχρι στιγμής σε διάρκεια μπαταρίας κάτι πολυ σημαντικό για εμένα. Στα Αλλά κινητά φοβομουνα να χρησιμοποιήσω το κινητό μήπως και τελειώσει η μπαταρία. Επίσης το app store είναι πολυ πιο πλήρες αυτή τη στιγμή. Το android market Έχει πολλές έλλειψεις και το βρίσκω πλήρως ανοργανωτο σε σχέση με αυτό της apple. Ίσως σε κανά χρόνο το σκεφτώ να πάρω android Αλλά αυτή τη στιγμή νομίζω το iPhone υπερτερεί.

ΥΓ. Επίσης οι άλλες εταιρίες ας προσέξουν λίγο και την ποιότητα κατασκευής. Άλλο να πιανεις πλαστικό και Άλλο να πιανεις μια συσκευή που σου δίνει μια αίσθηση Ότι έχεις ένα αντικείμενο αξίας στα χέρια σου.

Nightmare

@giannis
Το πολυτονικό το χρησιμοποιῶ 1) γιατί θεωρῶ λάθος την κατάργηση τοῦ 2) γιατί μοῦ αρέσει και 3) γιατί το έχω πλέον συνηθίσει
Δεν ξέρω αν φάνηκα βαρετός…πάντως γενικα θεωρῶ την σοβαρότητα καιντην σοβαροφάνεια ασθένεια ποῦ οδηγεί στην μιζέρια… το χιοῦμορ για μένα εῖναι κάτι παραπάνω από θεῖο δῶρο… 😉
σορρυ για το off-topic…

Ελένη

680 θα εδινα μαρεσει πολυ το Samsung Galaxy Tab

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung

Η Samsung αποκάλυψε την πιο γρήγορη μνήμη RAM LPDDR5X στον κόσμο

Πριν από μερικά χρόνια, η Samsung ανακοίνωσε RAM 8,5 Gbps LPDDR5X που εκείνη την εποχή ήταν η ταχύτερη στον κόσμο.

Smartphones Apple Galaxy iPhone

Ξανά στην κορυφή η Samsung – Οι αποστολές iPhone της Apple έπεσαν το 1ο τρίμηνο του 2024

Οι αποστολές iPhone της Apple μειώθηκαν σχεδόν κατά 10% παγκοσμίως το A τρίμηνο του 2024, λόγω της αύξησης των αποστολών από ανταγωνιστές.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Επίσημο! Έρχεται στη σειρά Galaxy S22, τα tablet Tab S8 και τα foldable του 2022

Το Galaxy AI παρουσιάστηκε με τη σειρά Galaxy S24 και στη συνέχεια η Samsung το κυκλοφόρησε στις ναυαρχίδες του 2023.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy S22 Samsung Galaxy S22 Ultra

Galaxy AI: Σύντομα διαθέσιμο και στη σειρά Galaxy S22 της Samsung;

Σύντομα το Galaxy AI θα είναι διαθέσιμο σε περισσότερες συσκευές της Samsung, με την εταιρεία να μοιράζεται πληροφορίες για την κυκλοφορία.