Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε την ψηφιακή βιντεοκάμερα Sanyo Xacti CG10. Με trendy σχεδιασμό, μικρό βάρος (188 γρ.) και δυνατότητα λήψης βίντεο 720p και φωτογραφιών 10 Megapixel, η CG10 συνεχίζει την παράδοση της Sanyo στις compact βιντεοκάμερες. Γράφει βίντεο MPEG4 H.264 και το αποθηκεύει σε κάρτες μνήμης SDHC έως και 32GB. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 3 ιντσών και image stabilizer για σταθερές λήψης χωρίς τρεμόπαιγμα. Δείτε το βίντεο.

, Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

, Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

, Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

, Sanyo Xacti VPC-CG10 hands-on

Sanyo VPC-CG10
Αισθητήρας: CMOS
10 Megapixel φωτογραφίες, ανάλυση έως 3648×2736 pixels
Κάρτα μνήμης: SD/ SDHC έως 32GB
Ενσωματωμένη μνήμη: 40MB
Φορμά φωτογραφίας: JPEG
Φορμά βίντεο: MPEG-4 AVC/ H.264 (.MP4)
Ανάλυση βίντεο: 1280×720 pixels (30 fps/ 9Mbps)
Zoom: 5x οπτικό, 60x ψηφιακό
Οθόνη: 3,5 ιντσών LCD
Έξοδοι: Composite, USB 2.0
Μπαταρία: 700mAh επαναφορτιζόμενη
Διαστάσεις: 72×112,8×38 χλστ.
Βάρος: 188 γρ. (με μπαταρία και κάρτα SD)

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
John Karakatsanis - xblog.gr

Ωραία φαίνεται! Ακόμα μία εναλλακτική επιλογή… Τώρα σκέφτομαι ποια να πάρω, ανάμεσα σε αυτήν, την Flip Mino HD και την Kodak.

thanos11880

poli kalo fenete kai oraio exei kikloforisei ellada? poso kostizei na to kano doro ston aderfo mou pou einai fotografos

modulesoft

Αχ! τι το ήθελα να μπήκα στο techblog ; λίγα λεπτά πριν παραγγείλω μια TOSHIBA CAMILEO μας παρουσιάζεις αυτή , άντε τώρα να περιμένω 1 μήνα ….

fractalbit

Το μόνο μειονέκτημα που έχουν όλες η xacti και με αποτρέπουν από το να πάρω μία είναι ότι ο σταθεροποιητής ΔΕΝ είναι οπτικός και ως εκ τούτου αρκετά αναποτελεσματικός 🙁

Κι όσο για τις camileo της toshiba που αναφέρθηκαν προσοχή γιατί κάπου διάβαζα ότι πρόκειται για rebranded no-name κινέζικο μοντέλο!

fractalbit

Τα περισσότερα μοντέλα κατασκευάζονται στην Κίνα. Αλλά άλλο πράγμα να έχουν σχεδιαστεί από την Apple ή από την Dell και να κατασκευάζονται στην Κίνα και άλλο πράγμα να είναι σχεδιασμένα από τον Χ.Υ.noname κινέζο.

Ορίστε και το βίντεο που την θάβει: https://www.youtube.com/watch?v=qqMDa3wM4uI
Κακή ποιότητα ήχου
Κακή ποιότητα εικόνας με το HD να είναι απλά SD rescaled!
Αν βιάζεστε πηγαίντε κατευθείαν στο 07:30.

Κρατάω φυσικά μια επιφύλαξη γιατί δεν σημαίνει ότι ότι βλέπουμε στο ιντερνετ είναι και αληθινό ή σωστό, αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση νομίζω ότι ο τύπος έχει δίκιο σε όσα λέει.

Τάσος Βελιάδης

Παιδιά εμείς στο xblog πάντως την αγοράσαμε την Toshiba. Αυτή https://www.xblog.gr/?p=6257 συγκεκριμένα.

Δυστυχώς δεν έχουμε ανεβάσει κάποιο βίντεο στο youtube για να μπορείτε να το δείτε και σε HQ. Αλλά τραβάει άψογο βίντεο ειδικά αν την θέλετε για βιντεάκια που θα ανέβουν στο internet. Για τα λεφτά της πιστεύω οτι είναι ότι καλύτερο μπορείτε να βρείτε. Είναι πολύ ελαφριά και έχει αρκετά μικρό μέγεθος, οπότε βολεύει ακόμα και αν θέλεις να την κρατάς και να μην την έχεις στημένη για να τραβάς βίντεο.

Το μόνο βίντεο που τραβήξαμε έχει ανέβει εδώ, https://www.xblog.gr/?p=6295

John Karakatsanis - xblog.gr

Χρησιμοποιώντας την Toshiba Camileo HD από την Παρασκευή που την έχω στα χέρια μου και βγάζοντας δύο μεγάλα βίντεο (τη συζήτηση για τα Δημόσια Δεδομένα στο mediacamp και άλλο ένα σε εξωτερικό χώρο βράδυ) και άλλα μικρότερης διάρκειας, η κάμερα κάνει πολύ καλά τη δουλειά της.

Συμφωνώ ότι η ποιότητα κατασκευής της ή η οθόνη δεν είναι και ότι καλύτερο, αλλά η ποιότητα λήψης βίντεο, ειδικά για τη δουλειά που τη θέλω εγώ (internet) είναι άψογη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Reviews Android Smartphones Smartphones TechblogTV

Vodafone Smart 4G ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Vodafone Smart 4G με οθόνη αφής 4.5 ίντσες LCD IPS ανάλυσης qHD 960×540 pixels, διπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon S4 1.2GHz, μνήμη RAM 1GB, κάμερα 8 Megapixel, Android 4.2 Jelly Bean και φυσικά 4G! Το Smart 4G κυκλοφορεί αυτές τις ημέρες στην αγορά από τη Vodafone με τιμή […]

Reviews Android Android Tablets featuredtv

LG G Pad 8.3 ελληνικό βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το tablet LG G Pad 8.3 με οθόνη αφής 8.3 ιντσών LCD IPS ανάλυσης Full HD+ 1920×1200 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600 χρονισμένο στο 1.7GHz και μνήμη RAM 2GB. Το G Pad 8.3 τρέχει Android 4.2.2 Jelly Bean, έχει κάμερα 5 Megapixel και δεύτερη μπροστινή 1.3 Megapixel, […]

Games games PlayStation 4 PS4

PlayStation 4 ελληνικό unboxing video

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το PlayStation 4 (PS4). 7 χρόνια μετά το πρώτο PS3 η νέα next-gen κονσόλα έρχεται 10 φορές πιο ισχυρή από τον προκάτοχό της με οκταπύρηνο επεξεργαστή AMD και custom GPU, μνήμη RAM GDDR5 8GB και πλήρως ανανεωμένο χειριστήριο DualShock 4 με touchpad. Με Blu-ray drive και 500GB σκληρό, […]