Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και σας παρουσιάζουμε το Sony Ericsson Aino με κάμερα 8,1 Megapixel και οθόνη 3 ιντσών εν μέρη αφής. Πλοηγούμαστε στο ελληνικό μενού, στις επιλογές τις οθόνης αφής και πραγματοποιούμε μια σύντομη επαφή με το Google Maps.

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

, Sony Ericsson Aino βίντεο παρουσίαση

Sony Ericsson Aino
Κάμερα: 8.1 Megapixel
Οθόνη: 3 ιντσών, 240×422 pixels, 16 εκ. χρώματα
Μνήμη: 55MB
Κάρτα μνήμης: microSD 8GB
Διασύνδεση: Wi-Fi, DLNA, GPS, Bluetooth, mini USB
Διαστάσεις: 104×50×15.5 χλστ.
Βάρος: 134 γρ.
Διαθέσιμα χρώματα: Obsidian Black, Luminous White

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

32 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Σπυρος

Αλλην μια εξαιρετικη παρουσιαση απο το μερος σου μπραβο συνεχιζε ετσι δυνατα την εξαιρετικη δουλεα που κανεις.

Bilis

Μοιαζει τουλαχιστον διετιας! Ειναι δυνατον να δωσει κανεις 469 για αυτο, ενω με τα ιδια λεφτα σχεδον παιρνει το Hero?

aris

και αβριβο και αδιαφορο.
δηλ.αμα ητανε να επαιρνα sony ας
εδινα αλλα 100Ε για το satio.

Bilis

Ναι, εννοειται οτι ειναι καθαρα θεμα γουστου. Παντα αναριωτιωμουνα οταν εβλεπα τα κινητα σε ενα καταστημα, αυτο ποιος αραγε το αγοραζει(για τα 9 στα 10)! Να οπως που τα γουστα διαφερουν και γιαυτο υπαρχουν τοσες πολλες και διαφορες συσκευες. Απλως νομιζω οτι περναμε σε μια νεα γενια κινητων, χωρις κουμπια, πορτακια, slide, κλπ. Απλα η γνωμη μου..

paulo

to kinito gia autus pou thelun mousiki kai multimedia einai ena apo ta para polla autis tis katigorias pou exi bgali i sony.apla mia kali epilogi

Alan

Λίγο που το δοκίμασα πριν λίγο καιρό μου φάνηκε πολύ καλή η οθόνη του.

KoStaS

hi,να ρωτησω κατι, μηπως ξερετε αν το aino θα βγει και σε αλλα χρωματα…

KoStaS

ok thanks.

Stefos

Εμενα μου αρεσει το οτι δεν ειναι μονο touch το κινητο αλλα το οτι εχει και πληκτρολογιο διοτι δεν μπορω να γραφω σε κινητο με οθονη πληρους αφης.Εδω και 7 χρονια εχω μονο sony κινητα και εχω συνηθισει να γραφω σε slide συσκευες και δεν μπορω να το αλλαξω αυτο.Ειναι κατι σαν τρελα με τα κινητα αυτα!!!

George

Γεια σας!
Επειδη μια απο αυτες τις μερες σκεφτομαι να παρω κινητο θελω την βοηθεια σας!
Ειχα καταληξει στο vivaz αλλα ολα αυτα τα σχολια που διαβασα για το ηχειο με αποθαρυναν απο την αγορα του!
Εμενα αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχει wi-fi ωστε να μπαινει net,η μουσικη να ακουγεται καλα και δυνατα και να τραβαει καλες φωτο,video! (ξερω λιγα θελω :Ρ χαχα)
Μεταξy vivaz,Aino και W995 ποιο μου προτεινετε???
Καποιο αλλο μετα απο αυτα τα 3?Αλλα σε οχι πολυ ψηλη τιμη (Σε σχεση με τις τιμες των προηγουμενων)

Stefos

Για να σε βοηθησω θα σου πω οτι το W995 εχει πολυ καλα ηχεια (δοκιμασμενα) και το vivaz τραβαει οπως ξερεις βιντεο σε high definition αλλα δεν εχει καλο ηχειο.Το aino θα το παρω και εγω σημερα γιατι εχει πολυ καλο ηχειο καθως και μεγαλη οθονη αφης

George

Δεν ξερω το vivaz το ειδα κιολας και δεν με ενθουσιασε το μενου του!
Το Aino αντιθετως μου αρεσει!Αλλα δεν ξερω κατα ποσο καλο ειναι!Εσυ με λιγα λογια προτεινεις το Aino απο τα 3 που προανεφερα?

Stefos

Εγω που μολις σημερα πηρα το Aino δεν με εντυπωσιασε το πληκτρολογιο του.Τα κουμπια δειχνουν σαν να ειναι χαλασμενα.Η φωτογραφικη του πιστευω οτι ειναι πολυ καλη και τραβαει hd φωτογραφιες και πολυ καλα βιντεο.Τωρα ελπιζω να σε βοηθησα αρκετα ωστε να αποφασισεις ποιο κινητο θα παρεις.Μην σε επηρεασω κιολας…

Γιωργος

Καλησπερα.Να γραψω λιγα λογια για το AINO,το οποιο εχω απο το Μαρτιο εφετος.Δυσκολευτηκα λιγο να το μαθω γιατι ειχα μεχρι τωρα τα NOKIA.Τωρα μπορω να πω οτι σχεδον το κατεχω ας πουμε καλα.Καλες φωτογραφιες αλλα ποιο πολυ το χρησιμοποιω να τραβαω πολλα βιντεο,τα οποια τα μεταφερω στον Υπολογιστη μου.Εχω βαλει παρα πολλα τραγουδια τα οποια και ακουω.Θελω μονο να ρωτησω εδω τους φιλους[πρωτη φορα γραφω],σχετικα με τη ληψη βιντεο.Εχει δυο[2]επιλογες: nHD[16:9] & VGA.Σχεδον παντα το αφηνω στην πρωτη επιλογη.Στη συνεχεια τα μεταφερω στον υπολογιστη.Ολα καλα μεχρι εδω.Η αναλυση ειναι 640*480[το αφηνω ετσι.Η απορια μου τωρα:Εχω & καποια αρχεια AVI μικρης διαρκειας.Καποια απο αυτα θελω να τα μεταφερω στο κινητο μου.Ειναι πρεπον να τα μεταφερω-αφου τα μετατρεπω πρωτα σε MP4-στην αναλυση που εχει το κινητο? δηλαδη στα 640*480? ή σε καποια μικροτερη? Καλο θα ηταν να ανταλασαμε γνωμες ωστε να μαθουμε τις λειτουργιες του οσο ποιο καλα γινεται.Θα περιμενω τις αποψεις σας.Ευχαριστω πολυ.

Κυριακος

Γεια σας! εχω το siny ericsson aino και δοκιμαζω πολλες εφαρμογες, οπως youtube, wisepilot και opera mini 5 και δεν ανοιγει καμια. Μηπως ξερετε τι μπορω να κανω?

Ευχαριστω! Κυριακος

Κυριακος

Πρωτα απ’ ολα η εφαρμογη youtube που ειναι εγκατεστημενη απο την αρχη στο κινητο οταν την ανοιγω μου πεταει ενα μηνυμα που λεει ρυθμισεις ιντερνετ και απο κατω εχει δυο επιλογες
1η: Συνδεση με: (που οταν το παταω μου λεει προσθηκη λογαριασμου δεδομενων (GPRS,GSM)
2η: Τοπικη συνδεση επιτρεπτη (Ναι)
Εκει δεν ξερω τι να κανω και τι να πατησω.
Αυτο γινεται και με την εφαρμογη wisepilot αλλα και με την opera mini.

Κυριακος

α οκ καταλαβα. απο wifi δεν γινεται?

σονυ ερι3ον φαν

paidia to aino to exei enas filos mou.sthn arxi emeine poli efxaristhmenos alla mesa se mia evdomada tou espase i othoni gia ena mikro pesimo(misou metrou).ta hxeia tou den me trelainoun.to video einai poli kalo….to wi-fi einai super.aa kai opws panda se ola ta kinhta sony ericsson i othoni afis den einai kali kai efxristi…

Χριστινα

aino ή w995;ποιο ειναι καλυτερο;

Elina

Nα σας ρωτήσω κάτι, ένας φίλος μου που το έχει αυτό του έπεσε….και έσπασε η οθόνη.
Του ζήτησαν 100 ευρώ για την αλλαγή. Πολλά δεν είναι;Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνει;

JustKeepYourSmile

@cVlachakis Aino ή W705;

JustKeepYourSmile

Πρέπει να διαλέξω ένα από τα δύο. Πιο είναι καλύτερο;

stefos

@JustKeepYourSmile Εγω ως κατοχος και των δυο κινητων θα σου προτεινα στο aino γιατι τα εχει ολα καλυτερα απο το W705.Το μονο πραγμα που διαφερουν ειναι η τιμη.

Βαγγέλης

Αξίζει να ανταλάξω Aino με το W995;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Sony Ericsson Techblog

Sony Ericsson K800i: Το πρώτο Cyber-shot [Throwback]

Αφήνοντας για λίγο το Walkman brand στην άκρη, η Sony Ericsson μας έδειξε τι θα πει πραγματικά καλή κάμερα σε κινητό τηλέφωνο.

Smartphones smartphone Smartphones Sony Ericsson

Xperia mini pro και Live with Walkman αναβαθμίζονται σε Ice Cream Sandwich

Από το πρωί επικρατεί αναβρασμός στους κατόχους Sony Ericsson smartphones του 2011 μιας και για ακόμα δύο μοντέλα τα Xperia mini pro και Live with Walkman έχει ξεκινήσει η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Το άρθρο αυτό δημιουργήθηκε για να συγκεντρώσει πληροφορίες και εντυπώσεις από κατόχους που έχουν αναβαθμίσει ή προσπαθούν να αναβαθμιστούν.

Smartphones Android smartphone Smartphones

Sony Ericsson Xperia Arc, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Ice Cream Sandwich

Το ‘πε και το ‘κανε! η Sony Mobile ξεκίνησε τη διάθεση της αναβάθμισης του Sony Ericsson Xperia Arc σε Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich. Μην βιαστείτε όμως να χαρείτε. Για να μάθετε αν το δικό σας μοντέλο είναι ένα από τα πρώτα, θα πρέπει να τσεκάρετε το SI (Sales Item) που θα βρείτε βγάζοντας τη […]

Smartphones Android Android Smartphones smartphone

Sony Ericsson Xperia, Ξεκίνησε η αναβάθμιση σε Android 4.0 Ice Cream Sandwich [Ελλάδα]

Από εχθές το απόγευμα κάτοχοι των μοντέλων Sony Ericsson Arc S, Sony Ericsson Xperia Neo V και Sony Ericsson Xperia Ray αναφέρουν ότι αναβάθμισαν το κινητό τους στην έκδοση του λειτουργικού συστήματος Android 4.0 Ice Cream Sandwich.