Samsung Wave 723 βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Samsung Wave 723 με λειτουργικό σύστημα Bada OS. Η οθόνη του είναι αφής 3,2 ιντσών, η κάμερα 5 Megapixel με LED flash, έχει Wi-Fi, GPS, Bluetooth 3.0 και αναμένεται να κυκλοφορήσει το επόμενο διάστημα. Δείτε το βίντεο με το 2ο Bada κινητό.

, Samsung Wave 723 βίντεο παρουσίαση

, Samsung Wave 723 βίντεο παρουσίαση

, Samsung Wave 723 βίντεο παρουσίαση

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

29 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Alan

Δεν μου φάνηκε σαν το προηγούμενο… Μάλλον δεν έκανε επιτυχία. Προτιμώ το S8500…

nikgl

Αμα κάνει 200 ευρουλάκια θα δεις τι τρελή επιτυχία που θα έχει.

Marios Basileiou

Καμερα ηθελες να πεις 😛 . Και εγω προτιμω το προηγουμενο μοντελο,πολυ πιο ομορφο και δεν πιστευω να στο δωσουν για 200 ευρωπουλακια

giannis

εμένα γενικά δεν με πείθει πολύ το bada,αν και δεν είμαι προκατηλειμένος και θα περιμένω να το δώ,αλλά όσο πάει και καταλαβαίνω πόσο μπροστά οι super amoled

George

Έχω το wave και μια χαρά είναι το bada…πλέον στο bada 1.0.2 ενσωματώθηκε και επιλογή update over the air οπού αυτό θα λύσει μερικά προβλήματα που υπήρξαν με τις αναβαθμίσεις…γενικώς είναι πολύ καλό το bada αν σκεφτεί κανείς την ηλικία του…Εφαρμογές έχει πολύ λίγες ακόμα αλλά πολλές από αυτές είναι αρκετά σοβαρές εφαρμογές…το μόνο κακό είναι οτί όπως και στο android δεν υποστηρίζονται ακόμα τα paid apps…Πάντως κ εγώ προτιμώ το πρώτο wave απ αυτό…αλήθεια από θέμα επεξεργαστή κ ραμ πως τα πάμε;

κωστας

ξερετε αν η δερματινη προσοψη αφαιρειται η ειναι μονιμα προσαρτημενη? γιατι το τηλεφωνο μου αρεσει αλλα δεν την θελω την προσοψη,ευχαριστω

κωστας

λες οτι δεν ξερεις αν μπορει να αφαιρεθει.τι την θελα τη θηκη μπορουσαν να φτιαχναν το κινητο κανονικα και να βαζαν την θηκη ξεχωριστα.

stefos

η θηκη ειναι ξεχωριστα απο το κινητο στην συσκευασια.ετσι το ειδα τουλαχιστον σε ενα βιντεο στο youtube…

stelios gr

ρε παιδια, ειναι δυνατον να μην αφαιρειται? δεν το πιστευω..δεν ειναι λογικο να μην βγαινει… παντως μου αρεσει παρα πολυ, και θα ηθελα να το δοκιμασω το bada!! απο πισω ειναι “σαν” αλουμινιο, ή ειναι??η τιμη παντως εκ πρωτης οψεως μου φαινεται καλη…αλλα πρεπει να μαθουμε κι αλλα specs του κινητου…

Ντινος

Παρεπιπτώντος η φώτο στο πού εχει το βασικό theme είναι, από την κεφαλλονιά, ο πεζόδρομος του Αργοστολίου.

tralala

η θηκη παιδια μπορει να αφαιρεθει….
https://www.youtube.com/watch?v=X-r_IP8EVn4

nikgl

Τελικά 6 μήνες μετά επαληθεύτηκα!
κάτω από 200 ευρώπουλα:
https://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Samsung-Wave-723-GT-S7230TAEEUR.htm

Ovios

Mr cVlachakis help είμαι ανάμεσα στο wave και στο sony ericsson x10 mini ποιο νομίζεις είναι καλύτερο?
Πιστεύω ότι στα 150 ευρό είναι οι πιο καλές επιλογές!
Κώστα αλήθεια πιο πιστεύεις ότι έχει την πιο καλή κάμερα? (με ενδιαφέρει πιο πολύ από όλα)

Ovios

Κώστα ευχαριστώ πού για την πολύ γρήγορη απάντηση ήμουν στην αρχή για το sony ericsson X10 mini αλλά με ενοχλούσε η πολύ η μικρή οθόνη…
Σχεδιαστικά μου αρέσει πάρα πολύ το wave 723 αλλά νομίζω ότι έχει μέτρια ανάλυση η οθόνη του από ότι έχω ακούσει!
Αλλά σε εμπιστεύομαι οπότε θα το αγνοήσω ελπίζω να είναι της προκοπής η κάμερα του όσο για τις εφαρμογές έχω για πρώτη συσκευή το Desire (το “παλιό” το “καλό” με την amoled) οπότε δεν καίγομαι να κατεβάζω εφαρμογές απλά έχω επιδότησή και δεν θέλω να δώσω αλλά λεφτά και ούτε καίγομαι να αλλάξω το Desire (μέχρι να έρθουν τα dual core) και χρειάζομαι μια δεύτερη συσκευή για τη δουλειά γιατί έφαγε μια γρατζουνιά το Desire άσε και έκλαιγα για μια μέρα ούτε ο σκύλος να είχε πεθαίνει άστα!

ntinos

Το πήρα για την συζηγό μου.
Η οθόνη οντως δεν λεει και κάτι πολύ φτωχή ανάλυση αλλα ξεχναει να το φορτισει!!!
Εγώ εχω το s8500 και το φορτίζω ανάλογα με την χρήση κάθε 2-4 μέρες.
Της πήρα από το το ebay screen protection.Αν και τα βρήκα πολύ ακριβά.Για το προήγουμενο κινητό μου είχα πάρει από Κίνα με 1 ευρώ πολύ ανωτερη μεμβράνη.
Οι εφαρμογές που τρέχουν είναι διαφορετικές από κηνιτό σε κηνιτό

@ Ovios και εγώ το ίδιο έπαθα με το wave μου που υποτίθεται δεν γρατζουνιέται η οθόνη.

Ovios

@ntinos η δερμάτινη πρόσοψη να το πω βγαίνει η είναι μόνιμα στο κινητό?

mary

ειναι smartphone ε??

Ntinos

mary κοίτα καλυτερα κατι σαν αυτό: https://www.rueducommerce.fr/Telephonie/Smartphone/Smartphone-classique/SAMSUNG/4839699-Smartphone-S8530-Wave-2-Elegant-Pink.htm (δυστηχως κάνουν αποστολές μόνο Γαλλία)
Το 723 ειναι πολυ πισω πλέον για την τιμή του.Πάρε ένα android καλύτερα, γιατι το bada OS v2.0 εχει έχει μείνει στο δρόμο, όλο έρχεται αλλά πουθενά.

mike

ntino η η οποιος αλλος ακουει … λεω να το παρω το βρηκα κατω απο 150 αξιζει ?

Ntinos

θα είμαι σύντομος Μ Α Κ Ρ Ι Α.
Μπορείς να βρεις πολύ περισσοτερα σε μία Android συσκευή

xristos

Παιδια το εχω εδω και ενα χρονο το κινητο!!! Η δερματινη προσοψη βγαινει!!! αλλα εχω ενα αλλο προβλημα!!!εχω βαρεθει το λογισμικο bada και θελω να το αλλαξω σε android…σας παρακαλω πειτε μου αν γινετε???

dou

ρε παιδια εχω το wave gt-s8500 μηπως ξερει κανεις πως μπορω να κανω την αναβαθμιση στο bada 2.0?

ntinos

Εχω σιχαθει την samsung από την κοροιδια.

Marios

Έχω αυτό το κινητό 1 χρόνο όσο αφορά την αντοχή πάει πολύ καλά αφού έχει φάει 3,4 άγρια πεσίματα και δεν καταλαβαίνει τίποτα. Από wi-fi, bluetooth και για χρήση απλή είναι μια χαρά. Όμως αυτά τα bada με έχουν τρελάνει τελείως τα έχω βαρεθεί. Επίσης το κινητό δεν είναι το καλύτερο σε ότι αφορά μηνύματα, κοινωνική δικτύωση αλλά και GPS. Τέλος για αυτό το κινητό θα είναι διαθέσιμα τα bada 2.0 μήπως ξέρει κανείς???

ntinos

Ειναι στα σκαριά από οτι διαβαζα…

αλεξ

παιδια μπορειτε να με βοηθησετε.μπορειτε να μου πειτε ποιο firmware να κατεβασω για να εχω ελληνκα??γτ εκανα update και εχω πλεον μονο τα αγγλικα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Exynos Galaxy Samsung

Exynos 1480: Τα πάντα για το τελευταίο chipset της Samsung

Η Samsung παρουσίασε το smartphone Galaxy A55 με Exynos 1480, αλλά χωρίς να αποκαλύψει τις πλήρεις λεπτομέρειες του chipset.

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Smartphones Samsung Samsung Galaxy

Galaxy S25 Ultra: Τα τέσσερα σχέδια που φέρεται να εξετάζει η Samsung

Ο σχεδιασμός έχει οριστικοποιηθεί για τα Galaxy Z Flip 6 και Galaxy Z Fold 6, με την προσοχή να έχει στραφεί τώρα στη σειρά Galaxy S25.